Keskustelu käyttäjästä:Bassman/arkisto

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bassman

5451.jpg.gif Användaresidan 5451.jpg.gif Agitaatiot 5451.jpg.gif Propagandakirjoitukset 5451.jpg.gif Propagandagalleria 5451.jpg.gif Syväjäädytetyt demagogiset monologit 5451.jpg.gif

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.
Meteoripalindromi:

”Aamurannan imaisiat: Ania, Anito, Traani, Luoma... Aha. Vahaamo, ulina-Arto, Tina, Aina tai siamin Anna. Rumaa.”

muita palindromeja

Amparipaa.gif Ämpäripää suosittelee tätä artikkelia!
  • "Väkevää!"
Ämpäripää Bassman/arkistosta

Huomio/Achtung! Tämä sivu sisältää agitaatiota ajalta 19. heinäkuuta 2010 - 3. toukokuuta 2011.

Ole hyvä ja räjähdä tämän tekstin alapuolelle, kiitos.

Sydämelliset tervetulotoivotukset

Sydämelliset tervetulotoivotukset. Kun osaatte nooooooin hienosti muotoilla sivunne, kirjoitusohjeista marmattaminen lienee turhaa. Toivon teidän kuitenkin muistavan, että Hikipedian kanta asioihin on tiukan äärioikestolais-anarkistinen (ainakin virallisesti), joten teidän "loistava" Marxilaisen filosofianne ei tule puskemaan koko maailmankaikkeuden läpi ainakaan lähiaikoina. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 19. heinäkuuta 2010 kello 18.05 (UTC)


Kirjoitusohjeet ym. n00b-ohjeet on luettu, ja pidetään mielessä muokkattaessa - muuten, riippuu siitä, ajatellaanko "lähiajat" kuukauden vai kahden mittaisiksi ;) -edit: kiitos kaunis tervetulotulotoivotuksista unohtui viestinne herättämän poliittis- vallankumouksellisen, L'Internationalen säestämän kiihkon vuoksi

Marxilaisuuden Läpikotainen Läpitunkevan Punainen Edustaja 19.7.2010 klockkan 21:18 gmt2+

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 19. heinäkuuta 2010 kello 21.44 (UTC)

Selvä on, -bassman

Mitä

vikaa kokoomusnuoret -muokkauksessa oli? Eikö hikipediassa sen määritelmään kuulu, että heidät ammutaan ensimmäisenä, kun vallankumous tulee? --88.195.104.180 25. heinäkuuta 2010 kello 18.59 (UTC)

Ei mitään, "olin lukevinani" että SINÄ olisit poistanut sen alkuperäisestä. Luin väärin! :) palauta vaan versiosi. Tarkoitukseni oli nimenomaan lisätä se vallankumouspätkä siihen.

Kiitos

Kiitos. Typerä minä. En tajunnut noin yksinkertaista juttua aikasemmin............... Terveisin RammFan666, jonka ruumista käyttää hyvä ystävämme Kissakirjava. (jos et ymmärtänyt tuota aikaisempaa lausetta, ei hätää. Klikkaa vain tuota edellistä linkkiä. Tiedämme että haluat.(ARVOSTELE SITÄ!!! kiitos)

Signatuuri

Keskustelu käyttäjästä/Bassman--Bassman 23. lokakuuta 2010 kello 15.30 (UTC)

Lookin' Good. --MasterBlaster 23. lokakuuta 2010 kello 15.56 (UTC)

miks

käärmeenlumoojat oli paskaa? muokkaisikko sitte sitä jos oli omasta mielestä paskaa?


