Keskustelu käyttäjästä:Vector the Crocodile

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nazi Swastika.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Vector the Crocodile, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Aatos Kotka

*Hikipedia EI ole fasistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on natsi.

Mistä moinen kunnia päästä tarkkailluiksi? --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 11. tammikuuta 2015 kello 11.50 (UTC)

Epäilyksistä, jotka ovat sellaisia, että jos ne ovat aiheellisia, tiedät niiden syyt. Jos eivät, ei sinun liene syytä tuntea syyllisyyttä. Paitsi ehkä tuosta allekirjoituksesta. --Kuri (keskustelu) 11. tammikuuta 2015 kello 13.09 (UTC)

Palkkimalineiden järjestely

Älä järjestele niitä leveyden mukaan, jos vanha järjestys on relevanssin mukaan. --Kuri (keskustelu) 23. tammikuuta 2015 kello 13.54 (UTC)

OK. Jokin standardileveys olisi minusta kuitenkin ulkonäkösyistä ihan kohdallaan. --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 23. tammikuuta 2015 kello 14.39 (UTC)

Mallineensisäisistä ulkonäkösyistä ei olisi. --Kuri (keskustelu) 23. tammikuuta 2015 kello 15.32 (UTC)
No hyvä tietää1 Jatkossa osaan! --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 24. tammikuuta 2015 kello 10.21 (UTC)

Muutos

Poika, annappas "Arttu Wiskari" sivun olla Kommentin jätti 85.76.143.241 (keskustelu – muokkaukset).

Enpäs antanut minä ylläpitäjäkään, eli taitaa olla paikallaan pyytää minunkin keskustelusivullani irrottamaan siitä näppini. Ole hyvä, antaa tulla vaan. --Kuri (keskustelu) 27. tammikuuta 2015 kello 13.19 (UTC)
Kuri on muuten todistetusti Hikipedian pelottavin ylläpitäjä! --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 27. tammikuuta 2015 kello 17.50 (UTC)

HUPS!

Anteeksi. Tulin vähän ajattelemattomuuttani siirtelemään Hikipelisivuja. Ettehän suutu! Kertokaa pitääkö jatkaa vai ei. Mielestäni piste on se erotin ja sitten huomasin, ettei niin iso urakka kannata jne jne jne... --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 5. helmikuuta 2015 kello 17.49 (UTC)

Luokat

Tätä on todella mukava sanoa, mutta ennen sanaa "vaikka" tulee pilkku myös. --Kuri (keskustelu) 22. helmikuuta 2015 kello 22.19 (UTC)

Talkoot alakvat jälleen!!! --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 23. helmikuuta 2015 kello 08.45 (UTC)
Homma hoidettu! --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 23. helmikuuta 2015 kello 08.52 (UTC)

Chauffeursto

Nyt loppuu Chauffeursto-vandalismi, tai menee tämä tunnus bänniin. Me tiedetään hyvin että sinä se olet. --Kuri (keskustelu) 31. toukokuuta 2015 kello 15.53 (UTC)

:O (_U_(=0~ 1. kesäkuuta kello 5.10 (UTC)
Mikä saa sinut luulemaan, että olen hän? Se että siivoan hänen sotkujaan, johtuu puhtaasti siitä, että minulla on Hikipedian TM-lista auki aina, kun käytän nettiä, joten huomaan kaiken paskan ensimmäisenä. Ja vaikka estäisit tämän käyttäjätunnuksen, miten se muka muuttaisi Chauffeursto-vandalismismin tilannetta. Jos olisin hän, minä vain yltyisin. Jos et vieläkään kuitenkaan usko, etten ole hän, mietipä tätä: Jos estät minut, vandalismin määrä pysyy samana, mutta sitä on yksi käyttäjä vähemmän siivoamassa.
P.S. Mikä vittu saa sinut kuvittelemaan, että kävisin muokkaussotaa itseäni vastaan, mutta samalla tekisin ihan puolilaadukkaita muokkauksia?!
--Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 1. kesäkuuta 2015 kello 07.42 (UTC)
Miksi epäilen yhteyttä? — 1. Parikin aihetodistetta. 3. Profilointi: olet torspo; me vapaat henget emme saata enää huijata itseämme sinun vanhemmista tunnuksistasi; tästä voi haistaa latentin kaunan – vaikka se nyt kanavoituisikin pois tämän tunnuksen askartelumaisiin tekemisiin.
Muokkaussota itseään vastaan. — 1. Voit hämätä ja hankkia prestiisiä töillesi, joiden kulmista liima pursuu kömpelösti, peittääksesi sen löyhkän! 2. Kuka teistä loputtomista demokraattisista jugistylemenninkäisistä tietää! Pyscowicz ja muut wikipedistit hoivaavat teitä kauheampiakin monomanioita. — Ja nyt kuulemme siis hänen nenäkkään äänensä: “Miks mä sen oisin töhriny? Se on ihan mun omankin kouluni seinä.”
Ukaasi pysyy voimassa.
--Kuri (keskustelu) 1. kesäkuuta 2015 kello 15.24 (UTC)
Ylläpitäjien ilmoitustaulun keskustelut eivät liene kovin validi todiste minua vastaan. Pretiisin hankkiminen töilleni on noista ainoa validi syyte, mutta sekin on sen verran yleispätevä, että melkein ketä tahansa täällä Hikipediassa voisi syyttää siitä. --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 1. kesäkuuta 2015 kello 17.28 (UTC)
Me emme Napoleonin kanssa solkottaneet auringonpistäminä ylänköfoorumin aavikkomaastossa mielivaltaisia lauseita käytettäviksi todisteina, me toimme esiin ulkoisesti tarkistettavissa olevia seikkoja. Eikä tuo teistisessä filosofiassa prestiisitodistukseksi kutsuttu ollut perustelu epäilylle, vaan perustelu hylätä epäilyn kumoamiseen tähdännyt argumentti. --Kuri (keskustelu) 1. kesäkuuta 2015 kello 18.00 (UTC)

