Keskustelu käyttäjästä:Työ

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ajankohtaista[muokkaa]

Osaatko perusella palautuksesi muutoksistani koskien Sinistä tulevaisuutta? Wikipedia on se paikka, jossa on faktat ja täällä voi (vähän niinkuin pitäisi) kääntää asiat toisin päin. En juurikaan poistanut edellisen tekemää hengen tuotosta, vaan lisäsin omaani. Se kai lienee tarkoitus, että tekstejä muokataan, ja jos se ei miellytä, muokataan edelleen - ei poisteta. Mielenkiinnolla jään odottamaan syytä. Kommentin jätti ‎Rbahler (keskustelu – muokkaukset).

Tuskin saat tälle kysymykselle järkevää vastausta, hyvä jos saat edes minkäänlaista; tämän bottitunnuksen omistava käyttäjä tuntuu kommunikoivan ulkomailman kanssa lähinnä bänninappulan kautta. Tökkään ko. käyttäjää samalla tästä asiasta. --Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu) 28. maaliskuuta 2018 kello 09.28 (UTC)
Saatanan tunarit kirjoitatte tähän väliin, vuoden 2014 keskusteluun. Koska se ei ollut hauskaa, vaan jahkaavaa töhkää ja mun tehtävä ylläpitäjänä on nimen omaan valvoa ja käyttää harkintaa. Tässä ja Sampo Terho -artikkelissa kävin ne lisätyt jutut läpi ja säädin käsin niin, että lisäarvoa tuovat kohdat saivat pysyä näkyvillä. Älä siis ala muokkaussotaan ylläpitäjän kanssa tai yritä absurdia perustelua, että kenenkään juttuja ei saisi poistaa ilmeisesti milloinkaan. Ja Seitsenkasvoinen peelo, jos tarkkailuun on aihetta, niin tiedät asian aivan uuvuttavan tarpeeksi hyvin, mitä sitä selittelemään, jos ei, niin ei, joskaan tuo vittuilu ei näytä taas hyvältä. Joku avoimuus näyttäisi. Jos olet nyt aivan pihalla, niin voit unohtaa turvallisesti. --Kurin työtunnus (keskustelu) 28. maaliskuuta 2018 kello 20.05 (UTC)
Ryöpsysi kertoo kaiken sinusta. Kuvittelin täällä Hikipediassa olevan fiksua porukkaa, joka kannustaa toinen toistaan parodian teossa. Mutta, eihän se näin ole. Pääkäyttäjinä on nähtävissä henkilöitä, jotka itse ovat parodia Hikipediasta - sen käänteisessä merkityksessä "hauskoja, huumorintajuisia, yhteisöllisiä ja rakentavia". Ymmärrän toki, että tekstejä poistetaan välittömästi, jos ne ovat yhteisön kirjoittamattoman hengen vastasia, jotka ovat finniteinitasolla (kuten aiempi kommenttisi - mieluummin kiroat ja mesoat väärästä kommentin paikasta, kun itse kommentin aiheesta), ja joissa genitaalien nimet ja ihmiseritteet näyttelevät pääosaa. Myös vanhat aikansa eläneet tekstit ymmärrän poistettavan, etenkin jos ne korvataan uusilla osuvimmilla sivalluksilla. Näin ei ole tekstieni ja kuvieni oistoissa tapahtunut, vaan ne on poistettu perustelematta, muuttamatta tai kysymättä jopa alta viiden minuutin. Parodian tason saa tietenkin lukija itselleen määritellä, mutta jos ei jostain pidä, ei se voi olla peruste poistoon. Sillä perusteella täällä olisi valtavasti työtä ja loputon sekamelska, jota päivityssodaksi sanotaan. Sen sodan muuten aloittaa aina tekstin poistaja, ei sen tekijä. Lisäksi ne pääkäyttäjät, jotka näin ovat tehneet, eivät ole ymmärtäneet ”pienen” muutoksen statusta. No, hetken oli hauskaa ja jätän parodian keskinäisenne kerhonne sisäsiittoiseksi hauskanpidoksi. Iloista pääsiäistä! -Rbahler Kommentin jätti SariSilström (keskustelu – muokkaukset).
Ootsä ihan kunnos? Täällä viimeisessä parissa osiossa sanottu jo oleellinen. Lisään, että pieniä muutoksia ei ole määritelty missään päin ohjeita (ainakaan en tarkistusetsimälläkään löydä), minulle kumous on pieni muutos, koska ei tee muuta kuin ylläpitää status quoa ja koska epäluovan ja kelpo artikkeleita lantraavan tusinasisällön (jolla voi ilmeisesti olla hämmästyttävän suuri emotionaalinen merkitys tekijälleen) poistotyö on hyvin business as usual. Minulla se on tietysti bottitunnuksen vakioasetus. (Sikäli kun asialla on edes yhtään mitään väliä, yleensä kaikki näkevät pienet ja suuret muutokset samalla lailla tuoreista muutoksista, ja yhteenvedosta ja tavumäärästä näkivät että kyseessä on kumous, jolloin siinä on se p-kirjain ainoana erottavana tekijänä ellei ole erikseen säätänyt piiloon pikkumuutoksia.) Sen sijaan samojen keskustelujen levittämisessä useampaan paikkaan ja keskustelujen kronologian paskomisessa ei ole mitään tolkkua ja se oikeasti voi häiritä tapahtumien hahmottamista, mutta se onkin huomion kääntämistä sivuseikkoihin. Täällä tosiaan on toimittu kauhuskenaarionne kaltaisesti, eli vakiintunut yhteisö hyväksyy tai hylkää lisäykset, eikä se ole johtanut yli-inhimillisiin työtaakkoihin tai kestämättömiin koulukuntaristiriitoihin hyväksytyn yhteisön sisällä. Hauska joka tapauksessa kuulla, että olette suhtautuneet konfliktiin alusta lähtien kypsällä perspektiivitajulla ja kehittämättä itsellenne mielipahaa. --Kurin työtunnus (keskustelu) 29. maaliskuuta 2018 kello 10.24 (UTC)

