Keskustelu käyttäjästä:Black Eagle/arkisto5

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.
Tervetuloa tälle keskustelusivulle. Muistakin sitten myös allekirjoittaa jok’ikinen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ valitushuutosi perään, muuten tulee turpaan ja lujaa!
Jos jostain syystä erehdyin kirjoittamaan kommentin toiselle keskustelusivulle, en varmasti vastaa siihen siellä, minähän en muille sivuille turhaan kirjoittele! Jos haluat tiedottaa jostakin, niin... Omalla vastuulla. Sen lisäksi: vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin luultavasti täysin selvänä, jos kellosi näyttää oikeaa aikaa. Luultavasti ei näytä.

Aloitahan uusi sanasota tällä sivulla (jos vaikka sattuisit uskaltamaan) .

Kultsi, olen kotona!

Jos joku sitten kyllästyy minuun, niin sinä minut tänne käskit... ;P Luverly - (Muokkaukset) (Hölötys) 21.26, 8 maaliskuu

Nonih! Kiva kun tulit. Tutustu toki rauhassa kaikkeen ja katso sitten, jäätkö. (allekirjoituksellesi taidan tehdä alasivun, mikäli ei haittaa... Käyttäjä:Luvvy/sig)   Ictinaetus malayensis  8. maaliskuuta 2008 kello 21.32 (UTC)
Juu ei sitten enää mitään. =)   Ictinaetus malayensis  8. maaliskuuta 2008 kello 21.33 (UTC)
Niin mitä siitä allekirjoituksesta..? Päätin jättää sen aika lyhyeksi, kun pitäisi kuskata koodia pienen romaanin verran tänne, plus kuvia. Kyllä ne ehtii myöhemminkin... Kait. En ihan turhaan ole Uncycin puolella Helmikuun n00b... Luverly - (Muokkaukset) (Hölötys) 21.46, 8 maaliskuu
Sitä on jo nyt pienen koodin verran. =) Älä substaa sitä allekirjoitustasi. Teetkö tuon aikamerkinnän muuten ihan käsin?   Ictinaetus malayensis  9. maaliskuuta 2008 kello 11.44 (UTC)
Taisin vastata tuohon kysymykseen omalla käyttäjäsivullani. Siis Uncycin puolella on siis se, että tuo alunperin lupaava n00b on ruvennut heittäytymään käsistä. Yritimme jo anoa hiukan administratiivista apua tuolla Ulkomaankielisellä puolella. Trollailun puolelle tuo rupeaa menemään... Itse olen suht uusi käyttäjä, joten vaikka olen siellä hiukan korkeamman profiilin käyttäjä kuin keskiarvo, ei minulla ole valtaa pistää sitä tytteliä jäähyylle, vaikka tekisi mieleni. Nyt vaan odotetaan, että karkaako se käyttäjä kokonaan käsistä. Toivon todella, että ei, ja että se saadaan takaisin ruotuun. Pirun teinit... Halinalle - (Muokkaukset) Heart anim.gif (Hölötys) 18.45, 12 maaliskuuta
Vai sillä tavalla. Ei siis vielä mitään vakavaa, mutta kyllähän se luonnollisesti jää kaivelemaan, jos joku lahjakas heppu kääntyy väärään uskoon. Meilläkin on oma sankarimme; Corleone, joka teki ennen hienoja artikkeleita Corleonen mafiasta, mutta jossain kohtaa rupesikin massavandaaliksi. BTW, varo hieman yleistämästä teinejä, koska itse olen 15 vuotta tällä hetkellä.   Ictinaetus malayensis  12. maaliskuuta 2008 kello 19.07 (UTC)
Tottakai yleistän teinejä. Se on vanhuksena ja reserviläisenä meikäläisen oikeus... "Kun minä olin nuori..." Ehem, joo... Tilastollisesti 15 vuotiaiden kypsyysaste ei ole ihan samaa luokkaa... Onneksi on myös poikkeuksia jotka vahvistavat säännön, mutta aika moni ei valitettavasti oikein pysty vielä tuossa iässä ymmärtämään kaikkien tekojensa seurauksia. Eli meikäläinen jatkaa yleistämistä. Samalla tavalla kun minä englanniksi kutsun kaikkia itseäni nuorempia nimellä "kiddo". Sama juttu siinä... Halinalle - (Muokkaukset) Heart anim.gif (Hölötys) 19.20, 12 maaliskuuta
Olenko minä siis myönteinen vai kielteinen poikkeus? ~ Black Eagle ~ 14. maaliskuuta 2008 kello 22.07 (UTC)
Entäs minä? (Olen alle 15.) πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 10.10 (UTC)
Kaikki eivät ole samasta muotista valettuja, mutta koska minun siviiliammatissani joudun usein nuorison ikävämmän enemmistön kanssa tekemisiin, olen aika hidas myöntämään yhtään mitään. Halinalle - (Muokkaukset) Heart anim.gif (Hölötys) 19.31, 16 maaliskuuta
*katselee kysyvästi* Voi harmi... Olisin halunnut olla poikkeus. Onko käytökseni edes normaalista poikkeavaa? ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 19.34 (UTC)
Usko minua, et halua tietää yksityiskohtia. Halinalle - (Muokkaukset) Heart anim.gif (Hölötys) 12.31, 30 maaliskuuta

Tämä on harjoitus.

Tämä viesti on tässä, että saisit "Sinulle on uusia viestejä" -laatikon. Sen sisältöä voi tutkailla myös täällä. PS. Minulla {{KÄYTTÄJÄNIMI}} ei toimi, toimiiko se sinulla? πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 10.52 (UTC)

Kyllä se vain toimii. ~ Black Eagle ~ 15. maaliskuuta 2008 kello 10.57 (UTC)

Toinen testiviesti. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 11.21 (UTC)

{{KÄYTTÄJÄNIMI}} toimii nyt toki minullakin. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 11.48 (UTC)

Onhan siellä se ihan perus MTV, joka on jenkkikanava. Kirjaimet MTV ovat jollain lokiikalla M="Music", T="Tele" ja V="Vision". Mutta musiikilla tuon kanavan kanssa ei ole mitään tekemistä. Enintään sattuu kaupan kassaksi kun musiikki käy kaupassa, mutta se siitä. Kommentin jätti Larencia (keskustelu – muokkaukset).

MTV soittaa nimenomaan musiikkia ja sieltä ei tule roska-tositeeveetä. Eipä sillä väliä, koska juuri tuollaista sekoittamista Hikipedia kaipaakin. (Sen täytyy kuitenkin aueta sivistyneelle yleisölle! (alle 10-vuotiaathan eivät naura muulle kuin pissa-kakka -huumorille. (periaatteessa))) ~ Black Eagle ~ 15. maaliskuuta 2008 kello 22.15 (UTC)

Minä kyllä nauroin alle 10-vuotiaana seuraavalle vitsille: ”’Mitä eroa on varpusella?’ -’Molemmat jalat ovat yhtä pitkiä, varsinkin vasen!’” Varmasti nauroin. Enkös olekin erinomaisen fiksu jo pikkulapsesta asti?  16. maaliskuuta 2008 kello 17.16 (UTC)

Okei. =) Tarkoitin kyllä ehkä enimmäkseen niitä Runescape-nörttejä. (Anteeksi.) Mikä on maailman värikkäin papukaija? -Seepra! Tietokoneeni ei muuten tue käyttämääsi fonttia, mikä lieneekään. Tulee vain tyhjiä neliöitä. ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.18 (UTC)
Ei minunkaan. Elleivät neliöt ole kaiken tarkoitus?--B14.svg 16. maaliskuuta 2008 kello 17.21 (UTC)
Eikä minun. Kopioin Microsoft Works -tekstinkäsittelyohjelmasta vain ne merkit, siinä lukee "...". Pitäisi siis näkyä näin: .... Ne Runescape-nörtit ovat muuten idiootteja, jos tällainen typerä yleistys sallitaan. Ja sallitaanhan se. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.26 (UTC)

Käyttäjä:Gasoh

Hän lisää sanavälejä rivien jälkeen, vertaa vaikka tätä Gasohin tekemää versiota sitä edeltävään. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 16. maaliskuuta 2008 kello 11.29 (UTC)

Vaikuttaa muuten siltä, että Käyttäjä:Hampunlehti on joko Idan tai Sankaritar ja Käyttäjä:Pannari selvästi Sankaritar. Käyttäjä:,,, on varmaan Sankaritar? Käyttäjä:... vaikutti aidolta Idanilta... Löpisin tätä asiaani sinulle, kun en nyt muita keksinyt. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 16. maaliskuuta 2008 kello 16.08 (UTC)

