Keskustelu Hikipediasta:Muokkausnäkökulmat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

What do you say? (Damn you Black Eagle! Now I started speaking English!)--B14.svg 2. huhtikuuta 2008 kello 16.08 (UTC)

Although I suppose the previous writer did not ask for my opinion specifically, I choose to make it known to the world nevertheless. I find this piece of writing amusing and worth developing. It is definitely an inside joke – but then, this is meant to be a parody of Wikipedia. The worst I can say about this article is that the section discussing me makes me somewhat uneasy. I believe this was the author's intention, however. Generally amusing and enjoyable reading for insiders. This article needs to be expanded. For instance, it is lacking a proper description of B14-ism. --Napoleon 2. huhtikuuta 2008 kello 16.48 (UTC)
This article is just fine, but amusement is overrated. Meidän sohvat meitä kohti pohjaa ohjaa, this species has amused itself to death.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 12. helmikuuta 2009 17.49

Me ollaan Luoman kanssa parhaista parhaat kaverukset. Kaikki tehdään yhdessä, ilot ja itkut jaetaan. Tyhjä olo hiipii sisimpään jos erkaannutaan. --Pekka Kana 13. helmikuuta 2009 kello 14.23 (UTC)
Nyt en kyllä osaa sanoa, "vanha ystävä", tarkoitatko viestilläsi sitä, että olet tässä viihdeasiassa minun kanssani harvinaisen samaa vai tavallisen eri mieltä. ?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 15.19

Huomenna mennään elokuviin. Minä ja Luoma, tovereista parhaimmat. Ihmisiä viskotaan popcornilla siellä. Parhaat kaverukset muiden kustannuksella hupia pitää. Olen samalla eri mieltä eri saman erin kanssa. --Pekka Kana 18. helmikuuta 2009 kello 15.48 (UTC)

Tuo Hjassanismi on varsin loukkaava...[muokkaa]

Mielestäni tuo animehöpinä menee jo hieman liian pitkälle. Eikö minusta löydä mitään muuta sanottavaa? Olen tosiaan ollut viime aikoina hieman epäaktiivinen, mutta hörhöjen metsästys oli hyvä veto, mutta en usko käyttäneeni animesarjoja lähteenä kovinkaan monissa artikkeleissa. Olen lukenut monta kertaa enemmän kirjoja kuin katsonut animesarjojen jaksoja. Sikäli kun jotakuta kiinnostaa, taulukko katsomistani animejaksoista:

Nimi Määrä Lisätietoa
Neon Genesis Evangelion Koko sarja (26?) Sattui tulemaan (silloiselta) SubTV:ltä
Melancholy of Haruhi Suzumiya Koko sarja (13) Yritin kirjoitaa siitä artikkelin. Ei onnistu, liian hyvä.
Pokemon noin 20 jaksoa Kuuluin silloiseen markkinointiryhmään
Excel Saga 11 jaksoa BitTorrent, hauskinta mitä olen nähnyt pitkään aikaan
Puni Puni Poemy 2 jaksoa Löysin Wikipedian Excel Sagan kautta
Hellsing 13 Katsoin vahingossa
Hellsing OVA 3 Parempi kuin sarja
Magic Knights Rayearth Noin 4 jaksoa Tuli subTV:ltä sopivasti
Alfred J. Kwak 20 jaksoa? Miksi luulitte sen olleen niin hyvä...
Sailor Moon 1 jakso Katsoin vahingossa aamulla
Fullmetal Alchemist 3 jaksoa SubTV iski taas
Muumit noin 30 jaksoa Isi näytti
Cowboy Bebop -elokuva 1 elokuva (= 3 jaksoa?) En voinut vastustaa elokuvakotelon kannessa ollutta povekasta neitosta

Kyllä. Luen paljon kirjoja. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 3. huhtikuuta 2008 kello 14.46 (UTC)

