Keskustelu käyttäjästä:Teleskooppi/arkisto1

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Teleskooppi/arkisto1, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Huomenta, Teleskooppi! Löysin sinulle mahtavan käyttäjälaatikon: {{k_linkitys}} --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 30. kesäkuuta 2015 kello 09.55 (UTC)

Totta turiset. Olinkin itse asiassa aikeissa läimäistä tuon käyttäjäsivulle jo muutenkin, mutta en missään välissä ehtinyt samoilla käyttäjämallineiden mallineviidakkoa uudestaan läpi. Kiitän. -Teleskooppi (keskustelu) 1. heinäkuuta 2015 kello 04.20 (UTC)

Terve. Säädit tuossa männäpäivänä sinänsä asiallisia korjausmuokkauksia artikkeliin perse. Artikkeli oli vandalisoitu sanoja muuttamalla ja selluloosateemaa lobbaamalla pari viikkoa aiemmin, ja puutuit osaan näistä. Luitko koko artikkelin tai katsoitko tuon sotkijan muokkaukset? Jos, niin hieman omituinen linja, ja pyytäisin jatkossa suosiolla kumoamaan tuollaisen tajunnanvirtasotkun kelpo artikkelista. --Kuri (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.13 (UTC)

Selkis. Olin vähän epävarma asiasta, koska juttu oli mielestäni sen verran "kummallinen", että se olisi voinut jopa sopia artikkeliin - täällä Hikipediassa kummallisuus on kuitenkin jokapäiväinen siunaus/riesa ja olen kuitenkin vielä melko aloittelija, joten arvostelukykyni ei ollut ihan paras mahdolinen. --Teleskooppi (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.27 (UTC)
Artikkelin järkeenkäypää tekstiä oli kuitenkin sotkettu vaihtamalla sanoja "selluloosaksi" ja tuollaista. Jos alkuperäinen idea menetetään ja tilalle tulee vain epämääräistä kummallisuutta, joka ei toimi parillakaan lukukerralla, kannattaa kumota. Joku yhtä hoopo (mutta hauskempi?) sisältö voi olla OK, mutta jos se syrjäyttää tuolla tapaa järkevämmin hauskan, kannattaa kumota. Hyvä.--Kuri (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.32 (UTC)
Haista vittu! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!!!!!

Tiedosto:C965241-e7abbe2eaf5921e5fd9c29f845998d16.jpg--198.41.242.44 14. heinäkuuta 2015 kello 15.57 (UTC)

Sisällysluettelo

Hobbiton

Moi SilliS. Mitäs sinne vammalaan kuuluu? Onko vammainen olo? XD? -Sankaritar (keskustelu) 3. elokuuta 2015 kello 06.55 (UTC)

Onko Teillä jokin vamma, Sir lAnCeLoT? Kommentin jätti Sankaritar (keskustelu – muokkaukset).

Fox-televisiokanava

Mitä mieltä olet suomalaisen Fox-televisiokanavan tarjonnasta? --Kysyntata (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 11.00 (UTC)

Mikä on televisio? --Teleskooppi (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 14.09 (UTC)
Se mikä televisio on, ei ole pääasia. Pääasia on miltä se sinusta tuntuu, että tämä asia, jota me kutsumme televisioksi, voi näyttää sinulle toisenlaisen maailman. Maailman, jonka voit haistaa --Hauki The Duck 16. tammikuuta 2016 kello 11.39 (UTC)

Vastauksia elämästä

Täten annetaan Teelleskopille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja Missignon nappaamisesta ja onnistuneesta kouluttamisesta. -Sankaritar (keskustelu) 27. marraskuuta 2015 kello 02.02 (UTC).


JUMANKAVITA OLEMISESI OIKEUTUKSEN HUKANNUT IHMISYYDEN RUPI HAISTAKAA TE KAIKKI PITKÄ JA KANOOTINMUOTOINEN VITTU KUN OLET IDIOOTTI. --37.130.227.133 5. helmikuuta 2016 kello 12.54 (UTC)

tämä käytäjä ansaitsee palautusoikeudet

Tämä kakkavihapuolen kakkakäyrräjä ansaitsisi palautusoikeude.t Vandalismin kumoaminen olisi vaivattomampaa ja jäisi enemmän sekunteja lukea esim kurin hauskoja artikkeleta ___2A02:180:1:1:0:0:517:AD8 14. helmikuuta 2016 kello 14.59 (UTC)

Eivät olleet.

--178.238.225.108 20. huhtikuuta 2016 kello 17.47 (UTC)

Tjaa. Toki voi olla myös niin että kysymykseni oli retorinen, mutta ei ole kivaa selittää kaikkea auki - pitää luottaa lukijaan. --Teleskooppi (keskustelu) 20. huhtikuuta 2016 kello 17.50 (UTC)

Ime munaa FACQK

Tiesitkö,että suurin osa vakiokäyttäjien tekemästä hyvästä sisällöstä viimeisen puolen vuoden ajalta on Ime munaan käsijalaa?

Mikset lisää hienoja roskia huippuihin typeryyksiin, esim. Are? (tuo ei siis ollut Ime munaan tuotantua, siksi se oli niin hyvä.) Eikö hienouden tunnistus kyky riitä? vai kuumottaako että Kuri tulee väittämään huonoksi(Kurilla on vakavasti puutteellinen kyky erottaa hyvä ja huono toisistaan ,mutta eihän tämä toki tarkoita ettei hän osaisi tehdä asioita. Esim hauskoja artikkeleita joita hän ei tee) .

Teidän pitäisi vetää jotain sjänjä.

Hei, hei.

