Keskustelu käyttäjästä:Uudisraivaaja

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on käyttäjän Uudisraivaaja keskustelusivu.

Uran alku[muokkaa]

Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Uudisraivaaja, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Käyttäjäsivu?[muokkaa]

Tekisitkö käyttäjäsivun? Se näyttäisi professionaalisemmalta. En pidä tyhjistä käyttäjäsivuista, koska silloin myös automaattisesti oletan käyttäjän olevan jonkin sortin vandaali. Käyttäjäsivun voit luoda tästä. Kiitos! --B14 19. marraskuuta 2009 kello 14.36 (UTC)

Tärkeä huomio. Projekti on ollut työn alla jo jonkin aikaa. --UudisraivaajaHoe icon.png 13. huhtikuuta 2017 kello 15.48 (UTC)

Keskustelua projekteista[muokkaa]

Pauligista[muokkaa]

Oletko velho vai Pauligilla töissä? --81.197.80.245 5. maaliskuuta 2011 kello 09.00 (UTC)

Sen verran voin paljastaa, että noita kolmea artikkelia kirjoittaessani tulin juoneeksi aika monta kupillista Presidentti-kahvia. --UudisraivaajaHoe icon.png 28. maaliskuuta 2011 kello 18.23 (UTC)

Sietäisit saada kunniamaininnan spontaanista Paulig-purkauksesta. Ikävä kyllä aivoni ovat nyt nuhjuisena mössönä, joten se jääköön myöhemmäksi. --MasterBlaster 5. maaliskuuta 2011 kello 20.52 (UTC)

Kiitos kommentista. --UudisraivaajaHoe icon.png 28. maaliskuuta 2011 kello 18.23 (UTC)

Miedosta[muokkaa]

Katsopa tuolla keskustelusivulla olevaa kommenttiasi. Kiitän. Onko artikkeli mielestäsi nyt olennaisesti parempi? Leiska (keskustelu) 3. lokakuuta 2013 kello 18.01 (UTC)

Kyllä, artikkeli on kehittynyt huimasti eteenpäin. Pahoittelen myöhäistä vastaustani. --UudisraivaajaHoe icon.png 13. huhtikuuta 2017 kello 15.48 (UTC)