Juu, sanavälit ovat hyödyttömiä. Noista käyttjistä voisit keskustella B14 kanssa, koska minullahan ei ole osoitepaljastinta... Jompikumpi ... tai ,,, on Sankaritar ja se toinen Idan. Siitä olen melkein varma. ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.01 (UTC)
Jos noin on, tiedämme kyllä, kumpi on kumpi, koska en ole koskaan kuullut Idanin puhuvan sveitsiä puhuvasta kissastaan.  16. maaliskuuta 2008 kello 17.17 (UTC)
Juu, se kissa on jo kohta legenda. =) Käyttäjä:Norppaahan Sankaritar kiusasi kissallaan. ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.23 (UTC)

^_^

Oiii, rakas Black Eagle! Voisitko palauttaa minulle Eki94-artikkelin? Sillä on tunnearvoa, tai jotain sellaista. --Pannari 16. maaliskuuta 2008 kello 17.04 (UTC)

Jaaha, sano mitä sanot, mutta olet kyllä Sankaritar. =) Laitan sen alasivullesi Käyttäjä:Pannari/Eki94 ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.08 (UTC)
Danke, geizhals! Et kai vaan muuttanut tekstiä jotenkin? Se vaikuttaa vähän kummalliselta.. Mistä ihmeestä se "polywirl" on peräisin...?! --Pannari 16. maaliskuuta 2008 kello 17.39 (UTC)
Kyllä se on artikkelin Eki94 sisältö kokónaisuudessaan. Jos kehtaat kuitenkin epäillä sanaani, niin voithan kysyä joltain muulta ylläpitäjältä, että hän tarkistaisi, että se tosiaan on se oikea sisältö. ~ Black Eagle ~ 16. maaliskuuta 2008 kello 17.51 (UTC)

Hei

Ymmärrän erotuomarin asemasi ja kunnioitan sitä, mutta haluan kommenttini ...n keskustelusivulla näkyviin. Tekstiäni on siellä vääristelty ja oikaisuni piilotettu. Ei mene nyt oikein. --Winston 18. maaliskuuta 2008 kello 18.50 (UTC)

Otsikon voin korjata (ja muutkin selvät väännökset, sääntöjen rikkomiset yms.), mutta kommenttia en voi vielä "julkaista". Ei ollut tarpeeksi neutraali. (Siinähän lukee varsin selvästi, että keskustelua jatketaan vasta huomenna.) Kommenttisihan voi sitäpaitsi lukea lähdekoodista.
Keskustelusivulla on niin paljon erilaista materiaalia puolin ja toisin, että jos sitä nyt sörkitään vielä lisää, tuloksena voi olla Hikipedian ylläpitäjäkannan jyrkempi pudotus. Ehkä se on osa jotain luonnollista karsintaa, mutta koska ihmiset ovat pahoittaneet mielensä, täytyy asiasta keskustella. ~ Black Eagle ~ 18. maaliskuuta 2008 kello 18.55 (UTC)

Pöh!

Kuka laina-aivoinen luuli, että olen jättänyt hikipedian? Tämä ei tosin ole Hr. Snellmannin oikea IP, eikä hän ehtinyt kirjautua sisään. Tietokoneessani on virus, joka kumosi käyttöjärjestelmäni. Saan sen pian korjatuksi. Ei tässä muuta, mutta Snellman ei ole lopettanut! --88.193.188.200 19. maaliskuuta 2008 kello 06.41 (UTC)/--Duki

Sinä itse manailit jotain juttua ja vihjasit (leikilläsi, kaiketi), että saattaisit jättää Hikipedian. ~ Black Eagle ~ 19. maaliskuuta 2008 kello 06.45 (UTC)

... teki antivitsiartikkelin. Sämpylä!

Mitäs olet mieltä uusimmasta teoksestani? πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 19. maaliskuuta 2008 kello 15.32 (UTC)

Palvelus?

Voitko tehdä pienen palveluksen ja kopioida Pylly-jykän beepediaan (valitse poistetuista versioista mielellään häröin)?--B14.svg 19. maaliskuuta 2008 kello 15.46 (UTC)

En ole Black Eagle, mutta sanon, että voit tehdä sen ihan itsekin – versiot kun löytyvät täältä. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 19. maaliskuuta 2008 kello 15.52 (UTC)
Tietenkin teen, mielihyvin, mikäli et vielä itse ehtinyt sitä tehdä. (en muuten minäkään tiennyt, että ei-ylläpitäjä voi päästä poistettuihin versioihin käsiksi) ~ Black Eagle ~ 19. maaliskuuta 2008 kello 16.07 (UTC)
Ei-ylläpitäjä voi päästä noihin vain, koska palautin ne sinne historiaan. :) πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 19. maaliskuuta 2008 kello 16.37 (UTC)

Kivi-paperi-sakset (peli)

Mitä varten teit sen oudon otsikkohomman tuossa sivussa? --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 20. maaliskuuta 2008 kello 17.01 (UTC)

Google antaa näin yli 2000 mutta näin vain vähän päälle 700. Katso myös Wikipedia.--B14.svg 20. maaliskuuta 2008 kello 17.07 (UTC)
Koska sen nimi oli väärin. Ja minä olen aina kuullut sanottavan vain niin, kuin sen korjasin. ~ Black Eagle ~ 20. maaliskuuta 2008 kello 17.11 (UTC)
Skriljoona torakkaa ei koskaan ole väärässä!--B14.svg 20. maaliskuuta 2008 kello 17.13 (UTC)

Traanin moraalittomuudesta

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Traani rahoittaa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä. --L 4 5 k 1 4 1 5 P u |_ |_ 4 21. maaliskuuta 2008 kello 19.42 (UTC)

No kukas sinä oikein oletkaan? Mitä se Traani on tehnyt? ~ Black Eagle ~ 21. maaliskuuta 2008 kello 19.43 (UTC)
Uskon Laskiaspullan viittaavan päihteidenkäyttööni. Hänen huojennuksekseen voin mainita painottavani ensimmäisen osapuolen tuotteisiin, eli kerään itse omat hyödykkeeni, eikä hänen näin tarvitse pelätä minun rahoittavan pahantahtoisia diilereitä, jotka vain ajavat nuoret ikävään ja pimeään tulevaisuuteen. Ole siis huoletta Laskiaispulla. Tai sitten tämä liittyy positamaani kenkäkeskusteluun, ken tietää... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. maaliskuuta 2008 kello 19.50 (UTC)
Taidan olla hiukan pihalla. Sankarit- siis A.D.D. poisti käyttäjäsivusi, muuten. ~ Black Eagle ~ 21. maaliskuuta 2008 kello 19.52 (UTC)
Huomasin, kyttään omaa käyttäjäsivuani, joten se pistää TM:ssa (Tuoreet Muutokset) silmiin. Kivaa saada tänne vähän aksöniä näin loma-aikaankin, minulla ei ole muuta tekemistä kuin kirjoitella tekstejä niin Hikipediaan kuin muuallekin tai sitten vaihtoehtoisesti pyöriä ulkona päämäärättömästi, joka toisaalta on parempi ratkaisu kuin päämäärätön pyörintä tietoverkoissa... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. maaliskuuta 2008 kello 19.55 (UTC)
On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Traani ennakoi osaltaan yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. --L 4 5 k 1 4 1 5 P u |_ |_ 4 21. maaliskuuta 2008 kello 19.53 (UTC)

Arkielämä on opettanut meille, että Traani avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti huomaamattomia haittatekijöitä. --L 4 5 k 1 4 1 5 P u |_ |_ 4 21. maaliskuuta 2008 kello 19.58 (UTC)

Hieno homma, ostan itsekin yhden... Menen kohta nukkumaan, spämmää sitten rauhassa... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. maaliskuuta 2008 kello 20.07 (UTC)

Kotka juttu yhä täällä.

