Keskustelu käyttäjästä:Karelidien Einstein/Arkisto

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tere tulemast tälle keskustelusivulle. Muista sitten myös allekirjoittaa jokaikinen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ itkusi perään!
Jos jostain syystä erehdyin kirjoittamaan kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaan siihen luultavasti siellä.
Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin luultavasti täällä, jos siltä tuntuu. Luultavasti ei tunnu.

Aloitahan uusi keskustelu tällä sivulla

Iltaa

Miksi massaestot?--B14 20. syyskuuta 2009 kello 14.42 (UTC)

Selittynee tuolla. Irvikissa 20. syyskuuta 2009 kello 19.27 (UTC)

ööh?

Voisinko saada järkevän selityksen tuolle viikon estolle? T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 23. syyskuuta 2009 kello 11.58 (UTC)

Trollaus. Seuraavasta keskusteluinnon ylilyönnistä rapsahtaa kuukausi. Kellään ei voi olla noin paljon asiaa. --Pullamössö 23. syyskuuta 2009 kello 12.30 (UTC)

olisi kysymys...

Olen korjaamassa siivoamassa artikkelia ase. Se missä vaiheessa korjaus on nyt, näkyy täällä. Kelpuutatko sen sitten kun se on valmis jos jatkan sitä samalla tyylillä? Jos et niin voitko olla armollinen ja sääliä minua kun katkaisin käteni (ihan oikeasti) viime sunnuntaina ja olin sairaalassa 2 päivää. nyt käsi on tosi kipeä. Huomasitko muuten miten paljon kuvia olen lisännyt UnCommonssiin? Voisit tehdä siellä mulle palveluksen. Ne kuvat jotka oon laittanu luokkiin, joita ei ole olemassa, niin voitko laittaa ne sellaisiin jotka on olemassa?

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 23. syyskuuta 2009 kello 14.18 (UTC)

Pitää sitten vaikka versioita vertailla, kunhan olet valmis. Käyn katsomassa tilanteen. --Pullamössö 24. syyskuuta 2009 kello 11.34 (UTC)

Hikielämästä...

Saanko tehdä tähän oman hikielämän? T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 23. syyskuuta 2009 kello 18.35 (UTC)

Tietystikin. --Pullamössö 24. syyskuuta 2009 kello 11.34 (UTC)

Kiitos käyttäjäsivuni pelastamisesta. Voitko muuten auttaa?

Kiitos kovasti. En tajua miksi nuo vandalisoivat käyttäjäsivuani... Voitko muuten kertoa että miksi tuo minun tervetuloalaatikko ei toimi kun sen tekee "{{}}" juttujen sisään (Siis sen sivun nimen niinkuin sillon kun sinä toivotat uusia käyttäjiä tervetulleiksi.) Kun toivotan lyhyellä tyylillä, lopputulos on tämä:

Käyttäjä:Sammakkomies/tervetuloalaatikko

Voisitko tehdä sen toimivaksi? T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 24. syyskuuta 2009 kello 11.42 (UTC)

Siinä oli vähän ylimääräistä tavaraa. --Pullamössö 24. syyskuuta 2009 kello 11.46 (UTC)
Kiitos. Nyt alan toivotella uusia kayttäjiä tervetulleiksi. Tiiäkkö muuten miten hankala on muokata ku vasen käsi kipsissä? Ei helekutti. Ei meinaa onnistua millään.

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 24. syyskuuta 2009 kello 12.34 (UTC)

Ps. Voit poistaa tuon tervetuloa laatikon jos haluat.

Mietityttää tollainen

Uudet tunnukset.jpg

Toi on isona mut toivottavasti ei haittaa. Voitko kertoa mikä toi niinku on tossa (toi joka on vihreällä ympyröity) Ihan outo. Ja sitten ku ehin, laitan toisen kuvan jossa on toinen erikoisuus joka ihmetyttää.

Ps. vihreys vain koska se on hieno väri.

Pps. en trollaa nyt olleskaan.

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 24. syyskuuta 2009 kello 13.00 (UTC)

Ihailtavalla innolla hyökkäät uusien käyttäjien kimppuun. Siinä tuota... luodaan tunnus. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 10.03 (UTC)

Miksi se on tuolla lailla eikä niinkuin muut? Ja voitko kysyä B14:lta et miksi se esti mut. en ite uskalla. ja mikä se juttu on... tai mikä tuo juttu tuossa alemmassa kuvassa on?

Mikä ihme tämä juttu on?

