Keskustelu käyttäjästä:VolcanicNine

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Mussolini.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, VolcanicNine, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Vector the Crocodile

*Hikipedia ei ole avoimen mustapaitainen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka sinua tervehtää, on.


Huomaan, että olet mennyt roskaamaan tätä sivua. Muistutan, että käyttäjämallineita laitetaan vain omalle käyttäjäsivulle ja muokkaamista voi harjoitella hiekkalaatikolla. Ja vielä ihan selvyyden vuoksi: Sillä sivun ylälaidassa olevalla muokkaa-painikkeella muokataan sitä sivua, jolla ollaan, kun sitä painetaan. --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 31. toukokuuta 2015 kello 14.44 (UTC)

Jos voisit vältellä muiden käyttäjäsivujen muokkausta sentään. Omaasikin olet kyllä paneutunut, ei sen puoleen. --Napoleon (keskustelu) 1. kesäkuuta 2015 kello 15.40 (UTC)

HEI TYYPPELI!!! Olemme huomanneet teidän olevan homoseksuaali. -Sankaritar (keskustelu) 8. kesäkuuta 2015 kello 12.04 (UTC)

Hikipedian törkeä väärinkäyttö[muokkaa]

Päivää. Olet muokannut Hikipediassa lähinnä omaa käyttäjäsivuasi. Ajattelin tulla vinkkaamaan, että on olemassa nettisivuja, jotka ovat tarkoitettu nimenomaan kotisivujen pitämiseen. Näitä ovat mm. Kotisivukone ja webs.com. --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 8. kesäkuuta 2015 kello 13.29 (UTC)