Keskustelu käyttäjästä:Pullamössö/Narkisto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Crystal Clear action button cancel.png
Tämä kuva tai artikkeli on merkitty poistettavaksi välittömästi.
Artikkeli käsittelee turhaa aihetta, tai sen sisältö on roskaa. Epäselvissä tapauksissa perustelut ovat toivottavasti keskustelusivulla.

--Pekka Kana 31. tammikuuta 2009 kello 17.23 (UTC)

Mitä helvettiä sää ny alat säätää?
SiS Decoy Octopus SiS 6. helmikuuta 2009 kello 10.19 (UTC)
Jaa nyt vai? --Pekka Kana 7. helmikuuta 2009 kello 14.36 (UTC)

Ilmiantava paskiainen --Bellic 8. helmikuuta 2009 kello 11.35 (UTC)

Ja vasikoiva sika. Luonto on täynnä ihmeitä. --Pekka Kana 8. helmikuuta 2009 kello 11.38 (UTC)

ENSIMMÄINEN HYVÄ TEKOSI

Tuon kuvan lisääminen operaatio mainstrike artikkeliin --IDANVANDAALIA EI VOI ESTÄÄ!!!!!!!!!!!! 15. helmikuuta 2009 kello 11.53 (UTC)

Taas askeleen lähempänä taivaspaikkaa. Itse lisäsit sen väärälle sivulle. --Pekka Kana 15. helmikuuta 2009 kello 11.55 (UTC)

Grr

[1]

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 24. helmikuuta 2009 12.38

Veljemme sodassa! --Pekka Kana 24. helmikuuta 2009 kello 13.16 (UTC)
PAAAA!!!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 25. helmikuuta 2009 09.31

Ihan vaan parempi kun lopetat heti alkuunsa? Kysy Luomalta. Se tietää.88.115.90.210 28. helmikuuta 2009 kello 13.13 (UTC)

Enpä jaksa. Oletko nähnyt sitä Pasilan jaksoa, jossa superpoliisi Kyösti Pöysti jahtaa immeisiä nettikirjoittelun perusteella? Pelle. --Pekka Kana 28. helmikuuta 2009 kello 13.53 (UTC)
Se oli btw eräs parhaista Pasila-jaksoista koskaan. Loistava dialogi, psykiatriahommelit, Pöystin monenmoiset mielipiteet ja fiksuus, hänen tunnevammaisuutensa mutta silti mielenkiintoinen ja avoinmielinen persoonansa, Internet, kaiken tämän mietityttävä pohdinta jne. Ja samoin Apulaiskaupunginjohtaja oli huippu jakso kanssa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 28. helmikuuta 2009 16.05

PAAAA!!! --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 28. helmikuuta 2009 kello 13.18 (UTC)


Miksi luettelo idiooteista piti kumota? --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 1. maaliskuuta 2009 kello 15.59 (UTC)

Koska malline kehottaa tekemään oikean artikkelin mutta zädääm. --Pekka Kana 1. maaliskuuta 2009 kello 16.03 (UTC)

Nähdään käräjillä.88.115.90.210 8. maaliskuuta 2009 kello 12.41 (UTC)

Saapi nähdä, kumpi on vastaajana, "Ismo". --Pullamössö 8. maaliskuuta 2009 kello 12.43 (UTC)

ÄO

Onko mielestäsi ÄO viisauden mittari? Minun mielestäni ei ole, vaikka tuo VJ niin väittääkin... itse uskon hänellä todella olevan isohkon ÄO:n, mutta yhdyn kyllä joksikin osaksi käsitykseesi siitä, miten hän on idiootti (jollain tapaa mielestäni on sitä) ja henkisesti tölkki yms. ÄO ja älykkyys on nykyään vain jonkinlainen egonpönkitysväline, jonka avulla voidaan olla "hyviä" ja kieroilla ja vainota ÄO:llisesti tyhmempiä, jotka ovat joskus viisaampia... jos on julkkis ja antaa ÄO:nsa julkisesti, se on lähes sama kuin ilmoittaisi pippelin pituutensa. Arvostuksen havittelua perkele.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 10. maaliskuuta 2009 15.00

Uusi käsitykseni VJ:stä on, että hän on henkinen jarruraita. ÄO mittaa kyllä jotain, mutta en usko että viisautta tai älykkyyttä voi mitata noin yksioikoisesti. Pitäisi lajitella älykkyys eri tyyppeihin sen mukaan, mihin sitä kulloinkin tarvitaan, ja sitten ehkä saattaisi avautua mahdollisuus mittailla, josko joku on älykäs tekemisissään. Ihminen tarvitsee aina jonkun, jonka päällä voi tanssia. Minäkin tarvitsen Viimeisen johtajan jalkojeni alle korokkeeksi. Yllän päärynöitä poimia. --Pullamössö 10. maaliskuuta 2009 kello 15.50 (UTC)
Ei pääse portittomasta portista läpi se, joka toisia käyttää päästäkseen ylös, (<väsymyksen aiheuttamaa höpinää>ellei taktikoi ja esimerkiksi ota päärynää ja sitten sovita tekemänsä vääryydet niin, että antaakin päärynästä suurimman osan Johtajalle...</väsymyksen aiheuttamaa höpinää>) joka toisten neuvoihin takertuu tai toisten polkemisella nousee. Hän ei pääse tielle, joka ei ole tie. Ja porttiinhan ei ole avainta, nääs! Porttia ei voi aukaista! Se on mahdotonta! Mutta mitäpä siitä, sillä se on auki.
Suuri typerys on Luoma,
Hän epäonnistui ja lainasi toisten sanoja,
hän esitti portin portittomuuden portin porttina.
Jos olisi vilaustakaan valaistuksesta tai portittomuudesta nähnyt
tietäisi, mitä sade on joka tippuu
ja pääsisi sen tuolle puolen.
Nyt olen kyllä lukenut koaneja IHAN liikaa. Mitäs mun pitikään sanoa... Niin, että viisaus ei ole missään mielessä mielestäni synnynnäinen ja muuttamaton ominaisuus kuten ÄO, vaan ihmisen oman asenteellis-sielullisen tilan hedelmällisyyden ja oivaltavuuden taso, jota voi parantaa kyllä. Älykäs ja järjellinen toiminta, sellaisena kuin sinä sen käsittääkseni käsität, ei korreloikaan paljonkaan varsinaisen ÄO:n, joka on synnynnäinen ja ei-ihmisen-taitavuutta[1]-määrittelevä ominaisuus siinä missä rotu, sukupuoli tai ihonvärikin, kanssa, vaan joku äo:ltaan 70 voi toimia jossain asiassa fiksusti tai typerästi siinä missä mensalainenkin... miksi juuri jarruraita?
Saamelainen kulttuuri on muuten taivaallinen asia. Wimme Saari for the win! Pimeä maaahahahahha....