--171.25.193.20 22. huhtikuuta 2016 kello 16.09 (UTC)

Teleskoopin bänditreenit

Teleskoopin bänditreenit jäivät puolitiehen, koska kaikki aika kului soinin viilaamiseen


Minulla on kakat housuissa

Minulla on kakat juuri nyt housuissa. Perseessäni on yhteenkasvaneista karvoista muodostuva verkko, joka pakottaa ulosteen hajoamaan osiin ennen ulostumistaan. Verkossa asuu valkoisia matoja, jotka nauttivat siinä kasvavaa homekasvainta. Kakkaa laskiessa kun on pillifarkut, niin alkaa kiristää mukavasti ja osaan vieläpä runkata niin että orgasmi tulee just täsmälleen samalla hetkellä kun ripuli/pehmeä kakka valahtaa housuun. Mutta pää jää sisään, se tuntuu ihanalta. Käyn itsetyydytys.orgissa.

osattavat kielet: ranska, venäjä, akkadi, latina, sanskrit, kreikka, saksa, suomi, ruotsi, englanti, kiina, (swahili?) Kommentin jätti 51.255.202.66 (keskustelu – muokkaukset).

Eikös se sivusto lopettanut toimintansa vuosia sitten?
Päättelisin lisäksi teidän rohkaisemaan minua kielten opiskeluun. Arvostan vaivannäköänne. --Teleskooppi (keskustelu) 29. huhtikuuta 2016 kello 19.16 (UTC)


Te ootte ihan hirveitä mä haluan olla vitun sairas paska homo neekeri vittu t:piri Kommentin jätti 37.219.189.148 (keskustelu – muokkaukset).

Et saa sitä kaipaamasi hauskaa munaa takas enää koskaan. Olen nimittäin käyttänyt keskushermostostimulantteja jotka poistavat luovuuden. Voin kuitenkin yrittää tulla takas. Kaipaan yhtä muijaa niin että kyyneleet valu täss viimeset 48h silmistä aikana, se johtuu niistä stimulanteista. Mä voin tulla tänne itkee siitsilleen ettet tajuukkaa kui mä itken siitä. Vaginaan tukehtuminen oli mun siitä muijast kertvoa artikkeli joskus.sit se toinen muija oli pupu jota mäkohtelin niinku pupuyrpävittuöhöhööhögögäägäääää. Nigsissmsmsngl oxöl m ööösääsäzäövåäpödnds.haluatko kyylla lisäätätä??? ET SAA SITÄ VANHAA HAUSKAA IME MUNAA !!!!!!!11 MUTTA VOIN MÄ TULLA TÄNNE SUN SIVULLES YHÄ USEEMMIN!!!!!1111111 KURI ON YHÄENTIS TYLSEMPI NYT KU SILLON KU SE OLI VIEL IHAN VITUN HOMO !!!!!!!!11 VAIKKA OLIN ILKEE SILLE NI KERROIN SILLE SIIT HUOLIMATTA MITEN TYHMÄ SE ON !!!!!!! ETT SE OLIS OLEMATT TYHMÄ!!!! SEN TAKII MÄ SANOIN SILLE EETT SE ON NIIN HOMO!!!1!!!! MUTT SIT SE VAIKUTUS OLI JOKO EI MITÄÄN TAI SIT VIHALAS SEN VATSA PALKKII JNE!!!!!! SE ON NIIN NOLO!!!!!!! HUORAPERSEKELELEÄWE VITTU!!!!! MÄ AION TOIMITUSJOHTAJAKS MUT OMISTAN MUN ELÄMÄN TÄMMÄSELLE JOSKA TÄÄ ON MU SYDÄNTÄ!!!!111111 VITTU !!!!!!!1 MÄ OON SUOMEN NATSI JOHTAJA VAIK VIHAAN ÄÄRI LIIKKEIT JA NATSEI NATSISMII TOMMOSTA!!!!!!111 EN OO MIKLLÄÄN LAILLA NATSIJOHTAJA VIKA KUSIPÄÄ OLETKIN SÄÄÄÄ!!!JA KURI!!!!!JA TIEDÄ ET KANNATTI VETÄÄ AINA SAIRAANNA HUUMEITA!!!!!!!!!!OLL SILLEE ETT OSAA TEHÄ KAIKEE MUT HOMOHOMOHOMOHOMOHOMO!!!!!!! KURI JA SÄ OOTTE HOMOJA!!!!!!!!!!!!!! VIISTOISTKESÄSELLE SEKASIN OLEVALLE HUUMEIDENKÄYTTÄJÄLLE NIMELTÄ MR. T (ARVAA KEHEEN TOI VIITTAA??) VOI TULL SILEEE ET PAKKO KIDUTT SEKSUAALUSESTI 2 VUOTT NUORENPAA!!!! ?65 MUT SIT JOSSAI VÄLIS SE TOTEUTUU SEE MUT SE ONKI JO IHAN LIIAN NUORI SE KIDUTETTAVA!!!!!SITSÄÄ PELKÄÄT JOTAI ETT SUN TEKEMÄS RÄPIS TAI MIS VAA ( EI OIKEESTI RÄ ) ON VAGINGOS PALIGOITU JOTAI VITUN HOMO MUUSIKKOA!!!!!!!!! JOTA SÄ HALUUT ETTEI OLIS OLEMASSAKAAN!!!!!!!!!! Kommentin jätti 37.219.192.103 (keskustelu – muokkaukset).