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 25. syyskuuta 2009 kello 10.40 (UTC)

Niin, miksihän esti. Jos selailet muokkauksiasi juuri ennen estoasi, ehkä asia valkenee. Poistettuja muokkauksia on siinä. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 10.43 (UTC)

Ok. Muuten, jos tuossa kuvassa on poistettuja kommentteja (tai se mitä niistä jäi) niin miten nappasin sen sivulta luodut käyttäjätunnukset? Ja nuo minun liialliset muokkaukset ovat siksi ku en aina ehi esm jotaki mallinetta tehdä valmiiksi niin tallennan sinne enkä aina jaksa eka pistää sitä mun hajoitus sivulle. Mie muuten siirrän tuon mun tervetuloa laatikon nimelle Tervetuloa/Sammakkomies jotta se olisi lyhyempi kijoittaa käyttäjäsivuille. Mikä ihmeen mallinne muuten tämä on: N ja mihin sitä käytetään? Vai onko silleen et ku sille tekee jotain, se muuttuu silmäksi?

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 25. syyskuuta 2009 kello 10.59 (UTC)

Poistettuja lokitapahtumia onkin siinä. Mukava tapa kiusata vandaalia on poistaa se. Älä artikkelinimiavaruuteen siirrä. En tiedä. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 11.02 (UTC)

ei ei ei ei menin sekaisin

Avaa mitä. Mie satuin selailemaan mallineita jotta löytäisin yhen jutun. sitten löysin (oliko mun niinku ihan helevetin pakko?) luokan "Hikipedia". siellä oli niin jänniä (ja vähemmän jänniä jotka katoi silti). Siellä oli kaikkea paskaa. valesivuja, ylläpitäjä-äänestyksien arkistoja, unohdettuja sivuja, vanha hikipeli hikicenteristä jne jne jne. katoin suunnileen kaikki. nyt oon sekaisin ja mietin miksi täällä on kaikkea sontaa. Osa sivuista oli vieläpä niin ärsyttäviä että mietin hetken jättäisinkö hikipedian. en kuitenkaan jätä. varmaan huomasit ettei muokkauksia oikein ole tullut minulta. kaikki aika meni tuolla. Nyt pyytäisin: Voitko piilottaa nuo sivut minulta jotenkin? en halua enään ikinä nähdä niitä unohdettuja typeriä sivuja. ne aiheuttivat traumoja kun luin niitä. eksyin jopa idanvanndal tyypin hiekkalaatikolle ja jonnekin perkelepediaan. pliis! piilota ne minulta. löysin jopa allekirjoitus sodan. Ei ole pakko piilottaa niitä minulta mutta olisi mukava. Oikea asiani on se, että ku mun käyttäjäsivulla on se kuvagalleria, niin saisiko sen jotenkin edes etäisesti näyttämään irc-gallerian kuva kansioita tai saisiko ne eroteltua toisistaan niin, että siinä 1 rivillä on useampi kuin 1 kuva? tai sen kohdan laittamaan taustan vihreäksi

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 25. syyskuuta 2009 kello 13.19 (UTC)

Ne sivut voidaan piilottaa sinulta siten, ettet mene sinne. Tuo oli niin turha ja typerä pyyntö, että siitä tulee jo lisää estoa, syynä kaikkien ajan hukkaaminen turhanpäiväisellä ininällä. Jokainen on vapaa jättämään Hikipedian niin halutessaan. Suosittelen, että mietit tätä vaihtoehtoa tai sitten lopetat nämä tyhjänpäiväiset ajanhukkavaatimukset sinua ärsyttävän sisällön poistamisesta tai piilottamisesta. Kiitos. --Napoleon 25. syyskuuta 2009 kello 23.02 (UTC)


Muutes

Onko hikipedialla irkkia? Jos on niin mika on kannu? --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 26. syyskuuta 2009 kello 16.07 (UTC)