En poistanut sitä, kyllä sitä vielä kehtaa pitää täällä :) Siirsin sen kappaleen vain omaksi artikkeliksi Kotkan kulttuuri (kaipaa vähän viilausta)

Jepse 22. maaliskuuta 2008 kello 13.06 (UTC)


Ai hups. Olen liian keskittynyt Portugalin ilmaston tutkimiseen. En huomannut. Anteeksi. Kunhan ihmettelin. Eipä sen puoleen, sen huumoriarvo ei ehkä ole paras, mutta se voi johtua yksinkertaisesti siitä, etten ole kotkasta. ~ Black Eagle ~ 22. maaliskuuta 2008 kello 13.17 (UTC)
Varmaankin niin, että tuollaiset kaupunkiartikkelit tarjoavat parhaan antinsa nimenomaan paikkakuntalaisille. Kotka-vitsit eivät ehkä sano Utsjoen saamelaisille yhtään mitään, mutta miä olen ainakin nauranut vedet silmissä. :Jepse 24. maaliskuuta 2008 kello 14.18 (UTC)

Moi

Poistaisitko pari rumaa, roskaksi merkkaamaani nimityhmäilyä, kiitos. --Winston 23. maaliskuuta 2008 kello 19.49 (UTC)

Jep. -- Black Eagle (keskustelu) 23. maaliskuuta 2008 kello 19.53 (UTC)
Hyvä, kiitos. En pidä tapanani hoputtaa kunnianarvoisia ylläpitäjiä, mutta kyseessä oli pari harvinaisen loukkaavan oloista tyhmäilyä. --Winston 23. maaliskuuta 2008 kello 20.03 (UTC)
Minä vasta tulin parisenkymmentä minuuttia sitten ja kuten tiedät, täällähän yleensä aina joku päivystää. Tällä kertaa niitä oli ehtinyt tulla, kun kukaan ei ollut poistanut. En minä niin turhan kunnianarvoisa ole, kannattaa muistuttaa, varsinkin minua, niin jotain tapahtuu. =) -- Black Eagle (keskustelu) 23. maaliskuuta 2008 kello 20.10 (UTC)

Huomautus

Pyydän, älä substaa tervetuloa-mallinetta. Tästä on muuten keskusteltu jo Alezin kanssa.--B14.svg 25. maaliskuuta 2008 kello 06.07 (UTC)

Niin, silloinhan tulee sellainen ruma koodi. Varoitusmallineet voi substata. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 06.27 (UTC)
Hups, meni vahingossa Wikipedia ja Hikipedia sekaisin. -- Black Eagle (keskustelu) 25. maaliskuuta 2008 kello 06.57 (UTC)

Moikka Portugalin-esitelmöijälle!

Olen ollut poissa pari päivää. Kamppailin hirviöitä vastaan[1] ja nyt olen palannut! Niinno, se ei liene mikään outo uutinen, joten asiaan. Miksi olen "siinä rajalla" luotettavuudesta? Onko tällä jotain tekemistä minun ja B14:n kiistan kanssa? Ja meille minulle voit kyllä kernaasti kertoa sen erään mielenkiintoisen seikan, jonka kuulemma tiedät Hikipedian ylläpitäjistöstä! --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 25. maaliskuuta 2008 kello 06.20 (UTC)


  1. Siis lähinnä katsomalla Nelosella näytettyjä Taru sormusten herrasta -elokuvia. Gollum, gollum!

Sitä en voi valitettavasti paljastaa, jolleivat sekä B14 että Wooohooo anna lupaa julkaista eräitä henkilökohtaisia tietojaan (esim. etunimeään). Ja se on sitten n. 25-sivuinen Portugalitutkielma, eikä esitelmä. Ja se luotettavuus (en nyt tiedä, mistä sen keksit) oli vain jokin hetken mielijohteesta kirjoitettu pärstäkerroin. -- Black Eagle (keskustelu) 25. maaliskuuta 2008 kello 06.59 (UTC)

Foorumi:Aliarviointi/Kivi

Onko tuo foorumisivu mielestänne hyvä? --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 26. maaliskuuta 2008 kello 08.34 (UTC)

Okei, ei ehkä ole. Mutta tyhmä ja hauska. -- Black Eagle (keskustelu) 26. maaliskuuta 2008 kello 15.06 (UTC)

Puistokemistien "moraalittomuus"

Herra Black Eaglen takia viattomat peelot eivät voi muokata sivua käyttäjä:American Dream Denial. Se ei ole reilua. --add 27. maaliskuuta 2008 kello 20.51 (UTC)

Terve

Saanen tiedustella, että millä perusteella pidät Hampunlehteä oppineena käyttäjänä? --Alez 28. maaliskuuta 2008 kello 13.24 (UTC)

En millään. Aion vaieta todellisista syistä käytökseeni. -- Black Eagle (keskustelu) 28. maaliskuuta 2008 kello 14.22 (UTC)
Käyttäjäkunta vaatii jonkinlaisen selityksen k oppinut -mallineen myöntämiselle.

--πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 28. maaliskuuta 2008 15.31

Toden totta. Tästä asiasta olen yhtä mieltä ...n kanssa.--B14.svg 28. maaliskuuta 2008 kello 16.23 (UTC)
No, sanotaan sitten, että toivotin hänet tervetulleeksi. -- Black Eagle (keskustelu) 28. maaliskuuta 2008 kello 17.42 (UTC)
Nyt se Idan meni sotkemaan etusivun, parantumaton. Pitäisiköheän sille antaa enää mahdollisuutta, mitä luulette?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 28. maaliskuuta 2008 17.49

En enää tiedä... Pitäisi, mutta jos hän ei koskaan oikeasti aio tehdä muuta kuin pelleillä, niin ehkä on Hikipedian käytännönedun mukaista estää. Ilmoitusluontoinen asia; joudun ehkä pitämään Hikipediasta noin kuukauden tauon, koska minulla on muuta menoa enkä edes ole kunnolla paikalla. Koetan silti päästä tänne... -- Black Eagle (keskustelu) 28. maaliskuuta 2008 kello 20.19 (UTC)

Raah

Mitä kuuluu arrvoisalle herralle? Kommentin jätti 193.200.150.23 (keskustelu – muokkaukset).

Oletko kenties joku tuntemani henkilö (luokkalainen)? -- Black Eagle (keskustelu) 30. maaliskuuta 2008 kello 17.53 (UTC)

Varoitus

Halusin vain varoittaa, että Hikipediassa on tahoja, jotka haluavat poistaa ylläpitäjän oikeutesi. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 15. huhtikuuta 2021 kello 02.58 (UTC)

Kiitos! Samoin Teillekin. =) -- Black Eagle (keskustelu) 1. huhtikuuta 2008 kello 09.28 (UTC)

Oma koneeni vika

Koneellani on henkinen ongelma ja koetan fiksata mahdollisimman pian. Siihen asti olen käytännössä poissa. -- Black Eagle (keskustelu) 8. huhtikuuta 2008 kello 12.46 (UTC)

Jokelan koulusurmat

Oletko varma, että se oli oikeasti Auvisen isä, joka pyysi artikkelien poistoa?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 11. huhtikuuta 2008 13.32

Luultavimmin. Laitoin hänelle meiliä ja luulisin, että näin on. Eipä se kyllä haittaakaan, koska aihe ei minusta ole erityisen mukava. Vai onko se sinusta sellainen aihe, josta saa kirjoitettua maailman parhaan jutun? -- Black Eagle (keskustelu) 11. huhtikuuta 2008 kello 16.10 (UTC)
Jos joku oikeasti osaisi tehdä hyvää huumoria siitä. Parhaimmillaan siitä voisi tehdä jutun, joka voisi jopa lohduttaa ampujan tai uhrien omaisia.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 11. huhtikuuta 2008 17.13