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 10. maaliskuuta 2009 21.48

Viittulat

  1. taitavuus taas buddhalaisessa merkityksessään

Jos ei skitsota liikaa, puhukaamme ihan vakavampisävytteisesti...

...Nietzschestä! Luin tässä vähän aineistoa koskien Nietzschen filosofian perusajatuksia, ja olen sitä mieltä, että ainakin joku tulkinta herramoraalin ja orjamoraalin käsitteistä vaikutti hyvin fiksulta. (Siis se herramoraali–orjamoraali-ajatus vaikutti niin tulkittuna viisaalta, itse tulkinnan laadusta en voi sanoa mitään kun en ole Nietzschen itsensä kirjoja lukenut, but you got the point.) Eli orjamoraali tuomitsee pahaksi kaiken erilaisen, tuntemattoman, oudon, omituisen, pelottavan? Ja herramoraalissa huonoja asioita ei tuomita, eikä huonojen tekojen tekijää syyllistetä tai tuomita pahaksi... ? Eli herramoraalissa huono on alhaista, ei-arvostettavaa. Tosin jos se sitä on, niin eiköhän se liene myös jossain määrin tuomittavaa? Olen siinä mielessä Niitsen kanssa samoilla linjoilla, että asioita ja ihmisiä hätiköiden, leimaten ja mustavalkoisesti tuomitessa ja varsinkin ihmisiä leimatessa pahaksi on itse aikamoinen itsesäälissä ja kaikkeen (maailmaan, toisiin, itseensä) kohdistuvassa vihassa rypevä kusipää. Jännää.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 00.19

SKiTso! Joo, oikeilla jäljillä nyt on Luoma. Lue enemmän. Ja miksi vain tulkintoja? Polttaako kirja käsissä? Tuomitseminen ja katuminen on orjamaista. Opiksi ottaminen ei. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 13.36 (UTC)
Nyt on sellanen kolmetoista kirjaa kesken, että ei nyt oikein ehtisi N:n teoksia lainata ihan heti. Omasta mielestäni katuminen voi olla myös puhdistava, aidommaksi tekevä tekijä siinä missä vaikeudetkin. Mutta itsesääli ja -syytökset ovat yhtä itsekkyyttä, yhtä vellovaa kaiken vihaamista. Asioiden tuomitsemisen voi taas nähdä joko jonkin menettelytavan hylkäämisenä tai sitten ihmisten leimaamisena pahaksi, ja näissä on mielestäni vissi ero.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 13.49

"N:n teoksia". Mysteeristä. Älä älä täytä äläämäsi kaiken maailman yhtäaikaiseilla tulppa päähän tulee uloos mattiii. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.11 (UTC)
Mitä helevettiä?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 14.19

Kas, kun aloitat lauseen ja jatkat sitä oikein mallikkaasti, mutta jätät sen kesken ja teet perään saman toisen kanssa. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.25 (UTC)
Ahaa. Missä kohti näin kurjasti tein?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 14.26

Et suinkaan sinä. Minä vain neuvoin sinulle mitä pitää tehdä. Siitä se riemu ratkeaa, on lystikästä ja voi kopautella jalkojaan yhteen. Lähes yhtä hauskaa kuin Viimeisen johtajan synttäreillä siis. Yksinäisiä huveja kumpikin. Noh. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.28 (UTC)
Tuo sinun lausejuttusi on sentään huvia, Johtajan synttäreillä pelkästään yksinäistä. No, olipas minulta tuhmasti sanottu. Pitäisiköhän sitä jossakin vaiheessa kumminkin lainata pitänee kitaratunnille mennä.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 14.35

Nietzsche on mielestäni muuten myötätuntoinen mies. Rakastava, pystypäinen ja iloinen, ainakin sellaista ihmistä hän ihannoi. Itse taisi olla vanha katkera ukonkäppyrä, joka halveksui naisia ja erirotuisia, mutta se nyt on vain ei-niin-loistelias sivuseikka. Sääliä vastusti Nietzsche. Sääli on myötätunnon vihollinen, sanon ma.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 18.30

Vastoinkäymisiä oli Nietzschen naisrintamalla. Pakit sai Salomelta. Hevosta auttoi romahtaessaan. Hieno mies oli Nietzsche. Kuoli viiksistä aivoihin levinneeseen pahansisuiseen jäkälään. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 22.57 (UTC)
Hevoselle myötätuntoinen tosiaan oli... Vaikeudet ja vahvuus, suuruus ja erinomaisuus... helevetin paljon paremia ihanteita (ihannetta paremman sanan puutteessa) ovat ne kuin kilpailu ja raha.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 19. maaliskuuta 2009 01.08

Niin, ei keino saisi olla päämäärä. --Pullamössö 23. maaliskuuta 2009 kello 15.41 (UTC)
Kilpailu on nykyään yliarvostettua ja johtaa kylmiin sydämiin.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 23. maaliskuuta 2009 16.13

Niin ja miksi ihmeessä myötätunnon osoittamista pidetään heikkouden osoittamisena? Miksi mies, joka tahtoo rakastaa "huonona" pidettyä naista, katsotaan epätoivoiseksi? Miksei saa harjoittaa myötätuntoa tai lempeyttä? Vaikka tämä (näennäisesti) sotiikin Nietzschen ajattelua vastaan, sinä olet sen verran fiksu ihminen, että et varmaan itse ole sitä mieltä, että myötätunto tai auttaminen on heikkoutta tai säälittävää lapsellisuutta.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 23. maaliskuuta 2009 17.20

