Keskustelu käyttäjästä:Cobbleman

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nazi Swastika.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Cobbleman, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Aatos Kotka

*Hikipedia EI ole fasistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on natsi.

Tervehdys, arvoisa ihminen tai mikä sitten ikinä olettekaan. Hikipelien tekemisessä suosittelemme teitä muistamaan nämä muutamat perusjutut:

  • Mieti mitä teet. Älä tee liian suurta ja kunnianhimoista peliä, sillä et todennäköisesti jaksa tehdä sitä loppuun. Ja vaikka jaksaisitkin, ei kukaan luultavasti jaksaisi pelata sitä loppuun. Keskeneräisiä, kunnianhimoisia peliprojekteja on jo muutenkin aivan tarpeeksi.
  • Hikipelejäkään tehdessä ei tule unohtaa sitä niinsanottua huumoria. Sitä useimmat hikipeleistäkin hakevat.
  • Hikipelit toimivat alasivujen avulla. Alasivujen ansiosta hikipeli uskottelee pysyttelevänsä samalla sivulla eikä se vie kamalasti tilaa. Alasivut tulee nimetä tyyliin: [[Hikipeli:*Pelin nimi*/1]], [[Hikipeli:*Pelin nimi*/2]] ja niin edelleen.
  • Muista luokitella pelit. Luokitteleminen tapahtuu lisäämällä jokaisen pelin alasivun loppuun teksti [[luokka:*Pelin nimi*]].

Antoisia pelintekohetkiä, mukavaa loppuelämää ja rauhallista lepoa sitten haudan pohjalla, kun sen aika tulee. --Aatos Kotka (keskustelu) 24. tammikuuta 2016 kello 11.01 (UTC)

  • Estetty ikuisesti pitkähköä estoa kiertävän käyttäjän sukkanukkena. --Kuri 24. tammikuuta 2016 kello 11.06 (UTC)