On, on. Quakenetissä Hikipedia-sänneli. -Pullamössö 26. syyskuuta 2009 kello 16.09 (UTC)
Siis nimi on hikipedia? Vai hikipedia-sänneli... No mutta juu kiitos. Ainiin, sinako tuon ip-peelojen joukkobannin teit? Jos teit niin olet paras! Tulee mieleen hyvat ajat jolloin ihmisolennolla ei ollut mitaan arvoa jos han ei kuulunut ylaluokkaan<3 --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 26. syyskuuta 2009 kello 16.13 (UTC)
Kommenttini hiukan sotii aatemaailmaani vastaan, mutta silloin oli asiat paremmin... Sita ei voi kiistaa --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 26. syyskuuta 2009 kello 16.14 (UTC)
Lause "ennen oli asiat paremmin" lienee totta aina. Nuo eivät kylläkään olleet ihmisiä. Järjettömiä koneita, älytöntä metallia ja sähkövirtaa olivat. --Pullamössö 26. syyskuuta 2009 kello 16.44 (UTC)
Toivottavasti meni pari ihmista siina sivussa. --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 26. syyskuuta 2009 kello 17.09 (UTC)
Wikipediaan pohjaavissa toimissa pari kalmaa on hyvin yleinen sivutuote. --Pullamössö 26. syyskuuta 2009 kello 17.13 (UTC)

Hei

Irkkiin retardi

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 9. lokakuuta 2009 20.22

Olen jo siellä. Et vain tiedä mistä etsiä. --Pullamössö 9. lokakuuta 2009 kello 20.24 (UTC)
Ennen oli paremmin. Irkkaudu. -- aqvila negra (sermo) 14. lokakuuta 2009 kello 19.53 (UTC)

Voitko auttaa?

Kaikki on minulla mennyt omissa turhissa hommissa (melkein) virheittä. Nyt ilmeni ongelma. tässä on linkki jolla pääsee tekemään uuden historynewsin. Jos vaivauduit katsomaan, huomaat siellä olevan virheitä. Voitko korjata ne jotta saan omalle svulle kunnollisen uutispalstan historiasta? Vitalinea 18. lokakuuta 2009 kello 10.26 (UTC)

Tuossa linkissä tosiaan on vikaa, mutta en huomaa mitään ongelmaa jos käyttää tätä. Tai no huomaan: Historynews-nimiavaruutta ei ole olemassa, joten kaikki tuon läpi tehty on artikkelinimiavaruudessa. Jos aiot pitää projektin "omanasi", sinun pitäisi tehdä tuo niin, että uusista sivuista tulee suoraan omia alasivujasi. Satunnaislinkillä seikkaileva voi saada vaikka sydänkohtauksen huomatessaan, että HikiNewsillä on kilpailija. --Pullamössö 18. lokakuuta 2009 kello 14.18 (UTC)
No voitko tehdä sen niin? Tai eihän tuon ole pakko edes olla mun yksityinen. Haittaako jos HikiNewsillä olisi kilpailija? Vitalinea 18. lokakuuta 2009 kello 14.37 (UTC)

Hei säkki

Voisitsä tekniikkaimmeinen udella tällaisen laajennuksen laajennuksen mahdollisuutta Carlpiltä? --

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 26. lokakuuta 2009 14.51

26. lokakuuta 2009 kello 14.51 (UTC)

Mihinsä Luoma ny ne äksdeekyssärimerkit jätit? Ei ne itsestään mukana pysy. --Napoleon 26. lokakuuta 2009 kello 17.20 (UTC)

Etkö voi Mössö vastata mitähä? Pitääkö pistää sut vastaamaan, mitähä?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 2. marraskuuta 2009 20.21

Se pitää puristaa kuin mehu happamasta sitruksesta! Onhan meillä toinenkin hyvän tahdon, rauhan ja rakkauden lähettiläs täällä hei kuule nyt kerrankin jos korvat, kelaa. --Pullamössö 4. marraskuuta 2009 kello 06.01 (UTC)
Napoleonilta kysyin jo ja käski kääntyä sinun puoleesi. Eikö nyt jukolauta joku voisi mennä itkemään Carlbeeltä tuota hieno laajennusta, mitä.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 4. marraskuuta 2009 09.12

No jos minä sitten. Olen kyllä sitten tehnyt enemmän ansaitakseni rauhan Nobelin kuin se tämänvuotinen hyväkäs. --Napoleon 4. marraskuuta 2009 kello 11.42 (UTC)

vandalisointia vai bännäys?

tällästä: "HOMOHMHOMHOMHOMHOMHOMHOMHOHMOHMOHMOHMOHMHOMHOMHOMHOK TEKEMÄSI ARTIKKELI OLI PASKA. JATKA SAMAAN MALLIIN!" mitähän toi meinaa?? Kommentin jätti Crunked (keskustelu – muokkaukset).