Tarkoitatko myötätunnon osoittamista esimerkkitilanteessasi vai..? Koska "huonona" pidetty nainen (jos oikein ymmärsin) on epätoivoinen. Liiallinen myötätunto on kyllä heikkoutta. Jos alat suremaan ja kantamaan huolta joka saatanan asiasta koko planeetalla, oletpahan melkoinen pelle. --Pullamössö 24. maaliskuuta 2009 kello 09.56 (UTC)
En tiedä ihan mitä tarkoitin. En vain esimerkkitilanteessa. Kuka on puhunut surusta tai ahdistuksesta, joka koko maailmaan kohdistetussa myötätunnossa muka tulisi? Ei sellainen tuskasta hämmentyminen ja ahdistuminen ole aitoa eikä taitavaa myötätuntoa. Ja eikö Nietzschekin puhunut koko maailman rakastamisesta, joka on hyvä ja tavoiteltava asia? Kyse on vähän samasta asiasta. Viittasin viestilläni sellaiseen, että nykymaailmassa kilttiä tai ystävällistä pidetään aina jotenkin tahdottomana, heikkona jne. Että pitäisi olla kova, kylmä ja katu-uskottava. Se on perseestä.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 24. maaliskuuta 2009 10.26

Vaan ei pidä etsimällä etsiä asioita, joista ei tarpeeksi kanneta huolta, ja hössöttää. Tuo on (tiettyjen) nuorten keskuudessa ennemminkin tuo kylmäkovuus. Vanhemmat ihmiset yleensä arvostavat ystävällisyyttä. Töitäkin saa paremmin kun ei näytä keskisormea mahdolliselle työnantajalle. --Pullamössö 24. maaliskuuta 2009 kello 13.10 (UTC)
Ainakin mieleltään nuorten keskuudessa on sitä katu-uskottavuuden vaalimista. Myötätunto on mukava juttu. Samoin ystävällisyys. Mutta ei pidä taipua ylevistä ihanteista, ei pidä korruptoitua tai uinua turvan illuusioon. Väkivalta on aina laimea, helppo, ehdottoman epäyli-inhimillinen ratkaisu. Ja osoittaa tervettä avoimuutta ja omien tunteiden kypsää käsittelyä heittäytyä joskus lapsenmieliseksi, olematta niin kylmä, kova ja kaikkea "lällyä" vieroksuva. Tunteensa pitää uskaltaa näyttää ja pitää olla mielikuvitusta. Kyyniseksi ei saa tulla. Kriittinen saa olla vakiintuneita tapoja tms. kohtaan, kriittisyys juuri on myötätuntoa. Mutta kyynisyys on kaiken mielikuvituksellisuuden alasampumista. Imelyys ei ole hyvä juttu. Yli-imelyys on äklöttävää, ei kaunista. Näin näppärästi pomppien tykitin nyt jotain mielipiteitäni. Ja tärkeintä ei ole se, että on paljon ja tarkkaan rakennettuja mielipiteitä, myös mielipiteellinen anarkia voi olla vapauttavaa. Mutta tärkeää on, että ei ole laimeita tai vain omaan rooliin sopivuuden takia valittuja mielipiteitä. Että on uusia mielipiteitä, ja jollain tapaa totuudenmukaisia mielipiteitä. Silleest. Sellaseen suurempaan totuuteen, tiätsä. Ei saa olla liian realisti. Realismi voi olla sitä, että luulee tietävänsä tarkkaan, mikä on totta ja mikä vain harhaa. Ihan perseestä sellainen. Näin jonkun ohjelman, jossa sanottiin suurin piirtein niin, että vanheneminen ei ole realiteetti vaan SAIRAUS, mutta realiteetti sen sijaan on, että ihmiset arvostelevat toisensa aina vain ulkonäön perusteella. Aika paska ohjelma sellainen. Kyyninen ja naiivi, ei optimistinen, ei kriittinen. Säälivä, ei myötätuntoinen.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 24. maaliskuuta 2009 13.22

  1. (ero) (historia) . . Keskustelu käyttäjästä:Pullamössö‎; 17.20 . . (+666) . . Luoma (keskustelu | muokkaukset) (→Jos ei skitsota liikaa, puhukaamme ihan vakavampisävytteisesti...: ) --Idan (taas kerran) 23. maaliskuuta 2009 kello 18.50 (UTC)
Niin, tollasia tuppaa tulemaan. Just tuli kuuskuuskutonen Beepediassakin.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 24. maaliskuuta 2009 08.28

Tästäkin keskustelusta tulee helvetin pitkä

PAA--

Idanvandaali!
KeskusteluThumbUp.gif

28. maaliskuuta 2009 kello 14.12 (UTC)

AAP--Pullamössö 28. maaliskuuta 2009 kello 14.12 (UTC)
APA --Idanvandaali!
KeskusteluThumbUp.gif
28. maaliskuuta 2009 kello 14.11 (UTC)
aPaPaa --Pullamössö 28. maaliskuuta 2009 kello 14.14 (UTC)
pApApp --Idanvandaali!
KeskusteluThumbUp.gif
28. maaliskuuta 2009 kello 14.14 (UTC)
PaPaaPapAAaPPaPpPaaPapaPaPaPPapAppA --Pullamössö 28. maaliskuuta 2009 kello 14.16 (UTC)
ApAppApaPPPAska´kadksdakdskasdpasdkpåasd --Idanvandaali!
KeskusteluThumbUp.gif
28. maaliskuuta 2009 kello 14.17 (UTC)
AppapaPaPPappapaaPApApAPapPapa --Pullamössö 28. maaliskuuta 2009 kello 14.21 (UTC)
Eipä tullut helvetin pitkää tästä. Huonosti hoidettu!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.29

Typerys.

