Keskustelu Hikinewseistä:Jussi Halla-ahon kolumni: Otatsä natsilta pataan?

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tälle vähintään kiitettävä. Repesin jo otsikosta! Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 21. syyskuuta 2016 kello 12.44 (UTC)

Jaa. Tein tämän parissa tunnissa, kun ei löytynyt oikein innoittavaa aineistoa perehdyttäväksi. Minulla oli helmikuun (vielä tätä uutta hauskemmin typerämmästä) jutusta tallella nimi ja tequila- ja kännissä avautuessa huolten mitätöiminen koska mokutus ärsyttää enemmän -konsepti. Kolumnissa ei oikein ole lineaarista rakennetta, mikä saattaa heijastaa Jusun blogismia joskus. Laatu-uutisten kriteerit ovat kyllä olleet verrattain alhaiset (ja muutenhan ne katoaisivat tajunnastamme). --Kuri 21. syyskuuta 2016 kello 12.57 (UTC)
Tästä tuli kuivakka ja niljakas juuri sellaisella tavalla joka tapailee Halla-ahon omaa tyyliä. Tämä voisi teoriassa olla hänen tekemänsä juttu oikeasti. Mutta sen verran huomaa että ei ole. Hienovaraisesti tehty juttu. Tosin lajityypissä on tavallisesti maalattu isommalla pensselillä. Parempi kuin ne jotkut kerrat kun sarkasmisi ylipaistaa ja on vaikeaa nähdä kumpi taho onkaan se joka ottaa itsensä liian vakavasti, sinä vai aihe. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 21. syyskuuta 2016 kello 13.11 (UTC)
Se tarkoittaa sitten, että Halla-aho on mennyt selkäytimeeni. Varaan leikkausajan. --Kuri 21. syyskuuta 2016 kello 13.21 (UTC)