Kurkkaappa Ohje:Aloittelijan ohje. Sieltä löytyy määritelmät Hikipediaan käypien artikkelien tasosta. Käärmeenlumooja-artikkelissa muotoilu on Paskaa-mallinteen arvoista, vaikka itse sisältö on yleisesti ottaen hyvää. Korostan tässä nyt muotoilua. Miten tahansa esillepantu kama ei kelpaa sellaisenaan tänne, vaikka sisältö olisikin hyvää.
Paskaa-mallinne tarkoittaa välittömästi parannettaavaa artikkelia, ei ainakaan itsessään jylhää tuomiota onnettomaksi paskaksi. Artikkeleihin lätkäistävät mallinteet eivät suinkaan ole mallinteet lisänneen käyttäjän - tässä tapauksessa minun - omia mielipiteitä artikkelin huumorista vaan Hikipedian vaatimustason alittamisen (tai joskus ylittämisen) vuoksi lintattavia merkkejä. Minun olisi kyllä pitänyt laittaa artikkelisi keskustelusivulle perusteet, joten hyvä että kysyit.
Sinulle ei ole kukaan vielä laittanut tervetuloa-poksiakaan, joten mistä olisit voinut tietää?
Katsos, alan olemaan vähän tottunut satunnaisiin muokkaajiin, jotka kirjoittavat Paskaa- tai Roskaa- tason artikkeleita koettamatta edes tehdä kelpoista jälkeä, joten perusteluiden kirjoittaminen tuppaa unohtumaan - puhumattakaan ryhtymisestä itse parannustöihin! Sinä sen sijaan haluat tehdä hyvää kamaa, kun kerran vaivauduit kysymään syytä. Helvetin hyvä, jatka samaa rataa. Nyt suosittelisin sinua lueskelemaan hieman näitä, ennen kuin jatkat. Ohjeisiin syventymisestä on aina arvaamattomankin suurta hyötyä!
Anteeksi perustelujen unohtaminen. --SigBassman.jpg Bassman (Keskustelu - Bio) 14. joulukuuta 2010 kello 19.52 (UTC)
Roskanfloodaamiseen tosiaan turtuu. Itse en ole antanut kuitenkaan koskaan "paskaa" -merkintää muotoilun vuoksi. Muotoilu on jotain, jota ei voi odottaa tai vaatia. Esimerkiksi luokittelu on vaikeaa : Montakohan oikeasti "luokkatietoista" hikipederastia oikeasti on? Minusta ei saa rankaista siitä, että ei osaa jotain html -tageihin verrattavissa olevaa kikkailua. Käärmeenlumoojassa on minusta tosin aste liikaa sekavuutta, siitä tuntuu puuttuvan se idea, joka kannattelisi housukäärmeen loppuun asti. Jos tilpehöörin poistaisi, siitä tulisi luultavasti "tynkä". Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 14. joulukuuta 2010 kello 20.34 (UTC)
Joo, laitoin kyllä turhaan sen paskaa-merkin. Ei minulla mennyt kuin viisi minuuttia korjata se muotoilu sitten, kun Aksuu minulta kyseli paskaa-merkin syytä. Tein väärin tätä kaveria kohtaan - anteeksi. Syytän tässä nyt turtumista floodiin yhdistettynä oman arvostelukyvyn yliarviointiin.... Sitä luulee osaavansa arvostella aina oikein tilanteen, milloin minkäkin merkin niihin ei-ortodoksiselta päältäpäin näyttäviin artikkeleihin. Varsinkin kun ainoa muokkaaja sellaisessa on IP. Nääs, laittaessani sen Paska-merkin Käärmeenlumoojaan ainoa muokkaaja oli IP. Mutta aikas hyvin oppii, kun ensin vähän kämmäilee. Kiitos muuten palautteesta, NPOV! --SigBassman.jpg Bassman (Keskustelu - Bio) 15. joulukuuta 2010 kello 19.36 (UTC)

kiitos

vinkeistä + muista ! selkeytyi heti, "paskaa" vaan oli monella tavalla ymmärrettävissä.. :) Aksuu

edit: Luettelo shakkiavauksista tein taas huvin vuoksi uuden, kerrohan mielipiteesi.

