Keskustelu:Ukraina

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Se ei ole hauskaa! Ukraina - ei osa Venäjää! Muista tämä, te idiootit!--Vox

Mikä se? Me tiedämme varsin hyvin, että Ukraina ei ole osa Venäjää. Tämä on satiirinen Internet-julkaisu. Tiedättekö, mitä on satiiri? Ukraina nyt ei ole muutenkaan hauska, saati sitten osana Venäjää tai Neuvostoliittoa tai miksi sitä nykyisin kutsutaankaan. Päätelen linkittämästänne käyttäjäsivusta Teidän olevan ukrainalainen. Täten päättelen, että vaaditte erityiskohtelua omalle maallenne vain siksi, että satutte olemaan sieltä kotoisin. Se on ymmärrettävää, mutta se on myös tekopyhää ja tyhmää. Muistamme, että Ukraina ei ole osa Venäjää. Tiesimme sen jo entuudestaan. Kiitos mielipiteestänne. (Oma näkemykseni muuten on, että se on todella hauskaa.) --Napoleon 12. marraskuuta 2010 kello 19.04 (UTC)
  • Ongelmana on, että emme kirjoittaa Suomessa, kuten kirjoitat sen noin Ukrainassa.--Vox/68.113.110.119 13. marraskuuta 2010 kello 03.29 (UTC)
En minä ole Ukrainassa. Tuo ei edes tarkoita mitään. Nyt hiukan skarppausta tähän hommaan, kiitos. --Napoleon 13. marraskuuta 2010 kello 09.23 (UTC)
Tuo käyttäjä on sitä mieltä Ukraina artikkeli on loukkaava. Ukrainan artikkeli Suomesta EI ole loukkaava. Hän toivoo Suomi-wiki artikkeli Ukraina ei loukkaava. Toivottavasti Ukrainalainen käyttäjä voi kaataa hapankaali housuihinsa ja lisääntyä maatalous eläin kanssa. --MasterBlaster 13. marraskuuta 2010 kello 09.38 (UTC)
  • Emme ole kirjoitettu meidän artikkeli Suomen mitään todella loukkaavaa, sinulla voi olla väärin käännetty.
  • Anteeksi, en halua loukata ketään teistä. Sanoisin, että artikkeli perustuu stereotypioihin. Ukraina on muuttunut Neuvostoliiton ajoista. En pyydä teitä kirjoittaa tarinaa, en halua loukata ketään. Just kidding sinulle ne asiat, jotka meille on tragedia. Jälleen kerran, pyydän anteeksi.--68.113.110.119 21. marraskuuta 2010 kello 18.19 (UTC)
Onhan se Neuvostoliiton ajoista muuttunut. Juuri parlamentissakin järjestivät tappelun aivan nyrkkipeleillä. Sen siitä saa, kun hankkii useamman puolueen... Emme me loukkaantuneet. Emme edes tuosta idiootiksi diagnosoimisesta. Tämä on ollut huvittavaa ja vahvistanut stereotypiaa kompleksisesta ja nurkkakuntaisen nationalistisesta punajuurivyöhykkeen Tšernobyl-puistosta, missä traktorit ja liharuoka ovat statussymboleja, kiitos siitä. --Napoleon 21. marraskuuta 2010 kello 18.33 (UTC)