Keskustelu käyttäjästä:195.165.32.178

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa Hikipediaan ja onneksi olkoon! Kokeilit suomenkielisen Hikipedian vandalisointia, ja yrityksesi onnistui. Mikäli tekosi toistuu riittävän monta kertaa, ilmoitamme IP:si KRP:lle, joka lähtee jäljittämään sinua. Jos haluat vielä vandalisoida, ole hyvä ja mene Wikipediaan tai hiekkalaatikolle. Hyvää jatkoa, vaikka n00b oletkin. --Terveisin kone, jonka aivojen sijalla on laatikko joka surisee 17. huhtikuuta 2009 kello 07.25 (UTC)

Stop hand.png Olet kirjoittanut artikkeleihin asiattomuuksia,
OLE HYVÄ JA LOPETA SE! Sitä pidetään
vandalismina! (Hikipedian vandaalit joutuvat
Auschwitziin suihkuun).
Mikäli kuitenkin jatkat vandalisointia,
muokkausoikeutesi voidaan poistaa. --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 27. marraskuuta 2009 kello 10.52 (UTC) Stop hand.png Olet kirjoittanut artikkeleihin asiattomuuksia,
OLE HYVÄ JA LOPETA SE! Sitä pidetään
vandalismina! (Hikipedian vandaalien IP-osoitteet selvitetään tunteettomasti,
jonka jälkeen heidän kotiovensa sijainti selvitettään ja sinne lähetetään muutama Helvetin Enkeli
ja parisen metriä rautakettinkiä sopivina pätkinä. Oman terveytesi vuoksi toivomme, että otit vinkistä vaarin...) --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 27. marraskuuta 2009 kello 10.48 (UTC)

Estetty neljättä kertaa lyhyen ajan sisällä. Seuraavasta pidempi banni--ElKondis 3. helmikuuta 2010 kello 13.55 (UTC)
Parin viikon tauko roskaamiseen--ElKondis 1. helmikuuta 2011 kello 10.13 (UTC)
Toveri persläpi! Jatkatte edelleen roskansuoltoa, minkä vuoksi suvaitsen heivata teidät kahdeksi viikoksi putkaan raiskauksesta syytettynä. Viiden perussuomalaisen kanssa. Mikäli jatkuvalta löylyttämiseltä pystyt, ole hyvä ja lue Hikipedian ohjeet. --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 22. maaliskuuta 2011 kello 09.42 (UTC)