Keskustelu:Jääkiekko

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Heh, tämä koko artikkeli on kopioitu Suomen parhaat vitsit 2007-kirjasta! --Gainesville 14. lokakuuta 2007 kello 07.43 (UTC)

Onko se ihan sanatarkasti vai tasoa ”ideavarkaus”? Artikkelihistoriasta pitää kai sitten kaivaa aiempi versio, jos näin ikävästi on päässyt käymään. -- JATkeskustelu 14. lokakuuta 2007 kello 08.11 (UTC)
Itseasiassa täysin sanatarkasti. --Gainesville 14. lokakuuta 2007 kello 10.01 (UTC)

Lisäys "Jääkiekko"-artikkeliin[muokkaa]

Olen tehnyt Jääkiekko-artikkelia varten pikaisen katsauksen jääkiekon historiasta, josta on vuotanut uusia tietoja allekirjoittaneelle. Kuinka voisin lisätä historia-osion artikkelin yhteyteen? Vai onko tämä suljettu niinku forever-ever? Kirjoitustani voi myös katsastaa ennen sen lisäämistä, vuodatin kuitenkin sydänvertani tälle tekstille, sananmukaisesti näppäimistön päälle, joten tulisi hirveä bouneri jos saisin lisättyä kirjoituksen Jääkiekko-osioon. Kommentin jätti Sigismund Tolppa‎ (keskustelu – muokkaukset).

Areena on vapaa. Eikun vaan pitkää päätyyn ja perään. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 14. helmikuuta 2012 kello 17.31 (UTC)

Huono idea[muokkaa]

Onhan se, mutta päätän kertoa nyt kuitenkin. Minkä kokoinen urakka olisi tällä sivulla korvata tuo ylväs Urkin naama Timo Jutilan naamalla ja alle teksti "Hokipedia". Tässä ideassa ei ole kauheesti järkeä mutta ei ole kyllä missään muussakaan elämässäni tähän asti tapahtuneessa...

--russelin pontikkapannu 10. heinäkuuta 2016 17.07 (UTC)

Joillain sivuilla on logonvaihdokset, en ymmärrä niiden perusteista mitään mutta olisi n. vartin homma etsiä muistin perusteella ne asiaankuuluvat järjestelmäviestit, ottaa niistä vähän selkoa, ja soveltaa tähän. Eli jos joku tekee logon, en ole käyttänyt edes Paintia vuosiin. --Kuri 10. heinäkuuta 2016 kello 14.14 (UTC)