King Crimson

Discipline-levy kertoo siitä miten Kurin mielestä on väärin jos nainen nauttii miehensä miellyttämisestä sängystä. (Sillä erotuksella että ei ole väärin kiihottua ajatellessaan "se haluu mua", toisin kuin "se tykkää täst/must", jotka ovat itsekkäitä ajatuksia). Lisäksi Kuri haluaa itselleen Osmanien valtakunnan sulttaanin haaremin - oikeutuksella "jos mä poltan taloni ku jollai toisel ei oo ni mitä mä sil teen paremmaks??" - ja toivoo väkivaltaista kuolemaa jokaiselle joka vastustaa. Onneksi Kuri on toistaiseksi päässyt vain suurvisiiriksi, joka on eunukki ja jolla on ruskea kieli, tiedä miksi. Kurista tulee kohta kastoroitu aasi. Mutta Kuri nauttii, onneksi. ;)

Sosiopaateilla, toisin kuin Kurin tapaisilla hyvillä ihmisillä, on vaikeuksia sisäistää Suomen laki tunnetasolla. Sosiopaatteja esintyy yleisimmin Iltalehden lööpeissä, joissa kerrotaan heidän peräaukko-aiheisesta vandalismistaan Hikipediassa. Sosiopaateilta ei suinkaan puutu moraalia, yleisen harhaluulon vastaisesti, se vain on jouduttu suodattamaan sellaisen järkevän suodattimen läpi koska asiat eivät ole ihan niin yksinkertaisia, toisin kuin Hikipedian ylläpitäjien mielestä. Sosiopaatit vihaavat ihmisryhmiä ja haluaisivat ampua kaikki sellaiset rajalle tai vaikka rajojen sisälle.

Sosiopaateille vastakkainen ihmistyyppi ovat Ottomaanien valtakunnan vapaaehtoiset suurvisiirit ja ylieunukit, joiden mielestä olet sairas paska, jos tulet räyhäämään omituisilla tavoilla lapsesi tekemästä joukkomurhasta tehtyyn vitsiartikkeliin. Viestejä ei tarvitse lukea, sillä se ei muuttaisi mitään. Hikipedisteillä ei ole moraalia.

Kommentin jätti 37.219.217.94 (keskustelu – muokkaukset).

CCB oli oikeassa

Teilläpäin käyttäjiin kuuluu sairaita ihmisiä: juoppoja, raiskareita, pedofiileja, narkkareita, koulukiusaajia...Roskajoukkoa. Teidänlaisilla ei ole paikkaa tässä yhteiskunnassa.

~Crimson Cherry Blossom hikipedisteistä

CCB oli tässä oikeassa. Ainakin hyvin lähellä oikeaa. Minulla on tästä paljon tietoa muuta kautta kuin sivustolta. Mietin miten CCB pystyi osumaan näin oikeaan? Mitä yhteyksiä sillä on ja minne? --195.154.8.111 9. toukokuuta 2016 kello 19.45 (UTC)

Sillä ei ole mitään yhteyksiä minnekään eikä se tajua mistään mitään ainakaan avoimesti. Nero se toki on. Mitkä yhteydet sinulla on yhteisöön sivuston ulkopuolella, minulla on myös, ja paljon enemmän, ja max. 1/5 aiheellisena epäilyksenä ei mielestäni ole "paljon tietoa". (Tuo ensimmäinen.) Tykkääkö Kristuksesi valheista ja mustamaalauksesta? (Pitää tosin myöntää etten tunne Hjassania yhtään, ehkä te olette hyvääkin pataa ja olet tässä hyvin informoitu.) --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 08.43 (UTC)
öhömmm hömönhömöhömömm;) --37.219.191.128 12. toukokuuta 2016 kello 08.56 (UTC)
En ottanut tosissani, mutta joku, joka ei ole likaantunut rekistereihisi tutustumisessa, voi täydellisen hyvin ajatella sinun sitä olevan. Puoli vuotta sivustoja päivittäin agendaspämmäävillä tyypeillä ei tuppaa olemaan moraalia. --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 09.08 (UTC)
Pöljyri. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 09.13 (UTC)

Okra, sorppa, olin karsee. Pitäis aina antaa eksplisiittinen selvennys keihin kahteen vakiokäyttäjään ja miltä aikakaudelta viittaa. :;;:;;;)))))))hömöhööööhöhöhö --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 14.25 (UTC)

Äh ei tosiaan sais kirjoittaa tuommoisia että joku olis juoppo raiskari pedofiili jossai eikä kerro ees kuka meist kaikist. Anteeks. Minulle vain tulee tällaisia kausia, enkä voi niille mitään. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 14.51 (UTC)

Hurskas tapa vihjata, että joku meistä olisi parhaiden tietojesi mukaan. Ei ole. Hanki jotain rohkeutta: sano tismalleen sanat asiat minusta nimeni kanssa Facebook-profiilillasi kuin tähän mennessä täällä, älä poista päivitystä sen kerran kirjoitettuasi, ja puolustaudu kunnianloukkaussyytteitä vastaan, kun kerran oikeassa olet. --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 16.30 (UTC)
Tai mitä jos se olinkin minä? No en sentään. Ei saisi tuommoisia valheita kirjoitella. Ihan kauheaa. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.14 (UTC)
Niin ja esim. se "Kurin (ei Ime munaan) eräs lempivideoista" -väliotsikko kuvilla jotka olin itse ladannut Commonsiin nimillä "Japan überhot part 1-3" oli aivan täydeksi vitsiksi tarkoitettu sekin. En halua hikipedisteille pahaa, edes itselleni, muuten vaan vertaan pedofiileihin julkisesti. Hikipediassa on niin mukava käydä, etten voi olla vertaamatta pedofiileihin. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.19 (UTC)
MUTTA SINUSTA LÖYTYY TODISTUSAINEISTOA KAIKKEEN MITÄ OLET IHAN OIKEASTI!!! AAA!!! -37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.24 (UTC)
YHTEEN TOISEEN TÄÄLL SENSIJAA EI!!!! VAI LÖYTYYKS???? TAVALLAA PAHEMPII JUTTUI KU SULL MUT TIETYL TAVAL PALJON VÄHEMMÄN PAHOI??!! EN TIIÄ KUMMAST MV-LEHTI KIINNOSTUIS ENITEN!!!!♡♡♡♡♡♡ --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.26 (UTC)

Olen vilpittömästi sitä mieltä, että huumeiden käyttö on ihmiselle terveellistä. Voin itse kymmeniä eri aineita teini-iästä lähtien käyttäneenä todeta, että ne eivät ole mitenkään haitaksi henkiselle kehitykselle vaan pikemminkin hyödyksi. Erityisesti amfetamiinia voi suositella jokaiselle. Kuuntele nyt miten elämäneliksiirimäisen raikas sanakin se on, vähän kuin heprean "shalom". Lisäksi pystyt katsomaan 36 tuntia pornoa tauotta ja kuvittelemaan siihen tarinan!