Ei yhteiskunnassa oikeasti ole (enää) mitään kaikkiovatyhtäarvokkaitapidetääntoisiammekäsistäkiinnieikäkatsotatoistemmeihonväriin-höpötystä, ei ainakaan millään tavalla typerää sellaista. Ennemminkin kaikki idiootit uhoavat, miten se ja se kansanryhmä pitäisi tappaa ja miten minä olen niin hyvä ja filosofinen ja älykäs ja miehekäs mies. Ennemminkin sellaista viidenpennin populistista misantropiaa on nykysin. Nih.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 31. maaliskuuta 2009 17.10

Älä sinä siinä kuule juuri on niin kuin sanoin tuollaset pitäs tappaa kun minä-viisas käsken se on vaan testosteroni joka tuoksuu beibi ootte tyhmiä kaikki! --Pullamössö 31. maaliskuuta 2009 kello 23.41 (UTC)
Jeeh! Ja uusi nimi typerästi kanavoidun, junttimaisen, väkivaltaisen, sulkeutuneen, naurettavan, tylsästi toteutetun ja muutenkin tylsäntyyppisen äijämäisen valloittajamentaliteettiuhon saralla on toki FILOSOFINEN YLI-IHMISYYS JA KORKEA ÄLYKKYYSOSAMÄÄRÄ!!! Ja tämä on hieno ja korkea ihanne tämä älykkyys!! ÖRRÖR!!! Tähän antiteesi sitten: Kaikilla on paljon älykästä mölyä, mutta oikeesti ihmiset tarvitsisi vain leipää, rakkautta ja silkkaa sekopäistä hölynpölyä! Ja fiksu synteesi ei vaivaudu tulla esiin pienestä runkkauskopistaan, sillä se olisi melko turhaa ja tämän tapauksen synteesi on muutenkin puolueellinen antiteesille.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 4. huhtikuuta 2009 20.27

HAKKEROIN KANSAKSEN TUNNUKSEN!!! --Kansas 4. huhtikuuta 2009 kello 10.19 (UTC)
SEHÄN KIINNOSTI NYT KAIKKIA!!!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 4. huhtikuuta 2009 20.27

Aap

Moi.

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

Moro. --Pullamössö 4. huhtikuuta 2009 kello 13.35 (UTC)

safslsafjlöfjflösdjsdöfljsdfölasfdö

OLET HOMO!! --Kansas 4. huhtikuuta 2009 kello 10.19 (UTC)

Niin olen. --Pullamössö 4. huhtikuuta 2009 kello 13.35 (UTC)

safslsafjlöfjflösdjsdöfljsdfölasfdö

OLET HOMO!! --Kansas 4. huhtikuuta 2009 kello 10.17 (UTC)

En varmasti ole. --Pullamössö 4. huhtikuuta 2009 kello 13.35 (UTC)
ÄLÄKÄ SANO PULLAMÖSSÖÖ HOMOKS!!! JUMALISTE. --Munito Bessolini 8. huhtikuuta 2009 kello 16.30 (UTC)

fsddf

Hiivaa --Kansas 4. huhtikuuta 2009 kello 16.19 (UTC)

No mene gynekologille vittu. --Pullamössö 4. huhtikuuta 2009 kello 16.22 (UTC)
Ehkä hän ei ole vittu? Ehkäpä vain sellaista kantava ihminen. Tietyn fallisen uhonsa huomioon ottaen siis hermafrodiitti, ei nainen.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 4. huhtikuuta 2009 20.24

Jokaisella ihmisellä on sisällään pienen pieni vittu. Koetin houkutella tätä tämän vittua ottamaan isäntänsä ohjakset. --Pullamössö 5. huhtikuuta 2009 kello 16.16 (UTC)
Jaa... ja ehkä isäntä oli sen verran munaton ja pilluton henkilö, että vittu ei jaksanut vaivautua ja itki taas kerran, että minkälaisen idiootin uumenissa piileekään.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 5. huhtikuuta 2009 16.59

Laulun saisi tästä, nimeksi "Itkevä vittu". --Pullamössö 5. huhtikuuta 2009 kello 17.08 (UTC)
Juu, sävellän.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 6. huhtikuuta 2009 04.49

Voisiko teitä mahdollisesti nähdä myös...

...Hikipedian IRC-kanavalla? Quakenetissä. #Hikipedia. mIRCin voi ladata tuosta noin. Siellä voitaisiin kivoja juonia punoa ja jutella hölötellä. Eiks?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 9. huhtikuuta 2009 17.53

Meidän loistoamme voisi ehkä nähdä siellä, jahka perehdyttäydymme asiaan. --Pullamössö 9. huhtikuuta 2009 kello 21.08 (UTC)
EI VITUSSA NÄIN. PYSY POISSA! --Natsimode 9. huhtikuuta 2009 kello 21.09 (UTC)
Idan, jos olisit hedelmä, olisit sekä raaka että mätä yhtaikaisesti. --Pullamössö 9. huhtikuuta 2009 kello 21.11 (UTC)
OLET PASKA. HAISET JA ANSAITSET TULLA HUUHDOTUKSI HIKIPEDIAN VESSASTA ALAS. --Natsimode 9. huhtikuuta 2009 kello 21.14 (UTC)
Paskahan on mitä aliarvostetuin asia. Usein miellyttävän tunteen tuo alasmennessään. Uusi elämä kasvaa paskasta (tai sitten vanha kiertää sen kautta, riippuu katsantokannasta). --Pullamössö 9. huhtikuuta 2009 kello 21.16 (UTC)
KULJET VIEMÄRISSÄ. LENNÄT MEREEN JA NÄLKÄISET BAKTEERIT TUHOAVAT SINUT --Natsimode 9. huhtikuuta 2009 kello 21.17 (UTC)
Mutta kiittävät sentään Jeesusta ruuasta. Viemärin ottaisin seikkailuna, meri taas on oikein mukava paikka. --Pullamössö 9. huhtikuuta 2009 kello 21.19 (UTC)
No johan on sinulla positiivinen asenne. Odotamme innolla teidän saapumistanne irkin maailmaan.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 10. huhtikuuta 2009 08.22

Kutsu

Sinut on kutsuttu koeajamaan uutta Jumala-peliäni Hikipeleihin. Toivon palautetta pelin keskustelusivulle, sillä peli tähtää suoraan suositelluksi peliksi. Noottikin hyväksytään. Vapaa sisäänpääsy linkin kautta. Boolia ja pullaa.--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 18.00 (UTC)

No jos kerta pullaa ja boolia... Teen minua niistä. --Pullamössö 10. huhtikuuta 2009 kello 22.55 (UTC)