Chàûffëürstõ ôñ Hàñgóñ sàtámã.--176.93.44.209 3. kesäkuuta 2015 kello 10.54 (UTC)


Noh, kun vandaali silti jatkoi tekemisiään, niin ei ainakaan varmistunut, että se olet sinä. Eli en taida estää tällä haavaa. Bravo vain. --Kuri (keskustelu) 3. kesäkuuta 2015 kello 13.48 (UTC)

Haista vittu! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!!!!!!--87.93.96.146 11. kesäkuuta 2015 kello 11.34 (UTC)

Haista vittu! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!!!!! Ja pyydä puolestani anteeksi tämän baskiravintolan wifin väärinkäyttöä, sinä shakaalin sammaloituva peräpukama Chauffeursto.--37.33.43.148 24. kesäkuuta 2015 kello 07.54 (UTC)

Haista vittu, Vector the Crocodile! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!--Zarkusto Chauffeursto (keskustelu) 10. heinäkuuta 2015 kello 16.31 (UTC)

Tiedosto:C946031-84a4de4f311a4ab0eb284407c2ab777c.jpg
Haista vittu, Vector the Crocodile! Chauffeursto on Hangon satama!

Haista vittu, Vector the Crocodile! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!!!!!

XBoX

Onko tuo totta, että Microsoft aloitti Xboxin kehittämisen yhteistyössä Segan kanssa, vai itsekö sävelsit? --Kuri (keskustelu) 12. heinäkuuta 2015 kello 13.13 (UTC)

Liittyy kai siihen (mahd. väärennettyyn kuvaan) joka on kiertänyt internetissä viimeisen viikon tai nii main. -Teleskooppi (keskustelu)
Ei täysin, mutta Sega kehitti omaa konsoliaan, Dreamcastia, yhdessä useiden firmojen kanssa, joista yksi oli Microsoft. Artikkelissani leikin tällä tosiasialla, ja sillä, että Xbox julkaistiin samoihin aikoihin kuin Dreamcas floppasi. Sekin on faktaa, että Segan sen aikainen toimitusjohtaja kuoli sydänkohtaukseen vähän floppauksen jälkeen. Artikkelista taisi siis tulla salaliittoteoria. --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 12. heinäkuuta 2015 kello 13.24 (UTC)

Esto

Sinut on estetty ikuisesti häiriköinnin vuoksi. Jos tällaisella historialla koristautunut kusipää, joka mielellään esiintyy tulokkaille kovaotteisena, oikeamielisenä opettajana, eikä ole tehnyt yhtään ainoaa hauskaa vitsiä ikinä missään, tuo takaisin poistetun vitsittömän paskasivunsa halveksittavalla epäperusteella "Hikipedian tulee tarjota jotain kaikille.", Kurilla on oikeus tehdä näin.--85.76.97.116 13. heinäkuuta 2015 kello 23.48 (UTC)

Esto (oikeesti)

Sitten ihan ylläpitäjän kynästä: Tämä käyttäjä on siis estetty pysyvästi syistä, jotka lukevat täällä ja täällä. --Kuri (keskustelu) 26. marraskuuta 2015 kello 00.19 (UTC)