Keskustelu luokasta:Suositellut sivut

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

minne se anime on viskattu? se on hyvä artikkeli

Se on parhaillaan uudelleenkirjoituksen alaisena. Ole hyvä ja odota, tai tartu toimeen ja koeta keksiä jotain järkevää, hauskaa ja ei-loukkaavaa. Kiitos. --62.236.76.8 7. helmikuuta 2007 kello 01.16 (EST)

Räkä -artikkeli on ollut pitkään vakavan valmistelun alla. Kuvia ei ole, mutta joku voisi jeesta, että homma tulisi valmiimman näköiseksi --Petea 24. heinäkuuta 2007 kello 20.59 (UTC)

Voinko ehdottaa hyviksi sivuiksi seuraavia: Ukko ylijumala, Ukon yliopisto, Kuu (juusto) ja Karjalaiset? Osasta voisi jopa pienellä muokkauksella saada suositeltuja. 193.65.112.51 2. elokuuta 2007 kello 09.44 (UTC)

ARTIKKELIT[muokkaa]

Eikö niitä mitä ei olla vielä esitelty etusivulla, niin voitaisi laittaa hyviin sivuihin, ja siirtää tänne vasta, kun ne on etusivulla käynyt?

Suositellut artikkelit ovat olevinaan (en tiedä, miten selkeästi) vielä edustavampaa matskua kuin hyvät sivut. Kaikki suositellut ovat hyviä, mutta kaikki hyvät eivät ole suositeltuja. Selkeää? Ai ei? Etusivun Suositeltu-laatikossa pyöritetään suositeltuja ja sen alalaidassa sitten mainitaan hyviä artikkeleita. Omaa lempparisivua voi ehdottaa hyväksi, mutta suositelluksi pääseminen vaatii joko oikeaa Auringon ja Saturnuksen välistä kulmaa tai jotain muuta yhtä mystistä, mutta kukaan ei oikein tunnu tietävän mitä. -- JATkeskustelu 2. syyskuuta 2007 kello 12.14 (UTC)

Luulin, että tämä kahden päivän sisällä jo huomattaisiin: LUOMAN TESTIALUE ON SUOSITELTU SIVU! No, en tiedä miten hän sen teki, kun ei sivulla ole edes suositeltu merkkiä, mutta ottaisin sen pois, jos olisin ylläpitäjä. --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 27. tammikuuta 2008 kello 09.14 (UTC)

BWAAA½!!! --IDANVANDAALIA EI VOI ESTÄÄ!!!!!!!!!!!! 15. helmikuuta 2009 kello 12.55 (UTC)

Suositeltujen ja hyvien sivujen uudelleenjärjestely, osa VIII[muokkaa]

Huomattava osa suositelluiksi merkityistä sivuista on nyt jo saanut paikkansa etusivun auringossa. Paljoa ei ole enää jäljellä! Ehdotan, että voisimme tarkastella mahdollisuuksia korottaa artikkeleita hyvien sivujen luokasta suositelluiksi. --Napoleon 9. elokuuta 2009 kello 10.20 (UTC)

I'M BACK! SEXIER THAN EVER! YEAH! Ööö... Kyseessä on aika tarkkaa harkintaa vaativa tehtävä, varsinkin kun uhkana on lopulta se, että suositeltujen (ja sen mukana hyvien) artikkelien rima menee liian alas tai että suositeltuja artikkeleja on liikaa suhteessa hyviin artikkeleihin. Mielestäni pitäisi panostaa paskojen artikkelien kehittämiseen keskitasoisiksi ennen kuin rupeamme siirtelemään sivuja hyvistä suositeltuhin (mikä on kyllä vitun paljon helpommin sanottu kuin tehty...).--sunnuntai 9. elokuuta 2009 kello 15.44 (UTC)
Juuri sen takia tuota ehdotin, kun se olisi se helpoin vaihtoehto. Minäkin tunnen sentään hieman aidankorkeusfysiikkaa. --Napoleon 9. elokuuta 2009 kello 16.51 (UTC)
Helpoin vaihtoehto ei aina ole paras eikä okkamin partaveitsi tarkoita, että pitäisi valita yksinkertaisin vaihtoehto.--B14 9. elokuuta 2009 kello 16.54 (UTC)
Ken aikoo soveltaa Okkamin partaveistä omassa elämässään, sutikoon reilusti partavaahtoa. --Napoleon 9. elokuuta 2009 kello 16.56 (UTC)
Kehittyykö hyvä artikkeli koskaan suositelluksi kun siihen on jo se leima lätkäisty? Uskaltaako kukaan koskea siihen? --Pullamössö 9. elokuuta 2009 kello 16.58 (UTC)
Napoleon siis hakee jonkinlaista prekursiivista suositeltujen artikkelin tekomenetelmää, jossa idea on siinä, että artikkeli merkitään ensin suositelluksi ja sitten odotetaan, että siitä tosiaan tulee suositeltu? Tässähän mennään kohta siihen, että kaikissa artikkeleissa on leima siinä toivossa, että niistä tulee suositeltuja...--B14 9. elokuuta 2009 kello 17.04 (UTC)
Voisi tehdä projektin tuosta paskan siivoamisesta. Työryhmän perustaa. Mutta varmasti on hyvienkin sivujen joukossa sellaisia, jotka parempaakin ansaitsisivat. Jos tietty määrä käyttäjiä kannattaisi hyvän nostamista suositelluksi, eikö niin voisi tehdä? --Pullamössö 9. elokuuta 2009 kello 17.45 (UTC)
Kuulostaa siltä touhulta, jonka nimeä emme täällä mainitse. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. elokuuta 2009 kello 18.41 (UTC)
Ennemmin siltä toiselta touhulta, jos sen tekevätkin vain ylläpitäjät. Kyllä tietyistä asioista on voitava huutajaiset pitää. Ei meidän tarvitse kaikessa mennä vastavirtaan Wikipedian kanssa. Jos kaikki tehtäisiin päinvastoin, täällä olisi tehtävä aika rajuja muutoksia. Hikipediasta olisi tehtävä oikea, luotettava tietosanakirja. --Pullamössö 9. elokuuta 2009 kello 18.45 (UTC)
Aivan varmasti siellä Hyvien artikkeleiden joukossa on muutama Suositeltu-leiman arvoinen teksti. Ken kehdatkoon, niin ehdottakoon. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 9. elokuuta 2009 kello 21.08 (UTC)

Luokan ensimmäinen versio on hupaasa. --Kuri (keskustelu) 12. heinäkuuta 2014 kello 22.38 (UTC)