Tööt

Kantsis ehkä seuraavan kerran Juhkon toimia tyhjäksi tehdessä mennä hänen muokkauksiinsa, pistää URLin loppuun ?bot=1 ja palautella sitten, että katoaisivat niin vandalisoinnit kuin niiden kumoamisetkin Tuoreita puurouttamasta.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 2. marraskuuta 2009 20.23

Laitoinkin loppuihin. Vähän jäisti vain ensin. --Pullamössö 2. marraskuuta 2009 kello 20.24 (UTC)
Puuroa kuuluukin olla näin pikkujoulukauden alkaessa. --Napoleon 2. marraskuuta 2009 kello 20.53 (UTC)
No ei kyllä sitä jossa on vehnää. --Pullamössö 4. marraskuuta 2009 kello 06.03 (UTC)

Öygh!

Sydärin sain. Toivottavasti olet tyytyväinen. Se oli kolmas tällä viikolla, ja yksi päivä on vielä jäljellä. --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 13.50 (UTC)

Todennäköisesti huomenna selviät vain enteilevillä oireilla nääs vain puoleen sydänkohtaukseen on enää tilastollisesti varaa. Toisaalta voit maanantaina kuolla. --Pullamössö 28. marraskuuta 2009 kello 13.54 (UTC)
Maanantaina sietääkin kuolla. --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 13.57 (UTC)
Aina sietää jos on hyvin syönyt, pukeutunut, peseytynyt ja haikuillut missä järjestyksessä hyvänsä. --Pullamössö 28. marraskuuta 2009 kello 13.59 (UTC)

*Töks töks*

*Käyttäjä:Hjassan viittoo Hikipantheonin suuntaan* --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. marraskuuta 2009 kello 07.54 (UTC)

Noudin bodyni, totuttelen tuoksuun. --Pullamössö 29. marraskuuta 2009 kello 08.01 (UTC)

Haa

Sitä noustiin sitten kuolleista. Hienoa! Tuntui, kuin olisi ollut mentori hukassa. Se on kumma side, joka syntyy tervetoivottajan ja toivotettavan välille. Vaikka se side olisikin vain toivotettavan pään sisällä. Irvikissa 1. joulukuuta 2009 kello 17.50 (UTC)

Välistä Mössö tahtoo elää ja kuolla... Vaan hyvä että löydyin. Pidä jatkossa parempi huoli tavaroistasi. --Pullamössö 1. joulukuuta 2009 kello 19.18 (UTC)

Mahboi

Onko hän Juhko vai miksi esto? --Ikkan 6. joulukuuta 2009 kello 18.55 (UTC)

Juhkohan se. Käy toki katsomassa. --Pullamössö 6. joulukuuta 2009 kello 18.57 (UTC)
Thanks. You have opened my eyes. --Ikkan 6. joulukuuta 2009 kello 19.05 (UTC)
Harmillista tämä arvuuttelu. Ihmiset eivät oikein luota. Yleismielipiteellisesti olen näemmä vedenjakaja. --Pullamössö 6. joulukuuta 2009 kello 19.17 (UTC)

Hyvä, Pullamössö

Jatkaa samaan malliin uusien käyttäjien estämisen kanssa. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 30. joulukuuta 2009 kello 16.10 (UTC)

No takuulla! Siis niin kauan ku respis pihisee! --Pullamössö 1. tammikuuta 2010 kello 11.54 (UTC)

Vastuullinen ylläpito

1.12.2009 kello 22.02 Pullamössö (keskustelu | muokkaukset | estä) Käyttäjän Käyttäjä:Black Eagle oikeudet muutettiin ryhmistä byrokraatit ja ylläpitäjät ryhmiin ylläpitäjät ‎ (Luoman sekoiluja) Saanen huomauttaa, että kyseinen teko ei ollut missään määrin Luoman sekoiluja. Olen hyvin, hyvin pettynyt tähän, varsinkaan kun mitään ilmoitusta ei annettu.

