Keskustelu käyttäjästä:TaIkaNappi

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nazi Swastika.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, TaIkaNappi, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Hauki

*Hikipedia EI ole fasistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on natsi.


Button preview.png[muokkaa]

Torajyvä

^Joo. Huomattu kyllä ollaan. Mutta tässä on ollut nyt parisen pientä sievää probleemia.
  1. Sivut latautuvat melkoisen hitaasti. Usein saattaa aivopierut koittaa päästä karkuseen ennen muokkauksen näkymistä. (?)
  2. Kaikki hikilinkit & muut hikistyksen härpäkkeet eivät näy muokkausikkunassa yrityksistä huolimatta.
  3. Muokkaukseen on jäänyt jokin näkymätön aivopieru eli typo. Etenkin yliviiva-koodia käytettäessä jääpi melkoisen usein näkymättä.

-Pyydän kärsivällisyyttä & pitkäpinnaisuutta aloittelevalle Hikipedantille! ;->--~TAika^Nappi~ 5. marraskuuta 2014 kello 16.21 (UTC)

2014-vuoden hikipedia onkin mennyt aivan rappiolle. Se ei ansaitse edes tulla kirjoitetuksi isolla alkkarilla. Vanha ylläpitäjistö on ties missä ja servu on ihan ripulista. Muistan sen ajan, kun aloitin muokkailun täällä 2009. Silloin oli meno sekavaa ja oma huumori täyttä paskaa. Olin silloin 13, joten mikä ihme. Nolottaa, kun lukee vanhoja paskoja. Kypsyttyäni tein tunnuksen, jolla on kohta 4000 muokkausta. En kuitenkaan jaksanut jatkaa sillä. Voisi taas aloittaa uudestaan. Ei viitsi menettää kaikkia niitä pieniä muutoksia näihin sivuihin. Nyt huomasin, että 2009 aloittamani hikipeli onkin nykyään suositeltu. Worth it!
Omaelämäkertailut sikseen. Oletko muuten kokeillut säätää asetuksista muokkausikkunan sellaiseksi, että siinä on esikatselu heti, kun aloitat muokkailun? Se saattaisi auttaa sinua in your time of need. ‒Torajyvä
Ok. Kiiza vaan mainiosta vinkistä, tehoaa vaan kuten veli venäläisen Tu-96:lle... Yt. --~TAika^Nappi~ 15. joulukuuta 2014 kello 22.03 (UTC)

Rokkarin kiitos tähän.[muokkaa]

”Rokki taikka hevirokki on kuten kukkakeppi. Taikka runous tai/ja rukous. Sitä voi käyttää väärinkin ok-päin. Pahuuteen voi käyttää hyviä asioita ja taas väärinpäin.”


Itse kannatin dismantled-and reinforced-bändejä paljon! Muistakaa paljon kuuluisia kolmen kirjaimen yhtyeitä. Ne kun on yllättävän isosti muu-sikillisesti yllättävän lahjakkaita! Osa näistä on koostunut uudelleen, vaikka ex. jäseniä kuollut maksakirroosiin etc.

Linkkejä tähän:

  • MSG (Not: Message Sended [by] Gunship)
  • Y & T (alk. Yester-Bay and To-buy)
  • TNT (norj. hevibändi)
  • W.A.S.P.

Kommentin jätti TaIkaNappi (keskustelu – muokkaukset).


IIHAHAA OLEN AASI ANNA MUNAA Kommentin jätti 37.219.69.188 (keskustelu – muokkaukset).

En ala antaa munaa edelleenkään. Olen munaton sarvipäinen vallelessuhinttari. ;Nk. munani löytyy jostain jonkin muisnaiskirkon sakkaisesta kastista.;-D--~TAika^Nappi~ 22. toukokuuta 2016 kello 20.40 (UTC)

Juuri tämän Kurin kaltaisesti henkisesti ihmiset ovat toimeenpanneet historian poikkeuksetta kaikki henkirikoksen, ryöstön, murhan, vauvan murhan, kansan murhan, puutarhan hoitolan. Se on todella kauhea asia, että tämmöisiä Kureja on olemassa. MV-lehdellä on Suomen Lasten Kuriongelmaan lopullinen ratkaisu josta voitte lukea osiosta "Seksuaali/Homo rikolliset ym.". Kommentin jätti 37.219.254.139 (keskustelu – muokkaukset).

Peking[muokkaa]

Otan täysin kontolleni tämän aiheen. Jos vaan aihetta on eli löytyy, niin kritisoidakin saa. Kiinalaista kommentia eli nitsevoota en vastaan ota, kiitos. =')~TAika^Nappi~ 1. heinäkuuta 2016 kello 19.42 (UTC)

Gee, tietty Toweri Bassmanin konnmentteja kaivataan woe dokkiissa... ;-)~TAika^Nappi~ 1. heinäkuuta 2016 kello 19.46 (UTC)

Suolisapuska[muokkaa]

Lähteitä näihin: Tv Kakkanen, Suppo Tv, Himmee Jimi, Drii (tv2, Sub, Jim, Frii). Kanavilla esitetty mm. vankila-aiheisia (2010-luvulla: ehkä hyvinkin suosittuja) tv-dokumentteja, jotka vahvistavat esitetyn todellisuuden. Aihe on korni ja ehkä joidenkin mielestä hyvin hauskakin.

Yhdessä kohdassa mainittu vankilan asukin eli vangin ottaneen takapuolestaan esiin hot-dogin (oik. Hot Dog) -ja tarjonneen sitä, taikka haukkapalaa eli puraisua siitä omalle vartijalleen. Asia on siis aktuaalisesti toteen näytettyä.~TAika^Nappi~ 10. maaliskuuta 2017 kello 21.32 (UTC)

Breivik[muokkaa]

En tiedä yhtään, mihin tuo lisäyksesi viittaa. Kannattaisi laittaa varmaan lähdeviite, kun tyylisi vaatii sen tuntemisen. --Kuri 12. maaliskuuta 2017 kello 21.46 (UTC)

^-ok... laitettu eli lisäilty niitä, nyt x5 (5x). yt.~TAika^Nappi~ 14. maaliskuuta 2017 kello 18.06 (UTC)

gw/hw/ghw[muokkaa]

Gw:t ja Hw:t sekä Ghw:t teille tekopyhät deletistit~TAika^Nappi~ 6. marraskuuta 2017 kello 21.01 (UTC)