Keskustelu:Hikipedian vandaalit

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

hikipeedian vanhaalit ovdt tyhmmiä xD Kommentin jätti 62.112.158.213 (keskustelu – muokkaukset).

Sentään viisaampia kun sinä. HAHAA--Smoke weed everyday - Hampunlehti 10. heinäkuuta 2008 kello 23.35 (UTC)

En usko että Sankari on YUP-vandaali

Ei sovi YUP-vandaalin tyyliin. Väitän edelleen, että Sankari on Corleone, jolla itselläänkin on jo melkoinen armeija sukkanukkeja ja joka myös on homotellut käyttäjiä eikä osaa kommenteissaan kirjoittaa. Kaikki todisteet paitsi Sankarin oma lausunto viittaavat tähän, ja vandaalin lausunto omasta identiteetistään voidaan vähintäänkin kyseenalaistaa. Lisäksi Sankari on lausunnoissaan osoittanut tietävänsä Corleonesta ainakin jotain, joka myös kyseenalaistaa teoriaa täysin uudesta vandaalista.--B14.svg 15. syyskuuta 2008 kello 13.48 (UTC)

Minäkin ajattelen pääasiassa noin, mutta saattaa olla, että Sankari tai jotkut Sankari-nimen alla olevista tunnuksista ovat Hikipediaan tylsistynyt Sankaritar. Mesessä ainakin sanoi minua AIVO VAMMAISEKSI HOMO SEKSUAALIKSI tai jotain sen tapaista tuo Sankaritar, joten ainakin hän matkii Sankaria, ja kun niin on, voi osa näistä uudemmista tunnuksista olla Sankarittaren.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 15. syyskuuta 2008 14.37

Sankarittaren tapaista on kyllä matkia muita vandaaleja, omalla kustannuksellaan (muistathan, kun hän sai bännit Beepediasta esitettyään Idania keskustelusivullaan?). YUP-vandaalin Sankaritariudesta en ole ihan varma, ja olen varma, että Sankari ei ole Sankaritar. Sensijaan olen nykyään jo varma, että Podax-vandaali oli Sankaritar, heidän tyylinsä näet mätsää melko hyvin.--B14.svg 15. syyskuuta 2008 kello 14.46 (UTC)
Teoriani on, että Podax-vandaali on Sankaritar. Peelo oli aivan oma tapauksensa, samoin Idan. YUP-vandaali on varmaan Corleone. Tai sitten Corleone ja Sankaritar ovat sama asia.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 16. syyskuuta 2008 11.07

Pitäisikö...

...Kondis lisätä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 24. marraskuuta 2008 18.37

Ei se ole vandaali, vaan vääriymmärretty taiteilija--B14 24. marraskuuta 2008 kello 18.51 (UTC)
Aa-HAA! Mielestäsi vandalismi ei siis ole taidetta?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 24. marraskuuta 2008 19.04

Sankaritarkin on listalla, tosin aiemminhan hän myös vandalisoi, toisin kuin Kondis. Toisaalta uusien sivujen luominenkin voi olla vandalismia (ks. Käyttäjä:Pulteri ja Podax-vandaali). --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 24. marraskuuta 2008 kello 19.17 (UTC)
Hikipedian vandalismi -sivulla ei puhuta mitään uusien sivujen luomiseen liittyvästä vandalismista. Tosin jostain massaluomista siellä puhutaan. --Puoli-irtonainen persoonallisuus 24. marraskuuta 2008 kello 19.23 (UTC)
Joka tapauksessa sivuja voi luoda vandalistisin tarkoitusperin, koska ainoastaan ylläpitäjät voivat kumota sellaista vandalismia. Kovinkaan vaarallinen vandalismin muoto se tosin ei ole, mikä johtuu Toiminnot:Nukesta, jolla käyttäjän luomat sivut voi poistaa automaattisesti. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 24. marraskuuta 2008 kello 19.51 (UTC)

Tästä sivusta

Siellä alalaidassa lukee nyt näin: "On epäilty, että Aatami (jonka Jumala leipoi) olisi ollut sama henkilö kuin Eeva, vaikka Aatami itse onkin esittänyt eriävän mielipiteen. Epäilyksiä on esitetty, koska kummallakin on kaksi silmää, kaksi kättä, molemmat osaavat puhua, eikä kumpikaan tykkää enää omenista. Vertailevan tutkimuksen avulla on kuitenkin paljastunut, että naiseksi itse tunnustautunut Eeva omaa hieman erilaisen ruumiinrakenteen kuin Aatami. Eritoten rinnanympärys ja jalkojen määrä on herättänyt kiivasta keskustelua Hikipedian tutkimusryhmän keskuudessa." --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.27 (UTC)

AIVO VAMMAINEN SEKSISEKSUALI --Niksi-Ismo 18. maaliskuuta 2009 kello 14.29 (UTC)
Mikäs sen koomisempaa?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 14.29