Kirjoittanut: Kuri (ei Ime munaa)

Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Miksi teleskooppi meni tien yli? Koska ei osannut kertoa vitsiä! --37.219.30.161 13. toukokuuta 2016 kello 17.37 (UTC)

Tien yhdellä puolella oli viisi hikipedistiä ja toisella Juhko. Kuinka monta hikipedistiä oli tien molemmilla puolilla?
(vastauksen saat päätellä itse)
--Teleskooppi (keskustelu) 13. toukokuuta 2016 kello 19.15 (UTC)

Ime munaa julistettakoon fiktiiviseksi henkilöksi

HÄÄÄHÄHÄHÄHÄÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!--37.219.30.161 13. toukokuuta 2016 kello 23.15 (UTC)


Töttöröö

Täten myönnetään Teleskoopille Keisarillis-kuninkaallisen Tarkkuuskivääriritarikunnan risti monarkiamme vihollisten täsmällisestä ja ajanmukaisesta likvidoinnista dei gratia. Eläköön Kuningas! Eläköön Keisari! -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 17. toukokuuta 2016 kello 00.06 (UTC)

Kun papukaijamerkki jo Teiltä löytyy, enkä valitettavasti usko olevani tarpeeksi korkealla hierarkiassa häpäistäkseni harvoin ja poikkeuksellisin perustein jaettujen "Croix-de-la-Guerre"-ristien tai Alppijääkääripalkintojen kunniaa. Onnittelen ensimmäisen ja pahoittelen jälkimmäisen johdosta. -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 17. toukokuuta 2016 kello 00.06 (UTC)

Papukaijamerkki.

Täten annetaan Teleskooppille papukaijamerkki hienosta työstä ja terveisin Ime munaa, kuvitteellinen peruna.


Pysykkin täällä sikolättipaskamontussasi!!

Kiikarin Kivespussi

Hikipedian käyttäjien luonteenpiirteet prosentteina

Teleskooppi

 • Ylimielisyys: 0%
 • Mielisairaus: 5%
 • Pahuus: 5%
 • Huumorintaju: 95%

Kuri

 • Ylimielisyys: 100%
 • Mielisairaus: 100%
 • Pahuus: 0%
 • Huumorintaju: 1%

Napoleon

 • Yimielisyys: 75%
 • Mielisairaus: 80%
 • Pahuus: 98%
 • Huumorintaju: 30%

Bassman

 • Ylimielisyys: 100%
 • Mielisairaus: 0%
 • Pahuus: 0%
 • Huumorintaju: 0%

NPOV

 • Ylimielisyys: 25%
 • Mielisairaus: 25%
 • Pahuus: 10%
 • Huumorintaju: 20%

Chauffeursto-vandaali

 • Ylimielisyys: 0%
 • Mielisairaus: 100%
 • Pahuus: 99%
 • Huumorintaju: 1%

Ime munaa

 • Ylimielisyys: 0%
 • Mielisairaus: 1%
 • Pahuus: 0%
 • Huumorintaju: 100%

Chauffeursto-vandaalin kämppä räjäytetään kuukauden sisällä

Minulla on tästä tietoa, koska olen itsekin kulkenut Y-junalla paljon ja olen raivoissani sen lakkauttamisesta. Tätä ei ole pidettävä uhkauksena vaan sisäpiiri-infoon perustuvana varoituksena. --109.163.234.2 18. toukokuuta 2016 kello 16.36 (UTC)

Tulin vain sotkemaan keskustelusivuasi

Maailma syntyi sotkun munasta. Joku voisi luulla että Isä Muna synnytti sen munan sotkusta. Mutta sotkun muna on todennäköisempi vaihtoehto kun tarkastelemme metafyysisten prosenttivertailukelvottomien transsendenttien todennäköisyysjakaumien mitä olinkaan kirjoittamassa, unohdin kesken lausee.

Ulastetta ja kakkaa

Eettisiä pohdintoja

Olisiko mielestäsi moraalisesti väärin, jos joku pommittaisi Hikipediaa tehokkaalla massavandalismibotilla tavoitteenaan kiristää itselleen ylimmät valtaoikeudet käyttäen hyväksi nykyhallinnon taipumusta priorisoida ihmiskunnan sähköisen kulttuuriperinnön varjelu omien etujensa edelle? En aio itse tehdä noin, pohdiskelen vain teoreettisessa viitekehyksessä. Aiotko tehdä vallankaappauksen, jos pääset joskus ylläpitäjäksi? Se on pelkillä ylläpitäjän työkaluilla suhteellisen helppoa varsinkin jos sinulla on myös sysoppibottitunnus ja joku byrokraatti käy täällä aktiivisesti. Senkin pedofiili. Kommentin jätti 37.219.98.91 (keskustelu – muokkaukset).