Kuinka todennäköisenä muuten pidätte sitä, että Auvisen ukko olisi koskaan edes kuullut Hikipediasta? --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
11. huhtikuuta 2008 kello 19.19 (UTC)
I really don't know. Who cares? Asia on minusta hyvä näin, koska jos otamme sen faktan mukaan, että artikkeli surmista ei ollut kunnoittavaan eikä hyvän huumorin sävyyn kirjoitettu, niin artikkelin poistamisesta ei ole haittaakaan. -- Black Eagle (keskustelu) 11. huhtikuuta 2008 kello 20.29 (UTC)
Ihan kommenttina Wooohooon edelliseen viestiin: Onhan Hikipedia esiintynyt oikeastikin mediassa, kuten NYT-liitteessä. Lisäksi se, että kirjoittaa vaikkapa Pekka-Erikin nimen Googleen tuotaa neljänneksi osumaksi Hikipedian. Ei siis mitenkään epäilyttävää, että "Auvisen ukko" päätyisi lukemaan pojastaan kertovaa tekstiä tänne... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 10.21 (UTC)
Olen nyt laittanut hänelle muutaman meilin ja olisi hyvin epätodennäköistä, että hän olisi joku muu. Voittehan itse varmistaa asian hakemalla tietyillä hakusanoilla, jotka voin teille antaa sähköpostitse. (ei levitellä niitä ympäriinsä) -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 10.28 (UTC)
Mietin, onko Jokelan koulusurmien poisto tarpeellista? Ymmärrän kyllä, jos isää harmittaa, että hänen perin traagisesti poismennyttä poikaansa lähestulkoon pilkataan hänen mukaansa nimetyssä artikkelissa, mutta eikös koko yhteiskuntaa järkyttänyttä tragediaa kokonaisuutena käsittelevää artikkelia voi silti säästää, jos tekijää itseään käsittelevä teksti poistetaan? Vaikka ihmisillä (kaiketi myös kuolleilla) on oikeus yksityisyyteen, ei se mielestäni kuitenkaan anna voimaa kieltää kaikkea tähän ihmiseen liittyvän aineston julkaisua. Toisaalta, artikkeli olisi voinut varmaan olla parempi, muttei se aivan surkeakaan ollut. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 10.47 (UTC)
Tehkää niinkuin te parhaaksi näette, mutta lupaukseni sitomana minä poistan artikkelista kaiken, joka minun tai hänen mielestään loukkaa. -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 10.52 (UTC)
En minä sitä jaksa palauttaa, kun en minä sitä jaksa muokatakaan... Päätellen herra Auvisen radikaaleista toimisa voin suoraan sanoa, että häntä tulee mitä todennäköisimmin luokkaamaan koko artikkeli, joten paljoa ei pitäisi säästyä. Ja pyrin itse vain herättämään keskustelua ja uusia näkökulmia (ei tainnut kyllä löytyä, vai mitä...), jotta päätöksiä tehdessä olisi enemmän ajatuksia, joiden pohjalta voidaan sitten tehdä erinäiset toimet epäkohtien korjaamiseksi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 10.57 (UTC)
Anteeksi, että nyt tuomitsen, mutta Traani, tuliko mieleen, että oman pojan murhaamana ihmisiä ja lopuksi itsemurha voi olla joillekuille herkkä paikka. Toisaalta hänenhän ei tarvitse selata Hikipediaa lainkaan, mutta silti se ei ole kovinkaan mukavaa solvata jotakuta toisten selän takana. Jätettiinhän Titanickin merenpohjaan eikä sitä nostettu sen takia, että näin kunnioitettiin siellä kuolleiden muistoa. Kuolema on vakava asia, Traani. -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 11.09 (UTC)
Vakava asia on myös hyssyttely ja liiallinen poliittinen kohteliaisuus.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 13. huhtikuuta 2008 11.20

Kyllä minä tiedän kuoleman olevan vakava asia, eivät Jokelassa kuolleiden omaiset ole ainoita, joiden tutut ovat menehtyneet muuten kuin luonnollisesti. Kyllä minäkin sen olen joutunut kohtaamaan, niin tuttujeni itsemurhien ja muiden tragedioiden kautta omassa lähipiirissänikin, tietynlaisiin piireihin kun kuulun. Artikkelissa huonointa herra Auvisen näkökulmasta mitä luultavimmin oli se, että sen yritys tuottaa huumoria taisi erityisesti perustua hänen poikansa älynlajojen ja logiikan kyseenalaistamiseen. En ole varma, käsiteltiinkö journalistin etiikkaa ollenkaan, vaikka sillä on ihan onnistuneesti luotu huumoria esimerkiksi Lehdessä ja Suomen kuvalehdessä (viimeksi mainitusta en ole aivan varma, en voi muistaa kaikkia juttuja)... Se että etsin radikaaleja näkökulmia joidenkin tekojen (kuten artikkelin palautuksen/poiston, taikka sitten oikean maailman päätösten) puolesta ei tarkoita, että olisin tunteeton, vaan sitä, että vain radikaalit tekstit herättävät keskustelua, jota ei massaan sopivilla teksteillä voi saada aikaan. Kyseessä on siis provosointi, ei omien näkökantojen esille tuoti. Ja vain keskustelulla saadaan kaikki mahdolliset näkökulmat ihmisen ilmoille. Vaikutelmaa minusta jonkin sortin sosiopaattina toisaalta voi korostaa se, että olen hyvin pidättyväinen negatiivisten tunteideni ilmaisussa, sillä en pidä niistä. Pääasiassa kyse on kuitenkin vain yrityksestä herättää ihmiset miettimään asioita, tai ainakin puolustamaan omaa kantaansa. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 11.28 (UTC)
Okei - I see. Tulkitsen kai väärin, mutta te alatte kääntyä minua vastaan? Vai yritättekö vain hienovaraisesti (poliittinen korrektius, ...seni) vihjata, että toimeni ovat vääriä ja että päässäni velloo kusta tai paskaa? Nyt näen sen mitä tarkoitit, Traani. Kirjoitetaan artikkeli uudestaan, mutta kritisoidaan vain median tilanteesta ottamaa ylivaltaa, niinkö? -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 13.39 (UTC)
Yritetään välttää toisia vastaan kääntymisiä, käännytään vain mielipiteitä vastaan. Mutta joo, lehdistöä vastaan käännetty huumori sai aikanaan paljon kiitosta ja siinä on sekin hyvä puoli, että se loukannee vähemmän uhreja ja omaisia. Päästään niistäkin eroon... Etsin vähän linkkejä, joista saatatte saada kuvaa siitä, mitä haen... Mutta artikkeliin tulee varmaan kuitenkin mainintaa P-E Auvisen logiikasta, en usko, että hyvällä tahdollakaan voimme siltä välttyä, vaikka kuinka haluaisimme... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 13.46 (UTC)
Muutama linkki, en jaksanut nyt katsoa Noin Seitsemän uutisia... Näin Lehti siis vältti tragedioilla vitsailemisesta johtuvat huudot...

--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 13. huhtikuuta 2008 kello 13.52 (UTC)

Huomaan. Kuka palautti artikkelin sellaisenaan? ...?! Eikö tästä pitänyt vielä keskustella? -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 14.19 (UTC)
Palautinpahan vain.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 13. huhtikuuta 2008 16.11

No, Auvisen ukko siisti sitä hieman. Minusta se oli ihan ok. -- Black Eagle (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 16.20 (UTC)

Taskulaskimeni meni rikki

Laskimeni meni rikki joten minulla on pienoinen ongelma! Osaatko auttaa, oi suuri matematiikan professori:

1,296 Osama bin Ladenia juoksee kadulla kohti lentokonetta. Joka sekunti heitä tulee (ANTEEKSI VIRHE) ilmestyy 0,2% lisää. Kuinka monta Osamaa on 30 sekunnin kuluttua, kun heitä aluksi oli 563,5 miljardia?

En tiedä miten tällaisen asian kanssa tulisi menetellä. Miten tämä lasketaan ja kuinka monta Oskua sitten lopulta on? --Pastapää 21. huhtikuuta 2008 kello 13.52 (UTC)

Kysymyksessä on ongelma. Määrä a juoksee kadulla ja alussa oli määrä b Osamoja. Mutta jos saat selvää, niin se lasketaan kaavalla , jossa a on laskettavan alkuperäinen määrä, b on kasvu muutettuna desimaalimuotoon (0,2% kasvu tarkoittaa, että seuraava luku on edellinen luku + kasvu, eli (100% + 0,2%=) 100,2%, joka on desimaalina 1,002) ja n on kulunut aika, jossa kasvu tapahtuu (eli jos kasvua on 0,2% sekunnissa, on lukuna tässä siis sekunti). Jos lasketaan vaikkapa niillä selkeimmillä, mitä ymmärsin, niin Osamoja oli alussa 563 500 000 000 ja laskukaavallamme saamme siis
563 500 000 000 × ~ 598 309 422 000
Tätä tarkempaan tulokseen ei pääse laskimellani. -- Black Eagle (keskustelu) 21. huhtikuuta 2008 kello 18.22 (UTC)
Niitä Osamoja <-(No hei 0MG mikä sana) eikun Osamia pitäisi olla aluksi siis 1,296 eikä 500 miljardia. Eikäkään 1,296 miljardiakaan myöskään. Anteeksi epäselkoisuus, tuo Osama-tehtävä on laadittu noin kaksi vuotta sitten, enkä enää meinaa saada käsialastani mitään selvää. Petyin kyllä suuresti Osamien siis Osamoiden surkean pieneen lisääntymismäärään. Entä jos ne kuusisataakuusikymmentäkuusikertaistuvat kolme kertaa sekunnissa ja se matka lentokoneelle on yhä puol minsaa? Kuinka monta Osama bin Ladenia silloin ilmestyy ja onko toi nyt sitä lineaarista vai potentiaalista ei hitto kynsi repes Kommentin jätti Laskiaispulla, (keskustelu – muokkaukset).
Ehkäpä osaat jo itse laskea näyttämälläni tavalla? Netistä kyllä löytyy laskimia, jos tietokoneessasi ei ole Exceliä tai et omista kunnon laskinta. -- Black Eagle (keskustelu) 23. huhtikuuta 2008 kello 18.20 (UTC)

