Keskustelu käyttäjästä:Olmi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Don Donald.JPG Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Olmi, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Meteori

*Hikipedia EI ole taiteellinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.

Olmi avautuu[muokkaa]

Tervetulotoivotus yllä on niin hyvännäköinen, että se saa nyt olla. Saatan toisinaan paljastaa paloja omahyväisestä itsestäni tänne. Olmi 3. elokuuta 2008 kello 17.22 (UTC)


Heipä hei! Olet luonut Hikipediaan artikkeleja, mikä on kivaa. Muistathan kuitenkin luokitella artikkelisi. Tämä tapahtuu seuravasti: Artikkelin alalaitaan lisätään koodinpätkä [[Luokka:Luokannimi]], esim. artikkelissa "lentokone" voisit lisätä luokan "kulkuneuvot" kirjoittamalla sivulle [[Luokka:Kulkuneuvot]]. Kiitos ja hyvää muokkausten jatkoa!--B14.svg 4. elokuuta 2008 kello 16.33 (UTC)


Moikkelis moi[muokkaa]

Missähän ylläpito luuraa? :) Koetetaan korjata aina kaikki uusimman IP-osotteen poistot niin niitä ei tuu ainakaan lisää? --6xyzqwelopz54321 7. syyskuuta 2008 kello 01.43 (UTC)

Sinä siinä[muokkaa]

Laita tukka pörrölle! Ja linkkejä artikkeleihisi! --SukkaNukkien Ylipäällikkö 11. marraskuuta 2008 kello 22.06 (UTC)

olet KURJA!!![muokkaa]

Mene HEVARI muualle levittämästä räpin vastaista AGENDAA täältä. Tekemäsi uudelleennimeäminen rap-musiikki ==> Sönkötys OLI HELVETILLISEN ALKUKANTAINEN PASKA. ps. Hevi on suolesta --Idan DER Führer 24. joulukuuta 2008 kello 22.52 (UTC)

Näköjään vandaali ei osaa arvostaa laatua, mutta eihän se ollut mikään yllätys. Olmi 17. huhtikuuta 2009 kello 03.49 (UTC)

Esto[muokkaa]

Sinut on estetty ikuisesti ylläpidon vastustamisen ja wikipediassa toimimisen takia. --Нjassan 19. toukokuuta 2009 kello 10.19 (UTC)

Olipa nuiva kommentti. Olmi 19. toukokuuta 2009 kello 11.33 (UTC)
Pitää kai matkustaa ajassa taaksepäin ja estää kyrillisten aakkosten keksiminen... --Napoleon 19. toukokuuta 2009 kello 12.05 (UTC)

Luottamus Eeroon?[muokkaa]

Luotatteko Te Eeroon? --Nimiväännös 28. kesäkuuta 2011 kello 18.52 (UTC)

Katsotaan huomenna, luotanko. Mutta luotatko sinä Eeroon? --Olmi 20. heinäkuuta 2011 kello 23.40 (UTC)

Ylläpitäjän jahkuuta[muokkaa]

En muistanutkaan tuonnimisen käyttäjän olemassaoloa. Mukava nähdä, että täällä liikkuu jotain huumorista tykkääviäkin taas vaihteeksi. --Kuri 4. tammikuuta 2016 kello 08.06 (UTC)