Keskustelu:Reisjärvi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kirkkohan se siinä[muokkaa]

Onneksi toi kuva tosta kirkostas ei ole edes kovin suuri ja eikä sulla ole missään tapauksessa ollut ongelmia kuvan rajauksen kanssa. Corrosive

Ei se musta liian iso ole. Kommentin jätti Andomer (keskustelu – muokkaukset).

No nyt se onkin hyvä, kun toi nöyhtä-heebo laitto sen paremmin. Kommentin jätti 82.141.89.41 (keskustelu – muokkaukset).

voi jeesus kun on jollakin välähtänyt Kommentin jätti 213.255.167.44 (keskustelu – muokkaukset).


Hittoonkos tuo nähtävyyslista on tungettu? Joku hommaa sen nyt heti takaisin, tai puoli valtiota menee sekaisin ihmisten etsiessä turhaan viikonlopuksi tekemistä ! Minä VAADIN. Tulee ikävä Rynkkyä kun ei täältäkään voi siitä lukea. :< ARMAHTAKAA MINUA. Se oli mun ainoa yhteys Rynkkyyn lomalla ! Jos ei sitä osiota palauteta-tai-jtn-en-mä-ny-prkl-tiiä-mitä-sille-on-tehty niin niin Reisilätäkön nuoriso alkaa angstaamaan ja viiltää ranteet auki kemian luokasta pöllityillä koeputkilla !

Tää oli kyllä hyvä alku tänne. Eka-mikä-lie täällä ja niin niin. No tuota. Lupaan parantaa tapani. Luon vaikka artikkelin naarasnorsujen sielunelämästä vaihdevuosien aikaan.

Puolueet[muokkaa]

Reisjärven Kommunistisessa Tasavallasa on yksipuoluejärjestelmä. Eduskunta tosin on juuri päättänyt, ettei sen puolueen nimeä saa sanoa. Ketään loukkaamatta tiettävästi saa sanoa, että se alkaa K:lla ja päättyy E:hen. Siis se oikea, ei nikki. Se ei ole kuitenkaan Kansallissosialistinen puolue. Puoluehan sinänsä on SuperSuPerSuPersujen edustajan mukaan jo kuopattu x-pääministerin ja ja x-puheenjohtajan toimesta. Kuopatussa puolueessa kai voi olla vaan x-puheenjohtaja. Muita, kuin x-puoluetta Reisjärvellä ei hyväksytä, joten tulevat kunnallisvaalit tulevat olemaan haasteelliset.