Moi. Oliko aikomuksesi kenties laittaa paavimobiilijuttu etusivulle?--DieHard (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 16.45 (UTC)

Se on HikiNewsin etusivulla. Pistin sen senssipalstalle. Voi sen laittaa etusivusähkeisiinkin. Teenkin sen nyt, kun nuo nykyiset ovat jo saaneet olla. --Kuri (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 16.59 (UTC)
Bueno.--DieHard (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 17.18 (UTC)

Otsikkomalline[muokkaa]

Tein mallineesta vielä yhden uuden version, joka korjaa esimerkiksi rivinvaihto-ongelman. Huonona puolena ainoastaan se, että nykyisellään se menee rikki, mikäli otsikko menee kahdelle riville (kumpi tahansa niistä). Muutoin se toimii hyvin, ja tällaisenaan sen voi (varmaankin) asettaa minne tahansa tekstin sekaan ilman, että sivu räjähtää täysin käsiin. Toimiiko tuo tietokoneella täysin kuten pitääkin? Puhelimen selain skaalailee tekstiä oman tahtonsa mukaan. Testaan sitä tähän sivuun, poista malline toki halutessasi. Käyttäjä:Gamerous/otsikko

(tällä kertaa testasin myös monobookilla) --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 16. elokuuta 2014 kello 13.58 (UTC)

Itselläni tämä on toiminut oikein hyvin --Pyscowicz allekirjoitus.jpg 16. elokuuta 2014 kello 14.01 (UTC)

Asetettu. Toimii niin Vectorilla kuin Monobookilla eikä estä muokkaus- ja historianappuloitakaan. Kiitoksia vaivannäöstänne näiden käsittämättömien ja piinallisten asioiden parissa. --Kurin työtunnus (keskustelu) 16. elokuuta 2014 kello 14.27 (UTC)

Estot pois?[muokkaa]

Olet näköjään ottanut ikuestot pois ainakin ns. siansaksavandaalin käyttämiltä ip-osoitteilta. Teenko turhaa työtä?--ElKondis (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 13.54 (UTC)
Tuskin teet. Pistä estoksi esim. vuosi, ei ikuista, koska IP:t voi vaihtua. --Kuri (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 16.42 (UTC)
Ok. Katsoin estolokista että ainakin osa noista banneista kuului yhdelle ja samalle tapavandaalille--ElKondis (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 16.17 (UTC)