Ole hyvä vaan :)
Jees, tämä uusi artikkelisi on ns. oikeaoppisesti rakennettu. Sisältö on jälleen hyvää, ja sen muotoilu on nyt jotenkin artikkelimainen, niin kuin kuuluukin. Käyn vähän viilailemassa sitä muotoilua. Nääs, oikeastaan olet tehnyt sen nyt aivan oikein, mutta MediaWiki-systeemi antaa mahdollisuuden muutamaan pikku lisäehostamiseen korostamaan tiettyjä - öhm, miten sanoisin - tekstityylejä, kuten luettelomaisuutta. Opit kyllä ne sitä mukaa kun muokkailet lisää. Kannattaa muuten tsekata toisia artikkeleita, jotka ovat samankaltaisia (tarkoitan lähinnä aihepiiriä tai artikkelityyppiä) kuin luomasi tai muuten muokkaamasi artikkeli siten, että avaat ne muokkausikkunaan. Läheskään kaikkea kun ei näe pelkästään normaalista näkymästä, kuten juuri MediaWiki-kikkoja.
Esimerkiksi:

Luettelo

Tylsä luettelon alaotsikko

Hikipedian sisäinen linkki näkyy näin:[[LINKITYS|NÄKYVÄTEKSTI]]. Luettelopisteen aikaansaa tämä * merkki muokkausikkunassa halutussa paikassa.

Ilman mitään MediaWiki-jippoja sama:

Luettelo

Tylsä luettelon alaotsikko

- Hän|Toveri I - Josif Stalin|Toveri II - Kim Jong-Il|Toveri III

Kun avaat tämän keskustelusivuni muokkausikkunaan, näet kaiken, mikä aikaansaa perusnäkymän jutut.

- - -

Ohjeesta löydät kyllä kaiken tämän, mutta itse ainakin opin näitä hommia lähinnä tällä muokkausikkunan katselulla ja kokeilumuokkauksin. Niin, kokeilla näkemiäsi juttuja voit aivan vapaasti täällä - tai sitten esikatselemalla muokkausikkunan sisältöä ennen tallentamistä. Jeea, jatka muokkailua ja artikkelien luomista, kunnollista yrittämistä osoittavia kavereita ei ole kovin montaa täälläkään. Minulta voit toki kysyä apua - vastaan niin hyvin kuin osaan, ja lisäksi täällä on tietysti täysi poppoo <sarkasmi> avuliaita /sarkasmi ylläpitäjiä, jotka auttavat kyllä <sarkasmi> mielellään /sarkasmi. Peace!--SigBassman.jpg Bassman (Keskustelu - Bio) 15. joulukuuta 2010 kello 19.25 (UTC)

TT-mallineesi

Kaikella kunnioituksella, tervetulomallineessasi oleva välkkyvä juttu on myrkkyä. Epilepsia-artikkelin välkkyvän kuvan valossa tämä kuulostaa tekopyhyydeltä, mutta... niin. Huonolla tuurilla saatat joutua epileptikoksi itseään väittävän häirikön uhriksi. --MasterBlaster 28. joulukuuta 2010 kello 16.15 (UTC)

Hmm... Hyvä huomio, muutan sitä kuvaa saman tien. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 28. joulukuuta 2010 kello 17.54 (UTC)

Simä olet tuulia latvoissa.

Facebookista käskettiin kertoa, että yhdellä kaverillasi on syntymäpäivä tällä viikolla. Joku Otso Mesikämmen, ite en tunne. --Nimiväännös 16. tammikuuta 2011 kello 18.31 (UTC)

Häröä. En tunne minäkään, on kolea nimi hemmolla--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 16. tammikuuta 2011 kello 18.35 (UTC)

Pieni kysymys

Miten tuollaisen oman tt-laatikon voi tehdä? Ajattelin kysyä sinulta, oletan että voisit auttaa? -- Pöh 2. helmikuuta 2011 kello 19.28 (UTC)

Morjesta, anteeksi pikku viive vastauksessa. Viikolla oli kiireitä. Niin, tt-boxi täytyy tehdä käyttäjäsivun alasivuksi: kopioit jostain, vaikkapa täältä boksin koodin, lisäät siihen haluamasi värit, kuvan ja PS-tekstin ja luot höskän sivulle Käyttäjä:Lutralutra/tt. Silloin teksti Käyttäjä:Lutralutra/tt luo sivulle tt-boksisi.

Toivottavasti auttoi... --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 4. helmikuuta 2011 kello 16.01 (UTC)

Äh, huomasin vasta nyt että olet saanut uudestaan bänniä. Hähäh, tt-mallinetta banaani lävessä...--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 4. helmikuuta 2011 kello 16.48 (UTC)

Banni johtui varmaan sisällön poistamisesta vahingossa, joidenkin sivujen muokkaa-osiossa koko sivu ei näkynyt enkä huomannut. Onko sinulle ikinä käynyt niin? Paremmin sitten ensi kerralla, heinäkuussa. Eli en tahallani vandalisoinut:(. Onneksi on Wikipedia, jotain järkevää ajanvietettä siksi aikaa.