Oikeinkirjoitusohjeeseen tekemäsi muokkaus

[1]. Kumosin muokkauksesi, koska oman järkeni mukaan tuo menee noin niin kuin se nyt on.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 22. huhtikuuta 2008 15.03

Arvasin, että sanot noin. Jos kuitenkin ajattelet järjellä tarkemmin (aah tämä ihana olo, kun saa näpäyttää toista. ;)), niin muistat, että sana joka viittaa aina edelliseen nominiin. Sen lisäksi se on aina samassa suuruudessa (monikko/yksikkö), kuin sen korrelaatti. Siispä: asia on viimeinen sana ennen pilkkua, se, johon joka sana viittaa, joten senkin täytyy olla yksikössä. MOT. Parannusehdotus: muutan väliotsikon sanajärjestyksen vielä tänään paremmanksi, jotta korrelaatit menevät oikein. -- Black Eagle (keskustelu) 22. huhtikuuta 2008 kello 18.21 (UTC)
Ahaa. (Vaihdoin jo väliotsikon nimeä mutta) Olisiko väliotsikko kieliopin mukainen jos käyttäisimme relatiivipronominia joita-sanan tilalla mikä muodossa mitä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 22. huhtikuuta 2008 18.48

Silloin mikä voisi olla siis vain monikossa. Virke ei siltikään kuulosta kovinkaan järkevältä. (Vai mitä?) Nykyinen muoto sinällään on varsin hyvä. Siihen ehkä voisi yrittää sisällyttää jotenkin niitä svetisismejä ja anglismeja enemmän... Ehkä se ohjesivu on joskus hyvä ati peräti suositeltu ohje. -- Black Eagle (keskustelu) 22. huhtikuuta 2008 kello 19.14 (UTC)
En usko, että olisi kovin järkevää laittaa ohjeita suositelluksi. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
23. huhtikuuta 2008 kello 15.06 (UTC)
Paino sarkastissävytteisellä sanalla joskus. Sitä kun on hiottu suuntaan jos toiseen. -- Black Eagle (keskustelu) 23. huhtikuuta 2008 kello 18.18 (UTC)

Hyvä herra

Mitä oikein olette tehnyt käyttäjäsivullenne ja olitteko tuolloin täydessä ymmärryksessä? Jos olitte, olen pettynyt Teihin. Vulgaarin muokkauksen vuorokaudenaika tosin viittaa väliaikaisesti alentuneeseen arvostelukykyyn. --Napoleon 25. huhtikuuta 2008 kello 06.27 (UTC)

Hieman pisti itsellenikin silmään kyseinen muokkaus. Toisaalta, monesti itsellä on monesti fiilis jota ei oikeastaan muutoin voi kiteyttää... Toivon vain että tuota ei kirvoittanut hikipedia, vaan joku muu tekijä. En tietenkään tarkoita mitään henk. koht. ongelmia. Itselle tuo fiilis iskee monesti kun mietin yleensä maailman menoa. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 25. huhtikuuta 2008 kello 06.56 (UTC)
Tutkimukset osoittavat v-tyypin frustraatiomanifestaatioiden vaikuttavan vahingollisesti verbaaliseen luovuuteen ja idiomaattiseen diversiteettiin. Siksi minulla on velvollisuus olla huolissani. --Napoleon 25. huhtikuuta 2008 kello 07.05 (UTC)
Toisaalta, kun otetaan huomioon että ulkosynnyttimen rahvaanomaisen nimityksen loihe lausumaan nimenmaan Black Eagle, voidaan sen katsoa laajentavan ainakin kyseisen henkilön ilmaisutapoja. Samasta syystä voidaan olettaa että turhautuminen on poikkeuksellisen vahva. Luulisin että BE on joutunut ns. vitutuksen valtaan. Siihen on yksi lääke:

Anna olla kun poikaa vituttaa
anna olla aamusta iltaan
vitutus on otettava kokonaan
silloin kun vituttaa

~Ismo Alanko laulussa Vittu kun vituttaa

--Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 25. huhtikuuta 2008 kello 09.34 (UTC)

Black Eagle, mitä vittua tosiaan luulit tekeväsi?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 25. huhtikuuta 2008 07.31

Naah, minut vain valtasi syvä halveksunta ja syvä ymmärrys, joka on liian vaikea käsitettäväksi yhdellä kertaa. Onneksi tänään paistaa ulkona aurinko. Helpompi elää.
Kuten olen jossain jo maininnut, olen kouluyhteisössämme suhteellisen korkeassa asemassa. No, meillä oli vaalit (kaksi ehdokasta) ja hävisin toiselle, selvästi huonommalle ehdokkaalle. Hän oli nainen ja mielestäni kokematon ja vastuuntunnoton ja varsinkin eräs hänen esittämistään kommenteista vaalipaneelissa oli erittäin epäilyttävä luottamustoimen hakijalle. Miksi hävisin, vaikka olin sopivampi ja parempi? Koska:
  • Hänellä on isommat tissit kuin minulla. Yleisin syy.
  • Hänellä on paljon kavereita.
  • Hän mielistelee ja haistattaa kukkaset opettajakunnalle, joka ei voi asioillemme mitään.
  • On ehkä muuten vain vähemmän ärsyttävä kuin minä. Vaikka minä en edes ole ärsyttävä.
Nämä syyt siis kumosivat minut, joka on vastuullisempi, aikaansaavampi sekä muuten kokeneempi ja pätevämpi ja jolla on enemmän kontakteja koulun ulkopuolisiin päättäviin elimiin. Hikipedia oli valitettavasti liian sopiva kanava purkaa turhautumista ja ennen kaikkea sitä pelkoa, joka syntyi, kun ymmärsin, että Eduskunnassamme istuu kasa aivottomia BigBrotherissa julkisuutta saaneita kumipäitä, jotka on äänestetty sinne vain julkisuuden ja tyhmäilemisen takia! Sitten laajensin ajatteluani ja näin G. W. Bushin. Sain ajatusruuhkan, jonka selviytymisen jälkeen näin maailmankaikkeuden perimmäisen olemuksen - valitettavasti en näe enää, mutta kyseinen tunne ytimekkäästi on juuri tuo "[tyhjää], [tyhjää], [tyhjää] ... vittu.". Huomioikaa, että se on maltillinen, koska siinä on tuo piste lopussa. Se ei ole epätoivoinen, vaan kärsivä ja turhautunut. Hukkuu työhön, muttei voi tehdä vitun vertaa. Sinänsä tämä ilmaisu siis ei ollut mikään Auvismainen protesti, vaikka uskon hänen kokeneen samankaltaisia tunteita. Onneksi olen suhteellisen maltillinen ja fiksu. -- Black Eagle (keskustelu) 25. huhtikuuta 2008 kello 12.15 (UTC)
Tervetuloa kerhoon! Juuri nämä BigBrotherit, Bushit ja Avelaanit ajaa minutkin tuohon tilaan missä idiomaattinen diversiteetti uhkaa kaveta... Onko se idiomaattinen vai idioominen vai JIM? Mutta, kuten jo sanoitkin, aurinko paistaa. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 25. huhtikuuta 2008 kello 12.26 (UTC)
*Helpotuksen huokaus* (Luulin jo Idanin vallanneen BE:n tunnuksen ja siinä sivussa vielä vandalisoituneen uudelleen.) Tämä oli mielestäni suhteellisen hyvä syy sotkea oma käyttäjäsivu. Täysin samanlainen tunne on minullakin ollut hyvin usein. Olin muistaakseni ala-asteen viidennellä kun nätit ja suositut tytöt nappasivat luokkatoimikunnan tai vastaavan paikat siihen toimeen oikeasti päteviltä lapsilta (eipä ole sen jälkeen jaksanut tuollaisiin valta-asemiin suhtautuakaan vakavasti). Eduskuntakin on täynnä populistisia pellejä. Tanja Karpela-Saarela-Kanpela-Saatana-Mikälie on päässyt korkeaan asemaan siksi, että on missi! Erittäin naurettavaa. (Rohkea veikkaus: Suomen seuraava presidentti on Susan Kuronen [vai oliko se nykyään Ruusunen-nimellä tunnettu]. ”Minulla oli aivan oikeita tunteita pääministeriä kohtaan! Se oli aivan oikea suhde! Siksi siitä pitää kirjoittaa kirja!”)
George Bush on taas sen verran pösilö, että pääsee itku, kun ajattelee häntä maailman tämän hetken mahtavimman maan johtajina Wikisitaattejen sivu kelpaisi oikeastaan Hikisitaatteihin vain sen takia, että Bush itse on täyttä roskaa. Myönteinen uutinen tosin oli, kun hän sanoi Dalai Lamaa hienoksi mieheksi. Samaa voisi sanoa hänen isästään (”No, I don't know that atheists should be considered as citizens”). Uuskonservatiivisia, äärikristillisiä moukkia. Amerikka perustettiin sekularismin varaan, mutta nyt se on porvarillinen, populistinen, rihkamakulttuurista kärsivä, väkivaltainen, kaksinaismoralistinen ja kiihkomielinen teokratia, ainakin osin. Bill Clinton oli lähinnä seksisankari ja pelle, ei mikään presidentti. Abraham Lincoln oli Yhdysvaltojen ehdottomasti paras presidentti, mutta tietysti tässä hullussa maailmassa hänet murhattiin. Samoin kävi Mahatma Gandhille, Martin Luther Kingille ja John Lennonille – hienoille miehille. Ja mitä tehtiin Albert Einsteinille vain koska hän oli buddhalaistakin filosofiaa kannattava pasifisti? Levitettiin hänestä juoruja, joiden mukaan hän olisi murhannut oppilaansa, lavastanut tämän itsemurhan ja varastanut tältä suhteellisuusteorian.
Jotain on vinksallaan, kun suomalaisessa lukiossa yksi näköjään joissakin asioissa fiksu poika ottaa ja ampuu yhdeksän ihmistä. Se siitä seuraa, kun monikultturismi, populismi ja hypokratia yhdistyvät seokseksi, joka saattaa näiden asioiden useita huonoja puolia terveesti vieroksuvan riuduttaa, eikä jalansijaa anneta terveelle järjelle. Hengellisyys ja uskonnollisuus tukahdutetaan – tiedeuskovaiset, kuten minä useita inhottavia tieteellis-länsimaisesti maailmaa katsovia henkilöitä kutsun, sallivat huomaamattaan vain maailmalla vallalla olevan fundamentalistisen, typerän ja kiihkoilevan uskonnon leimatessaan kaikki "irrationaaliset" uskomukset epärealistiseksi paskaksi. Olen Pekka-Eric Auvisen kanssa samoilla linjoilla joissain asioissa paitsi täysin eri mieltä luonnonvalinnasta, väkivallasta ja ihmislajista sinäänsä. Kuten hänkin, pidän eksistentialismista (pienissä määrin ja rakentavalla tavalla) massasta erottumisesta (jossa Auvinen ei oikeastaan ollenkaan onnistunut ampumisillaan) ja en pidä tekopyhyydestä. Auvinen oli varmastikin psyykkisesti haavoitettu ja hänellä oli hankalaa. En usko hänen koulutoverien olleen hänelle mitään enkeleitä, eikä siten heitä – mikäli ammutuissa oli häntä koulussa kiusanneita – voi pitää vain ja ainoastaan "viattomina uhreina". Jotkut valopäät sitten tohottavat tällaisesta tapauksesta aivan liioitellun paljon, ja toiset laukovat kommentteja tyyliin ”Jokelan ampujan tähden haluaisin uskoa taivaaseen ja helvettiin”. Eikö yhtään armoa löydy?
Pentti Linkola on muuten ihan fiksu mies. Tuho uhkaa ihmiskuntaa. Ihminen itsessään on silti mielestäni hieno, suorastaan pyhä asia. (Aion aikuiseksi kasvaessani tehdä ainoastaan yhden lapsen tätä maapalloa joko pilaamaan tai parantamaan, niin noudatan kategorista imperatiivia. Suosittelen kaikkia muitakin tekemään niin.)
Ai niin, Viivi Avellan toimii idioottimaisesti (Välttelen nykyään sanan "idiootti" tai "ääliö" käyttöä, koska pyrin kunnioittamaan elävinä olioina myös typerästi toimineita.) ja on aikamoinen mediapelle... ”Muhun ei mokkakikkelit uppoo!”