Estolokipiilotuksia[muokkaa]

Heips Työ. Voisit palauttaa näkyviin estolokissa piilotettuja merkintöjä, jotka sinusta kuuluisi näkyä. Tiedän sinulla olleen 6. elokuuta riitaa yhden kollegasi kanssa asiattomista käyttäjänimistä ja nuo estolokimerkinnät voisi palauttaa näkyviin.--37.33.195.22 13. tammikuuta 2016 kello 19.23 (UTC)

Näen piilotetut lokimerkinnät, mutta en pysty palauttamaan niitä. En käsitä. Kurin työtunnus (keskustelu) 13. tammikuuta 2016 kello 20.28 (UTC)

....[muokkaa]

Miksi kumosit "Junnun sivun"? "Ei saa hermostua" on Junnun viimeinen sana Kommentin jätti NeoCortex (keskustelu – muokkaukset).

Joo tarkistinkin, ei vain ollut minusta huumoriarvoa siinä (sitaattina artikkelin alussa). --Kuri 6. helmikuuta 2016 kello 20.33 (UTC)

Anteeksi[muokkaa]

Anteeksi että olen koukussa Hikipediaan sen takia olen sentään välillä kirjoittanut hauskaa enkä vain sotkenut niinkuin jotai vitun homo kuri homokurvitun homo tommosta. Minulla ei ole enää kovin hauskaa itsellänikään elämä,olen mielestäni tullut lähelle elämäni iltaa (tai siis huomenna varmaan on taas kivaa ku krapula on menny ohi). Jos joku ottaisi teidät vertailukohteeksi ihmisen terveyteen niin olisi vaarallista kun rima niin alhaalla että voi apua....m Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).

ANTEEKS ETTÄ HUUMORINI ON LIIAN KORKEALENTOSTA TEILLE PÄLLEILLE!!!!!!!!!!!111111 SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!11111 PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).