Minulle ei ole käynyt niin...mutta kannataako sanoa?. En tiedä sen kummemmin asiaa muuten kuin että herrat isot herrat suhtautuivat varmaankin teikäläiseen hiukan varauksella MasterBastard-kiukuttelusi vuoksi mikä oli kyllä perin hauskaa, vaikka papukaijaläntin saitkin. Sukkanukkeilu näyttäisi olevan bännisi syy (perusteluissa useiden tunnusten väärinkäyttö), joka varmaan liittyy MasterBastardilla tehtyyn kolmeen sotkumuokkaukseen viikon alkupuolella. Eihän tässä, hyvää lepolomaa... Bännistäsi voit tietysti ja kannattaakin mennä neuvottelemaan talon isoimman herran kanssa, jos vaikka pääsisit Hikipedia-sellistä ehdonalaiseen. Minä en ole havainnut muuta sikailua sinulta kuin em. kolme sotkua, joka on omasta mielestäni melkoisen pieni rike.Mutta eihän minulla kyllä ole osoitepaljastinta, liittyen sukkanukkeiluun, mutta kuitenkin. Hyvää jatkoa tv.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 5. helmikuuta 2011 kello 15.21 (UTC)

Ei se osaa neuvotella järkevästi, haukkuu vaan paskanaamaks ja jos siitä sille asiallisesti huomauttaa, niin lisäbannia tulloo. Eli melko turhaa puuhaa, semmoset ei kyl sais olla ylläpitäjiä, pitäs olla joku talutushihnan kans vahtimas sitä 24/7 et uudet käyttät sais olla rauhassa, se vaan vittuilee kaikille.

Ei ollu tarkotus loukata Blasteria, alkaa vaan pänniä jätkän asenne.

Pahoittelen tungentaa. On vain selvitettävä pari asiaa:
  1. Blaster on byrokraatti. Voittamaton.
  2. Se kuuluu Blasterin luonteeseen.
  3. Se ei ole vika. Se on ominaisuus.
Siinä kaikki tältä erää.--T -- (Höpinä/Mokat) 6. helmikuuta 2011 kello 16.29 (UTC)
Noh, minun näkökulmastani Hikipedian asioista hyvin perillä oleva, sukkanukkeilemalla vandalisoiva ja "vahingossa" sivuja kumoamistoiminnolla tyhjentelevä retku, joka näkee tarpeeksi vaivaa palatakseen yhä uudestaan ja uudestaan ei tietenkään ole missään määrin epäilyttävä ilmestys. Ja tietenkin mikäli tämä heppu ehdottaa ylläpitäjän heittämistä pihalle, niin häntä on syytä totella hetimiten. Harmittaa, että uusimmat vahvistuksemme lentävät lankaasi kuin linnut, mutta eripuran kylväminen onnistuisi Hikipediassakin mikäli jotakuta oikeasti kiinnostaisivat ohjelinjat käyttäjäsivujaan muokkaavien häröilijöiden estämisestä.
Ja siinä äärimmäisen epätodennäköisessä tapauksessa, että olet joku ihan asiallinen tyyppi: "Vandaalien tuhoamiseksi meidän on oltava valmiita estämään siinä sivussa tuhansittain Afganistalaisia ja Irakilaisia siviilejä", tai jotain muuta Yhdysvaltojen ulkopolitiikan inspiroimaa. --MasterBlaster 6. helmikuuta 2011 kello 19.05 (UTC)

Olen pohjimmiltani asiallinen tyyppi, mutta asddkttrrt ihan sama, meen wikipediaan, siellä sentään ylläpitäjät käyttäytyvät asiallisesti, ja virheen sattuessa vain palauttavat muokkauksen, ja neuvovat ystävällisesti, mitä tehdä ensi kerralla eivätkä heti rupea haukkumaan paskanaamaksi