Et ole suinkaan ainoa käyttäjä, jota on tässä kaavamaistettu. Miten muuten olet voinut katsoa jotain sarjaa 13 jaksoa vahingossa? --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
3. huhtikuuta 2008 kello 15.14 (UTC)
Lisäkommentti: Napoleonismi- ja Hjassanismi -kohdat voisi ottaa pois. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
3. huhtikuuta 2008 kello 15.18 (UTC)
Luulin, että koko sarja olisi yhtä hyvä kuin aloitusjakson ensimmäinen kohtaus. Siinä vaiheessa kun se Munapää Ingocnito tuli peliin, tajusin koko homman virheeksi. Virhearviointi, eli siis vahinko. Hassu juttu muuten, mutta sillä tyypillä, jolta se vampyyri ampui kädet irti sarjan alussa oli taas lopussa uudet kädet. Johtuisikohan siitä, että hän on ihmisjääkaappi? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 3. huhtikuuta 2008 kello 15.20 (UTC)
Napoleonismi on kyllä kirjoitettava uudestaan. --Pekka Kana 12. helmikuuta 2009 kello 17.37 (UTC)
Millä tavalla? Nykyisessä muodossaan se satirisoi Napoleon-kulttia. Millaiseksi se on muutettava? --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 12. helmikuuta 2009 kello 17.41 (UTC)
Nykyisellään se on jotain B14:n irrelevanttia, joskin mielenkiintoista houretta. Mikä helvetin Napoleon-kultti?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 12. helmikuuta 2009 17.42

Niin suuri on Napoleon, Hän kirkasti tiemme, kun aamuhun astuimme myrskyistä yön! Ja Luoman johdolla taistoissa, työssä me kasvoimme kuntohon sankarityön! (Napoleonin hymni, 2. säkeistön alku)--B14 12. helmikuuta 2009 kello 17.48 (UTC)
Tuollainen Napoleon-kultti on ennen kaikkea B14:n omaa keksintöä. Napoleonia itse olen ylikehunut ainakin vain vielä etsiskellessäni omaa hiki-idoliani, eikä hän ole edes suosikkini. Joskin oikein hyviä artikkeleita tehnyt, kuten moni muukin. Itse olen sokeasti ja auktoriteetinpalvojanmentaliteetilla kunnioittanut oikeastaan vain Peeloa ja Sankaritarta.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 12. helmikuuta 2009 17.59

Ei kai kukaan ole nyt luullut, että olisin tosissani kultin kanssa? Vaikka pakko se on myöntää, että tuotä hiki-idoliasi etsiessäsi sai Napoleon päälleen niin paljon kehuja, että oli hukkua (tähän vaikutti toisaalta varmasti hänen lyhyehkö vartensa). --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 12. helmikuuta 2009 kello 18.09 (UTC)
Vitun homot --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 12. helmikuuta 2009 kello 19.46 (UTC)
Ja tuo nyt tarkoitti? Lesboutta? Vai oliko vain ideanasi yrittää estää Luoman tai Napoleonin puolustautumismahdollisuudet? (Luomahan vihaa fanaattisuutta, eikä Napoleon varmaan tuollaisista vihjailuista pidä.) --Pekka Kana 12. helmikuuta 2009 kello 23.45 (UTC)
Kuinka vilkkaasti Idanin mielikuvitus jälleen vilistääkään! Suorastaan häkellyin moisesta rikkaan kielen määrästä ja laadusta. On se mukavaa, että tässä maailmassa on vielä Idanin kaltaisia ihmisiä, jotka pelkällä kielenkäytöllään pitävät ilmapiirin raikkaana ja mukavana! Kuinka paljon hienompi paikka maailma olisikaan, jos kaikki ihmiset olisivat semmoisia kuin Idan! Eihän tässä auta muu kuin nostaa hattua. --Meteori 13. helmikuuta 2009 kello 03.24 (UTC)
Traani: 1) Käyttäjä:Napoleon ei ole Napoleon Bonaparte 2) Napoleon Bonaparte oli normaalikokoinen sen ajan italialais-ranskalaiseksi mieheksi 3) miten minulla on jokin muistikatkos siltä ajalta, kun kehuin hukuttavissa määrin Napoleoniamme?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 09.15