Rauha ja rakkaus <3

Täällä. Mut ei homorakkautta. Ei täällä. Jossain muualla. ;)

Teleskooppi on homo

1

Kiroilu

Ei saa kiroilla! Se on rumaa. The truth is out there... - Pjoona11Hikipedian Vi(r)allinen Roskalava 14. kesäkuuta 2016 kello 21.06 (UTC)

Mutapanilla vai ilman

Mitä olette mieltä mutapainista --Hauki The Duck 20. kesäkuuta 2016 kello 18.56 (UTC)

Joskus kauan aikaa sitten näin internetissä kuvan, jossa joku animaatio/anime/mikälie-hahmo lausahtaa

”Female mud wrestling? Of course not!”

, mutta sen etsiminen, tietokoneelle tallentaminen, Commonsiin sisään kirjautuminen, kuvan Commonsiin lataaminen, tälle sivulle palaaminen ja kuvan tähän lisääminen olisi liian paljon työtä sen tuottamaan hyötyyn nähden, joten sen vuoksi minä en sitä tee. --Teleskooppi (keskustelu) 20. kesäkuuta 2016 kello 22.36 (UTC)
Mu-Tapani on varmaan joku zenmarttyyri. --Kuri 21. kesäkuuta 2016 kello 15.50 (UTC)

Kuninkaallisista ja poistokäytännöistä

{{roskaa}}-mallineella tulisi merkitä sellaiset sivut, jotka ovat niin luokattoman kehnoja tai sopimattomia, että ne olisi välittömästi poistettava. Yksinomaan huonot sivut merkitään paskaksi, ja paska poistetaan sen maattua niin kauan, että haju yltää ylläpidon norsunluutorniin asti.

Saatoit tämän jo tietääkin, mutta sanottakoon nyt kuitenkin uudelleen.

--Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 11. elokuuta 2016 kello 16.02 (UTC)

Asia selvä. Luin aiheesta jonkin ohjesivun joskus jossa väitettiin vissiin toista - lienikö vanhentunutta tietoa. Ei kai siinä, olenhan minä {{paskaa}}-mallinettakin lisäillyt artikkeliin jos toiseenkin. --Teleskooppi (keskustelu) 11. elokuuta 2016 kello 16.16 (UTC)


Nimestä

Mistä sait idean nimetä itsesi teleskoopiksi? --Hauki The Duck 13. elokuuta 2016 kello 19.25 (UTC)

En viitsi ihan kaikkea kertoa (juttu kuulostaa jälkeen päin varsin daijulta), mutta sanotaan nyt että nimi "Mediaskuuppi" olisi ehkä jälkikäteen ajateltuna ollut parempi - joskaan ei välttämättä yhtään sen deskriptiivisempi. Mitäpä sitä toisaalta vaihtamaan, olen helposti asioihin tottuvaa sorttia. --Teleskooppi (keskustelu) 13. elokuuta 2016 kello 20.57 (UTC)

Noh

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 22. syyskuuta 2016 kello 15.55 (UTC)

Krhm, juu, niin taisi käydä... *vetäytyy nurkkaan ja odottelee että ihmiset unohtavat koko jutun* --Teleskooppi (keskustelu) 22. syyskuuta 2016 kello 16.15 (UTC)
Kuvitteletko, että tämä rikos tullaan unohtamaan? --Hauki The Duck 22. syyskuuta 2016 kello 18.04 (UTC)
En, Hikipediahan ei koskaan unohda mitään - mutta toivossa on hyvä elää. --Teleskooppi (keskustelu) 22. syyskuuta 2016 kello 18.07 (UTC)
Eihän tässä syytöksessä ole mitään järkeä. Esikatselun käyttäminen ei ole optio, jos kaikki muokkaukset ovat eri artikkeleihin. --Kuri 22. syyskuuta 2016 kello 18.49 (UTC)
"Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita." --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 23. syyskuuta 2016 kello 08.29 (UTC)
Ahaa. Myönnän etten muistanut tuota. Toisaalta ei Teal'cin muokkauksia häiriöksi paljon ollut. Sitten taas linkkien muuttaminen Pokemon→Pokémon ei ole ehkä edes tarpeellista, ja olin juopunut joten olisin voinut valittaa myös siitä. Hänen oma bottitunnulsensa ei olisi huono idea, jos on intoa. Teidän molempien toimintanne oli siis kyllä perusteltua, mutta noch eigentlicher olette molemmat väärässä.--Kuri 23. syyskuuta 2016 kello 11.55 (UTC)
Kuten kotiseuduillani sanotaan, moon oikias, soot vääräs, soon kans vääräs. Ei Teleskoopin muokkauksista tosiaan suurta vaivaa ollut (luomaistisiin mittasuhteisiin ei ylletty), ja vaikka olisi ollutkin, hän kuuluu ainakin minun kirjoissani siihen kerhoon, jonka kohdalla pikkujutuista voidaan luistaa, kunhan ne eivät muodostu tavaksi. Jos muodostuu, voisi henkilökohtainen bottitunnus kyllä olla hyvä ajatus - tai yksittäisurakoita varten päätunnuksen väliaikainen bottiutuminen. Mistä puheen ollen, minun puolestani hänestä voisi hyvin tehdä jaffakaartin jäsenen. Ylläpitäjän työn helpottamista sekin.
Sellainen tosin on minun ja Kurin palkkatason yläpuolella. Keskustelusivun haltija on hyvä ja tiedustelee johtoportaalta mikäli aihetta näkee.
--Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 23. syyskuuta 2016 kello 13.35 (UTC)
(Hmh - jos palauttaja on kaartilainen, tekeekö se ylläpitäjästä järjestelmä- vai aliherran?)