Onnellista tulevasuuden uraa Wikipediassa, paskana- Yuusha. --MasterBlaster 6. helmikuuta 2011 kello 19.25 (UTC)
Ääh, olen liian hyväuskoinen. Tai sitten olisi parempi olla työntämättä bassonlapaa asioihin, joista ei tiedä riittävästi.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 7. helmikuuta 2011 kello 13.35 (UTC)
Hohoo! --T -- (Höpinä/Mokat) 7. helmikuuta 2011 kello 13.45 (UTC)
Hähää!--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 7. helmikuuta 2011 kello 19.38 (UTC)
Tämä sama luultavasti toistuu Arskan ja McJonkin kanssa. --MasterBlaster 10. helmikuuta 2011 kello 00.07 (UTC)
Siinä tapauksessa minä olen ihan hiljaa ja seurailen naureskellen, kun sinä ojennat peeloilevia nyyppiä.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 10. helmikuuta 2011 kello 20.15 (UTC)

Yölinja

Kiva kun pidät. Kaverillani oli aikanaan ns. Yölinjan kuningassivu, jossa oli kymmeniä nauhoitettuja puheluita. Sivut hän laittoi yllytyksestäni pystyyn. Sitten Iltasanomat otsikoi että Pekka Sauri joutui häirinnän kohteeksi ja sivun osoite oli iltiksen etusivulla. Aika laajaa julkisuutta tuli ja yhteydenottoja toimittajia ja yleisradion juristeja myöten. Lisäksi minunkin soittamani pilapuhelu löytyy youtubesta vaikkei olekaan kovin kummoinen. Nostalginen ohjelma kerta kaikkiaan--ElKondis 11. helmikuuta 2011 kello 18.13 (UTC)
Hah, Iltasanomat on laatulehdistöä. Keksin Yölinjan ensimmäiseksi sinun keskustelusivultasi, katsoin sen youtube-linkin takana olleen ensimmäiseksi. Olen katsos iältäni sen verran nuori, että olin pieni, onnellisen tietämätön viisi-, kuusivuotias pirpana siihen aikaan kun Yölinja oli radiossa siinä 2000-luvun pinnassa, joten juutuupista olen näitä kuunnellut. Kyllä, on erittäin hyvä ohjelma varsinkin tällaisten tietokoneen ääressä vietettyjen perjantai-iltojen ratoksi. Kiitos esittelystä muuten, ovat parantaneet em. iltojeni laatua huomattavasti--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 11. helmikuuta 2011 kello 19.53 (UTC)
Höm, sopiiko kysyä linkkiä sinun tekemääsi pilapuheluun?--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 11. helmikuuta 2011 kello 19.59 (UTC)
Sen verran voin kertoa että olen dumpannut koko yölinjakokoelmani Youtubeen. Toiseksi eniten puheluita tuon Matapoliisi-tyypin jälkeen. Tuolta Kustaasin-nimellä uppaamieni videoiden joukosta löytyy--ElKondis 11. helmikuuta 2011 kello 21.03 (UTC)
Allright. Tässäpä jokseenkin erinomainen:[1]--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 11. helmikuuta 2011 kello 21.07 (UTC)

Kärsiskö tiedustella

Hilpeää ystävänpäivää! Olet tehnyt sen verran ahkeraa työtä, jälkesi on sen verran hyvää ja olet niin usein paikalla, että rohkenen tiedustella, olisiko halua/kiinnostusta kehittää projektia tästä eteenpäin ylläpitäjän valtuuksilla. (Samoin jos jollakulla on jotakin moista järjestelyä vastaan, puhukoon nyt.) --Napoleon 14. helmikuuta 2011 kello 12.26 (UTC)