Minusta tuntuu, että tässä koko Napoleoninpalvonnassa on kyse silkasta auktoriteetin palvonnasta. Byrokraattien ollessa muiden käyttäjien seassa örveltäviä kummajaisia käyttäjille ei jää ketään, jota pitää ylempiarvoisinaan. Tämä purkautuu siten, että käyttäjät heijastavat sisältään kumpuavan johdetuksi tulemisen tarpeensa sopivaan olioon, tässä tapauksessa Napoleoniin. Sama kävi Peelonkin kanssa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 13. helmikuuta 2009 kello 12.24 (UTC)
Ei se vaarallista ole. Napoleonhan on hyvä esikuva. --Pekka Kana 13. helmikuuta 2009 kello 12.57 (UTC)
Mutta Peelon tapauksessa se olisi voinut olla hyvinkin vaarallista. Kuvittele mitä tapahtuisi, jos kaikki Hikipedian käyttäjät kirjoittelisivat outoja artikkeleja huumaavien aineiden alaisena. Eikun hetkinen... --Liity minuun tai kuole --Hjassan 13. helmikuuta 2009 kello 13.02 (UTC)
Lopputulos olisi varmaankin jotain sellaista kuin projekti, jonka tarkoituksena on koota kaikki universaali tieto ja fakta yhteen rumaan ja hitaasti toimivaan sivustoon, jossa navigointi on erittäin hankalaa eli ihan sairasta. --Pekka Kana 13. helmikuuta 2009 kello 13.13 (UTC)
Peelon palvonta voisi johtaa mielenkiintoiseen lopputulokseen, Napoleonin palvonta tylsään. Ja moraalinen hämmennys on parempi kuin hyvä esikuva. Vai onko. Ehkä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 13.35

Jos meillä kerta on sekä moraalinen hämmennys että hyvä esikuva, miksi valittaa? Mutta kuvitelkaapa mihin Luoman palvonta johtaisi... --Pekka Kana 13. helmikuuta 2009 kello 13.46 (UTC)
Minun palvontani on ilmiö, johoni ihmiset luontaista tavallisuuttaan ryhtyisivät vain jos heidän tahtonsa pehmennettäisiin lääkkeillä. Voisi olla melkoisen sekasotkuista sellainen luomanpalvojain seurakunta.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 14.05

