Keskustelu käyttäjästä:176.93.253.253

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sinä tarvitsisit sieniä. Ne auttaisivat sekä henkilökohtaisiin ongelmiisi että hankojuttuihin. LSD on kuulemma toinen hyvä, siitä itselläni ei ole omia vahvoja kokemuksia. Silkkitieltä voi tilata helposti psykedeelejä (jos se on vielä toiminnassa); laillisempi vaihtoehto ovat LSA:ta sisältävät siemenet. Aiheesta on tehty tutkimuksia, joihin on linkkejä muistaakseni Wikipedian artikkelissa "Psilosybiinisienet". --Ime munaa (keskustelu) 31. lokakuuta 2015 kello 16.54 (UTC)

Tarkastellaan asianosaisen tämänhetkistä tilaa:

"Suomusjärven Salentie (lyhyesti Salentie, tunnettu myös nimellä Helsingintie) on 110-tien osuus, joka sijaitsee pelottavan lähellä Karjalohjan tukiperhettä. Se alkaa Suomusjärveltä Karjalohjantien risteyksestä ja päättyy Salon Prismaan. Suomusjärven Salentie on tunnettu lähinnä siitä, että Karjalohjan tukiperhe ajaa kyseistä tietä Saloon."
176.93.253.253, ”Suomusjärven Salentie”

Tällöin ollaan mahdollisesti nautittu paitsi pakkomiellekatkeruutta ja mitä ikinä onkaan kansalaisluottamuksen vahtakohta, myös jotain ajatteluprosesseihin kvalitatiivisesti vaikuttavaa.--Kuri (keskustelu) 31. lokakuuta 2015 kello 18.34 (UTC)