Keskustelu käyttäjästä:Corleone

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Minun mielestäni Hikipedia on kommunistinen verkkojulkaisu. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 12.55 (EST)

Verstaasta[muokkaa]

Kiitos vain, että huomioit Verstasta artikkeleissasi Corleonen perheestä. Olen lukenut kirjan Kummisetä ja katsonut elokuvat, joten tiedän, mistä kirjoitat. Mutta asiaan. Sinun kannattaa tutustua suomalaisiin mafia-artikkeleihin, kuten Hyönölän Pahat Pojat tai Maskilan Mafia. Voisit jopa kehittää niitä hiukan, sillä ne ovat aika lyhyitä. Arvostan hyvin alkanutta työtäsi. Onnea tulevaisuudelle hikipediassa. Verstaan Suurmestari

Neuvo[muokkaa]

Ajat tosissasi Corleonen mafiaa mahdeiksi, ja, ei millään pahalla, mielestäni se ei toimisi. Jos haluat jonkin artikkelisi hahmon mahtien joukkoon, kannattaa selailla Wikipediaa. Sieltä löytyy matskua, kun vaikkapa selailee scifi-kirjailijoiden tuotoksia, joskus ideoita voi ammentaa myös fantasiasta. Näin syntyivät Cthulhu ja Säätiö. En käske sinua mihinkään. Tämä on vain pikku vinkki--Verstaan Suurmestari 7. helmikuuta 2007 kello 12.19 (EST)

Suosittelen sinulle Wikipedian artikkelia scifi. Katso kuuluisia scifi-kirjailijoita koskevia artikkeleita, katso, mitä heidän kirjoissaan tapahtuu ja nappaa parhaat ideat yhteen kekoon. Kyllä siitä jotain tulee--Verstaan Suurmestari 7. helmikuuta 2007 kello 13.11 (EST)

Ehdotus[muokkaa]

Kiinnostaisiko projekti, joka liittyy fantasiakirjallisuuteen? --Verstaan Suurmestari 11. helmikuuta 2007 kello 13.39 (EST)

Olen aloittanut artikkelit Keski-Maa, Narnia ja Conan Barbaari. Keksin idean, että nehän voi nitoa yhteen maailmaan. Sinä voisit auttaa idean toteuttamisessa. Rakennetaan näiden artikkeleiden välille sillat ja sitten sitä kehittämään eteenpäin. Tarkoitukseni olisi luoda nk. Kolmas hömppäuniversumi (Voimajärjestyksen ja Röhmöfantit, GigaCorp, Verstas-sarjojen lisäksi.). Kehitä noihin artikkeleihin jotakin uutta ja katsotaan sitten, tuleeko tästä mitään.

PV-Rider[muokkaa]

Käy antamassa kommenttia artikkelistani Hömppäpedia:PV-Rider. --Verstaan Suurmestari 7. huhtikuuta 2007 kello 07.44 (EDT)

......../´¯/)

............/....// .......^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
.........../....//....../......__...........__..\
...../´¯/..../´¯\.....(-....(.0.).......(.0.).....-)
.././.../..../..../.|_..¡.........../_................
(.(....(....(..../.)..)..\..........____........../
.\................\/../ ....\....................../
..\................./........\__________/
....\..............( ...............\..........\.
......\.............\ ................\..........

HAISTA VITTU

...........

............................^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
......................../......__...........__..\
...../´¯/..../´¯\.....(-....(.0.).......(.0.).....-)
.././.../..../..../.|_..¡.........../_................
(.(....(....(..../.)..)..\..........____........../
.\................\/../ ....\....................../
..\................./........\__________/
....\..............( ...............\..........\.
......\.............\ ................\..........

Sirkkelionnettomuus --Corleone 7. kesäkuuta 2007 kello 15.53 (UTC)

CORLEON!!! SAATANAN TUNARI![muokkaa]

Miksi menet muokkaamaan keskustelusivujani tuolla lailla? Seuraavan kerran teen valituksen! Huumoritasoni on nyt matalalla! Hyvin matalalla! --Joku joka ei myy enää perunoita (--Hr. Snellman) 10. marraskuuta 2007 kello 22.41 (UTC)

Miksi menet tekemään hyviä sivuja tuolla lailla? Seuraavan kerran teen suositeltu-äänestyksen! Huumoritasoni on nyt korkealla! Hyvin korkealla! --Joku joka ei myy enää perunoita (--Hr. Snellman) 10. marraskuuta 2007 kello 22.41 (UTC)

Kiitosta. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 07.19 (UTC)

Ok. Tuo oli viimeinen pisara! Teen valituksen! Tiedä se! Muokkaat minun jokaista lausettani! Teen valituksen! --Joku joka ei myy enää perunoita (--Hr. Snellman) 11. marraskuuta 2007 kello 08.47 (UTC)

Ok. Tuo oli viimeinen pisara! Teen nyt sen äänestyksen! Tiedä se! Teet jokaisesta artikkelista todella hauskan! Teen suosituksen! --Joku joka ei myy enää perunoita (--Hr. Snellman) 11. marraskuuta 2007 kello 08.47 (UTC)

