Keskustelu käyttäjästä:ViimeinenTursalainen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, ViimeinenTursalainen, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 7. syyskuuta 2013 kello 17.42 (UTC)
Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 7. syyskuuta 2013 kello 17.46 (UTC)
Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. -- • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 17.47 (UTC)
Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Hikipedian ylläpitäjät ovat liian aktiivisia 7. syyskuuta 2013 kello 17.48 (UTC)

Hei Tursalainen, älä peljästy, sillä me olemme hukkaajiasi ja johdatamme sinut kaidalta polulta. :) Jatka touhuilujasi siis rauhassa.  • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 18.36 (UTC)
Kuvitteles nyt, herra kenraali, miltä uudelta hikipeedikolta tuntuu, kun tulee heti vanhusten noin lähmimäksi.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 7. syyskuuta 2013 kello 20.53 (UTC)
Ansaitsematon huomio hivelee aina egoa. Kyllä tämäkin jumalan lähmimäksi tullut jää siinä toivossa, että huomiota saisi lisää. Vai mitä?  • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 22.24 (UTC)
Toki. Onhan se nähty, että oppimattomat villit tykkäävät, kun niille esitellään MAHTIvoimia. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 8. syyskuuta 2013 kello 14.40 (UTC)
Suomen laissa annetaan ehdollista tai ehdotonta vankeutta liian innokkaasta MAHDIN esittelystä nuorisolle.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 11. syyskuuta 2013 kello 20.20 (UTC)
Onneksi me toimimme täällä Kanadan lakien alla. Suomen lakiin suhtaudun ennakkoluulolla - aina kun joku sukuni jäsen on ollut täkäläisen esivallan kanssa läheisemmin tekemisissä, on hänet yritetty lähettää vankileirille tai vähintäänkin suota kuokkimaan. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 12. syyskuuta 2013 kello 17.31 (UTC)
Niin, se herättääkin epäilyksiä, millä Carlb:n kotiserver pyörii...kenties lihasvoimalla? Mitä mieltä muuten olet, onko laki pyhä asia niin ettei sitä (teoriassa, käytäntöhän ei kiinnosta ketään) saa rikkoa, vai onko lailla ennemmin olosuhteista vaihteleva arvo; jos niin, minkälaiset asiat vaikuttaisivat lakiin? Jatkakaamme MAHTIvoimien näyttöä tällä palstalla, jotta kenties innostaisimme Tursalaisesta korkeasti aktiivisen käyttäjän.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 13. syyskuuta 2013 kello 11.27 (UTC)
Mielestäni on aina olemassa korkeampi moraalinen velvollisuus, jonka rinnalla kaikki lait ja määräykset ovat merkityksettömiä.
Carlbin palvelin pyörii transdimensionaalilla nollapiste-energialla. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 13. syyskuuta 2013 kello 17.06 (UTC)