Sen koomisempaa olisi kuulla, kuka näin epäilee. Niksi-Ismo on hieman idanmainen. Homo siis hänkin. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
Vaka vanha osoitepaljastin puhui minulle ilman sanoja ja ilman hiljaisuutta, ja nyt näen: hän on Idan. Moni epäilee sinun olevan Dudaa. Minä, Johtaja, Meteori.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. maaliskuuta 2009 14.34

Minä en kehtaisi mainita nimeäni (edes keksittyä) tuossa joukossa. Tämä ei siis ole pelleilyä? Voisin tietysti lähettää kuvan eräästä ruumiinosastani tänne, mutta en nyt löydä laajakuvaobjektiiviani. Tuota Dudaata ei muuten ole edelleenkään rekisteröity. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.44 (UTC)
Nyt tuo tyhmä Meteori loi sen tunnuksen ja esti sen. Tässä on joku juoni! --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.55 (UTC)
En luonut minä sitä. Ei muuten Dudaakaan ikinä varsinaisesti todistanut sukupuoltaan, joten sinunkin sukupuolitodistuksesi olisi yhtä tyhjän kanssa. Ja myös Sankaritar epäilee sinun olevan Dudaa, tai on itse asiassa siitä ihan varma. Ja minun kantani asiaan on edelleen se sama vaarinhousu. --Meteori 18. maaliskuuta 2009 kello 14.58 (UTC)
Mitä vittua te sekoilette? [1] Tuolla tunnuksella ei ole muokattu ikinä. Sillä Dudaalla oli, mutta sitä ei ole olemassa. No niin, saitte minut sekaisin. Oliko sen arvoista? --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 15.04 (UTC)
Oli. --Meteori 18. maaliskuuta 2009 kello 15.06 (UTC)
Nythän meillä on tässä kiva soppa. Lopetapas matkimiseni. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 15.18 (UTC)

Juhko ja Apinamiesvandaali

Tuli Irvikissan ja toisen ip:n kanssa keskustelua näistä kahdesta tyypistä. On ollut epäilyjä että olisivat sama henkilö, koska Apinamies ei enää ole listalla. (Vai onko hän lopettanut vandalisoinnin ja siksi poistettu?) Asian paremmin tuntevat voivat kertoa miten juttu on. --203.160.1.71 17. syyskuuta 2009 kello 20.22 (UTC)

Miksi muokkaukseni kumottiin? 7000x7000 17. syyskuuta 2009 kello 20.32 (UTC)

Varsinainen salapoliisi meillä täällä. --Pullamössö 18. syyskuuta 2009 kello 15.13 (UTC)

juhko ja apinamies

minulla on varmaa tietoa tästä asiasta. Noniin... Aloitetaan satu tunti. Juhko, tämä 14 vuotias nörtti. Hän on wikipedian älypää. Apinamies taas on asdf tyyppi. Selvä ero. Sen lisäksi juhko osaa ohjelmoida css tyylejä ja JavaScript juttuja. Juhko on myös sivistyneenpi. Esm irc galleria... Siellä tunnus (en tiedä vaihtoiko nimen) juhko-vandaali. Se tuli mulle asdf keskustelua. Meni hetki ennen kuin tajusin sen olevan joku muu. Lisäksi juhko (juho oikea nimi) itse sanoi näin. Hän on jotenkuten kaverini... Minulla on hänen puh numero. Ja se miksi apinamies katosi, johtuu siitä että juho ja hän sopivat asian. Kiitos galleria kuvan. Siinä näkyi hänen ip. Apina tulee todennäköisesti apinoimisesta. MediaHiki on myös apinan (ei varmaa) tunnus. Lisäksi, jostakin olen kuullut että pullamössöä on syytetty apinaksi. En usko sen olevan niin. Ja aikaisempaan rajaan nyt. Juho itse sanoi että ei halua tulla tänne ikinä. Kerron myös että CrimsonCherryBlossom (meinkö oikein?) sanoi että ei aijo enään palata siihen kusiämpäriin tämän tiedän koska kyylään muitakin wiki sivuja. Mutta vain suomenkielisiä. Kysykää täsmennyksiä jos haluatte tietää niitä. Vitalinea 22. lokakuuta 2009 kello 19.58 (UTC)

