Keskustelu käyttäjästä:EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHRER

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHRER, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Onko Idan noussut haudasta? --Kuri (keskustelu) 27. helmikuuta 2014 kello 15.56 (UTC)

kyllä --EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHRER (keskustelu) 24. maaliskuuta 2014 kello 16.41 (UTC)
Mitä tämä viime aikoina havaittavissa ollut pyramidien aikaisten käyttäjien yhtäkkinen joukkoylösnousemus merkitsee? Maailmanajan vaihtumista? Ammonin kaatumista? Atonin valtakunnan tuloa maan päälle? Luen Sinuhea ties kuinka monetta kertaa--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 24. maaliskuuta 2014 kello 20.01 (UTC)
5 vuoteen ei ole jaksanu käydä, servun toimina ollu hidasta jne. jokseenkin unohtunut. kai tämä vielä monta vuotta tulee olemaan intternetissä? -EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHRER (keskustelu) 25. maaliskuuta 2014 kello 02.53 (UTC)
Jos perijättömän Carlbin palvelin pakkohuutokaupataan, niin eipä niin tehdä kuitenkaan, koska olen aiemmin tarjoutunut vaikka itse ostamaan ja syön niukemmin jonkin aikaa sitten. Aika monta siis. --Kuri (keskustelu) 25. maaliskuuta 2014 kello 05.48 (UTC)

Khan Nooniin Sigh[muokkaa]

Täten annetaan Danille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja loistavasta elokuvaurasta! Kunhan olet käynyt loppuun filmiakatemian, suosittelemme Sinua tuleviin Star Wars -elokuviin. -Sankaritar (keskustelu) 27. marraskuuta 2015 kello 01.46 (UTC).


kerro meille tahnaamisesta --Sammakkotransu laihduttaa gotleteilla (keskustelu) 30. huhtikuuta 2016 kello 19.41 (UTC)