Sellaista se on. Ja sitten ku nukut ikuista unta, sinusta jää jäleksi vain hiki/wiki pediaan muokkauksia joista hikipediassa suurin osa vandaali-iskuja. Minulla taas on tämä vuosi mennyt ihan hyvin. Oli jo aikakin. --Kuri 7. toukokuuta 2016 kello 10.01 (UTC)
miksi sitten minä olen joutunut muokkaamaan hyvin puolestasi, senkin koulukiusaaja narkki lööppi budofiili skitsofreenikko joka olet sun piireissä moitteettomassa maineessa minkä tahansa panuilun jälkeen missä vaan peräreikäwikissä !!!! --37.219.8.237 7. toukokuuta 2016 kello 10.45 (UTC)
Niin olet joutunut tosiaan, mutta aika huonosti olet sen hommasi hoitanut. NO IMACE JO VITUTTAA NOIN PALJO :D --Kuri 7. toukokuuta 2016 kello 11.03 (UTC)
minä se keksin enemmän omaa kivaa tänne ku sinä lahjakas wikipedisti joka olet henkisesti kuin supertietokone !! hikipeedia oli niit viimissii epäätoevon saarekkei joihi olit satavarma että pysyt aina mua parempaa mut minähä se lopult tein kaikkee laajenemist hikipeffiijaanki enemmä ku sinä jos miinustetaa sotkut!! (vois tehä hyvä listan eriiksee mutten jagsa tuhla aikaa semmossii turhuugsii) !! jopa toi biribää turha caps lokki raiskaus teleskoopin sivul on paree ku sun ite tekemä juttuut!! hoho hoh!! ime munaa < kaikki asijaat ehkk joo mutt ime munaa > kuri kosk kuri ei o mittää asija olleskaan!! ei ime munaat eneeppä kurin voittamikkees!! vanha savvoo sanaallaakku!! kirjootettu savvoo murtteeks!! --37.219.8.237 7. toukokuuta 2016 kello 11.16 (UTC)
KURI EI OSAA TEHDÄ MITÄÄN SEN TAKII SE EI ONNISTU MISSÄÄ !!!!!!!!! XDDDDDDDDDD HÄÄÄÄÄÄGHGÄHÄÄHÄHÄGÄÄGÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD (oletko huomannut että tämä tyyli jolla kirjotan sulle nää on sama jolla sä puhut normaalistikki!! mähän aloin nää säälittävät haukkumiset vast sen jälke ku sää aloit pabuuden etustaijjaaks , eli muutin tyylii sen mukaan miten kohde itte ansaittee, mut nytte se tyyli on niinku sama ku sull aina maailmasa !! sen takii oot tyhäm ku et osaa tehdä mitään !!!!!!!!!! XDDDDDDDD (mut totta tosiaan: täytys silti olla parempi ku kaikist pahin elikkä kuri!! elikkä toivoa ja tehdä kurille hyvää olla rohkaseva ja olla sotkematt hikipediaa vaiks se ois kaikkee muuta ku reilua.....ja vaarallist)  :000000000000000000 Kommentin jätti 37.219.99.121 (keskustelu – muokkaukset).
ALA TEHÄ HYVIN SEN SIJAA ETT USKOTTELET VAA ITELLES JA KAIKILLE PAITSI KAVEREILLES ETT OSAAT TEHÄ ASIOI JA OLLA HYVIS!!!! TEE NII ASIOI SIT JA OO HYVIS!!!!!!!! SUN KAVERIS TIETESKI ON SILLEE JOO SE ON KURI ANTAA SEN OLLA KU KÄY SÄÄLIKS MUT TOISET SILLAI KATTOO MIST VAA SIT KURI EI OOKKAA OSANNU TAI TAJUNU MITÄÄN IKINÄ MUT MUUT PAITSI KURI TEKEE SITÄKI PAREMMI!!!!!!!!!!!
miten sull vois teooriassakaa mennä hyvin jos eioo kraabbit klesana ja et ole kehittyny alun alkaaesest tyhmäst yhtää!! etkä ois sillee et toine muka paha mut ite hyvä vaik oikesti toiste päi!! oletko vielä yhtä harhaluuloinen?? esim et ensinks väännä teresalle vastaan logiikan alkeista 3kk sit sen jälkeen oo sillee että miten tyhmä se on!! tai että ku se keksii hikipediaan dozens kertoja enemmän hyviä juttuja ku sää (jos jätetään sotkut pois lasguista) niin sit senkijäläkee luule oevas itte se todelline hyötykäyttäjä!! tai jotenki sillai ettet kuule alkeellist harmooniayhteyttä tyylii Am c2 h1 F a1 jonka muussiikot muutki ku minää tunnistaa jopa kuukausii sit viimex kuullun biisin (burn) ja nyt kuullun (matkustaja) välill (luuli samaxx ku ei ollu kokonaa muistis meloodija..)!! ja sit sen jälääkee olee viäälää ylimiäälisesti täysin satavarma että ei voi olla missään nimess itellk mitään piäänintäkää puutetta minkään kuulemises !! ja olla sillai ett tietää varmaks kaike mitä muija pääs liikkuu vaikket o koska semmoselle puhuunu tai jos oot ni oot vaa hölönny omaa shaisee !! ja vaiks toine koittaa sua aina rohkast ja pyrkii ylimiääkisyydest eroon sillonki ku siihenois aiheett (paitsi nygyjää ku eijoo !!!!) nii ite vaa sillee pittää voittaa toi eikä olla sillee ett kombinaatiooll sais niinguu !!!! Kommentin jätti 37.219.8.237 (keskustelu – muokkaukset).

Ime munaa on oikeasti peruna[muokkaa]

Näin on nyt päätetty. Siksi minun ei tarvitse ottaa mitään vastuuta sen sanomisista tai tekemisistä. Terveisin Ime munaa, peruna Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Me ollaan muna jengin kanssa yhtä mieltä siitä että kurin mielisairaus vaatisi hoitoa. Mitä mieltä olet, työ? Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Totta vikiset. Koska minulla ei ole fyysistä eksistenssiä, ehdotan, että sinä menet selittämään asiat juurta jaksaen mielenterveystyön ammattilaisille. Katsot, miten he suhtautuvat. Kurin työtunnus (keskustelu) 17. toukokuuta 2016 kello 12.41 (UTC)

Kurin näkemyksen mukaan Kommentin jätti 37.219.102.191 (keskustelu – muokkaukset).

