Keskustelu käyttäjästä:Inkura10

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Inkura10, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Mitä?[muokkaa]

Miten tehdään viite? En ole kokeilut ensimmäisen muokkauksen jälkeen??? --Inkura10 (keskustelu) 30. maaliskuuta 2013 kello 16.14 (UTC)


Tervepäivää![muokkaa]

Suosittelen teitä lukemaan hieman Hikipedian ohjeita ynnä suositelluiksi merkattuja artikkeleita mukavan tyylin löytämiseksi. Yritys on kyllä tärkeintä, mutta parhainta on, jos tiedät, minkälaista tekstiä pidetään täällä esimerkillisenä niin että saat siitä mallin omiin tekemisiisi. Näin Venetsia-artikkelin johdosta, jota vähän paikkailin; ajatus oli sikäli oikea, että halusit kirjoittaa mukavan pilkanteon Venetsiasta, mutta toteus ei-mallin mukainen sikäli, että täällä tietosanakirjan parodioinnista johtuen halutaan artikkeleissa olevan ulkonaisesti sellaista asiatyyliä. Vitsikkyys tulisi siis siitä, että se, mitä sanotaan mukamuodollisella asiatyylillä onkin oikeasti ihan höpöä tai mieluiten oivaltavasti kieroutunutta bullshittiä. Mukava kumminkin, että teet kamaa, ole hyvä ja jatka vain! --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 31. maaliskuuta 2013 kello 16.08 (UTC)

Artikkeleissa pitää olla huumoria! --Inkura10 (keskustelu) 31. maaliskuuta 2013 kello 16.17 (UTC)

Niin todella pitää. Poistin luomuksenne Erin sekä Hampuri, sillä ne eivät täyttäneet alhaisimpiakaan Hikipedian laatuvaatimuksia. Esimerkiksi Hampuri-artikkelin ainoa oivallus näytti olevan, että hampurilainen on myös ruoka, ja tällöin satiiri jää aika hedelmättömäksi. Huumorintajun harjaannuttamiseksi suosittelen hankkimaan Monty Pythonin lentävän sirkuksen kaikki tuotantokaudet sisältävän DVD-boksin ja vetäytymään sen kanssa yksinäiseen tönöön vuorille, kunnes olette sisäistänyt mistä sarjassa on kyse. Toinen suosimamme opinkappale on Douglas Adamsin Linnunrata-trilogia, joka on oikea kätketyn salatiedon aarreaitta (sisältää muun muassa vastauksen kysymykseen elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta sekä ohjeet lentämiseen). Myöskään oikeinkirjoituksen perusteisiin perehtyminen ei olisi pahitteeksi. Ei tässä muuta. Kaunista päivää! --Meteori 2. huhtikuuta 2013 kello 05.28 (UTC)
Meteorista on tullu tollanen mafioso! Se kiertää kuin hai ympäri hikikortteleita ja kerää sivunsuojelurahoja avuttomilta noboilta! --Viisasteleva kivi (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 06.59 (UTC)

Nyt kyllä epäillyttää! Oot oikeesti tehnyt mun elämästäni niin helvettiä! >:( --Inkura10 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 13.39 (UTC)

Älä epäile, vaan usko ylläpitäjän sanaa, niin hän on sinut ruhtinaallisesti palkitseva! Epäilyn palkka sen sijaan on ikuinen kadotus! Sillä niin paljon on ylläpitäjä uusia käyttäjiä rakastanut, että hän on valmis tekemään näiden elämästä täyttä helvettiä saadakseen heidät paimennettua oikeaan suuntaan. Teidän tulee kulkea tuohon kunniakkaaseen suuntaan varmoina, mutta nöyrinä. Nih. --Meteori 2. huhtikuuta 2013 kello 13.49 (UTC)

Olen keskiaikainen ritari! Kunnian sanalla esitän, että avatun artikkelin kirjoittaminen perustuu siihen, että ritarikunta päättää ottaa vastaan niistä tavoista, jotka ovat todella hyviä! Jos ritari eduskunta on päättänyt sen, että tämän asian voisi harkita vakavasti! Ei tarvii ottaa niskoillesi meteori! Oi, yli suuri kansan ritari! --Inkura10 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 13.53 (UTC)

Niin, tarvitsikos keskiaikaisen ritarin osata kirjoittaa? --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 2. huhtikuuta 2013 kello 16.01 (UTC)

Jos kirjoittamissa olisi järkeä, niin minä, ritarikunnan mestari, olisi halunnut tehdä kovan työn artikkelissa, kuten muutkin kansalaiset kaipaavat mestari ritareita! Palvokoon suuri ihastus teitä, oi suuri röhmöfantti! --Inkura10 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 17.09 (UTC)