Tehdäänpä selväksi se, että olen keskustellut Luoman kanssa asiaa moneen kertaan jo muutama vuosi sitten, sitä jopa ehdotettiin JAT:lle, joka tosin oli siinä kohdassa ehtinyt lähteä. Hjassanilta ei enää kysytty, koska itse satuin epäaktivoitumaan jossain välissä. Luoma sitä vastoin jatkoi toimintaa ja oli vastuullinen byrokraatti ainakin jonkin aikaa, kunnes alkoi käyttää sieniä. Uskoisin, että kyse on jotenkin siitä, että hän näki toimintansa tulevan päätökseen, minkä johdosta halusi antaa perintönsä kuitenkin vielä johonkin. Ennen hätäisiä "korjauksia" suosittelisin tutkimaan asiat kunnolla alusta loppuun, eipä nimittäin tietooni ole sattunut kertaa jona olisin sekoillut tai aiheuttanut vaaraa Hikipedialle. Toisin kuin Luoma. Ja muistetaanpas vielä kerran, kuka suostui keskustelemaan Ismo Auvisen kanssa meilitse ja koetti hakea kiistatilanteeseen kokonaisvaltaista ratkaisua. Tai kuka nappasi parin ihmisen tilit pois julkisesta väärinkäytöstilasta. Asianomaiset tunnustakoon... Suositeltu toimenpide: revert yhteenvedolla "Pullamössön sekoiluja"... -- aqvila negra (sermo) 7. tammikuuta 2010 kello 00.28 (UTC)

Huomio!

Tervehdys. Asiani on vakava. Älä tee mitään ennen kuin olet lukenut tämän, älä MITÄÄN. Muutamat viimeaikaiset tapahtumat ovat pakottaneet minut alarmismiin, ja olen kirjoittanut kaikille ylläpitäjille ja eritoten byrokraateille suunnatun varoituksen. Kyseessä on sivu nimeltään Ohje:Varoitus ylläpidolle. Kuten huomaat, olen poistanut sen. Paina oheista punaista linkkiä. Saat näkyviisi tiedon siitä, että minä olen poistanut ko. sivun:

(näytä tai piilota) 18. tammikuuta 2010 kello 01.55 Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) poisti sivun Ohje:Varoitus ylläpidolle ‎ ((ainoa muokkaaja oli Napoleon)) (näytä tai palauta)

Klikkaa lopussa olevaa ”näytä tai palauta” -linkkiä. Pääset seuraavalle sivulle, jossa alimmaisena on Historia-niminen osio. Sen alla lukee:

(näytä tai piilota) (ero) 18. tammikuuta 2010 kello 01.54 . . Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) (6 315 tavua) (Näin.)

Paina linkkiä ”18. tammikuuta 2010 kello 01.54”, tai miten omat aika-asetuksesi ajankohdan sitten ilmaisevatkaan. Joka tapauksessa paina sitä keskimmäistä linkkiä, joka on ennen tekijän (Napoleon) käyttäjätunnusta. Näin pääset lukemaan sivun sisällön. Älä palauta sivua. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, ota yhteyttä lähettämällä minulle sähköpostia. Pahoittelen salaperäisyyttä. Vielä kerran: lue tuon sivun sisältö ennen kuin teet mitään muuta Hikipediassa. --Napoleon 18. tammikuuta 2010 kello 00.22 (UTC)

Tänks

Koinkin itse kylmiä väreitä poistettavien uudelleenohjauksien määrän edessä. Käytän vielä hieman vaivaa Hömppäluokkien ja muun materiaalin poistamiseen muun Hikipedian seasta. Yllättävän moni normaalin nimiavaruuden artikkeli viittasi Hömppäpediaan, joten tehtävää riittää. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 27. syyskuuta 2010 kello 21.43 (UTC)

Selkärankaa pidinkin patterissa kiinni poistellessani. Iäksi piiloon saattavat jäädä sellaiset linkit, jotka ohjauksen kautta oli suunniteltu Hömppäpediaan viemään. --Pullamössö 29. syyskuuta 2010 kello 12.24 (UTC)

Ohoh, olet elossa

Niin olen minäkin näköjään. Joten eiköhän mennä yhdessä Hikipedian IRC-kanavalle nyt. Wipe alley English spooker multaphoniaksically spuking off the face of the erse, riverrun, past Eve and Adam's, from swerve of shore to bend of bay, brings us by a commodius vicus of recirculation back to Howth Castle and Environs. --

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 13. lokakuuta 2010 15.20

13. lokakuuta 2010 kello 15.20 (UTC)

Elossa? Hikipediassapas, ehe. Sinne. --Pullamössö 13. lokakuuta 2010 kello 15.22 (UTC)
Taas tule, heti kun ehdit.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 16. lokakuuta 2010 13.51

Nyt, taas, äkkiä, heti, aina, ennen ja jälkeen! --

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 24. lokakuuta 2010 17.40

24. lokakuuta 2010 kello 17.40 (UTC)
Reaktioaikani ovat aika kovia. --Pullamössö 25. lokakuuta 2010 kello 13.58 (UTC)
Nnnnnyt.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 25. lokakuuta 2010 15.21