Mia bambina[muokkaa]


Cara bella, cara mia bella!
Mia bambina, oh Cyö!
Ch'ella stima!
Ch'ella stima!
O cara mia, addio!

La mia bambina cara...
perché non passi lontana?
Sì, lontana da Scienza!
Cara, cara mia bambina...
Ah, mia bella!
Ah, mia cara!
Ah, mia cara!
Ah, mia bambina!
Oh cara, cara mia...

Kommentin jätti 193.111.136.162 (keskustelu – muokkaukset).

Kualkaa kunnialla[muokkaa]

Suosittelen että muotoilette väitelauseenne kysymysmuotoon ja yritätte kierrättää ne kysymispaikan kautta. Tai kenties saatte relevantin ja hauskan kommenttinne läpi perustamalla oman vastauspalvelunne. Se voisi olla hauskaa. Ainakin minä kysyisin Teiltä kaikenlaista! Voisitte myös sortaa minua tarpeettomiin muokkaussotiin siellä jos siitä pidätte niin kovasti! Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 2. tammikuuta 2017 kello 22.55 (UTC)

En ala vääristellä toisten kommentteja, vaikka teillä olisi tapana. On kovin rumaa ja jäykkää tämmöinen, etten sanoisi huumorintajutonta, pistää käytännössä unohdukseen ja pois tällaisia kommentteja, eihän niitä nyt kukaan löydä edes tämän keskustelun perusteella. Kun valtaa on sinulle annettu, niin suitsi itseäsi moraalilla ja jätä ne sitten keskustelusivulle, sinäkö sen olet tyhjentämään! Alla Luonnon silmien anna niiden kuolla! Voi sokeutta, kun minun pitää tuoda sinua vastaan armo ja varjeleminen. Tyhmintä tässä on kuitenkin töräyttää "Opettele kontekstit oikein", minähän suinkin vain viittaan niille kintaalla. En toivota takaisin kuolemaa, koska tämän perusteella olette jo kuollut!--Kurin työtunnus (keskustelu) 2. tammikuuta 2017 kello 23.30 (UTC)

Tietoa Kurista[muokkaa]

Kuri ei saa koskaan tehtyä mitään. Kurilla oli kerran kaveri, joka osaa tehdä asioita valmiiksi asti ja olisi voinut auttaa Kuria hänen taideideoidensa kanssa, vaikka Kuri käytti suurimman osan ajasta vakuuttaakseen kaverinsa siitä, miten lahjaton ja ajattelukyvytön hän on (Kuri itse erottaa juuri ja juuri g:n a:sta ja vänkää kuukausikaupalla vastaan tieteellisen logiikan alkeista). Lopulta Kuri yritti pakottaa kaverinsa hyväksymään hänen tavoitteensa hankkia Osmanien valtakunnan sulttaanin haaremi ja olemaan pitämättä Kurin tosissaan tekemiä suunnitelmia ouija-laudan demoneista koostuvan armeijan kokoamisesta hieman mielisairaana. Tai jotain sinne päin, en ole varma Kurin asennekokonaisuudesta. Kuria ei vituta, koska hänellä ei koskaan ollut taideideoita.

  • Kuri on sellainen ihminen, joka sanoo juuri synnyttäneelle naiselle "toivottavasti sun lapses huostaanotetaan", koska tämä lukee arveluttavia nettisivustoja.
  • Kurilla on melko vähän kavereita.

Kuri ei ymmärrä sairaussuhdetta hauskanpitotarkoituksessa suolletun homopaskavammahäröilyn ja oman käytöksensä välillä. Kuri ei myöskään halua ottaa millään tavalla opikseen tässä erotelluista asennevammoistaan, koska Kuri on CP-vammanen apina.

Kuri uhkailee ihmisiä lokakampanjoilla eikä ymmärrä että tähän saatetaan vastata anonyymillä demonstraatiolla koristetulla varoituksella vastalokakampanjasta.