Hikipedian ylläpito pitäisi vaihtaa

Se koostuu nykykäsityksen mukaan pääosin luuserisuvakkihuorista. Sellaisista, joiden näkemykset ovat täysin sairaita mutta jotka kykenevät löytämään yhteisen sävelen ja ovat sen takia vaarallisia. Toki luusereita. Jopa MV-lehden lukijat ovat terveempiä päästään kuin ne. Myös kaikki oikeasti terveet ihmiset kauhistuvat nähdessään Hikipedian ylläpitäjien mielipiteitä asioista (testattu). Hikipedian ylläpito pitäisi erottaa virastaan ja vaihtaa tilalle uusi. --37.219.52.179 8. lokakuuta 2016 kello 10.55 (UTC)

Ikävää että minua säälittää heidän luuseriutensa niin paljo etten voi vandalisoida liittämättä siihen ohjeita oman elämän parantamiseksi. Olen siis itsekin vaarallinen suvakkienctukijam. Tuku on hot

Miksi kerrot tämän minulle? --Teleskooppi (keskustelu) 8. lokakuuta 2016 kello 14.49 (UTC)
Lähetyskäsky velvoittaa. Ja mieluummin täällä kuin kadunkulmissa. --Napoleon (keskustelu) 8. lokakuuta 2016 kello 15.32 (UTC)
Kiitos Napoleon elinikäisestä kutsusta tulla tänne vandalisoimaan! Kadunkulmilla nimittäin luuseriutenne on jo manifestunut.Siellä ei yksimkertaisesti löydy ketään joka tukisi Hikipefian nylyylläpidon pidämistä vallassa. Nyt missio: kaiva tänne naapurisopua niin kauan että teistä tulee entisiä ylläpiyäjiä ja uuso psrempi tilaööa.
Ei kestä, mutta luetun ymmärtämisessä olisi parannettavaa. Tai no jos aloitetaan vaikka ihan siitä ymmärtämisestä ylipäänsä. Kiinnostaisiko Teleskooppia muuten ryhtyä ylläpitäjäksi? --Napoleon (keskustelu) 8. lokakuuta 2016 kello 17.21 (UTC)
Kannatan tuota. Se olisi myös tuoreiden muutosten kannalta parempi, kun käyttäjä on jaksanut ansiokkaasti kumota vandalismia, ja voisi käyttää siinä tätä. Teleskooppi on arvostelukykyinen, jos hänellä on meidän muiden tapaan henkilökohtaisia komplekseja, hän ei tuo niitä sivuston hoitamiseen, ja on ollut, sitä yrittäessään, hauska. Ylläpitäjäksi nouseminen ei täällä myöskään velvoita aiempaa suurempaan aktiivisuuteen tai päätöksiin osallistumiseen, mikäli ei sitä halua, ei käytännössä niin tee eikä ainakaan minun puolestani. --Kuri 8. lokakuuta 2016 kello 17.34 (UTC)
No jos kerran on niin, että täällä Hikipediassa se Hämähäkkimies-elokuvista tuttu mantra kuuluukin "with great power comes moderate responsibility", niin olen ihan mukana. --Teleskooppi (keskustelu) 8. lokakuuta 2016 kello 17.38 (UTC)
Onneksi olkoon. Siitä vain sitten ylläpitämään. Valtuuksiin kuuluva koiranpaskapussi saapuu postissa viiden arkipäivän kuluessa. --Napoleon (keskustelu) 9. lokakuuta 2016 kello 20.02 (UTC)
Yleensähän sitä kiitetään palveluksesta, että merci vaan sinne päin. Minulla taitaa olla jotain muutakin tulossa postissa ensi viikolla - täytynee pitää hanskat kädessä paketteja availlessa. --Teleskooppi (keskustelu) 9. lokakuuta 2016 kello 21.20 (UTC)

Palautuksista

Ei veron. Vaan olen huomannut, että jotkut kumoamasi muokkaukset (samoin kuin kumoamisesi) näyttäytyvät ainakin minulle Tuoreet muutokset -listalla tarkistamattomina (eli pienen huutomerkin kera), mitä niiden ei ylläpitäjän jäljiltä käsittääkseni pitäisi olla. Käytätkö varmasti palautustyökalua? Vai liekö kyse jostain teknisestä virheestä? --Napoleon (keskustelu) 17. lokakuuta 2016 kello 20.13 (UTC)

Huppista, ai niissä parissa nappulassa siis oli joku ero...? Täytyy vielä vähän harjoitella näitä uusia vastuutehtäviä. --Teleskooppi (keskustelu) 18. lokakuuta 2016 kello 19.49 (UTC)
Pitäisi ainakin olla. Meillä tosin oli pitkään tilanne, jossa jonkun teknisen ongelman takia NPOV ei kyennyt esim. poistamaan sivuja. Mutta kokeilepa tosiaan. --Napoleon (keskustelu) 18. lokakuuta 2016 kello 19.52 (UTC)
Hei pojat, muokkauksen yhteenvedosta kyllä näkee, kumpaa työkalua on käytetty. Paitsi siis siinä tapauksessa, että Teleskooppi olisi naputellut palautustekstin käsin vedättääkseen meitä. --Kuri 18. lokakuuta 2016 kello 19.54 (UTC)
Ei minun voi olettaa tietävän tuollaisia, olen vain byrokraatti. --Napoleon (keskustelu) 18. lokakuuta 2016 kello 19.57 (UTC)
Ja nähtävästi ei ole teknistä ongelmaa sivustolla, jos tarkoitettiin esim. näitä, [1][2][3] joissa Teleskooppi on selvästi käyttänyt rahvaan lapiota. Ei tosiaan tule tarkistetuksi, ja ennen kaikkeahan se on hitaampaa. Vertailun vuoksi palautus on tämmöinen. [4] --Kuri 18. lokakuuta 2016 kello 20.00 (UTC)
AAAa!! Tosin jos tarkoitit tuota, että tuoreen ylläpitäjän oma kumoaminenkaan ei näy tarkastettuna, niin sitten meillä on ongelma. --Kuri 18. lokakuuta 2016 kello 20.02 (UTC)

Niin...

