Keskustelu käyttäjästä:Juhko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Juhko on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Heart cluster jon philli 01.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Juhko, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy [[Keskustelu käyttäjästä:{{{1}}}|keskustelusivullani]] tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--[[Käyttäjä:{{{1}}}|{{{1}}}]]

*Hikipedia EI ole söpö verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.

--asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 23. kesäkuuta 2009 kello 16.24 (UTC)
Kyllä sinustakin aikuinen kasvaa. --Idanvandaali 2. elokuuta 2009 kello 23.47 (UTC)
Ei tästä tyypistä. Hopeless, totally hopeless case. Ikkan 3. elokuuta 2009 kello 10.20 (UTC)
Käytäjätoimintojen keinotekoinen pitkittäminen olisi tässä tapauksessa aiheuttanut vain lisää tarpeetonta kärsimystä. --Napoleon 3. elokuuta 2009 kello 10.31 (UTC)

Papukaijamerkki.[muokkaa]

Täten annetaan juhkolle papukaijamerkki hienosta työstä ja ahkerasta vandalisoinnista. jatka näin.


ööh[muokkaa]