Kurin mielestä tämäkin on kirjoitettu hänen tuhoamisekseen syyttä.

Kuri on hyvä tyyppi, koska hän on antanut JJJ:lle ja hänen kavereilleen jo yli vuoden verran tiheätahtista naurunaikaa.

Kuri on suuri sirkuspelle kun yrittää olla tosissaan. Siksi Kurista on hauska kirjoittaa paskaa. Kuri on julkisuuden henkilö ja julkisuuden henkilöistä kirjoitetaan hauskaa paskaa, koska se on hauskaa.

Kommentin jätti 2a01:4f8:160:11eb:3ba8:b00b:16e:b132 (keskustelu – muokkaukset).

Tietoa Työstä[muokkaa]

  • Keskiajalla Ime munaalla oli yksinoikeus Työn naisiin, koska Työn munalla ei ollut fyysistä eksistenssiä.
  • Saksan kehitys ensimmäiseen maailmansotaan asti muistutti kovastikin muiden maiden kehitystä eikä natsijuttu ollut ennakoitavissa vaan se oli poikkeama johon kuka tahansa voisi luisua. Varsinkin Työ.

Kommentin jätti 93.174.90.30 (keskustelu – muokkaukset). (26.7.2017)

Tyä' miäs[muokkaa]

nauretiioin peran kansa kahavit tauholla :D*ÖFÖlfäöläsöläösdlöalösl öäal äöläö läöl

olen tullut tämnne takaisin vandalisoimaan teidän tyhmää sivustoannisfdfdf


aion tehdä vielä huomanattavasti palskempiaa vandalismeja kuin aemimamsemimdn b

väatmmämö


tämmöistä

Kommentin jätti 62.219.3.47 (keskustelu – muokkaukset). (6.3.2018)

Tarkkailu[muokkaa]

Kysyin tätä jo päätunnuksesi keskustelusivulla, mutta vastausta ei kuulunut, joten jätän saman tänne haikuna:

”Leimasit minut
tarkkailun alaiseksi
Miksi näin?”


Esitän vielä pari jatkokysymystä:

  • Minkälaisia muokkausia sinä pelkäät minun tekevän? Haluaisin tietää pystyäkseni välttymään tekemästä sellaisia jatkossa.
  • Pystyisitkö sanomaan suoraan, jos olen tehnyt jotain väärää?

--Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu) 21. maaliskuuta 2018 kello 06.12 (UTC)

Kaikki hyvin?[muokkaa]

Huomasin ettet ole nukkunut laisinkaan viime yönä ja mitä muokkausaikataulustasi voi päätellä ei sinulla ole ollut juuri mitään mahdollisuutta sovittaa esim. nukkumista ja työskentelyä Hikipedian ulkopuolella samaan aikatauluun muutaman viime päivän aikana. Onhan kaikki hyvin? En vain halua että poltat itseäsi koska välitän sinusta. --197.231.221.211 4. huhtikuuta 2018 kello 18.52 (UTC)

Nukkuminen on kulttuurimarxistinen juoni saada meidät tuhlaamaan aikaa, jonka voisimme käyttää valkoisten kansanmurhan huomaamiseen! --Ukonvaaja (keskustelu) 4. huhtikuuta 2018 kello 20.05 (UTC)

Nämä poistetut useamman kerran joutomaahan[muokkaa]

Laitatko seuraavat otsikot joutomaahan: Tanssii Tähtien Kanssa
The Voice of Finland
Marja Hintikka
Jotain muuta, jota spämmittiin

Kommentin jätti 86.60.247.7 (keskustelu – muokkaukset).

