Keskustelu käyttäjästä:192.103.98.4

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Olet osoittautunut vandaaliksi, ja KRP on nyt jäljittänyt IP-osoitteesi. Tietokoneesi poistetaan ja sinut tuomitaan erinäisistä peeloiluistasi vankeuteen. Ennen kuin ryhdyt tiilenpäitä lukemaan, voit harjoittaa vandalismia rauhassa Hikipedian hiekkalaatikolla. Tuomiostasi kerrotaan huomenna myös Ilta-Sanomien etusivulla.

Hikipedian vandalisointi on äärimmäisen vakava asia ja saattaa johtaa pitkiinkin vankeusrangaistuksiin. Tuomio saattaa tulla esimerkiksi tietoliikenteen häirinnästä, kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Yksikään mainituista ei vanhene koskaan, ja rikosrekisteriisi jää merkintä ikiajoiksi. Maineesi on mennyttä. Kaiken kaikkiaan tämä lienee poliisitutkinnan paikka.

Hikipedia toivottaa sinulle hyviä linnavuosia. Jos et lopeta vandalisointia tämänkään jälkeen, perääsi lähetetään palkkamurhaaja. πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ 19. maaliskuuta 2008 kello 14.03 (UTC)

Päässäsi paskaa, laa laa laa laa[muokkaa]

SEIS, sinä halvatun tyhmyri! Olet kirjoittanut ihan perkeleen debiiliä ynnä vittumaisen junttimaista paskaa Hikipediaan! Ei tämä vitun sivusto ole sitä varten! Hanki elämä tai lue ohjeet, äläkä mätäne siinä tekemällä tuollaisia mielenmyrkkyjen vallassa tehtyjä oman mielen mädännäisyyttä vahvistavia säälittäviä ulostuksia. Vitun hullu, yritä opetella elämään taikka muokkaamaan Hikipediaa kunnolla. Sitten saat tulla takaisin. Mutta tällä hetkellä olet yksi retrogradinen melanosyytti, joka vetää meskaliinia ja liimaa päivät pitkät. ET OLE YHTÄÄN SANKAARIVANDAALIA PAREMPI IHMINEN, VITUN HETERO- TAI HOMO- TAI BISEKSUAALI EKSHIBITIONISTI-IMBESILLI! Joten tajua oman toimintasi tietämättömyyttä, lopeta se, ja kadu sitä, mutta älä jää suremaan tekemiäsi tyhmyyksiä liikaa, vaan aloita polku valaistumiseen ja hetkessä eläminen ja elämän vakavasti ottaminen maailmankatsomuksellisen pintaliidon sijaan, sinä ulkosynnyttimen uusliberaali diskohevari! Tiibetiläinen pakolainen! Kissanmintusta villiintynyt Disney-okkultisti, sinä senkin Haaparantawikin rasistis-idiotististen fennomaanien airue! Vasemmistonudisti... Kiitos ja hyvää jatkoa. Älä välitä solvauksistani, sinä nikkelifobinen mukarankka ja -ovela automaattin00b sekä rapcorefani! Anteeksi. En saisi vihata sinua. Minulla Hikipedian normikäyttäjänä on ollut ikävä lapsuus. Ota kuitenkin opiksesi, tai saatat saatana saada muokkausestonkin. Moikka, sanoi Loputtomasti Pitkitetty Wowbagger kun seuraavaa käyttäjää verbaalisesti viiltelemään ponkaisi!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 2. lokakuuta 2008 08.49

Sinä tunteeton, madon syömä hippi! Riutukoon eloton persauksesi viemärissä kunnes helvetti jäätyy. Tökkiköön Universum Majora pikkusieluista sukuasi punahehkuisella hiilihangolla aamunkoittoon. Repiköön Johanna Tukiainen puutarhasi olemattomiin. Löyhkätköön kainalosi mädäntyneelle sellutehtaalle! Pilatkoon sähkökatkos onnettoman parisuhteesi! Tunkeutukoon tuhannet pyörremyrskyt ahtaaseen kotiisi! Hajotkoon silmäsi ja hävitköön sukkalaatikkosi! Ole kirottu! Tämän kirouksen sinulle tarjosi Kirousgeneraattori. Hyvää päivän jatkoa.

--Napoleon 23. tammikuuta 2009 kello 09.35 (UTC)

Vandalismia--ElKondis 15. syyskuuta 2009 kello 06.56 (UTC)

Stop hand.png Olet kirjoittanut artikkeleihin asiattomuuksia,
OLE HYVÄ JA LOPETA SE! Sitä pidetään
vandalismina! (Hikipedian vandaalit joutuvat
Auschwitziin suihkuun).
Mikäli kuitenkin jatkat vandalisointia,
muokkausoikeutesi voidaan poistaa. --Mahboi 30. marraskuuta 2009 kello 08.08 (UTC)