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 25. huhtikuuta 2008 13.43

Olipas muuten pitkiä viestejä... Ja taas paljon turhan hankalia sanoja, jotka olisi voinut korvata helpommilla, että vähän tyhmempi maallisemmin elävä ymmärtää... Mutta kukapa ei sivistyssanojen laukomisesta nauttisi. Elämä on oikeasti ihan kivaa, jos ei mistään välitä. Jos aletaan miettimään liikaa, huomataan, että pohjimmiltaan eletään vain kuollakseen (tai naidakseen, mutta se taitaa olla liian positiivinen ajattelutapa tähän viestiin. Lisäksi silloin voi tulla lapsia, joka alkaa pikkuhiljaa olla kielteinen normi) ja itse asiassa koko ihmiskunta on olemassa vain ollakseen olemassa ja tulee nähtävästi epäonnistumaan niinkin yksinkertaisessa tehtävässä kompastuessaan omaan näennäiseen nokkeluuteensa. Mutta ei sitä kannata ajatella. Helpommalla pääsee vain irroittelemalla aina kun mahdollista, ja välillä silloinkin, kun sen ei pitäisi olla mahdollista ja jättämällä ikävän ajattelun muille. Voit parantaa maailmaa, vaikket ajattelisi sen tuhoa. "Miksi käyttää aivoja, kun miehet ajattelevat kuitenkin munillaan?" Hyvää päivänjatkoa! --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. huhtikuuta 2008 kello 14.26 (UTC)
Haa, kyseessä siis oli kuin olikin syvä filosofis-eksistentiaalinen synteesi ja maailmantuskan kiteytys, kuten olin arvellutkin (toinen pohtimani vaihtoehto oli tunnuksen päätyminen vääriin käsiin). Vertailun vuoksi kuvataiteen alalta – siis muusta ympäristöstä kuin yleisten käymälöiden seiniltä – löytyy ainakin nimensä ja kuvaustapansa puolesta samantapainen kiteytys, Gustave Courbet'n L'Origine du monde (jonka itse kukin halutessaan voi etsiä hakukoneen kuvahaulla, sillä en tunne halua tallentaa ko. kuvaa Commonsiin) eli Maailman synty, joka kyllä hätkähdyttää Pariisin Musée d'Orsayn seinällä. Ei muuta kommentoitavaa. Paitsi että jos ... haluaa harkita uudelleen yhden lapsen politiikkaansa, annan hänelle virallisen, varauksellisen valtuutuksen tekaista toisenkin jälkeläisen. Tilastolliset suunnitelmat eivät tästä järky, koska näyttää varsin todennäköiseltä, että tulen itsekkäästi pitämään oman geneettisen perimäainekseni itselläni. --Napoleon 27. huhtikuuta 2008 kello 11.04 (UTC)
Hölmö. Tunnen taidetta sen verran, että taiteellinen shokkisivuston vastineesi kilpistyy tiedon muuriin. Muistin tarkoitus onkin auttaa tulevaisuuden miettimisessä, eikä menneiden muistelussa. "Virheistä oppii" --iätön sanonta --Liity minuun tai kuole --Hjassan 28. huhtikuuta 2008 kello 12.58 (UTC)

Ja isotissisten naisten vallasta aiheutuvaa stressiä lievittämään...

...auttaa mainion satiirinen South Park -jakso "Bebe's Boobs Destroy Society". (Löytyypi täältä, tuotantokaudelta numero kuusi.)

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 11. toukokuuta 2008 11.06

Oh! Kylläpä taas aikaa vierähti. No, vielä vierähtää ainakin viikko muita juttuja tehdessä. Sitten koittaa kesäloma ja rakennamme mökkiä, joten en silloinkaan ole paikalla. Hm. =( No, syksyllä sitten enemmän Hikipediaa... Ja vielä en linkkiä saanut auki, mutta kiitän silti. (I wonder what it might be...) -- Black Eagle (keskustelu) 22. toukokuuta 2008 kello 12.20 (UTC)

Suuri ilmoitusasia!

Aikani on käynyt vähiin...kesäloman osalta. Olen auttamassa mökkimme rakennuspuuhissa, joten en ehdi Hikipediaan nyt enkä kesällä. Siksi syvällisen ja pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt erota Hikipedian ylläpitäjyyden suomista oikeuksista ja eritoten vastuista. Jatkan Hikipedian muokkailua ja ehkä jonakin päivänä palaan jälleen. Siis jälleen jälleen. Olinhan vastaavanoloisesti jo yhden puolivuotisen poissa.