Haista vittu![muokkaa]

Haista vittu, Kuri! Chauffeursto on Hangon satama! --Аatos Kotka (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 07.35 (UTC)

Pyyntö (siirretty foorumilta tänne kun foorumilta se kuitenkin poistetaan saman tien!)[muokkaa]

Voisitko poistaa kaikki minua koskevat tiedot, väitteet ja maininnat Hikipedian vandaalit-, Wikipedian käyttäjät- ja Paskimmat kiistat -sivuilta? Kiitos! --62.102.148.67 22. lokakuuta 2018 kello 15.02 (UTC)

Haloo? Voisitko?? --62.102.148.67 22. lokakuuta 2018 kello 15.03 (UTC)

En siis kiistä ettenkö olisi (varsinkin aikaisemmin) välillä vandalisoinut Hikipediaa ja itse asiassa en edes kadu sitä tippaakaan, mutta en halua itsestäni mitään mainintoja tällaiselle paskasivustolle. Toivottavasti ymmärrätte (kohdistettu siis myös muille ylläpitäjille). Olkoon tämä viimeinen pyyntöni aihetta koskien! --84.209.48.106 22. lokakuuta 2018 kello 15.08 (UTC)

Voitko nyt vain poistaa ne tiedot??? Ihan oikeasti nyt saatana. --84.209.48.106 22. lokakuuta 2018 kello 15.08 (UTC)

Kyllä, meillä on erimielisyytemme, mutta ei se tarkoita että sinun on oltava minua kohtaan näin hirveän ilkeä ja asiaton. Jos vain yksinkertaisesti poistaisit tiedot ja minuun kohdistetut törkeät asiattomuudet, niin kaikilla olisi helpompaa... --185.220.101.27 22. lokakuuta 2018 kello 15.13 (UTC)

No älä sitten poista mitään.Oma päätöksesi. --185.220.101.27 22. lokakuuta 2018 kello 15.14 (UTC)

POISTA NE JO!!!! TUHOAN KOKO SIVUSTON MUUTEN NIIN SITTEN AINAKIN POISTUU NE TIEDOT! JA AINIIN JOO KURI, HAISTAPA OIKEIN KUSINEN KURAPASKA JA IME MUNAA (EI SIIS MUN VAAN KOIRAN). --178.175.135.99 22. lokakuuta 2018 kello 15.21 (UTC)

Pyyntö.[muokkaa]

Hehee Hikipedia on täyttä kuraa ja varsinkin ylläpitäjät ovat mulkuista pahimpia. Haistakaa pitkät paskat. Samalla pyydän vielä että poistakaa jo helvetti soikoon ne minuun kohdistetut törkeät henkilökohtaiset hyökkäykset ja perättömät syytökset niin HETI olen valmis lopettamaan vandalisoinnin. No jos rehellisiä ollaan niin en tässä vaiheessa enää pystyisi lopettamaan kokonaan, jatkaisin vielä pienimuotoista häiriköintiä ja sotkemista mutta suurilta osin lopettaisin vandalisoinnin jos suostuisitte pyyntöihini. ONKO NIITä pyyntöjä niin tavattoman hankalaa toteuttaa, eiväthän ne vaadi teiltä juuri minkäänlaista vaivaa. Haistakaa paska. --78.109.23.2 31. lokakuuta 2018 kello 19.04 (UTC)

No anteeksi, ymmärrän, että muotoilin tuon pyynnön vähän paskasti. Nyt koetan uudelleen ja lyhyemmin: voisitko, Kuri, ystävänäni poistaa minuun kohdistetut täysin asiattomat tekstit niiltä sivuilta, jotka jo useaan otteeseen olen luetellut (eli siis Hikipedian vandaalit, paskimmat kiistat ja Wikipedian käyttäjät). Lopettaisin lähes kokonaan vandalisoinnin jos suostuisit tähän yksinkertaiseen pyyntöön... vähäsen saattaisin vielä perseillä ja häiriköidä hyvässä hengessä mutta se nyt tuskin hirveästi haittaa. Harkitsisit edes. --78.109.23.2 31. lokakuuta 2018 kello 19.08 (UTC)

HOMOPASKAA HOMOPASKAA HOMOVITTU HITLERVITTU KUSIPYLLY KAKKA PASKA PILLU PERSE --78.109.23.2 31. lokakuuta 2018 kello 19.10 (UTC)

Tiedätkö mitä Kuri?[muokkaa]

Olet oikeastaan aika mukava tyyppi koska sinun typeryydellesi saa aina nauraa oikein kunnolla. Mutta ylläpitäjänä olet kyllä aivan paska. Paskin kaikista. HOMOPASKA VITTUPERSE HOMOPASKA HOMOPASKA HOMOPASKA. Ime munaa. --78.109.23.2 31. lokakuuta 2018 kello 19.18 (UTC)

