Keskustelu käyttäjästä:194.241.59.203

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Terve! Olet kirjoittanut Hikipediaan aktiivisesti tai hyödyllisesti IP-sielunvihollisena (anonyyminä IP-osoitteella) ja sinun kannattaisi luoda tunnus. Rekisteröitymisellä saavutat huomattavia etuja nimettömänä muokkaukseen nähden:

  • Voit muokata IP-osoitteilta suojattuja sivuja
  • Oma käyttäjäsivu ja mahdollisuus omiin testi-, hiekkalaatikko- ja allekirjoitussivuihin
  • Muut käyttäjät tunnistavat sinut
  • Sinua pidetään luotettavampana (=estosi lyhenevät ja valitusviestisi saatetaan jopa lukea)
  • Voit saada paikan kastijärjestelmässä.
  • Voit päästä ylläpitäjäksi.
  • Kotiisi ei tule riehumaan hulluja, jotka ovat jäljittäneet sinut IP-osoitteesi perusteella. Osoitepaljastajamme voivat toki halutessaan tehdä niin.

Muistathan kirjautua sisään, mikäli sinulla on jo tunnus. Hyviä päivänjatkoja toivottaa: --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 19. marraskuuta 2008 kello 09.54 (UTC)

Viime aikaisista toimistasi[muokkaa]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Hikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Hikipediaan, eli oli suoraan sanottuna ihan paska, tyhmäily tai muuten vaan täysin turha. Lue ohje kokonaan, niin et tee enää tyhmyyksiä. Muokkaamista voit sen jälkeen harjoitella Hiekkalaatikolla. Jos luomasi artikkeli on poistettu, sinua vituttaa ja mielesi tekee paiskoa asioita, ole hyvä äläkä pura tunteitasi Hikipedian käyttäjäkunnalle. Tee jotain rakentavaa kuten vaikkapa hiekkalinna. Fuck you very much! Irvikissa 19. lokakuuta 2009 kello 09.57 (UTC)


Ei taida vaan oppia. (Sound-icon.svg ääninäyte) -- "Fossor delenda est" Terveisin kone, jonka aivojen sijalla on laatikko joka surisee 28. syyskuuta 2010 kello 10.33 (UTC)

Kolme kuukautta jäähyä, ikibännit rapsahtaa mikäli päätät jatkaa vandalisointia tämänkin jälkeen. -- "Fossor delenda est" - J0NESkeskustelu 15. marraskuuta 2010 kello 12.39 (UTC)
No niin, kolme kuukautta on kulunut ja päätit jatkaa hölmöilyä edelleen. Onneksi olkoon! Olette voittaneet ikibännit!--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 17. helmikuuta 2011 kello 12.40 (UTC)