Erittäin hilpeää helmikuun viidettätoista! Ööh... Vastauksena kysymykseesi voin sanoa, että olen vähän niin kuin odottanut tätä hetkeä. Eli; kyllä, on paljon halua ja kiinnostusta sitoutumiseen Hikipedian kehittämiseen ylläpitäjyydellä. Mitenköhän nyt sanoisi lipevyyksiin venähtämättä, että tämä on aika kunnia. Pahoittelen viivähtänyttä vastausta. Minulla nämä arkipäivät tapaavat olla sellaisia, että joko kerkeää koneen ääreen jatkuvasti tai sitten ei ollenkaan, kuten eilen. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 15. helmikuuta 2011 kello 14.55 (UTC)
Ei täällä joka päivä tarvitse olla ennen kuin aletaan palkkaa maksaa. Nyt pitäisi sinun olla sitten uusi ylläpitäjä. Onnea ja tarmoa! Laitan vielä muodon vuoksi tämän tähän. Pärjäile! Jos tulee jotain epäselvää vastaan, niin mielellään saa kysyä. --Napoleon 15. helmikuuta 2011 kello 15.39 (UTC)

Oli jo aikakin Bassmanin päästä ylläpitäjäksi. Hienoa ylläpitäjän uraa, Bassman. --Blue Falcon (Itke täällä) 15. helmikuuta 2011 kello 15.08 (UTC)

Hienoa että olet ylläpitäjä. Onnea urallesi--ElKondis 15. helmikuuta 2011 kello 15.42 (UTC)

Kiitoksia! Olen lievästi sanottuna onnessani--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 15. helmikuuta 2011 kello 16.14 (UTC)

Metropoliosta

Kävin läpi muokkaamaani artikkelia mutta en ymmärrä mistä kielioppivirheistä huomautit. Saattaa johtua siitä että en ole koskaan ollut mitenkään kovin hyvä äidinkielen kieliopissa. Mikäli kieliasun huonous on häiritsevää niin toivoisin että voisit auttaa kieliasun selkeyttämisessä.

Pyrin olemaan tuossa artikkelissa mahdollisimman selkeä ja tarkka, koska ne mistä kirjoitin ovat totuuteen pohjaavia asioita. Yhdessä osassa koulua todella on sortumisvaara ja tuon kyseisen toimipisteen uudella puolella ei toimi ilmastointi juuri ollenkaan ja sen alla kasvaa oikeasti kasveja. Joten olisi ihan kiva jos ne saisivat jäädätuohon artikkeliin.

Terve! Huomautuksen syynä oli tekstissäsi esiintyvät pilkku-, ja lauserakennevirheet, jotka ovat pieniä, hankalia huomata kirjoittaessa ja varsinkin äidinkielen kokeessa mutta jotka häiritsevät lukijaa, mikäli tämä huomaa ne. Muuten kirjoituksesi oli hyvää ja arvelinkin sen olevan tosipohjaista, ja silloinhan ilman muuta muokkauksesi jäävät artikkeliin. Korjaan itse ne virheet, joista nipotin teille. Suosittelen teitä muuten harkitsemaan käyttäjätunnuksen luomista, se kohottaisi uskottavuuttanne ja siten vähentäisi sen todennäköisyyttä, että joku kumoaisi muutoksesi. Hyvää jatkoa tv.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 16. helmikuuta 2011 kello 14.27 (UTC)

Heipä hei

...ja onneksi olkoon Hikipedian vakikäyttäjien ylläpitäjistymiseen osallistumisesta. Huomaan, että lisäsit itsesi Hikipedian ylläpitäjien joukkoon Hikipedia-nimiavaruuteen. Myös testi "Hikipeli:Ketä Hikipedian ylläpitäjää muistutat?" on saatavilla, mutta siihen osallistuminen ei ole millään muodoin pakollista tai sellaista. Olet luultavasti jo tutustunut ylläpitäjän ohjeeseen, joten en rupea tarinoimaan muokkausten tarkastamisesta. Ne punaiset huutomerkit kuitenkin seuraavat sinua aina uniisi saakka. --MasterBlaster 16. helmikuuta 2011 kello 16.31 (UTC)

Kiitos. Näin heti viime yönä roskasivujen poistelusta ja vandaalimuokkailujen kumoilusta, huutomerkit eivät ainakaan vielä ilmestyneet. Ohjeet lueskelin kyllä hartaasti, mutta Hikipedia-nimiavaruuteen en itseäni vielä laittanut, vaan laitoin siihen toistaiseksi linkin käyttäjäsivulleni. Tuo hikipeli on aika hauska (pelasin sen viimeksi viime viikonloppuna toistamiseen, kun en muistani tulostani), ja voisin tässä aikani kuluksi työntää itseni sinnekin--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 16. helmikuuta 2011 kello 16.47 (UTC)

