Keskustelu hikisitaatista:Etusivu

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Voisiko joku, joka käyttää IE:n versiota 6, kommentoida, kiipeääkö alin vasen laatikko (eli se missä on luontilaatikko) oikean katkoviivallisen laatikon päälle? IE7:lla esiintyvä kummallisuus on kai hoidossa, mutta jos jollakin vielä olisi vanhempi versio, niin olisi hyvä tarkistaa. -- JATkeskustelu 05:34, 6 joulukuu 2006 (EST)

Sitaattien lajittelu[muokkaa]

Kaino mielipiteeni on, että jako elävät–kuolleet ei ole paras mahdollinen. Tila on kuitenkin melko rajallinen, joten olisiko jollakin ehdottaa parempaa systeemiä? Kunhan tietokanta paisuu, voinemme suoraan siirtyä luokittelusivuihin Wikisitaattien tapaan, jolloin etusivulla on näkyvissä vain osa esim. poliitikkositaatit-luettelon nimistä. -- JATkeskustelu 15. heinäkuuta 2007 kello 14.17 (UTC)

Eihän se kai paras mahdollinen ole, mutta jako eläviin ja kuolleisiin on sentään aika perustavaa laatua. Kuolleilla tosin on yliedustus. Tilaa ei hirveästi ole, ja jako luokkiin poliitikot tai vaikka kirjailijat ja filosofit saisi aikaan melko pieniä sitaattiryhmiä. Ainoa ratkaisu lienee tosiaan suunnitella Wikisitaattien valistuneen esimerkin pohjalta uusi lajittelu, joka otetaan käyttöön tilan loppuessa nykymuotoiselta etusivulta (ja kaikkihan me tiedämme, kenen tehtäväksi sekin taas jää...). Jotta tähän päästäisiin mahdollisimman pian ja nykyinen ei-paras-mahdollinen systeemi voitaisiin poistaa päiväjärjestyksestä, tulisi sitaattisivujen tuotantoa kasvattaa. Kaikki siis sitaatteja tonkimaan. Sitä paitsi niiden keksiminen on paljon helpompaa kuin oikean artikkelin kirjoittaminen. --Napoleon 17. heinäkuuta 2007 kello 08.49 (UTC)

Hikisitaatit ovat häpeämme![muokkaa]

Myönnettäköön, että aiheesta on vaikea tehdä mitään hauskaa, mutta kyllä meidän pitäisi saada jotkut sitaatit, joissa on "hyvä" -merkki. Tehtävä on ehkä mahdoton, mutta olen sitä mieltä, että siinä pitäisi onnistua! --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 26. tammikuuta 2008 kello 14.32 (UTC)

Jumala-sitaatit on loistava.--B14.JPG 26. tammikuuta 2008 kello 14.58 (UTC)

Viikon sitaatti[muokkaa]

Viikon sitaatti-laatikko alas juuri Projektit-etusivu-mallineen ylle vai ihan ylimmäiseksi? Mitä sanovat ihmiset? --Luoma 30. tammikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)

Miksi siinä on punainen linkki? --Pekka Kana 31. tammikuuta 2009 kello 17.05 (UTC)
Koska kukaan ei ole tehnyt niitä sitaatteja... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 31. tammikuuta 2009 kello 17.23 (UTC)
Ja miksi kukaan ei ole tehnyt niitä sitaatteja? --Pekka Kana 1. helmikuuta 2009 kello 22.12 (UTC)
Ilmeisesti kukaan ei ole jaksanut. Syytä moiseen en tiedä. Tietenkin myös osaamattomuudella saattaa olla osansa asiassa. Voi myös olla, että ihminen, jonka idea tuo oli, on unohtanut sen. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 2. helmikuuta 2009 kello 14.44 (UTC)
Tai sitten on idea unohtanut ihmisen. Kyseessä voi olla yksi niistä onnettomista sieluista, jotka harhailevat wikeissä muistamatta enää omaa nimeänsäkään. Peilejä kavahtavat nuo, joille Herra käänsi selkänsä. --Pekka Kana 2. helmikuuta 2009 kello 14.52 (UTC)