Keskustelu käyttäjästä:Iirolaiho

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tere tulemast tälle keskustelusivulle. Muista sitten myös allekirjoittaa jokaikinen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ itkusi perään!
Jos jostain syystä erehdyin kirjoittamaan kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaan siihen luultavasti siellä.
Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin luultavasti täällä, jos siltä tuntuu. Luultavasti ei tunnu.

Aloitahan uusi keskustelu tällä sivulla

Hikipedia on Wikipediaan nähtynä sangen vandaalimyönteinen entiteetti tai itse asiassa se on kaikki, sillä maailmankaikkeushan on kaikkeuden iäinen jatkumo. Miltä kaltaisestanne asiallisesta käyttäjästä tuntuu pyöriä täällä älyvapaassa luulosanakirjassa, mi' verkos' peelojen armoilla rämpii? --Peelo 10:31, 11 joulukuu 2006 (EST)

En pitäisi tätä mitenkään erityisen vandalismimyönteisenä hankkeena. Hikipedia saattaa jopa vähentää Wikipediaan kohdistuvaa vandalismia tarjoamalla oikean paikan huumoriartikkeleille. —Iirolaiho 10:39, 11 joulukuu 2006 (EST)
Totta. Mitä mieltä olet muuten levykevandaali-artikkelista? Se on enimmäkseen kirjoittamani. --Peelo 10:40, 11 joulukuu 2006 (EST)
Artikkeli on ihan hauska. Pelkään tosin, että tuo artikkeli provosoi kyseistä vandaalia sotkemaan Wikipedian artikkeleja enemmän. Ehkä pelkoni on turha. —Iirolaiho 10:43, 11 joulukuu 2006 (EST)
No on se. En ole nähnyt levykevandaalia täällä kuin kerran. --Peelo 10:43, 11 joulukuu 2006 (EST)
Levykevandaali saattaa kuitenkin lukea Hikipediaa, vaikkei olisikaan muokkaaja. Huomioiminen täällä saattaa ehkä johtaa vandalismiin toisaalla, kuten Wikimedian projekteissa. —Iirolaiho 10:49, 11 joulukuu 2006 (EST)
Mahdat olla oikeassa, mutta ehkä tuo äskeinen kommenttisi lisää meidän toimintaamme Levykevandaali artikkelin kimpussa, ihan vain pahaa tahtoamme.--Traani 10:53, 11 joulukuu 2006 (EST)

Te siis kaiken tuo vandaalinestonne lisäksi kannatatte ydinvoimaa, geenimuuntelua ja leguaaneja. Kivakiva. Haluaisin myös vastauksen Peelon kysymykseen, sillä se kiinnostaa myös minua.--Traani 10:35, 11 joulukuu 2006 (EST)