Minut saa yhä meililläni kiinni. Asioita saa kysellä, mutta ylläpitäjyyteen liittyviä juttuja ei. Kiitos kaikille mukaville ihmisille, eritoten B14, ..., JAT ja Napoleon. Kaksi ensimmäistä ovat saaneet pinnani kiristymään, mitä moni ei ole saavuttanut. Jälkimmäiset taas jaksavat häkellyttää; ensimmäinen teknisillä ja jälkimmäinen verbaalisilla kyvyillään. Muistan silti teidät kaikki. =) Hauskaa kesää! -- Black Eagle (keskustelu) 29. toukokuuta 2008 kello 19.35 (UTC)

Et maininnut minua laisinkaan. Tunnen väkisinkin itseni hieman loukatuksi. Mutta hauskaa kesää. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 30. toukokuuta 2008 kello 07.43 (UTC)
Eikö sinun pitäisi olla jo sovittamassa lakkia päähäsi sen sijaan, että diivailet täällä, arvon Hjassan? (Täysin toverillisessa, hyväntahtoisen leikinlaskun merkeissä ilmaistuna... kuten tietysti aina) Toivotan sapattivapaalle siirtyneelle Black Eaglelle erittäin hyvää kesää – voin jo kuvitella Hikikirjaston hyllyllä teoksen Rakenna itse oma mökki – mukana hätänumeroliite (Sulkeet kuin edellä). Tunnen itseni väliaikaisten jäähyväisten tekstin johdosta imarrelluksi, ja kaino puna nousee siloisille poskilleni. Oikeastaan kuitenkin pidän siitä, kuten kaikilla kaappisuuruudenhulluilla on tapana (Mitä se kaappisuuruus sitten onkaan... No, eivät kaikki vitsit voi olla hyviä, siihen on vain totuttava!). Tervehdyksen jätettyäni siirryn keittämään varhaisperunaa lounaaksi. --Napoleon 30. toukokuuta 2008 kello 08.32 (UTC)
Hoo, lisäänpä listaani vielä KISSANKOKOISEMMIN KIRJAIMIN, ETTÄ MUISTAN TEITÄ KAIKKIA! Lisättäköön myös, että muistan Hjassanin erityisesti, koska hän suvaitsee muistaa itse itsensä joka paikassa. =) -- Black Eagle (keskustelu) 30. toukokuuta 2008 kello 20.34 (UTC)
"Näkemiin", "Mutta emmehän me tule enää ikinä näkemään häntä". "Hyshys, ei sellaisista puhuta tälläisissä tilanteissa." Toivottavasti muistosi eivät nyt aiheuta mielenterveyden häiriöitä. Minun isäni tapasi sanoa tälläisissä haikeissa tilanteissa jotain sydäntä riipaisevaa, kuten "osta aina halvalla, myy kalliilla". Taidan ymmärtää miksi sanoi. Muuta ei keksinyt eikä voinut. *Nyyh* Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 10. kesäkuuta 2008 kello 09.09 (UTC)
Olen jo jättänyt hikipedian, ja selailin sitä huvin vuoksi. Bravo, Black Eagle, hauskaa kesää. *Taputusta* --Duki 30. kesäkuuta 2008 kello 09.45 (UTC)

Virkistävää yötä

Saavuitko jäädäksesi? Se voisi olla hyväksi tälle mielenkiintoisesti seonneelle Hikipeedialle. --62.112.158.213 18. elokuuta 2008 kello 20.32 (UTC)

Saavuin tuodakseni rauhan. Kevät on joka tapauksessa kiireistä aikaa. Ilmeisesti ilmestyn aina syksyisin... Tämä Hikipedia tosiaan on seonnut erittäin hupsulla tavalla. Ja siis oliko sinulla vielä tunnusta Hikipediassa? Laitan sinut muistiin, jos ei ollut. Ja kyllä, yö tosiaan on virkistävä. Kiitos siitä. -- Black Eagle (keskustelu) 18. elokuuta 2008 kello 20.36 (UTC)
Hienoa. Tiesin että palaisit vielä. Tuomaan rauhan. Minua ei tarvitse erityisemmin tietää tai muistaa, olen vain huomaamaton sivustaseuraaja ja niin on hyvä. Salamoiva taivas sen sijaan on erittäin kaunis. --62.112.158.213 18. elokuuta 2008 kello 20.47 (UTC)
Niin, kyllähän se kaunis on, mutta myös vaarallinen. Ja minulla kun on paha tapa mennä puun alle sen tuomia sateita suojaan... (Käytämmekö oikein kielikuvia?) --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 20. elokuuta 2008 kello 18.42 (UTC)
Kielikuvista niin tiedä, mutta kiva että BE taas levittelee siipiään hikipediassa. Mites sen mökin kävi? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. elokuuta 2008 kello 19.16 (UTC)
Jaa meitin mökki vai? Valmistunee jos valmistuu... -- Black Eagle (keskustelu) 21. elokuuta 2008 kello 15.46 (UTC)
Ihailtavaa, miten jotkut nuoret jaksavat rakentaa mökkejä... Kun me muut vain väittelemme ampujien isien kanssa... :) Hyvää Serj Tankianin syntymäpäivää muuten kaikille.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 21. elokuuta 2008 16.50

Niin siis joku muuhan sen maksaa kuin minä. Ja minä saan sinne oman 5m x 5m lukaalin, niin eipä valittamista. =D Enemmän olen huolestunut tästä I. A. VS T. H.-P. -tilanteesta. -- Black Eagle (keskustelu) 21. elokuuta 2008 kello 16.53 (UTC)

pimeää kuin säkissä

Papukaijaa sitten käyttäjäsivulle--Soppamies 24. elokuuta 2008 kello 13.13 (UTC)

Papukaija oli huono. Se meni vielä pimeämpään paikkaan. Saat sen ihan itsellesi aukkoon, jossa ei aurinkokaan paista! -- Black Eagle (keskustelu) 26. elokuuta 2008 kello 18.21 (UTC)

ikibännit

anna ikibännit, olen vandaali--B14.svg 7. syyskuuta 2008 kello 11.42 (UTC)

Saamanne pitää, herra. Muista, että olen aina täällä. -- Black Eagle (keskustelu) 8. syyskuuta 2008 kello 06.15 (UTC)

Jos kiinnostaa

http://hikileavings.wiki-site.com/index.php/Etusivu

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 8. syyskuuta 2008 14.51

Pakko kysyä...

Selailin vanhaa keskustelusivuani, ja nauroin omille vastauksilleni, jotka nyt alkavat tuntua sekopäisiltä ja lapsellisiltakin... Ihmettelen vain, miksi sinua silloin kiinnosti niin paljon tieto minusta? No sen verran voin kertoa, että ei, minulla ei ole alemmuuskompleksia. Mutta miksi sinua ylipäätään kiinnosti mm. ikäni jne., jne.? --Duki 8. syyskuuta 2008 kello 21.28 (UTC)

Juuri ehkä siksi, että sinusta oli vaikea saada järkevää kuvaa. Mielestäni Hikipediaikäinen ihminen ei käyttäydy sillä tavoin kuin sinä käyttäydyit. Ja koska tuo croissant ärsyttää minua yhä, se luultavasti silloinkin kiinnitti huomiotani niin paljon, että halusin tietää kuka hullu kumma oikein käyttää voisarvea allekirjoituksessaan... ;) -- Black Eagle (keskustelu) 9. syyskuuta 2008 kello 13.18 (UTC)
Mutta vielä tärkein seikka, kysymys kuuluu: Mitä tästä opimme? Sen, että jos minunkaltaiseni hörhö menee nuorena Hikipediaan, hän tuskin tajuaa siitä alkuvaiheillaan mitään järkevää seikkaa. Ehdotan, että emme olisi hyökkääviä Hikipediaa tulevia kohtaan, vaan kannattaisimme tasa-arvoa (mikäli emme sitä kovasti vastustakaan), vastustaisimme ikärasismia ja saisimme rauhan maahan, Hikipediaan, ja vapauden muokata sivuja ja oppia sitä itse. Iankaikkisesti. Eläköön vapaus! --Duki 9. syyskuuta 2008 kello 14.06 (UTC)
"Hikipediaikäinen"... Sanon tähän väliin, etten minä ole fyysisesti Snellmania vanhempi. Tosin en käyttäydykään normaalisti, mutta kuka koskaan käyttäytyykään? Btw, söin tänään välitunnilla voisarven. Nam.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 9. syyskuuta 2008 13.39

Kertokaapas, miksi tuon voisarven kuvan nimessä esiintyy nimi Lemony Snicket? En kyllä osaa heti yhdistää niitä mihinkään tämän amerikkalaisen hömppäkirjailijan teokseen.--♣Meteori 9. syyskuuta 2008 kello 13.47 (UTC)
(Tämä olkoon tarkoitettu selventämään ajatukseni ja hörhöilyni alussa muille käyttäjille.) Tuo kuulostaa järkevältä. "Sinusta oli vaikeaa saada järkevää kuvaa." Käyttäytymiseni muuttuminen johtuu mahdollisesti siitä, että olen ollut Hikipediassa jo pidempään, minkä takia myös ymmärrän sinua paremmin. (Ööh, ja ...lle kiitos, ja toivottavasti maistui? =)...) Voin selventää ensimmäisen näkökantani Hikipediasta sinulle tässä ja nyt: Luettuani artikkelin Runescape, jonka ystäväni näytti minulle, innostuin Hikipediasta ja tein ison kasan roska-artikkeleita IP-osoitteellani. Meinasin luovuttaa, mutta päätin tehdä käyttäjän ja yrittää vielä. Luulin, ettei Hikipediassa ole ketään enää ja että tämä vanha sivu 1999-luvulta. Erehdyin. Artikkelini merkittiin paskaksi ja poistettiin melkein samantien.

