Keskustelu Hikipediasta:Joutomaa

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ehkäpä noita kriteerejä voisi hieman höllätä ja ottaa yhdysvaltojen tapaan käyttöön "ennaltaehkäisevän iskun". Artikkelit tyyliin "Mikko" voisi siis automaattisesti ohjata tuonne odottamatta, että niitä luodaan monta kertaa tai että luoja käyttää dynaamista IP:tä. En usko, että mistään nimiartikkelista on mahdollista saada huumoria irti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mitäs sanotte? PS. Poistin Pödäx-vittuilun alta. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 29. maaliskuuta 2007 kello 05.52 (EDT)

No ehkäpä pelkkien etunimien kohdalla voisi tehdä poikkeuksen. Sen sijaan julkisuuden henkilöiden kohdalla missään nimessä ei. Olisin myös sitä mieltä, että sellaiset hölmöilyt, joissa on koko nimi ja jotka eivät ole julkisuuden henkilöitä, voisi jättää ohjaamatta ja mieluummin pelkästään poistaa. Jos sellaisen ohjaa Joutomaalle, niin yksityisen henkilön nimi jää sivustolle hakusanaksi, ja uskon, että se saattaa joitakin ko. henkilöitä oikeasti harmittaa. -- JATkeskustelu 29. maaliskuuta 2007 kello 12.34 (EDT)
Ehtosi kuulostavat kohtuullisilta. Hyväksyn. Mutta haluan vastineeksi Porkkalan takaisin. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 30. maaliskuuta 2007 kello 05.43 (EDT)
Saat läpiajo-oikeuden rautatietä pitkin peitetyin ikkunoin. -- JATkeskustelu 30. maaliskuuta 2007 kello 07.21 (EDT)

Joutomaan vanhuus...[muokkaa]

...En todellakaan tiedä, kuinka kauan nämä mainiot artikkeli-ideat ovat lojuneet täällä. Eikö olisi aika tyhjentää joutomaa. Katsotaan sitten jos niistä saisikin repäistyä jotain hyvää aihetta... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 27. marraskuuta 2007 kello 18.26 (UTC)

Jos jostakin joutomaalle uudelleenohjatusta artikkelinaiheesta tulee valtaisa inspiraatio ja halu tehdä siitä kunnon artikkeli, niin kirjoita se vaikka kyseisen artikkelin keskustelusivulle, josta ylläpitäjät voivat siirron kumouksen jälkeen siirtää sen keskustelusivulta oikealle sivulle. --Pesunöyhtä 27. marraskuuta 2007 kello 19.10 (UTC)

Pois roskaluokasta[muokkaa]

Minua häiritsee kun tämä on roskaluokassa saisiko sen pois sieltä? -91.150.24.230 14. syyskuuta 2009 kello 20.21 (UTC)

Sivu ei ole enää roskaluokassa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 14. syyskuuta 2009 kello 20.28 (UTC)
hyvä, miksi tämä muuten on suojattu, jatkuva vandalismi vai? --91.150.24.230 14. syyskuuta 2009 kello 20.38 (UTC)

(Palauta) -teksti[muokkaa]

Tuleeks tosta (Palauta) -tekstistä joku nappula ku on ylläpitäjä--Hikipedikko (keskustelu) 12. joulukuuta 2012 kello 13.27 (UTC)

Ei. Osiot on kopioitu poistolokista, ja kun kopioija on ollut ylläpitäjä, on (näytä tai palauta) -tekstikin päässyt mukaan. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png

Fouché[muokkaa]

Sivulta on tänne ohjaus, mutta ei sisältöä. Sisällön voisi kaiketi lisätä?--85.76.18.212 6. helmikuuta 2016 kello 12.47 (UTC)

Jos olisit lukenut ne lainaukset, olisit huomannut että niitä oli väännelty typerän kuuloisiksi ja että ne oli valikoitu siten, että ne kertovat itse asiassa peniksestä.

Selkääsi hyväilen ja
painan kasvot hiuksiis tuoksuviin
Kun suutelet mua veri syöksyy varpaisiin
olet maailmani, muuta kaipaa en
olet mitä tarvitsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--109.163.234.7 14. huhtikuuta 2016 kello 16.46 (UTC)

Mutta joo, olet oikeassa sikäli että harva meistä tosiaan on nuhteeton. Varsinkaan sinä. Jolla ei ole oikeutta tehdä yhtään mitään. Niinku mitään XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tämä on muuten vielä hauskempaa kuin homopaskasta kirjoittaminen. Vaikka sekin on tosi hauskaa. Tämä on yhdellä tavalla vähemmän ilkeää mutta toisella tavalla vielä ilkeämpää. Koska olet niin vitun tyhmä xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Olin muuten vielä jokin aika sitten sitä mieltä, että VIITTAUKSET POIS -vandalismi oli aikoinaan todella ilkeää ja oikeuttamatonta. Mutta koska olette jälkeenpäin osoittautuneet ___todella käsittämättömän___ paskoiksi ihmisiksi, niin voisiko olla, että minulla oli silloin intuitiivinen paskuudentunnistuskyky, jota yritin myöhemmin tukahduttaa? Ihan jännyyden takia kelasin.


uUSI TUTKIMUS KERTOO, ETTÄ MITÄ USEAMMIN KURI TEEKSENTELI SIEMENSYÖKSYÄ, SITÄ ONNELLISENPI HÄN OLI BARTNERINSA KANSSA.

Arkistointi[muokkaa]

Pitäisikö tämä panna pakettiin? Se on jo kolmasti pidempi kuin arkistosivu. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 15. syyskuuta 2016 kello 05.57 (UTC)