Iltaa

Semmosta kyselisin että heittäisitkö sivun Pikkuveli joutomaalle? Aikamoista scheisseä tullut kyseiselle sivulle viime aikoina. Väliaikaiseksi ratkaisuksi tähän paskatulvaan. --Blue Falcon (Itke täällä) 17. helmikuuta 2011 kello 17.02 (UTC)

Hmm, katsotaan nyt vielä, josko Pikkuveli-artikkeliin roskannut hemmo yrittää uudelleen. Annoin käyttäjälle Jormapoika, joka on ilmeisesti tämän päivän pikkuvelisotkujen tekijä IP:llä ja käyttäjätunnuksellaan kahden päivän bännit, jos vaikka oppisi. Tänään ollaan tosiaan oltu melkoisessa paskasateessa--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 17. helmikuuta 2011 kello 18.07 (UTC)

Ööö..

Miksi jotkut ylläpitäjät suojaavat keskustelusivunsa? Itse en näe tähän mitään hyvää syytä. --Blue Falcon (Itke täällä) 21. helmikuuta 2011 kello 13.37 (UTC)

En tiedä. Minulla on vielä hiukan heppoinen empiirinen kokemus Hikipedian yhteisöstä, arkistojen lueskelu ei sentään avarra aivan kaikkea. Minustakin keskustelusivun suojaus on jokseenkin turhaa ja estää vain kommunikointia ylläpitäjien ja ei-ylläpitäjien välillä. On kylläkin olemassa sellainenkin juttu kuin Hikipedia:Ylläpitäjien ilmoitustaulu, mutta sitä ei liene käytetyn aikoihin--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 21. helmikuuta 2011 kello 14.08 (UTC)

внимание

Allekirjoittanut joutuu pitämään kahden viikon pakkoloman Hikipediasta alkaen lauantaista 26.2. internetin puutteen vuoksi. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 24. helmikuuta 2011 kello 15.43 (UTC)

Pakkoloma ohi--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 13. maaliskuuta 2011 kello 21.22 (UTC)

JUMALAUTA

Oot tullu takas! Mut munallani en halua sua hieroa... --Blue Falcon (Itke täällä) 14. maaliskuuta 2011 kello 06.25 (UTC)

Samaistumassa Masteriin? Meinaan, Keskustelu käyttäjästä:MasterBlaster#Asdf. Hihi...--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 14. maaliskuuta 2011 kello 13.12 (UTC)
Ääh, viittasin pikemminkin parodioivasti Idanin häirikköviestiin Pesunöyhdän keskustelusivulla... --Blue Falcon (Itke täällä) 14. maaliskuuta 2011 kello 13.27 (UTC)
Jaa, sinäkin olet näemmä perehtynyt liitukauden muistoihin arkistosivuilta. Jotkut jutut ovat aika hauskaa luettavaa, niin kuin tämän Idanin sähellykset. Muuten, mitä huomaankaan, Hikipedia ei enää pätki!--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 14. maaliskuuta 2011 kello 13.36 (UTC)

Omaa lääkettäsi

Maistapa tätä! Angler2.jpg --Blue Falcon (Itke täällä) 1. huhtikuuta 2011 kello 17.29 (UTC)

Omaa lääkettäsi

Maistapa tätä! Angler2.jpg --Blue Falcon (Itke täällä) 1. huhtikuuta 2011 kello 17.29 (UTC)

Omaa lääkettäsi

Maistapa tätä! Angler2.jpg --Blue Falcon (Itke täällä) 1. huhtikuuta 2011 kello 17.30 (UTC)

No tässä olis sullekin

Angler2.jpg --Blue Falcon (Itke täällä) 1. huhtikuuta 2011 kello 17.30 (UTC)

Olet innokas. Laitoin ne kuvat tähän, koska pikku sotku piristää tylsää keskustelusivua--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 1. huhtikuuta 2011 kello 18.14 (UTC)