”Mitä?!?!? Ja minä kun ahersin tämän ääressä puolituntia!!!”

~Hr. Snellman näkee ensimmäisen artikkelinsa valuvan roskakoriin, Maid Marianin valuvan bittihelvettiin, vaikka tosin tuolloin hänellä ei ollut vielä käyttäjää
Tämän jälkeen luulin, että täällä on kaksi teiniä hikinimeltään Wooohooo ja Traani, ja miksikö fanitin heitä? Erityisesti Wooohooota? Se oli kaikille arvoitus, jonka B14 tosin oivalsi, mutta kukaa ei kiinnittänyt huomiota. (Mikäli teitä kiinnostaa, katsokaa hänen kommenttinsa arkistoni alkupäästä.) Kyseessä oli, että en tiennyt Tuoreet Muutokset -listasta, ja luulin, että Traani ja Wooohooo ahkerina selailivat Hikipediaa. Että se siitä alemmuuskompleksista =). JATia luulin alle kymmenvuotiaaksi, ja Cthulhua oikeasti seonneeksi mielipuoleksi. Hjassanin korstokuva minulle jäi mieleen lopullisesti, joka johtuu hänen piirteistään, joita havaitsin alkuvaiheillani. Niitä on vaikea alkaa selittää. Voisarveen ihastuin sivulta Haggis joka oli tuolloin ruokatynkä. ...lle taas raivostuin, en tiedä tarkkaan itsekkään enää miksi, koin hänen olemuksensa liian suorana ja hänet itsensä liian nuukana hapannaamana. Ei pahalla ... ;)... Black Eaglen ahdistavana ja hyökkäävänä, sillä pelkäsin joutuvani ikärasismin kohteeksi, ja vaikutti siltä, että tämän operaation kapteenina olisi ollut itse Musta Kotka... "Onneksi Traani kuitenkin torjui yrityksesi udella", ajattelin silloin. Mutta nyt tuntuu siltä, mitä tekstin sekavuuden muutoksesta voi jo päätelläkin, että ymmärrän Hikipediaa paremmin.
Mutta vielä tärkein seikka, kysymys kuuluu: Mitä tästä opimme? Sen, että jos minunkaltaiseni hörhö menee nuorena Hikipediaan, hän tuskin tajuaa siitä alkuvaiheillaan mitään järkevää seikkaa. Ehdotan, että emme olisi hyökkääviä Hikipediaa tulevia kohtaan, vaan kannattaisimme tasa-arvoa (mikäli emme sitä kovasti vastustakaan), vastustaisimme ikärasismia ja saisimme rauhan maahan, Hikipediaan, ja vapauden muokata sivuja ja oppia sitä itse. Iankaikkisesti. Eläköön vapaus! --Duki 9. syyskuuta 2008 kello 14.06 (UTC)
Minäkin vastustan ikäsyrjintää. Eläköön vapaus! Sota on rauhaa! Ylämäki alamäki yhdessä kulkien... Öhöm, asiaan. Minä ärsyynnyin Snellmaniin aluksi hänen säheltävyytensä takia. Pyöri kuin väkkärä ja oli epähauska, anteeksi vain. Ilmaisin suuttumukseni liian suoraan, mutta eikös se vihamiessuhde päältämme karissutkin aika nopeasti? Olkaamme ystävällisiä uusille käyttäjille ja kasvattakaamme tietoisuutemme tasoa. Ilman päihteitä. Tai pusikkoihin kaatumista.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 9. syyskuuta 2008 15.00

Pakko kysyä vielä sellaistakin, että...

...yritättekö tehdä ennätyksen? Arkistoikaa toki viimein keskustelusivunne! --Napoleon 9. syyskuuta 2008 kello 16.48 (UTC)

Hmm... Hieman muutakin tekemistä. Pahoittelen asiaa ja korjaan sen ensitilassa. Mikäli siis ehdin. Minulla on vielä yhteiskunnan koulutusjärjestelmän asettamia suoritusvaatimuksia, joista haluan selvitä kunnialla. -- Black Eagle (keskustelu) 9. syyskuuta 2008 kello 17.29 (UTC)
Selityksenne on hyväksytty. Teille ei langeteta asian johdosta sanktiota... tällä kertaa. --Napoleon 10. syyskuuta 2008 kello 06.41 (UTC)

Moikkelis

Eli semmosta että tuota mitä tehdään uusille käyttäjille jotka tekevät vähän kehnompia muokkauksia? Laitetaan sellainen hyvä yritys -jutska keskustelusivulle? 6xyzqwelopz54321 19. syyskuuta 2008 kello 15.53 (UTC)

Täältä löytyy malline lähes joka tilanteeseen.--♣Meteori 19. syyskuuta 2008 kello 15.56 (UTC)
Kiitosta :) --6xyzqwelopz54321 19. syyskuuta 2008 kello 16.07 (UTC)

Esto

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: Tunnus myös wikipediassa.--Luоma 7. toukokuuta 2009 kello 08.01 (UTC)

Haista paska. ---- aqvila negra (sermo) 1. syyskuuta 2009 kello 20.47 (UTC) (Käyttäjä estetty sopimattomasta kielenkäytöstä. --bE)

Salainen koodi

Pimeää kuin säkissä.

(Oli sivulla säkkipimeää) (Luvattiin palkinto)

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 25. syyskuuta 2009 kello 11.24 (UTC)

No voi asdasd kun kiinnostaa. Hajoa pimeytees, kurjake. -- aqvila negra (sermo) 14. lokakuuta 2009 kello 19.27 (UTC)

Huomio!

Tervehdys. Asiani on vakava. Älä tee mitään ennen kuin olet lukenut tämän, älä MITÄÄN. Muutamat viimeaikaiset tapahtumat ovat pakottaneet minut alarmismiin, ja olen kirjoittanut kaikille ylläpitäjille ja eritoten byrokraateille suunnatun varoituksen. Kyseessä on sivu nimeltään Ohje:Varoitus ylläpidolle. Kuten huomaat, olen poistanut sen. Paina oheista punaista linkkiä. Saat näkyviisi tiedon siitä, että minä olen poistanut ko. sivun:

(näytä tai piilota) 18. tammikuuta 2010 kello 01.55 Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) poisti sivun Ohje:Varoitus ylläpidolle ‎ ((ainoa muokkaaja oli Napoleon)) (näytä tai palauta)

Klikkaa lopussa olevaa ”näytä tai palauta” -linkkiä. Pääset seuraavalle sivulle, jossa alimmaisena on Historia-niminen osio. Sen alla lukee:

(näytä tai piilota) (ero) 18. tammikuuta 2010 kello 01.54 . . Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) (6 315 tavua) (Näin.)

Paina linkkiä ”18. tammikuuta 2010 kello 01.54”, tai miten omat aika-asetuksesi ajankohdan sitten ilmaisevatkaan. Joka tapauksessa paina sitä keskimmäistä linkkiä, joka on ennen tekijän (Napoleon) käyttäjätunnusta. Näin pääset lukemaan sivun sisällön. Älä palauta sivua. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, ota yhteyttä lähettämällä minulle sähköpostia. Pahoittelen salaperäisyyttä. Vielä kerran: lue tuon sivun sisältö ennen kuin teet mitään muuta Hikipediassa. --Napoleon 18. tammikuuta 2010 kello 00.13 (UTC)