Tiedoksi, että loin juuri oman tunnuksen samalla nimellä kuin WIkipediassa, jotta te (sensuroitu) ette saisi iloa tunnuksen väärinkäytöstä. Crimson CherryBlossom 5. toukokuuta 2009 kello 10.59 (UTC)

Meillä päin syödään ton värisiä tomaatteja aamupalaksi. --Pullamössö 5. toukokuuta 2009 kello 12.01 (UTC)
Teilläpäin käyttäjiin kuuluu sairaita ihmisiä: juoppoja, raiskareita, pedofiileja, narkkareita, koulukiusaajia...Roskajoukkoa. Teidänlaisilla ei ole paikkaa tässä yhteiskunnassa. Crimson CherryBlossom™ 5. toukokuuta 2009 kello 16.05 (UTC)
Voi vittu mikä tööttiturpa :D --Pullamössö 5. toukokuuta 2009 kello 16.42 (UTC)
Siis mitä helvettiä, arvon Crimson CherryBlossom? Sain kyllä päivän naurut tuosta kommentistasi (mikä ei ole kovin mukavaa kun täältä kirjastosta muokkailee...). Enemmän täällä ehkä liikkuu koulukiusattuja kuin -kiusaajia (samoin kuin Wikipediassa – ja koko Internetissä). Narkkareita en usko olevan yhtään, ehkä pari normaalia huumemyönteisempää ihmistä löytyy... *Vaikeneva hiljaisuus* ...juoppoja suhteessa huomattavasti vähemmän löytyy Hikipediasta kuin koko Suomesta. Niin ja onko sinulla pieni ihmisraukka mitään käsitystä tästä niin kutsutusta suomen kielestä?!! Ei siihen kuulu (muuten kuin ehkä ällöttävän väkinäisten lisäyksien kastissa) sellaista ilmaisua kuin "raiskari"! Ja vielä että "roskajoukkoa"... voi että teitä hysteerisiä lahkolaisia uusnatseja tunkeekin joka tuutista. Kiitos ja mene ittees.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 6. toukokuuta 2009 15.25

Mikä helvetti sinulla on minua vastaan?--Bluto--- 5. toukokuuta 2009 kello 18.46 (UTC)
Perkeleen ääliö! Olin tekemässä tutkivaa journalismia tuosta toisesta tontusta, ja teikäläinen luuli että minä sanoin sen alun perin (sitä paitsi se rinnastus oli pedofiiliin). Katsopa vähän tuonne ylemmäs. Ja käytä niitä saatanan aivoja jos ne on suotu. --Ympäri käydään ja yhteen tullaan 5. toukokuuta 2009 kello 19.37 (UTC)
Ota rauhassa. Perun bännisi hetken päästä. Olen tietoinen tuosta jutusta. Et sinäkään tuollaisia mauttomuuksia keksi Hikipediaan kirjoitella ilman lähteitä.--Bluto--- 6. toukokuuta 2009 kello 11.34 (UTC)
Hyvin peruttu, raiskari. --Pullamössö 10. toukokuuta 2009 kello 16.00 (UTC)

Härski äänestys käynnissä

Hyvä [aseta nimesi tähän]! Täällä sivulla on meneillään varsin härski äänestys, johon toivon teidänkin ottavan osaa. Tehtävänne on päättää, mikä esitellyistä kuvista muistuttaa eniten annettuja vaihtoehtoja. Kuvien katselu suositellaan toteuttamaan tilassa, jossa ei ole runsaasti ylitsevuotavan siveellisiä/hyvä tapaisia ihmisiä kurkkimassa olkasi yli. Kaikki äänestykseen osallistuneet ansaitsevat varauksettoman arvostukseni ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 12. toukokuuta 2009 kello 17.56 (UTC)

Hoputus

Voisitteko nyt koko ylhäisyydessänne saapua vihdoinkin sinne Hikipedian IRC-kanavalle? Olisi hauskoja keskusteluja varmaan. Niin ja kuuntelepa ABBAn Fernando.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 14. toukokuuta 2009 19.22

Niin en ole ihan varma, niin ehkä sitä niin. Hipiästä on huolta pidettävä, niin ensisijaisuus on hipiä. Soihan se ihan kivasti. --Pullamössö 15. toukokuuta 2009 kello 14.49 (UTC)
Kiitti vitusti, te juuri saitte sanalla "hipiä"-mieleeni kappaleen "Mimosan hipiä" ja sitä kautta koko Juice Leskisen itseääntoistavassa, vähän itsestäänselvässä ja ei-haastavassa riimittelyssään. Olkoon te kirotut ensi perjantaihin asti !!!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 15. toukokuuta 2009 14.51

No kirotahan se pittää jos ei ole siunauksen lahjaa suotu. Meidän on vain rukoiltava, päivästä toiseen toisteltava ja silmiä räpyteltävä. --Pullamössö 15. toukokuuta 2009 kello 14.55 (UTC)
Nyt helvetti soikoon Mirkki ladatkaa ja irkkiin itsenne raahatkaa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.30

No nyt kyllä voisi ehkä. Pistä linkki. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
http://www.mirc.com/get.html

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.36

Muokkauksen kumous

Siis miksi muokkaukseni kumottiin, se oli mielestäni hauskempi versio linkkeineen.Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 13.28 (UTC)

Pelottelun vuoksi. Se oli vähän hiomaton. [2] --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 13.31 (UTC)
Siis eihän tuossa tämänhetkisessä muodossa ole mitään järkeä. Lukekaa se edes läpi--Azhura
Järki on hyvin pitkälti yliarvostettua ja väärinkäytettyä siihen nähden, että onnellisuutta pidetään myös arvossa. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 13.40 (UTC)
Olen onnellinen siitä, miten asiat kävivät.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 13.46 (UTC)
Minä myös, rakkaani. Tuolla nimellä ei muuten ole tunnusta Wikipediassa, joten kuka olet? --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 13.49 (UTC)
Hikipedia ja Wikipedia on eri projekteja, joten mitä sillä on väliä.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 13.54 (UTC)
Ei sillä olekaan. Testasin vain oletko tarpeeksi tyhmä kertomaan. Mahdollisesti olet IA. Puolesteleva sävy oli tuossa muokkauksessa... --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 14.00 (UTC)
Mahdollisesti olet myös tarpeeksi tyhmä olettamaan näin. Muokkasin kappaletta mielestäni hauskemmaksi enkä miksikään puolustelevammaksi.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 14.11 (UTC)
Wikipediaanien ei pitäisi lähteä älyllisiin mittelöihin. Teillä on Käyttäjä:Topykin luokassa käyttäjälaatikot, mikä kertonee kyllä itse kullekin sen olennaisen. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 14.18 (UTC)
Pojat, pojat! Riidelkää tehokkaammin ja nopeammin tai tulee bänää! (On muuten asiaa tuo, että wikipedialaiset ovat ehtymättömiä epäloogikoita.)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.26

