Keskustelu käyttäjästä:Mandariini, se on hedelmäisen värikkään mehukkaan todellinen. Mandariini, mieti sitä, sen täydellisyyttä!! Ja minä olen mandariinin soturi!

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Robot Devil.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipparallaa, Mandariini, se on hedelmäisen värikkään mehukkaan todellinen. Mandariini, mieti sitä, sen täydellisyyttä!! Ja minä olen mandariinin soturi!, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitos muokkailustasi. Saatatpa jopa viihtyä täällä alhaalla, jos olet kiltti pikku pirulainen. Tässä on muutamia ohjeita, joista voit ehkä saavuttaa hyötyä:

Mikäli koskaan tulet lukemaan ohjesivuja, kauhistele noita kolmea. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, nämä auttanevat:

Muokkaaminen on Helvetin mukavaa, ja toivottavasti vähän kärsit sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista vapaasti hiekkalaatikolla. Mikäli päätät möykätä keskustelusivuilla, olisi ihanaa, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää aaltoviivaa (~~~~) tai muokkausikkunan allekirjoitusnamikkaa (Button sig.png). Näin käyttäjänimi ja muokkaushetki tunkevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, huutele keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjälle. Voit rukoilla armoa pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi sekä allekirjoitus (~~~~).

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Vaalivoittaja

*Hikipedia ei ole pahuuden ruumiillistuma, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.

MIKÄS tämä Vaalivoittaja on miehiään??? --Mandariini, se on hedelmäisen värikkään mehukkaan todellinen. Mandariini, mieti sitä, sen täydellisyyttä!! Ja minä olen mandariinin soturi! 25. marraskuuta 2008 kello 12.28 (UTC)

Siinäpä järkevä kysymys. --Puoli-irtonainen persoonallisuus 25. marraskuuta 2008 kello 13.00 (UTC)

Tahdon tässä välissä tähdentää, että tämä ei ole minun tunnuksiani. --Puoli-irtonainen persoonallisuus 25. marraskuuta 2008 kello 13.00 (UTC)