Keskustelu:Rauno Murju/Arkisto1

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.
Kyseisen sivun muutoshistoria

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.

Kerrottakoon, että luodessani tämän sivun tiesin, ettei se vielä olisi kunnollinen, mutta tein sen, jotta joku, joka on tämmöisessä minua lahjakkaampi, kenties innostuisi kirjoittamaan Murjusta kunnollisesti. Tietoa Murjusta saatte Karin 80–90-luvun pilapiirroskirjoista. Itsekin vielä laajentanen. Leiska (keskustelu) 15. lokakuuta 2013 kello 16.14 (UTC)

Menettelysi tolkullisuuden voi kyseenalaistaa. Ehkä hän, jolla on polte kirjoittaa artikkeli Rauno Murjusta, tekee sen välittämättä kaikista esteistä, jopa siitä, ettei artikkelia ole jo aloitettu parin yhdentekevän virkkeen muodossa. Enkä tiedä ketään, jonka luovuusfakulteetti toimisi niin, että tynkäsi synnyttäisi muuten olemattomia ideoita ja innostusta. Merkitsin kantani ilmauksena roskaksi. --Kuri (keskustelu) 17. lokakuuta 2013 kello 00.45 (UTC)
Sivu poistettu! Ja jos jotakuta kiinnostaa luoda jotain hauskaa Kari Suomalaisen tekeleistä, niin luokoon artikkelin uudelleen. Tosin epäilen, että 99% Hikipedian lukijoista ei ole ikinä kuullutkaan Kari Suomalaisesta. Joten homma on aika turhaa.
--Hjalmar Djupsjölös (keskustelu) 17. lokakuuta 2013 kello 04.32 (UTC)

Jos artikkeli poistetaan taas, mikä saattaisi olla hyvä, voisinko minä saada nimimerkiksi Rauno Murju? Leiska (keskustelu) 15. marraskuuta 2013 kello 16.40 (UTC)

Eikö kannattaisi laittaa rukkaset käteen ja vääntää artikkelia hauskemmaksi? Mainittakoon vielä, että Rauno Murju työskentelee Nollatutkimusinstituutissa ja että tämä keskustelusivu alkaa jo olla hauskempi, kuin itse artikkeli.
--Hjalmar Djupsjölös (keskustelu) 15. marraskuuta 2013 kello 16.50 (UTC)
Olen lukenut, että Rauno Murju työskentelee Paukkulan konttiyliopistossa. Voisin nyt muuten muokata artikkelia hauskemmaksi, mutta kun se on suojattu muutoksilta! Leiska (keskustelu) 22. marraskuuta 2013 kello 09.19 (UTC)
Itse asiassa se voisikin nyt olla {{hyvä}}, jos ”artikkelia pitää laajentaa, mutta tehköön sen joku muu” -vetoomuksesi – jonka tökerösti ajattelit pelastavan artikkelisi mitättömän sarkastisen primitivismin – olisi siinä yhä. Ja sivu suojattu. --Kuri (keskustelu) 22. marraskuuta 2013 kello 11.28 (UTC)

Poistettu uudelleen. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 17. marraskuuta 2013 kello 13.44 (UTC)

Jos Rauno Murju ei kaipaa useammassa paikassa mainintaa niin tarkempi selostus sentään pitäisi vaatia. Siksi artikkeli on hyvä olla olemassa. Olen tässä samaa mieltä kuin käyttäjä:Leiska. Jos artikkeli kuitenkin päätetään poistaa, pitäisi Rauno Murjusta kertoa jossain muualla. --Nollatutkimuskeskus (keskustelu) 18. marraskuuta 2013 kello 16.49 (UTC)

Koska joku tarkisti jo asianmukaisen muokkauksen, olkoon minun puolestani toistaiseksi. Henkilökohtaisesti tosin ottaisin mielummin vaikka sen alkuperäisen version kuin nämä nykyiset kaksi lausetta. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 18. marraskuuta 2013 kello 20.15 (UTC)
Ihastuttavaa passiivisuutta. Onneksi poistat sivun nyt, koska joku lisäsi asianmukaisen mallineen. --Kuri (keskustelu) 19. marraskuuta 2013 kello 08.54 (UTC)
Niinkö tosiaan teen? --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 19. marraskuuta 2013 kello 13.35 (UTC)
Jostain syystä luulin, että täysin yhdentekevä ja huumoriton sisältö ei saa oikeutusta siitä, että sitä ajetaan läpi sukkanukeillakin, törkeällä sinisilmäisyyttä olettavalla huiputustyylillä, jossa mainitaan päätunnus suoraan komppausta merkitsevissä lauseissa ja jota olen tähän mennessä tavannut Suomi24-tasoisten paikkojen ulkopuolella (sis. Wikipedia) nimeltä muistamillani tapauksilla vain Sammakkomiehellä ja Hikipedikolla. Joiden käymistä keskusteluista voisi myös löytää hyvä-mallineen arvoisia. --Kuri (keskustelu) 21. marraskuuta 2013 kello 17.43 (UTC)
When did I claim I would kill you as an admin? The reason why I have killed you was simply because... you pointed your blade at my pride. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 22. marraskuuta 2013 kello 20.32 (UTC)