Mikä on tää Wikipedia, koskaan kuullukkaan.~--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 14.27 (UTC)
Hienoa, minäkin elän perunakuopassa, kantsii!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.36

Luoma, vapautapas Azhura virastaan päiväksi. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
Mikäs virka hänellä nyt olisi. Töitä tommonen saa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.36

Ai ainoastaan päivä, no kuukausi olisi asiallista.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 14.33 (UTC)
No jos pyydätte? Pyydättekö? Siis estoa?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 14.39

En pyydä itse, mutta jos muut käyttäjät ovat tätä mieltä, että estoon on tarvetta, niin mikäs siinä (ja ketä kiinnostaa), jos muokkaan täällä yleensäkin vain kerran kolmessa kuukaudessa tai jotain.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 14.47 (UTC)
Keksin kuka tuo on. Taidan mennä vähän kiusaamaan. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 14.46 (UTC)
Ai hurjaa, minäkin keksin kuka olet.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 14.50 (UTC)
No odotan näitä "kiusaamisia" edelleen, mutta ei vain kuulu.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 15.21 (UTC)
Miksi näillä Wikipedian laitapuolen käyttäjillä on tälläinen kummallinen fetissi tulla tänne Hikipediaan vinoilemaan tavalla, josta paistaa läpi heidän luulo oman itsensä ylivertaisuudesta jokaiseen täällä vastaantulevaan käyttäjään nähden?--torstai 28. toukokuuta 2009 kello 15.27 (UTC)
Paskantärkeys ohjaa melkeinpä jokaisen Wikipedian käyttäjän käyttäytymistä. Azhura on nyt vähän huonossa tilanteessa. Mitä ne wikikaverit siellä ajattelisivatkaan jos saisivat selville että tällainen tämä herra on Wikipedian ulkopuolella? --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 15.31 (UTC)
Olet ilmeisesti itse Wikipedian käyttäjä, ja en tiedä, kuinka paskantärkeässä tilanteessa sinä olet juuri nyt.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 15.41 (UTC)
Nyt voitte pojat jo lopettaa riitelemisen. Muistakaa, että CCB on meitä kaikkia VY Canis Majoriksen koon kuutiometreissä verran tyhmempi. Azhura on kyllä paskantärkeilijä mutta silti nyt lopettakaa. Nyt simputan teitä. Byrona simputan. Riitaoja! Maahan!! Ylös!! Maahan!! Ylös!!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 28. toukokuuta 2009 15.43

Tämä on kuin onkin IA. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 15.45 (UTC)
Kukaan muu ei läiski allekirjoitustaan kiinni pisteeseen ja typottele + korjaa typojaan tuolla tavalla. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 15.47 (UTC)
Allekirjoituksen läiskiminen kiinni pisteeseen on yleinen käytäntö. Ai ei typottele, no helvetti oot varmaan tehnyt analyysin kaikista Wikipedian noin 114 000 käyttäjästä ja heidän tyylistään kirjoitusvirheisiin.--Azhura 28. toukokuuta 2009 kello 15.53 (UTC)
En, mutta tuo on aika silmiinpistävä virhe joka saatta johtua lukihäiriöstä josta taas saattaa johtua muukin typottelu. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 15.59 (UTC)
Käytäntönähän on sitä paitsi oikeinkirjoitus eikä tuo. Vaan etpähän sentään kirjoita niin huonosti kuin D100a. --Pullamössö 28. toukokuuta 2009 kello 16.03 (UTC)

Paikalla jos olet

Irkkiin tulepas.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 4. kesäkuuta 2009 20.51

No jo. --Pullamössö 5. kesäkuuta 2009 kello 00.51 (UTC)
On( on).

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 5. kesäkuuta 2009 00.55

Terve

Tänään otetaan puheenaiheeksi: Kerkko Koskinen --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 14. kesäkuuta 2009 kello 15.27 (UTC)

No siis mustahan toi Sateentekijä on aivan ältsin ihastuttava biisi, just niin ku miten se kertoo siin, no et miten niin ku helvetist saa tulta, et pitää olla vähän sitä kapinameininkii, nii. --Pullamössö 14. kesäkuuta 2009 kello 15.37 (UTC)

Hyvästi

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: Olet hikipedian Crimson Cherry Blossom. --Napolеоn 15. kesäkuuta 2009 kello 11.24 (UTC)

Aika otettu olen. Hyvä että sentään jätitte tämän keskustelusivun muokkaamismahdollisuuden. --Pullamössö 15. kesäkuuta 2009 kello 11.25 (UTC)
Täytyy kyllä myöntää, että olet samanlainen kyttä ja toisten asiohinpuuttuja kuin CCB. Ettet vain olisi hänen sukkanukke? --Nimetön92 16. kesäkuuta 2009 kello 08.42 (UTC)
Äläs nyt valita siinä. Oo vaan onnellinen etten jakele palkintoja. --Pullamössö 16. kesäkuuta 2009 kello 13.57 (UTC)

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita.--lauantai 20. kesäkuuta 2009 kello 16.32 (UTC)

Mut ne oli eri artikkeleihin. Ei oo bottitoimintoa käytössä niinku toisilla. --Pullamössö 20. kesäkuuta 2009 kello 16.44 (UTC)
Hää?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 20. kesäkuuta 2009 17.20

Ai pitäs tunnus vaihtaa aina kun keksii uuden mallineen? --Pullamössö 20. kesäkuuta 2009 kello 17.22 (UTC)