Minut estettiin Wikipediasta joten jouduin palaamaan tänne[muokkaa]

En vandalisoi enää, lupaan. Vaikka olenkin vandalisoinut melko aktiivisesti viimeiset pari kuukautta, olen nyt asiallistunut lopullisesti. --Käyttäjä Pjoona11 (keskustelu) 20. marraskuuta 2018 kello 13.25 (UTC)

Ja anteeksi, että vandalisoin. Tämä anteeksipyyntö on vilpitön. Toivottavasti hyväksyt sen. Jos et hyväksy sitä, jatkan vandalismia kunnes suostutte hyväksymään anteeksipyyntöni ja jätätte minut jo rauhaan. Lopeta niiden sähköpostien lähettely minulle. --Käyttäjä Pjoona11 (keskustelu) 20. marraskuuta 2018 kello 13.36 (UTC)

Työ on Chad. Kuri on incel.[muokkaa]

Hikipedian naiset ovat Työn Stacyja. Oho ei hikipediassa ole niitä. ARGUMENTAATIO VIRHE Kommentin jätti 2001:14bb:40:1aac:4931:179d:8ee4:66ae (keskustelu – muokkaukset).


Apua?[muokkaa]

Kävin tuoreeltaan toiveartikkelisivulla, ja huomasin ettei siellä ole aakkosjärjestyksestä tietoakaan, vaikka niin kai pitäisi olla. Se otti tekstitiedoston ja järjesteli niitä aakkosiin, ettei sivun muokkaushistoriaan tulisi noin tuhatta kappaletta linkkien siirtelyä ja käytti vielä esikatselua, mutta sivu alkoi herjata blokkauksesta, kun leikkasin ja liimasin järjestellyt linkit takaisin? Hikipedia on muutenkin viime aikoina tuntunut pelleilevän, kadottavan välillä tunnuksen kun vain vaihtaa linkistä toiseen.

Onko VieraallaAlkuperällä mitään toivoa selvittää, onko joku mahdollisesti kaapannut sen tunnukset välillä käyttöönsä, vai tulisiko sen vain yrittää vaihtaa salasana? Voiko sivuston evästeet aiheuttaa ongelman?

Vai onko se todella tehnyt jotakin vandaalia, jota se vain ei ole tajunnut tehneensä? Tai voiko joku ottaa vandalismina, kun se käytti esikatselua useamman kerran että sen tarvitsisi käyttää tallennusta vain kerran?

Kun teidän käyttäjänimikin nyt on Kuri, se ajatteli että tämä olisi oikea osoite hakea apua.

VierastaAlkuperää (keskustelu) 7. huhtikuuta 2019 kello 05.16 (UTC)

Hikipedia on pitemmän aikaa sekoillut useammalla tavalla, eikä ainakaan ylläpitäjillä ole ymmärrystä tai ratkaisua. Taustalla lienee päivitys, jotka eivät ole käsissä, jotka sivustoa käyttävät. Teitä ei ole kertaakaan estetty, enkä usko Teidän tehneen mitään väärää. Asiaa voisi toki kenties jotenkin selvittää se, jos kertoisitte, minkälaisen blokki-ilmoituksen saitte eteenne. --Kurin työtunnus (keskustelu) 7. huhtikuuta 2019 kello 14.44 (UTC)
Itselläni selaimen vaihto on hieman auttanut kaikenlaiseen bugeiluun. Käytän nykyään Hikipediaa Firefoxilla, vaikka muutoin suosin Chromea. Kätevää! --Aatos Kotka (keskustelu) 7. huhtikuuta 2019 kello 19.12 (UTC)

Poistettu artikkeli[muokkaa]

Hei! Huomasin että olit poistanut Bosnia-Hertsegovinasta kertovan sivun. Onko sinulla pätevää syytä siihen? Kommentin jätti MeSHa (keskustelu – muokkaukset).

Niin kysehän oli tästä. Poistosyitä voi sitten miettiä. --Kurin työtunnus (keskustelu) 11. kesäkuuta 2020 kello 07.52 (UTC)