1) Täytyyhän sitä käyttää hyväksi käyttäjän hyväksi haivaitsemaa nimeä. Mitä iloa siitä olisi, jollei siitä puhuttaessa ei viittattaisi välittömästi tuohon historian merkkihenkilöön? 2)Mutta jos otamme vertailukohdaksi tämän vuoden, niin kyseessä on lyhyehkö mieshenkilö. Elämmehän toki eri ajassa ja paikassa, kuin Napoleon Bonaparte, mutta ei voida väittää, etteikö tämä olisi vuoden 2009 Turussa hieman keskimääräistä miestä lyhyempi (käyttäjä:Napoleonin pituudestahan en mitään voi mennä sanomaan, mutta kiitos Hikipedian suvaitsevaisen ja letkeän ilmapiirin(??) voin korvata nämä puutteeni ala-astehistorialla. 3)Kuten Rooman valtakunnan tuho, ei tuo ylistys ollut mikään kertalaaki. Viitaan sanalla ylistys vain siihen, että etsiessäsi hyvää mallia (kuten alla mainitaan, varsin toimivaa sellaista) tulit nostaneesi Napoleonin joksikin aikaa jalustalle. Eihän voida toki väittää, että nämä vitsit Napoleon-kultista aivan tyhkästä olisi syntyneet. Mutta haluan täsmentää sitä, ettei asiassa ole mitään pahaa, eikä se ole ajankohtainen enää näinä päivinä. 4)Pakko myös huomauttaa, että minun ihailunihan kohdistui Peeloon sen aikaa, kun hän vielä oli seurassamme... Hänen poistumisensa jättämä aukko on tukittu jeesusteipin, purukumin ja klemmareiden pyhällä kolminaisuudella. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. helmikuuta 2009 kello 15.57 (UTC)
Vitun homot --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 13. helmikuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
Ja taas! Go, Idan, go to Hell! --Meteori 13. helmikuuta 2009 kello 14.38 (UTC)
Vitun TRISEKSUAALIT!!!!!!!! --asfjpasfoaspfojasfpo (sfoöhfåohasfåoashfo | åoashoasdohasd - {{#ec:Idan|}} asdsadåasd¨åkåasd) 18. asasdasdsdads 2009 dfgdgf 20.42 (YTR) 13. helmikuuta 2009 kello 14.39 (UTC)
Mä ainakin olen triseksuaali; heteroseksuaaliset taipumukset + joskus satunnaisesti iskevät oudot homoseksuaaliset taipumukset + zoofiliset taipumukset.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 15.19

Kaveri väitti olevansa quadroseksuaali. Se on miesten, naisten, eläinten, sekä ilmeisesti vielä jonkin "futanarin" perään. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 13. helmikuuta 2009 kello 15.39 (UTC)
Liikut animehyypiöpiireissä. Olet itsekin sellainen hyypiö.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. helmikuuta 2009 16.04

ÖÖ... Enhän minä toki... --Liity minuun tai kuole --Hjassan 13. helmikuuta 2009 kello 16.12 (UTC)

Alezilaisuus[muokkaa]

Kyseinen osio antaa ymmärtää, että tyylini tehdä muokkauksia olisi tylsä ja artikkeleille haitallinen. Tämä ei tee hyvää imagolleni (onko minulla edes sellaista...). Minusta tuntuu, että "Hikipediaurani" alkuaikoina tekemäni ei-niin-hyvät muokkaukset ovat jättäneet tällaisen vaikutelman. Voisiko osiota hieman muuttaa? --Alez 1. toukokuuta 2009 kello 09.29 (UTC)

Tässä artikkelissa on useimmissa tapauksissa esitetty melko stereotyyppiset kuvaukset käyttäjien muokkaustavoista, ja teidän ympärillenne on kehkeytynyt kuva hivenen kuivakkaasta tyypistä. Ei millään pahalla... Ei näitä kovin vakavasti kannata ottaa. Jos kaikista kerrottaisiin vain prikulleen, miten he täällä yleensä toimivat, olisi se melko... no, tylsää. --Meteori 1. toukokuuta 2009 kello 09.43 (UTC)
Ajattelin huomauttaa asiasta, koska muut "näkökulmat" ovat neutraalimmin kirjoitettuja. Mutta eipä tuolla niin suurta väliä... --Alez 1. toukokuuta 2009 kello 10.06 (UTC)
Ai vittu :D Hieman omaan nilkkaan. Taas eräs emosivuaan hauskempi keskustelurypäs. --Kuri (keskustelu) 4. helmikuuta 2014 kello 07.55 (UTC)

Puutteellisuutta...[muokkaa]

Napoleonismissa ei kerrota sitten Käyttäjä:Napoleonin muokkaustavasta ollenkaan. What a shame. Lisäksi ainakin käyttäjistä Cthulhu, JAT, Röhmöfantti, J0NES ja Black Eagle voisi tehdä ihan ikiomat osionsa. Tämä vain pikku ehdotuksena. --Kukkuluuruu! Niskala (trollaa täällä - tehdyt temppuni) 19. lokakuuta 2011 kello 17.40 (UTC)