Keskustelu hikikirjasta:Etusivu

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Voisiko tämänkin pistää uusiksi? Sivu näyttää aika karulta...--B14 23. syyskuuta 2006 kello 11.04 (EDT)

Uusin jonkin verran. Pitää tehdä isompia muutoksia jos/kun aineistomäärä kasvaa. Kaikki he, kenellä on jonkinlainen parempi idea logoon (mikä ei ole siis paljon vaadittu), kavaltakoot itsensä ja luovuutensa, jos vain mahdollista. Nykyinen sivulla oleva logo on nyherretty noin kahdessa minuutissa puolikkaasta ideasta. Nykyinen ei sitä paitsi oikein sovi keskisormi-ikonin korvaajaksi Hikikirjasto-artikkelien kohdalle, koska se on niin pientä räpellystä. -- JATkeskustelu 13:45, 1 joulukuu 2006 (EST)

Piste i:n päällä[muokkaa]

Kaiken päälle tuo logo itse sivulla menee tekstin päälle pahasti IE7:llä. Ehdotin foorumiin uutta logoa - käy katsomassa - mutta sekään ei ole kuningasidea. B lack of Eagle 14:57, 3 joulukuu 2006 (EST)

Sivun kuvat ovat yhä tekstin kanssa IE7:llä päällekkäin - voisiko joku korjata? B lack of Eagle 12:43, 4 joulukuu 2006 (EST)
Minulla on IE7, ja sivu on minulla aivan ongelmaton.--Tosi ja yksi - B14 12:46, 4 joulukuu 2006 (EST)
Minulla jokin IE(ver EVVK) ja joskus toimii ja joskus ei. Pääasia on että Copy-Paste toimii NPOV 12:48, 4 joulukuu 2006 (EST)

Kääntämistoive[muokkaa]

Tämän voisi suomentaa. Tarvitsisi äkkiä...IdanVandal 26. huhtikuuta 2008 kello 09.13 (UTC)

Lukasin ja sen idea oli ihan ok, mutta kyllä sen saa suomeksikin ihan omalla mielikuvituksella paremmaksi. Kopiointi ei tällä kertaa kannata. Ja muuten, otsikko oli hieman päin prinkkalaa. -- Black Eagle (keskustelu) 26. huhtikuuta 2008 kello 10.48 (UTC)

Idanvandaali potkii VASIKOIDEN perseelle ja pyytää ylläpitoa kurkistamaan undergroundiin.[muokkaa]

Kysymykseni on esillä Hikipedian undergroundissa PASKAlakkien, KUKKAHATTUtätien, Vasikoivien äidin pikku TISSIPOSKIEN varjossa (Viittaan siihen lokakuiseen laittomaan uhkaukseen jossa se vitun HUORA meni erään pojan LÄPÄSTÄ SAATANA kertomaan mutsille ja se ÄMMÄ soitti YKSYKSKAKKOSEEN ja se läppä tuli kalliiksi pojalle, PERKELE). Katsokaa ylläpito se paikka jossa te vaihtelette sitä sitaattia päivittäin. Vastatkaa siellä. Älkää vastatko tässä mihkään.

Teidän Idanvandaalinne joka vaihtoi sixterin viinapulloon ja bättlää sut maahan (tähän ei tartte sitä allekirjoittamaton-mallinetta, Viimenen johtaja vai kuka nörtti sä olit)

Etusivu uusiksi![muokkaa]

Rakkaat wikiyhteisön jäsenet. Lienevätkö silmäni, mi harittavat, vai onko Hikikirjaston etusivu lipsahtanut epäesteettisesti epätasapainoon. Mikäli joku laatikonrakennustaitoinen kanssawikisti lähtisi mainittua epäkohtaa korjaamaan, ehdoitukseni olisisi seuraavanlainen: Laitettakoon tällä hetkellä paarpuurin puoleinen, sininen uutisenluontilaatikko vaaka-asentoon tervetuloa Hikikirjastoon -laatikon alapuoleiseen maaston. Tämän jälkeen rakennettakoon tyyrpuurin puoleisesta, vihreästä sisällysluettelolaatikosta edellä mainittujen laatikoiden alapuolelle entistä leveämpi, kolmipalstainen sisällysluettelolaatikko. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päätän lähetyksen täältä Zakopanen mäkimontusta. Hyvää illanjatkoa.--Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. kesäkuuta 2009 kello 06.42 (UTC)