Mitenkäs se lisäyssiihen artikkeliin. After all, kyseessähän on kuva sinusta rakastelemassa Sonicia.

persepaska paskaperse kiva paska toista tuo niin saat kakkaa kiva paska niin ihanaa kuulla kun mulle sanotaan odd materialisoin sun lerssisi helvetti missä ulrik on pani itsensä naurutauko syö sitten sydäntä jos pallit tuhoutuu pillukin tuhoutuu kyrpä olemme hississä aa mai ding ding dong
Hyvä veto puhua niille niiden omaa kieltä. Sitä ne ei osaa odottaa. Ja tossa oli mukava moderni proosaruno -ote.--Ukonvaaja (keskustelu) 29. tammikuuta 2017 kello 21.11 (UTC)

Näin

Näin että runkkasit eilen

Tulin aukomaan päätä

Olit siinä ekana. Teehän tilaa. --80.222.108.189 7. helmikuuta 2017 kello 12.17 (UTC)

Harmi kun en ole zombi, saattaisin muuten vaikka maistaa aivojasi kun pääsi kerran on auki. --Teleskooppi (keskustelu) 7. helmikuuta 2017 kello 13.12 (UTC)
Jone tuomarina.jpg

Runkkaat

Näin että eilen runkkasit. Sä laukesit Röhmöfantin naamalle hahahahahahahah! d dfs dfs dfs ds f dfs

Rock

Hei... voisiksä sie... Palauttaa Tanssii Tähtien Kanssa sivun... me päästään sinne soittamaan tanssimusiikkia. --Pertti Keinonen (keskustelu) 10. helmikuuta 2017 kello 07.33 (UTC)

Tulin vandalisoimaan keskustelusivuasi suojaukseen asti! (Koska olet idiootti etkä bonjaa mitään! Ei älyn häivää niinkuin ihmisessä olla pitää!)

--2001:67C:2608:0:0:0:0:1 13. huhtikuuta 2017 kello 18.28 (UTC)

ääyyggäähh ggööö

Kas, sinustakin tehty ylläpitäjä. Tervetuloa joukkoon minunkin puolestani. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 7. kesäkuuta 2017 kello 18.59 (UTC)

Näin näkyis käyneen, joo-o. En ole ainakaan vielä nähtävästi tallonut kenenkään muun varpaille ylläpidossa, että ehkäpä tämä tästä lutviutuupi. --Teleskooppi (keskustelu) 7. kesäkuuta 2017 kello 19.10 (UTC)
ps. rakastan tuota väliotsikkoasi.
Kiitettävästi näytät tosiaan habitualisoituneen tehtävääsi. Voin antaa vain seuraavan neuvon: epävarmuustilanteissa pidemmän eston antaminen on lähes aina oikea ratkaisu.
Kiitos. Sananalkuinen kaksois-g äännetään applosiivisena, sikäli kun mietit. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 7. kesäkuuta 2017 kello 20.00 (UTC)

Ime munaa infopaketti

 • Ime munaa on lapsena vienyt beepedian ylläpitäjyystön ja 33% naisista.
 • Kurin kirjoitukset Ime munaasta painottuvat Juhkon seksielämään.
 • Ime munaalla on niin kehittynyt moraali, että hikipedisteihin verrattuna se on oikeastaan korkeampaa tietoisuutta.
 • Ime munaa on eri kuin Juhko. Ime munaa on fiktionaalinen peruna, Juhko on henkilö muttei toki oikea sekään!

Pahoittelen syvästi viimeaikaista epäaktiivisuuttani. Koitan jaksaa olla taas täällä enemmän, koska olen hikipedian paras käyttäjä ja tehnyt melkein kaiken hyvän sisällön. Kommentin jätti 193.107.85.62 (keskustelu – muokkaukset).

Mitä mieltä olet yksilöinnin mahdollistavien infopakettien levittämisestä hikipedisteistä?

Evil wakes in vengeance

Kommentin jätti 85.248.227.163 (keskustelu – muokkaukset).

Kuulostaa aika mielikuvituksettomalta ja innottomalta. Democracy Dies in Fartness --Napoleon (keskustelu) 8. syyskuuta 2017 kello 18.05 (UTC)
Tässä kuitenkin yksi. Napoleon asuu turussa ja on homoseksuaali. TIETÄKÄÄ TÄMÄ KUN MENETTE BUSSILLA TURUSSA ENSI KERRAN!!! Kommentin jätti 2001:14bb:81:1183:d8e7:2980:2b4b:269f (keskustelu – muokkaukset).
Turun joukkoliikenteestä saa iskettyä persettä todella hyvin. --Napoleon (keskustelu) 8. syyskuuta 2017 kello 18.10 (UTC)

Homoskooppi xD

Ei ku. Tylsämielisten vandaalien kanssa tapellessa kannattaa ottaa haltuun tämä näpsäkkä työkalu. TM-lista siistiytyy ihmeesti, kun muokkaukset katoavat. Se on vähän kuin taikuutta. Ei ihme, että Hikipedian ylläpitäjiä poltettiin keskiajalla noitina. --Aatos Kotka (keskustelu) 9. lokakuuta 2017 kello 18.25 (UTC)

Koetin itse asiassa käyttää tuota tässä viimeisimmässä tapauksessa, mutta se ei suostunut toimimaan nakkisormieni käsittelyssä. Käytössäni oli tuolloin tosin vain kännykkä, joten ehkä sillä oli jotain vaikutusta asiaan. --Teleskooppi (keskustelu) 9. lokakuuta 2017 kello 18.45 (UTC)

TELEXUUPPÅI VANDAALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hyvää päivää sinne päin teillekin ja tollasta ettätuoht. Eikös olekin hieno sää. Moi moi moi. Minä tulin tervehtimään. Smallt alkkia. Osaan hallitsen small talkin hyvin. Osaan laoittaa keskustelun kenen tahansa kanssa milloin vain vaikka sinun. Moi telescock

