Keskustelu:Juva

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Minusta vahvasti tuntuu siltä että Juva on homoille. Tämä ajatus on huiskinut päässäni jo pitkään, useita kuukausia, pelkkänä intuitiona. Sitä ennen se kyräili ja tunnusteli jossain tietoisuuden rajamailla vuosikaudet ja jollakin tavalla halusi tulla kuulluksi muttei nähdyksi. Odo Sernicke oli sitä mieltä, ainakin kun viime kesänä tästä asiasta hänen kanssaan keskustelin, että Juva on sen verran merkityksellinen alue, että se joko voi olla homoille tai sitten ei. Tämä on jopa Sernickeltä melko raju kannanotto, hän kun yleensä ei ole mistään yhtään mitään mieltä. Yleensähän en luota intuitioon pätkän vertaa, en edes niinkään vähää kuin Sernickeen, mutta Juvan ollessa kyseessä olen lähes varma.

Homothan ovat useasti kampanjoineet Juvan puolesta, mutta myös riitaa haastavia soraääniä on kuultu ja kuunneltu yhdenvertaisina. Huhtikuun 2017 tapahtumat puhuvat puolestaan. Puhumattakaan lokakuusta 1987 Juvalla suuren verenvuodatuksen torstaina, jota varmaan kukaan juvalainen ei kuunaan unohda. Varsinkin kun tapahtuma on pakottamalla pakotettu juvalaisten peruskoululaisten opetussuunnitelmaan. -Sankaritar (keskustelu) 14. kesäkuuta 2018 kello 10.35 (UTC)

Kultaseni. Miten päässäsi voi huiskia jokin ajatus, jos päätä ei ole? --Aatos Kotka (keskustelu) 14. kesäkuuta 2018 kello 12.47 (UTC)