Bottimerkintä

Työskentelinkö liian tehokkaasti ollakseni "tavallinen" käyttäjä? Näes, kun minulla sattuu olemaan sellainen periaate, että jok´ ikinen muokkaus jonka teen, teen käsin. Kunhan kysyn vain tarkemapaa syytä bottimerkintään. -- "Fossor delenda est" Terveisin kone, jonka aivojen sijalla on laatikko joka surisee 25. lokakuuta 2010 kello 06.42 (UTC)

Oo, olette käsittänyt väärin. Bottimerkintä ei tarkoita sitä, että teistä tulisi kone. Se tarkoittaa sitä, ettei teitä näy automaattisesti tm-listalla. Urakan ollessa noin suuri ja työskentelyaikojenne tuntemattomat ajattelin, että olisi parempi kätkeä tunnuksenne tm-listalta niin, että joku sitä tarkkaileva muutakin kuin Hömppäpedian purkutöitä näkisi. --Pullamössö 25. lokakuuta 2010 kello 13.12 (UTC)

Jätän Internetin tältä päivältä

Keskustellaan mainosmallineesta lisää lauantaina (tai perjantaina, jos satumme IRC-kanavalle yhtä aikaa, mikä on epätodennäköistä). Testieni mukaan kaiken pitäisi toimia järjestelmäviestien muuttamisen jälkeen. :) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 18. marraskuuta 2010 kello 20.25 (UTC)

Joo. --Pullamössö 25. marraskuuta 2010 kello 21.48 (UTC)

Augustus-Pinaattimikälien estosta

Vaikka vandalisointi ja vandalismimuokkauksien välitön kumoaminen tunnuksella on Wikipedian muokkausmäärä- ja ePenis-kikoista vanhin, mielestäni tästä ei kuitenkaan ole nyt kyse. Esitä toki vasta-argumentteja jos minulta jäi jotain olennaista huomaamatta. --MasterBlaster 28. marraskuuta 2010 kello 15.34 (UTC)

”(...) vandalismimuokkauksien välitön kumoaminen tunnuksella on (...) ePenis-kikoista vanhin”


Tunsin piston sydämessäni. --SigBassman.jpg Bassman (Keskustelu - Bio) 30. marraskuuta 2010 kello 14.46 (UTC)
Teetkö vandalistisia muokkauksia ja kumoat ne sitten itse päätunnuksellasi? Vau. --MasterBlaster 30. marraskuuta 2010 kello 19.54 (UTC)
Niin siinä alun perin luki. Sitten funtsasin, mitä tarkoitit ja nappasin lainauksestani vandalisointi-jutun pois, hih. --SigBassman.jpg Bassman (Keskustelu - Bio) 30. marraskuuta 2010 kello 20.13 (UTC)

Oletpa sinäkin

Ihan yksi olet. Kerrassaan. --Napoleon 1. joulukuuta 2010 kello 14.17 (UTC)

Pyrin kyllä olemaan enemmän. Siksi kaksiosainen nimikin. Ehe. --KE 1. joulukuuta 2010 kello 14.27 (UTC)
Yhdyssanat eivät riitä kertomaan? --Napoleon 1. joulukuuta 2010 kello 14.31 (UTC)
Täysin riittämättömiä ovat. --KE 1. joulukuuta 2010 kello 14.45 (UTC)
Ja tiedoksi muuten kaikille Hikipedian IRC-kanavalla ehkä oleileville, että minua ei päästetä tänään nähtävästi sinne laisinkaan sisään. Näin uskaltaisin sanoa olevan asian laita tarkalleen 16 epäonnisen yrityksen jälkeen. Että semmoista. Nyt kannattaa siis punoa pääni menoksi juonet siellä. --Napoleon 1. joulukuuta 2010 kello 14.39 (UTC)
Siellä tungosta onkin... Ei edes ympäröiville? --KE 1. joulukuuta 2010 kello 14.45 (UTC)
Ei tästä pääse läpi mitenkään. Khaled aina tulee andrewjacksoniaan kärttämään puomin kera. --Napoleon 1. joulukuuta 2010 kello 14.47 (UTC)
Vanhanaikaistin. Katso se. --KE 1. joulukuuta 2010 kello 14.53 (UTC)
Ei käsitä. --Napoleon 1. joulukuuta 2010 kello 14.54 (UTC)
Postilaatikko. Lähetin kirjeen. --KE 1. joulukuuta 2010 kello 14.56 (UTC)