Keskustelu käyttäjästä:Nakkisiivilä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Finland coa.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Nakkisiivilä, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Kaljapullonhenki

*Hikipedia EI ole intoisänmaallinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi kannattaa Suur-Suomea.

Lukiolaiset vain mellastaa :D

Tervepä vaan. Mainittakoon, että myös käyttäjänimen vaihtaminen/muuttaminen onnistuu, jos itseäsi tuo sanaväli kovasti harmittaa. --Napoleon (keskustelu) 2. joulukuuta 2017 kello 14.37 (UTC)

Jaa... , Napoleon. Koitin etsiä keinoa vaihtaa nimeä mutta ajatelin että sukkanukkeilun takia estetty :D Arvostaisin jos joku voisi neuvoa miten vaihtaa.--Nakki siivilä (keskustelu) 2. joulukuuta 2017 kello 14.47 (UTC)

Koska huomasin että eihän kukaan yp:stä pidä mua kyttäyslistalla laitan apua-mallineen. Tutkin asiaa lisää, ja onko siis niin että ylläpitäjä tai muu satelliittihelvetin pääperkele voi vaihtaa käyttäjätunnuksen toisen puolesta? Vähän jäi harmittamaan tuo nimi ja olisi kiva vaihtaa se ihan muotoon "Nakkisiivilä". Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä ja siitä että edes luet tätä keskustelua.--Nakki siivilä (keskustelu) 2. joulukuuta 2017 kello 15.29 (UTC)

Ylläpidon työkaluilla järjestyi. Nauttikaa yhdyssanasta. --Napoleon (keskustelu) 2. joulukuuta 2017 kello 19.16 (UTC)

Kiitos! --Nakkisiivilä (keskustelu) 2. joulukuuta 2017 kello 19.41 (UTC)