Salkkaripaskaa-malline

Jos tekisimme mallineen joka varoittaa salkkaripaskasta kuten "paskaa"malline --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 21. kesäkuuta 2009 kello 14.18 (UTC)

Helvetin hyvä --Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 14.27 (UTC)

Salkkaripaskaa-malline

Jos tekisimme mallineen joka varoittaa salkkaripaskasta kuten "paskaa"malline --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 21. kesäkuuta 2009 kello 14.18 (UTC)

Helvetin hyvä --Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 14.27 (UTC)

Idea

--Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 14.27 (UTC)

Idea

--Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 14.27 (UTC)

Sanokaahan, kuka hullu tekee YLE TV2:lla lauantaiaamuisin esitettävää lastenohjelmaa Iso maailma? Ainakin eilisen jakson perusteella olen jokseenkin varma, että sen takana on joku liimanhaistelija. Joukko erilaisia sademetsän eläimiä eleskelee sademetsäalueella, joka ilmeisesti sijaitsee noin kilometrin korkeudella maanpinnasta katsoen, sillä sieltä puiden väleistä näkyy lentokonekorkeudesta kuvattu sademetsämaisema vuorineen ja kaikkineen. Ensin oli tarina, jossa puhuttiin luiden tärkeydestä jokaiselle otukselle ja toistettiin maanisesti kehoitusta "nauti hetkestä". Ohjelman toinen puolisko käsitteli ruokaa. Iso laiskiainen toistelee, miten on leiponut jotain eksoottista hedelmää sisältävän vaaleanpunaisen piiraan ja kertoo, että ruoka on elämän suola, ja sitten lauletaan "aina kun on ruokaa, mä syön syön syön, ruoka on elämän suola". Siis mitä helvettiä? Ja muutamassa välissä laulettiin lauluja siitä, miten me kaikki asutaan tällasella maapallolla. Jotenkin melko kummallista, käsittämätöntä ja psykedeelistä, ja marginaalista, sanon minä, tosin valvottu yö saattoi vielä tehostaa vaikutusta.
Yleensä lastenohjelmissa on joku opetus tai sanoma, joka katsotaan sopivaksi lasten mieliin iskostamiseen. Monesti se on joku klishee, joka on kyllä periaatteessa ihan hyvä idea, mutta joka on raiskattu ja toistettu ja toitotettu ja jolla on rahastettu ja joka on menettänyt merkityksensä. Mutta nykyään ne kelpuuttavat niihin rihkamakitschilastenpiirrettyihinsä näemmä ensimmäisen (yleisesti harmittomaksi ja vaarattomaksi koetun) agendan, joka niiden kyynisten käsikirjoittajien mieleen tulee. Ja sitten on näitä Hirveän Henrin kaltaisia käsittämättömyyksiä, joilla rahastetaan nuorten poikalasten sadistisiin taipumuksiin ja pahantahtoisuuteen perin inhottavasti vedoten. Ja sitten on kaikkea alhaista stereotypioiden ja väkivallan ihailua, jota pakkosyötetään perheen pienille ja isommillekin. Silloin kun minä olin vielä varsinaisessa lastenohjelmainkatseluiässä, ei ollut muistaakseni enää Gommia ja Pommia, mikä on sääli, mutta oli sentään vielä joitain sydämellä, persoonallisuudella, korpihulluudella ja lempeydellä tehtyjä lastenohjelmia, joissa oli taikaa. Aasi, Morso ja Mouru! Ja Tao-Tao, siinä oli tiettyä lempeää, täyteläisten värien kyllästämää, vuoristoilmaa ja eksotiikkaa tulvivaa tunnelmaa. Jotkut kotimaisista pikkukakkosrölli-tyylisistä näytellyistä lapsille suunnatuista televisiojutusta olivat hienoja ja suomalaisia paljon useammin kuin nykyään... Ja oi, Pikku Kakkosen heikkojenjäidenvaroitus! Se oli ehkä pelottava, muttei koskaan yhdentekevä tai merkityksetön, se pursui vaikuttavuutta ja tunnelmaa, ihmeellisyyttä! Onneksi Muumilaakson tarinoita tulee näköjään vielä näinäkin aikoina. Se on humaani, lämmin ja idyllinen sarja se. Tosin ne Tove Janssonin kirjat ovat vielä parempia, niissä on salaperäisyyttä ja yöllistä tunnelmaa, ja sellaista seikkailua ja eksymistä ja turvattomuutta kuvattuna.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 21. kesäkuuta 2009 18.32

Emme tiedä, mutta sanomme tämän: Miksi et mennyt nukkumaan ajoissa? Vielä jatkaisimme: Vaikka syy löytyisikin, miksi ihmeessä katsoit TV2:sta klo 8.00 aamulla? --Pullamössö 21. kesäkuuta 2009 kello 20.37 (UTC)
Vastatkaamme: 1) Koska oli juhannusaattoilta ja perin hassua ja niin pirun paljon kaikenlaista tehtävää. 2) Koska en osannut tehdä tekemisiäni ja päädyin katsomaan, tulisiko televisiosta jotakin tuijottelemisen arvoista tai ylipäätänsä jotain paitsi niitä väsyneitä chatteja.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 22. kesäkuuta 2009 06.29

JES!!!

MENIT LOMALLE!!!!!!!!!!!!! --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 23. kesäkuuta 2009 kello 08.07 (UTC)

Vituttaako? --Pullamössö 23. kesäkuuta 2009 kello 20.29 (UTC)

ORJATAR!

Suojaa salkkariartikkelit --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 23. kesäkuuta 2009 kello 22.01 (UTC)

Katsotaan. --Pullamössö 23. kesäkuuta 2009 kello 22.03 (UTC)
Ei noiden toisien suojaamisessa oo järkee kun ei niitä kukaan muokkaa muutenkaan. Tuo luettelo taas kerää hölmöilyjä enemmän, kun sinne on kaikkien pienten iipeiden rakkaat hahmot sullottu yhteen läjään. --Pullamössö 23. kesäkuuta 2009 kello 22.07 (UTC)
Pystytkkö sinä jotainsuojaamaan häh?! Minäpä olen tällä hetkellä Jyväskylässä kukkumassa. Lintu laulaa puussa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 24. kesäkuuta 2009 00.23

V!!!!!

