Keskustelu käyttäjästä:Inkura

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Inkura, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Käyttäjä Inkura lähti nyt viikoksi jäähylle luomasta turhia hikipelejä--ElKondis (keskustelu) 2. tammikuuta 2013 kello 16.06 (UTC)

Sähköpostit?[muokkaa]

Miten voin asentaa sähköpostini toimivaksi ja lähettää niitä? Vai pitääkö minun muka alkaa kerätä postimerkkejä!? --Inkura (keskustelu) 19. huhtikuuta 2013 kello 21.40 (UTC)

Hikipedian sotkemistesta tuli bannia. Armahdusta voi anoa Kanadan Kenraalikuvernööriltä tai muilta Hikipedian ylläpitäjiltä.
--Hjalmar Djupsjölös (keskustelu) 19. huhtikuuta 2013 kello 22.44 (UTC)