Palautin alkuperäisen version viestistäsi, vaikka se vaikuttaakin ikävästi hieman henkilökohtaiselta hyökkäykseltä Äläs corleone manipuloi viestejä...--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
11. marraskuuta 2007 kello 10.09 (UTC)

Oli muuten ihan hauskaa katella historiasta noita muutoksia... Saispa ton taistelun jotenkin laitettua artikkelimuotoon. Mutta joo, hyi hyi, Coris... Ja Snellikin voisi olla kommentoimatta noin suoralta kädeltä muiden muokkauksia... Poliittinen korrektius kannattaa sisällyttää puheeseenkin...--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. marraskuuta 2007 kello 10.22 (UTC)

Myönnetään, mutta Snellikin voisi lopettaa tunariksi haukkumisen (tulee paha mieli). Ja lupaan, etten enää manipuloi viestejä kuin omalla keskustelusivullani, näin on päreet perseessä. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 11.10 (UTC)

Selvä... "Senllikään" ei sitten enää hauku "Corista"... Kun Coris noin kiltisti sitten lupaili... Snellillä paloi päreet helposti. Liian helposti. :Mutta muuten, olisi minun mielestäni todella hyvä idea tehdä tuo minun ja Coriksen "riita" johonkin artikkeliin. Keksitkö mitää hyvää ideaa? Täytyy myöntää, että muokkauksesi olivat "kivoja"! Vaikka ensiksi Snellillä paloi päreet. Kiva lempinimi muuten. =D. Mutta ideaa artikkelille, Coris? PS. Toivottavasi ei haittaa, että palautin tuon toisen version! Sillä en tarkoita pahaa!! (Mutta artikkeli ideasi onko...) --Joku joka ei myy enää perunoita (--Hr. Snellman) 11. marraskuuta 2007 kello 12.05 (UTC)

Hmmm, alankin tässä tuumailla sellaista... Hyvä nimi: Corleone-Snellman sota? Tai ääh, keksitään nyt nimi ensteks. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 12.07 (UTC)
Hmm... Miten olisi "Kolmas muokkaussota"? Olisiko liian matkimista...? --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 11. marraskuuta 2007 kello 12.21 (UTC)
Jos nyt meinaatte koko jutun tehdä, niin sen paikka on varmaankin käyttäjäsivun alasivuna. Kait. Ei kai siitä ainakaan tavallista artikkelia kannata tehdä.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
11. marraskuuta 2007 kello 12.23 (UTC)
Siis onhan nuo muutkin muokkaussota-jutut tavallisina artikkeleina. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 12.40 (UTC)
No kyllä toinen muokkaussota on aika lailla kovempi ja älykkääpi juttu kuin tämä teidän suunnittelemanne viritys... Lisäksi sillä on vitsikkäämpi pohjakin... Olen Wooohooon linjalla alasivusta.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. marraskuuta 2007 kello 12.45 (UTC)

Mitä helvettiä? Molemmat puolustaa alasivua suu vaahdossa!? JOS TÄSTÄ SIVU TEHDÄÄN NIIN IHAN KUNNON ARTIKKELI JUMALAUTA PERKELE SAATANA!! Eihän sellaisia alasivuja kukaan ikinä löydä tai jaksa etsiä. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 13.15 (UTC)

Eikä varmaan jaksa lukeakaan...--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. marraskuuta 2007 kello 13.18 (UTC)
Sitten kai parempi jättää tekemättä. --Terveisiä perseestä 11. marraskuuta 2007 kello 13.26 (UTC)

Vaikka yleensä tykkään totella muiden neuvoja, ehdotan nyt, että kokeilemme kunnon artikkelin tekoa, emmekä mitään alasivua... Ja minusta idea on aika... Vahva. Voisi olla "Kahden käyttäjän sota"kin ihan hyvä. Juu, mutta tuo "riitamme" olisi kyllä ihan hyvä artikkeli mielestäni. Tai voisi olla. Mutta huh, huh! Aika kovaa kieltä, Corne (=D)! Itse olen moista laukonut vain kerran käyttäjälle Luoma... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 11. marraskuuta 2007 kello 13.31 (UTC)

Vai vastustaako kaikki muut minua? Ääh! Luovutan... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 11. marraskuuta 2007 kello 13.40 (UTC)

HOILAA HOILAA

Jalkapallo (urheilulaji)[muokkaa]

Kerrankin olen kanssasi samaa mieltä. Se on ei-loistava. Se ei myöskään ole minun artikkelini, vaan Winstonin. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 21. joulukuuta 2007 kello 10.12 (UTC)

Jep, luoma vain palautti Winstonin tekemän vanhan version jalkapallosta omaksi artikkelikseen. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
21. joulukuuta 2007 kello 10.14 (UTC)
No vittu, kyllä minä tiedän, että jokainen muokkaukseni on loistava, vaikka muokkaus olisikin paskaa. Oli ilo olla avuksi. --Terveisiä perseestä 21. joulukuuta 2007 kello 12.13 (UTC)

Matdómu[muokkaa]

Ifnslosoletd nyncuinain nytyfusqvoliinloce nytyli tulosoaalevi sobatdyyty uitytawitdlisolonsalvo? --Antti Kuuselainen 2. helmikuuta 2008 kello 20.46 (UTC)