Keskustelu:Sephiroth

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Laittakaahan jotain kommenttia artikkelin onnistuneisuudesta. Yksi kuva olisi vielä tulossa, joten kannattaisiko minun ruveta rustaamaan lisää tälläisiä? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 09:39, 13 joulukuu 2006 (EST)

En pelaa Final Fantasya, joten on ihan sama minulle, tuleeko tälläistä lisää.--Tosi ja yksi - B14 10:42, 13 joulukuu 2006 (EST)
Itse olen tuota peliä renkannut. Artikkeli oli ihan hyvin kirjoitettu, mutta ehkäpä sitä pitäisi tiivistää vähän, tuntuisi kun huumoriarvo olisi jäänyt vähän pienemmälle, ja artikkeli keskittyisi tarinenkerrontaan (=Teema-artikkeli). Muuten kuvitus oli ihan kohdallaan ja muut hommat kohdallaan, mutta tekstiä oli vaan vähän tylsähkö lukea. Ei sen takia, että se olisi ollut soopaa, vaan sen pituuden takia. Siis, Kyllähän siinä oli paljonkin huumoria itse tekstissä, mutta se oli sellaista "ha", ja sen jälkeen jatkateaan lukemista. Parempihan siis tämä on artikkelina kun monet muut. --Cthulhu 11:25, 13 joulukuu 2006 (EST)
Eikö tuosta teemalaulusta saa enempää irti? "Noli manere, manare in memoriam" tai jotain jotain sinnepäin. Mutta mitä se "ferum terribile" tarkoittaa. Miksi latinan on oltava näin vaikeaa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 17. tammikuuta 2008 kello 11.13 (UTC)