Ala v!!!! luo toisille käyttäjäsivuja.--Azhura 24. kesäkuuta 2009 kello 18.18 (UTC)

Die hippie die (NP: Echo & the Bunnymen - Read It On Books - Original Single Version)

God damn I hate hippies!! Velttoja on hipit! (Taidat olla vielä varhaisessa kehitysvaiheessa – meitsillähän siitä on jo vuosi kun leikin hippejä ja natseja. Tosin onhan se kivaa, ja taitolaji, jämähtää yhteen vaiheeseen.)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 25. kesäkuuta 2009 08.34

Kai sitä nyt päivän pari saa hippiä leikkiä? Laki ei kiellä! Ei kiellä! Luoman hiljentää tuomari kun ei laki kiellä hiljentämästä kieltäjää. --Pullamössö 25. kesäkuuta 2009 kello 08.36 (UTC)
Saa kaiketi saa. Mutta hipit ovat velttoja ja välinpitämättömiä. Castanedakin vihas niitä, pitäähän munkin. Cartman muuten on natsimielinen, jännää.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 25. kesäkuuta 2009 08.38

Puheenaihe vaihtuu kuin olisi aamupuroon jotain sotkettu. Natsimielinen, välinpitämätön hippi olen minä. Cartman Castaneda oli hyvä hallitsija. Luolamiehiään hyvin kohteli. --Pullamössö 25. kesäkuuta 2009 kello 08.43 (UTC)
Minulla oli semmoiset hienot pyöreät aurinkolasit joskus, mutta unohdin ne koulun kevätretkellä jollekin nurmikolle Ranualle. Näytin niissä aika urpolta. Nyt ne ovat varmaan sitten jollakulla ranualaisella urpolla. --Meteori 25. kesäkuuta 2009 kello 08.48 (UTC)
C.C. vei ne. Säästyitpähän urpoudelta. --Pullamössö 25. kesäkuuta 2009 kello 08.50 (UTC)
Ui vittu, elääks CC?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 28. kesäkuuta 2009 09.31

Totta munassa. Koskaan ei ole paremmin voinut kuin nyt. --Pullamössö 28. kesäkuuta 2009 kello 09.33 (UTC)
Puhummeko nyt Carlos Castanedasta vai Cartman Castanedasta? Jälkimmäinen on muuten hauskahko sukunimipotpuri ja päässänne elävä mielenkiintoinen keisari. Mutta jos hän on kahden hahmon yhdistelmä, kuten eittämättä on, emmekö voi nämä kaksi erikseen analysoimalla saada selville, onko Cartman Castaneda kuollut? No, Erichän on 9-vuotias ja voi hyvin, ja hyvä tulevaisuuskin hällä varmaan jonkun yrityksen johdossa luonteenpiirteistään päätellen, mutta Carlos, Carlos kuoma on ollut kuollut ja kuopattu (tai Kotkan ohi valoruumiillaan Kosmisesta vaginasta lentänyt, nagualismin toivioretken loppuun päässyt ja tällä tapaa mystisesti kadottuaan vain kuolleeksi selitetty, mistäpä tietää) jo, jessus, yli vuosikymmenen.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 28. kesäkuuta 2009 09.41

Cartman Castanedasta tietysti. Katso pari viestiä ylemmä. C:n & C:n kun yhdistää niin saadaan sellainen kiva ja eloisa keski-ikäinen joku. --Pullamössö 28. kesäkuuta 2009 kello 09.42 (UTC)
Uusnatsi-noita-narsisti-antropologi?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 28. kesäkuuta 2009 11.05

Hyvin pitkälti joo. Mahan kohdalta vähän leveämpi. --Pullamössö 28. kesäkuuta 2009 kello 11.06 (UTC)

Crimson Cherry Blossom=Perse reikä

Kuka se mahtaa olla tuo wikipedisti --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 25. kesäkuuta 2009 kello 11.18 (UTC)

Mahdollinen hikipedisti. Hjassania on epäilty. Myös ArttuS:ää yms. --Pullamössö 25. kesäkuuta 2009 kello 11.21 (UTC)
Meillähän siis on aika kattava sepustus kaverista täällä. --Pullamössö 25. kesäkuuta 2009 kello 11.21 (UTC)

PERSETTÄ NAAMAAN!!!!!!!!!!!

VITTUILUPUHELIN. MIKÄHÄN ON MIEHEN NIMI JA AMMATTI? --Idanvandaali 26. kesäkuuta 2009 kello 14.03 (UTC)

Pullamössö, Hikipedian ylläpitäjä. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 14.05 (UTC)

FEIDATUT HOMOT RY

ON perjantai. Mitä haluisinkaan tehdä? Olla kavereiden kaa. Mitä he tekevätkään? Menevät kaverille jossa on kaikki porukan ihmiset. Mitä tapahtuukaan? EN PÄÄSE SINNE JA VOIN VAIN OLLA KONEELLA HOMOPEDIASSA!! Oletko koskaan joutunut tulemaan kotiin FEIDATTUNA HOMONA? --Idanvandaali 26. kesäkuuta 2009 kello 22.29 (UTC)

En. Homona kylläkin. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 22.31 (UTC)

image on Commons

hello, i've put back the image on Uncommons. Since i don't speak Finnish, i haven't a clue about what is going on. Could you please explain? maybe you could answer here, so i don't get lost here again. I had a hard time finding your page here. D. G. Neree 27. kesäkuuta 2009 kello 16.01 (UTC)

and could you please change your Userpage on Uncommons? I am in no way representative of the admins there. D. G. Neree 27. kesäkuuta 2009 kello 16.01 (UTC)

Ow...i had an account here :p D. G. Neree 27. kesäkuuta 2009 kello 15.58 (UTC)

I changed it and I'll try to explain it there. --Pullamössö 27. kesäkuuta 2009 kello 20.41 (UTC)

Noh

Minkä taatta sinä nyt irkistä livahdit?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 28. kesäkuuta 2009 12.41

Netti pätkäs välillä. Palaan kohta. --Pullamössö 28. kesäkuuta 2009 kello 12.43 (UTC)