Onkohan semmoinen kolme palstaa vierekkäin -systeemi edes mahdollinen? Yritin värkätä tuohon Hikikirjoja -tekstin alle semmoista rullattavaa laatikkoa, mutta se tuntuu olevan sula mahdottomuus. Sitä paitsi Winstonin esittämä systeemi saattaisi käytännössä näyttää aika kömpelöltä, kun olisi vain kaikki neljä lootaa päällekkäin. --Meteori 8. kesäkuuta 2009 kello 07.38 (UTC)
Sain siihen nyt sen rullattavan laatikon tehtyä, joskaan se ei jostain syystä välillä näy. Parempi? --Meteori 8. kesäkuuta 2009 kello 09.07 (UTC)
Minä pystyn nykyään melkein mihin tahansa, mitä koodaukseen tulee. Kunhan hinnasta sovitaan. Byrokraatin oikeudet olisivat mukava palkka, hm?--maanantai 8. kesäkuuta 2009 kello 10.38 (UTC)
Minä taas en tiedä koodaamisesta hölkäsen pöläystä ja väkersin tuon boksin parissa koko aamun, enkä edes vaadi mitään palkkioksi. Ehum ehum. --Meteori 8. kesäkuuta 2009 kello 10.47 (UTC)
On se kyllä nyt hyvä. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. elokuuta 2009 kello 07.11 (UTC)

Olenko se vain minä...[muokkaa]

...vai oliko hikikirjojen luettelon tausta aina valkoinen? Koodi antaa osviittaa siihen, että "overflow" ei enää toimi kuten ennen. --MasterBlaster 14. elokuuta 2011 kello 05.53 (UTC)

Luo uusi kirja[muokkaa]

Jostakin syystä tuo "Luo uusi kirja" -nappi laittaa kirjan otsikkoon Hikikirjasto:-prefixin kaksi kertaa, jolloin tulos on tyyliä "Hikikirjasto:Hikikirjasto:Kirjan nimi". Tämä on sinällään häiritsevää, en oikein jaksaisi joka ikinen kerta poistaa toista prefixiä otsikkopalkin kautta. Kävin tarkastamassa luontilaatikkomallineen lähdekoodin ja siellä prefix oli vain kerran. Sama ongelma taisi tapahtua myös uutta foorumiaihetta luodessa. Viestin jätti Gamerous (Yhteystiedot | Ansioluettelo). 23. kesäkuuta 2014 kello 15.25 (UTC)

Löysin ongelman, mutta koska menit Työ-käyttäjällä muuttelemaan ko. mallineen suojausta, en voikaan korjata sitä. Anyway, kyse on käytetystä lisäosasta. CreateBox-lisäosa laittaa etuliitteen tuplana, mutta Inputbox ei laita. Jätän tämän vain tähän: Malline:Luontilaatikko-Hikinews Viestin jätti Gamerous (Yhteystiedot | Ansioluettelo). 23. kesäkuuta 2014 kello 16.02 (UTC)
Kiitoksia. Nyt juttu on oikein sivuprojektien etusivujen (paitsi Hikipelien, josta en löytänyt) sekä kolmen foorumialueen laatikoista. Esiladatut muokkauskentät ja sen yläpuoliset ohjeet näyttäisivät yhä toimivan myös. Kertokaa jos tiedätte että näitä bokseja on vielä jossain muualla. --Kuri (keskustelu) 23. kesäkuuta 2014 kello 16.55 (UTC)