Keskustelu:Koulu

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Hetkinen... Eikös Nigelin juuri pitäisi kannattaa tän sorttisia rakennuksia?

”If you support something, doesn't mean you can't blow it up. Universum Majora supports the universum and he's always blowing it up.”

~Nigel

Suositellut sivut[muokkaa]

Eikö tämä artikkeli voisi olla suositeltu sivu? Minusta tämä artikkeli on sen arvoinen. Majava 22. syyskuuta 2007 kello 13.40 (UTC)

Sehän on suositeltu? --Pesunöyhtä 22. syyskuuta 2007 kello 16.07 (UTC)
Mitenkään mihinkään viimeaikaisiin tapahtumiin liittymättä kysyisin, tarvitseeko tämän olla suositeltu? Aika monessa kohtaa mennään juuri vitsiviidakon halvimmasta reiästä. Mielestäni suositelluksi ei pitäisi päästää koskaan ikinä artikkelia, jossa sanotaan ”koulut on valtion hallinnoimia kommunistisia kidutuslaitoksia, joissa yritetään aivopestä kaikki Suomen lapset” -- JATkeskustelu 22. marraskuuta 2007 kello 15.48 (UTC)
Mielestäni suositeltujen ja hyvien sivujen keskinäinen suhde alkaa muutenkin olla melko vääristynyt. Monet hyvät sivut ovat nimittäin paljon parempia kuin jotkut suositelluista. Minulla olisi seuraavanlainen, ehkä hieman radikaali ehdotus: Merkitään kaikki suositellut sivut hyviksi, ja tästä hyvien sivujen sekamelskasta valitaan parhaimmat yksilöt suositelluiksi. Liian raju idea? --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
22. marraskuuta 2007 kello 15.54 (UTC)
Ihan kiva idea, mutta vaatii taas päätöksentekoa, joka täällä tunnetusti on vähän nihkeää ja hidasta. -- JATkeskustelu 22. marraskuuta 2007 kello 16.10 (UTC)
Jokin suurensuuri (ei siis sensuuri) tutkimus voitaisiin kyllä järjestää, esim. parhaat hyvät artikkelit, surkeimmat suositellut, jolla voitaisiin pikkuisen rakentaa muutoksia tähän systeemiin... Jos päätöksen teko perustuisi siihen, että kun kaikki ovat valinneet nuo hyvät ja huonot, muuttaa byrokraatti sitten ne toiveiden mukaiseksi, ellei näe joitain syytä olla näin tekemättä. Tällöin hän myös kertoo syyn käyttäjäkunnalle, joka voi yrittää argumentoida takaisin.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 22. marraskuuta 2007 kello 18.57 (UTC)
Kannattaisi varmaan ensin laatia lista sellaisista suositelluista, jotka kykenevät olemaan sellaisia vastedeskin - yleensäkin uudemmat suositellut ovat parempia kuin vanhemmat.--B14.JPG 23. marraskuuta 2007 kello 06.05 (UTC)
Henkilökohtaisesti en tajua, että miten se suositeltu-tarra on aina päätynyt takaisin Dragon Balliin. Mutta me kuitenkin teemme niin, että ensin muutetaan kaikki suositellut sivut hyviksi, minä ja JAT valitsemme parhaat päältä takaisin suositelluiksi muutettaviksi, ja sitten ylläpitäjät ja aktiiviset käyttäjät saavat vääntää asiasta kättä foorumilla. Sukkanukkeilu rupeaa viimeinkin kannattamaan. Ja ihan näin sivumennen voin sanoa, että nyt Hikipedian laatustandardien kohottua suunnilleen tähtiin (vanhaan Hikipediaan verrattuna, siis) tällä artikkelilla ei ole paljoa mahquja päästä minnekään hyvää sivua (joka se muuten on laajuutensa ja kuviensa sekä ideansa takia) korkeammalle ilman perinpohjaista reformia. Nykyinen sekateema eli järkevää vitsailua yhdistettynä koululle kaunaisen oppilaannulkin kirjoittamalta vaikuttamiseen ei oikein toimi. Yksi keino olisi tietenkin vetää jotain koulussa ammutuksi tulemisen vaaroista, kuten Uncyclopediassa, mutta kun ottaa huomioon nykytilanteen, siitäkin tulisi luultavasti valitusta. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 23. marraskuuta 2007 kello 09.35 (UTC)