Hikipedian ylläputäjäsivu

Salve! Loin sinusta sivulle Hikipedia:Ylläpitäjät/Teleskooppi infosivun. Sivun Teleskooppi voi varmaan luoda ohjaukseksi tuonne?--2001:14BB:80:FF07:F2BC:D582:E664:860A 27. lokakuuta 2017 kello 11.52 (UTC)

Samapa tuo, tehty. --Teleskooppi (keskustelu) 27. lokakuuta 2017 kello 12.21 (UTC)

Perätön vandalismisyytös

Hei, olen Kotivalo vaikka asiaa on hankala todistaa. Olen kuka olen, huomasin sinun syyttävän Kotivaloa täällä Wikipedian vandalisoimisesta, esimerkkinä yksi vahinkomuokkaus (menivät sekaisin v 1979 ja 1999 tehdyt samannimiset tv-elokuvat). Onko tällainen sinusta kovinkin hauskaa huumoria? Wikipedian puolella sitä sanotaan henkilökohtaiseksi hyökkäykseksi, raastuvan puolella ehkä valehteluksi tai kunnianloukkaukseksi, seurakuntasalin puolella väärän todistuksen antamiseksi lähimmäisestä. Ole hyvä ja poista typerä ja perätön väitteesi. –85.76.150.36 29. lokakuuta 2017 kello 18.07 (UTC)

Jaa semmottis - no, kyllä hoituu. Vaikka kyseisen artikkelin tarkoitusperät lähtökohtaisesti ovat vähän mitä ovat, niin ei siinä nyt selvästi virheellistä tietoa pidä olla. Siteeratakseni Käyttäjä:Napoleonia:

”Hikipedia ei kuitenkaan valehtele. Se saattaa kyllä propagoida, värittää tekstiä, pimittää tietoa ja esittää muunneltua totuutta, mutta se ei valehtele.”

Mukavaa alkavaa viikkoa, --Teleskooppi (keskustelu) 29. lokakuuta 2017 kello 19.13 (UTC)

Mikä hemmetti on Teleskooppi

Täten myönnetään Käyttäjä:Teleskoopille
I lk:n Hangon Suurkeksi tunnustuksena vandalismin torjunnasta ja ehkäisystä. --Napoleon (keskustelu) 30. marraskuuta 2017 kello 14.59 (UTC)

Ja mitä se tekee <valitse joku genetiivi> Hikipediassa?  • Black Eagle • 31. lokakuuta 2017 kello 21.52 (UTC)

Teleskoopin luonteesta ja käyttötarkoituksista on uskoakseni eriäviä teorioita. Kenties joku muu sivustomme vakinaisesta käyttäjäkunnasta osaisi kommentoida asiaa tarkemmin. --Teleskooppi (keskustelu) 31. lokakuuta 2017 kello 22.27 (UTC)
Ei se mitään. Tervetuloa näin muutama vuosi myöhässä. Onko aktiivista tarvetta ylläpitohenkilökunnalle vai vaivunko takaisin ikuiseen hiljaisuuteeni?  • Black Eagle • 31. lokakuuta 2017 kello 22.29 (UTC)
Kyllä lisäkirveille aina töitä on. --Napoleon (keskustelu) 1. marraskuuta 2017 kello 10.43 (UTC)
Hmm, joo, yhdyn Napon mielipiteeseen. --Teleskooppi (keskustelu) 1. marraskuuta 2017 kello 12.05 (UTC)
Kääritäänpäs siinä tapauksessa peitinsulat ja en todellakaan tiedä mihin tämä sanaleikki oli suuntaamassa.  • Black Eagle • 4. joulukuuta 2017 kello 18.39 (UTC)

Mikä on kaksisataa metriä pitkä, syö kaalia ja ei pidä homppeleista

Moro! Mitä kooppi? Mitä pediaan on kuulunut viime aikoina (lue viime ajat hikipedistisen mittapuuni mukaan viikkoina ja vuosiviikkoina). --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 18. joulukuuta 2017 kello 20.43 (UTC)

Haluatko bottinääriksi?

Hei! Iloitsen aktiivisuudestasi vandalismin torjujana näinä synkkinä aikoina. Niinpä ehdotankin, että loisit itsellesi bottitunnuksen niin että Hanko-sotkut saadaan pois TM-listaa rumentamasta. Voin antaa tunnukselle ylläpito- ja bottioikeudet, kunhan vain kavallat sen minulle. --Aatos Kotka (keskustelu) 19. joulukuuta 2017 kello 12.54 (UTC)

Kreikan kieli

Hei, miksi poistit artikkelin "Kreikan kieli" ? Se ei ollut tyhmäilyä, vaan täyttä asiaa (elliniki glossa) tai siis niin täyttä kuin Hikipediassa voi ylipäänsä olla. Osaan jonkin verran kreikkaa.Humppakuutio (keskustelu) 30. joulukuuta 2017 kello 08.38 (UTC)

Jujuna onkin se, että sinä osaat, mutta lukija tuskin. On tosin totta, että Aatos Kotkan toteamus "Älyllisesti harjaantunut lukija pitää siitä, että häntä pidetään älyllisesti harjaantuneena" on täysin paikkansa pitävä, mutta johonkin se raja on vedettävä akselilla "on keskivertolukijan ymmärrettävissä"–"on alan asiantuntijan ymmärrettävissä", asiantuntijuuden mittarina tässä ollessa lukijan kielitaito.
Lisätietoja aiheeseen liittyen on täällä - käsittääkseni ensimmäinen paikka jossa tätä nyt keskustelun aiheena olevaa teemaa käsiteltiin. --Teleskooppi (keskustelu) 30. joulukuuta 2017 kello 09.23 (UTC)