Keskustelu käyttäjästä:Hikiprofessori

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Goethe Stieler 1828.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Hikiprofessori, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Aatos Kotka

*Hikipedia ei ole laajasti yleissivistynyt ja valistushenkinen verkkosivusto, mutta käyttäjällä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on suuret luulot itsestään.


Kiitos kun olet tuottanut aktiivisesti artikkelisisältöä. Suosittelen tutustumaan erityisesti Hikipedian kirjoitus- ja muotoiluohjeisiin, jotta saat artikkelit loksahtamaan entistä paremmin osaksi sivustoa. --Aatos Kotka (keskustelu) 5. tammikuuta 2018 kello 10.00 (UTC)


Hei! Kiitos viestistäsi, tosiaan olen tuon kirjoitusohjeen lukenut jo muutamaan otteeseen ja sieltä välillä lunttaankin jos mietin onko muokkaus/artikkeli sopiva tänne. Muotoilun ja luokittelun kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta eiköhän nuokin kokemuksen kautta parane. --Hikiprofessori (keskustelu) 5. tammikuuta 2018 kello 10.10 (UTC)