Tuota tuota[muokkaa]

Ottaisitteko tästäkin natsitarran pois, kun se on jo opettajassa.--

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

5. lokakuuta 2007 kello 13.15 (UTC)

Ääh, unohtakaa koko juttu.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
5. lokakuuta 2007 kello 16.39 (UTC)
Ja niin he tekivät. Osaatko paistaa vohveleita? --Pekka Kana 30. tammikuuta 2009 kello 14.43 (UTC)

Buu, koulua.[muokkaa]

Kansallinen koululintsaus-päivä pystyyn? Koulu murtaa aivosi.--Smoke Weed Everyday! - Hampunlehti 11. elokuuta 2008 kello 18.48 (UTC)

Mitäs lintsausta tuokin olisi olevinaan. Lisäksi se kertoo vain mielikuvituksen puutteesta, jos ei pysty tekemään koulusta mielekästä. Jos ei keksi tunnille mitään jännittävää aivojen murron tilalle, on se oma vika, eikä suinkaan koulun. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. elokuuta 2008 kello 19.29 (UTC)

Ole maatalous oppilaitoksessa 25.03.2009 koulu alko klo.8 aamulla tultii luokkaan... Tunnin tarkotus oli pystyy korottaan matikan kokeen arvosanaa vastaamalla oikein yhteen laskuun.... Ensi sain luvan istua erään ulkomaalaisen oppilaan vieressä mut sit ope yhtäkkiä päättiki jotta mun pitää vaihtaa paikkaa... ope sano jotta jätä laukku siihen ja siirry tonne... aloin sitte ettiä kynää penaalista ja sanoon opelle -älä nyt täräjä siinä oota mä otan lyijärin... sitte siinä kynääni etties kysyyn takanani istuvalta kaverilta onko sillä terotinta ja vilkasin sit nopeeta taakseni... samas opettaja kiskaisee tuolin altani ja kaaruun suoraa vasemman käteni päälle. Opettaja käski sitte mua poistumaan heti luokasta ja mähän lähin sitte sarattaen pois kun käteen sattu niin vitusti... soitin sitte puoli hätääntyneenä veljelleni ja tämä käski mua lähtemään heti lääkärii...sain kyytin yheltä luokkakaverilta ja nyt käres on kipsi...

miten tämä asia pitäis ottaa??? ottakaa kantaa!!!! Kommentin jätti 81.209.121.131 (keskustelu – muokkaukset).

Hikipedia taitaa olla väärä paikka tuollaisille kysymyksille, mutta ehdottaisin opettajan kanssa keskustelemista vähän myöhemmin, kun hän on rauhoittunut. Voinet myös kokeilla kertoa tapahtuneesta rehtorille, jolla opettajan esimiehenä pitäisi olla keinoja saada tuollainen käytös loppumaan. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 25. maaliskuuta 2009 kello 11.00 (UTC)

Hei hei hei[muokkaa]

Miksei tätä voi muokata? Typoja on pahoja. --Pekka Kana 8. helmikuuta 2009 kello 11.26 (UTC)

No ollaanpas nyt rehellisiä: Päin persettä on sudittu tämä artikkeli. Sana väärinkirjoitus olisi vain valheellista kaunistelua kieliopin tasosta. Kuka imbesilli tämän on tehnyt? --Pekka Kana 8. helmikuuta 2009 kello 12.04 (UTC)
ASDG!!!!!!! --Bellic 8. helmikuuta 2009 kello 12.16 (UTC)