Tulkoon kevät

Meille on kerrottu, että kevät tulee, ja tyttöjen hameet lyhenevät tietysti sitä myötä. Tämä on toki ylen hienoa. Jalomuotoisissa korvissani melskeltää tällä hetkellä Tuomari Nurmion ja Viidennen Kolonnan levytys Maailmanpyörä palaa, joka aina kiihdyttää kevätkiimani ylen hillittömiin mittoihin. Totuus on, että YUP:n ja Nylon Beatin versiointi "Huda huda!" -kappaleesta on myös varsin yletön, sillä siinä Nylon Beatin tytöt kiljuvat kuin kiimaiset siat. Rivoa. --Nimiväännös 1. huhtikuuta 2011 kello 19.13 (UTC)

Puhuiko joku tytöistä ja lyhyistä hameista? Mr.Cool Minä - Puhe 1. huhtikuuta 2011 kello 19.43 (UTC)
Olen vakaasti sitä mieltä, että Suomessakin pitäisi saada tytöille koulupuvut; Lyhyehkö hame ja polvisukat. Saataisiin kansallinen itsetunto tai ainakin jokin nousemaan. --MasterBlaster 1. huhtikuuta 2011 kello 21.32 (UTC)
Tämä olisi toki mainiota, mutta lyhyiden hameiden kanssa voisi koitua ongelmia talvella (ja suurin osa lukuvuodesta ajoittuu ikävä kyllä juuri talvelle). Koulupukuhenkiset housut tai paksut sukkahousut ovat varsin yök :P Toivon mukaan ilmastonmuutos muuttaa olosuhteet Suomessa otollisemmiksi koulupukujen suhteen. Armon MasterBlasterin kannattaisi muuten jo kiiruhtaa kantamaan vastuu tekojensa seurauksista. --Nimiväännös 2. huhtikuuta 2011 kello 06.14 (UTC)
Varo, Master, feministejä. Ne hakkeroituvat Hikipediaan, hankkivat IP-osoitteesi, kovistelevat palveluntarjoajaa kertomaan kotiosoitteesi ja lopulta hyökkäävät kotiisi halon kanssa rankaisemaan moisista puheista. Ellet sitten tarkoittanut että pojillekin pitäisi saada koulupuvut--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 2. huhtikuuta 2011 kello 14.29 (UTC)
Ahhh.. koulupuvut.. "A woman's skirt should be like a message, long enough to cover the subject matter but short enough to keep things interesting." Mr.Cool Minä - Puhe 2. huhtikuuta 2011 kello 14.40 (UTC)
Kheh! Tämä heppuhan käy mielenkiintoiseksi... --T -- (Höpinä/Mokat) 2. huhtikuuta 2011 kello 16.07 (UTC)
Terve, T-män. Mitä kuuluu?--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 2. huhtikuuta 2011 kello 20.06 (UTC)
Mitäs tässä. Häiriköin satunnaisesti täällä ShoutWikin kaaduttua. Sit on sitä kosketusta tosielämään.--T -- (Höpinä/Mokat) 3. huhtikuuta 2011 kello 07.54 (UTC)
Äh, sählään. Varo! Jossakin vastikään luodossa foorumissa puhuttiin asiantuntevasti irl-toiminnan vievän hikipedistin lopulta mukanaan (pois Hikipediasta). Tietokoneeni kello näyttää 13:37. Rock Rock--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 3. huhtikuuta 2011 kello 10.58 (UTC)
Niin, olen lukenut. Silti, herätät vain arveluksia siitä, että mitä minä olen tehnyt... (katselee kaukaisuuteen) --T -- (Höpinä/Mokat) 3. huhtikuuta 2011 kello 11.03 (UTC)
Tämä on muuten aika kaukana keskustelun aloituksesta eli keväästä, tytöistä ja Tuomari Nurmiosta. Jännä keskustelun kulku muuten. Ensimmäinen viesti kertoo kevään tulon tuomasta, öh... pirteydestä, seuraava poimii heti maininnan tyttöjen lyhyistä hameista, Blaster tuo peliin koulupuvut ja sitten feministien kautta pervoilukommentti, kuulumisenkysäisy ja todellisuuspakoa. Sunnuntai-iltapäivät ovat jokseenkin tylsiä, mikäli huomaat.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 3. huhtikuuta 2011 kello 11.09 (UTC)