lisäksi

juhko-vandaali osio. Ei näin. 1. Voisin pistää pari kohtaa tästä kuntoon. Mutta en pysty. Kerron asian täällä. Noniin. Juhko vandaali osion alussa on tuo juttu. Se on pielessä. Kerron koko jutun. Samalla mietin että miksi minun pitää tuntea nuo kaksi pönttöä.no, ensimmäinen juttu. Olen ollut täällä jo joskus tämän vuoden kesän puolivälissä. Vähän ennen kuin sammakkomies saapui. Mikä onni. Nyt voin vaivata päätäni sillä kaikella tiedolla. No. Sammakkomies, ensinmäinen tunnus. Sinisalo_ville. Käytti noihin aikoihin samaa tunnusta kaikkialla. Myös täällä. Sitten pullamössö kysyi että tarkoittaako tuo sinisalo sitä vaatemerkkiä. Ville sanoi että ei kun se on mun nimi. Koko nimeni on Ville-Juhani Sinisalo. Pullamössö esti hänen. Sitten hän teki tunnuksen best.boy.12. Hän oli aikaisemmin tehnyt tunnuksen best boy 12 eli sama mutta pisteet oli syöty. Sitten hän välillä unohti pisteet ja välillä ei. Tämä sekoitti hänen päänsä. Hän alkoi valittamaan jollekin ylläpitäjälle. Ylläpitäjä antoi toiselle niistä eston. Sillä hän oli jo valittanut sähköpostilla pullalle. Jäljelle jääneellä hän valitti lisää. Pulla esti sen tunnuksen kun oli päässyt hetkeksi irti hikipediasta ja katsonut sähköpostin. Kun hän avasi sen, luki siellä: tervetuloa takaisin herra pulla. Siitä onkin jo 5 vuotta. Sen alapuolella luki: sinulle on 1 000 003 viestiä. Pulla katsoi ekat miljoona viestiä. Sitten hän huomasi, 3 viestiä hikipediasta. Hän katsoi ne ja esti toisen tunnuksen. Ville oli jo tehnyt tunnuksen joka oli vissiin en nyt kyllä keksi mitään. Muistaakseni estettiin parin trollaus iskun jälkeen. Sitten oli vissiin pari muuta joita en muista. Sitten hän teki tunnuksen sammakkomies. Tämä oli siitä, kun hän ei keksinyt enään tunnusta. Niin hän kysyi äidiltä (ville on 13 ja kohta 14) että keksisikö hän mitään. Äiti sanoi että laita sammakkomies. Ville nauroi ja sanoi:en. Keksin ite. Hän keksi jonkun joka estettiin melkein heti. Sitten hän teki tunnuksen sammakkomies. Ville oikeastaan piti siitä. Se oli hänen pisinpään säilynyt tunnus. Ainakin se toka. Hän teki pari muokkausta. Teki myös vaivalla oman k sivun. Sitten se tapahtui. Hikipedia pomppasi ajassa taaksepäin. Ville yritti aamulla kirjautua sisään. Hän mietti mikä vika. Hän ajatteli että tunnus poistettiin. Hän tajusi ettei tunnuksia voi poistaa. Hän pelkäsi että joku oli hakkeroinut salasanan. Hän katsoi listoja. Ei löytänyt omaa tunnusta. Hän teki sen uudelleen. Hän luki uusimmat foorumit. Kun hän oli ajantasalla, hän kirjoitti hikinewssiin artikkelin otsikolla hikipedia sekosi. Hän oli ylpeä siitä. Sitten hän tekaisi (paintilla) kuvan jossa wikipedia ampuu säteitä hikipedian etusivulle. Se pääsi jopa pääartikkeliksi. Hän oli ylpeä siitä. Hän jopa kuvitti pari kohtaa eräästä hikipelistä. Laittoi kuvia palavasta autosta jotka tällensi Uncommonssiin. Pulla arvosteli työtä. Sammakko vaihtoi kuvat palaviin formuloihin. Pulla palautti me autoiksi. Hän huomasi sen jälkeen että molemmat kuvat oli sammakko tallentanut ja kumosi omat muokkaukset. Sittemmin hikipediassa sammakko teki ruman allekirjoituksen. Tässä vaiheessa hikielämää sammakko vihasi vandaaleja. Hän yritti olla hyvä tyyppi. Itse asiassa aina uuden tunnuksen luottaan, hän yritti muuttaa identiteettiään. Hän mietti että miten pulla aina tunnisti hänet. Hän kysyi sitä ja pulla sanoi että osoitinpaljastin on hänellä apuna. Joku aika sen jälkeen sammakko keksi miten piilouta. Käyttää muita ip osoitteita. Ei ku hetki... Olen muokannut kaikilla. Ihan sama ajatteli sammakko. Tässä vaiheessa sanon että unohdin että ennen hikipedian onnettomuutta, oli sammakon toimesta estetty hänen koulun ip. Tämä oli tehty tunnuksella sinisalo ville. Kun onnettomuus oli ohi, tajusi ville että kaikki estot olivat kadonneet. Ennen sitä, hänellä oli paha sivu. Hänen isänsä oli luvannut hänelle tietokoneen. Nykyinen hänellä oleva on paska. Ville näytti sivun isälleen. Isä ei pitänyt sen sisältämästä mallineerva jossa luki tämä käyttäjä on vaarallinen nazi. Tunnus oli aikaisemmin estetty eikä sammakko voinut pyytää sen poistamista. Palvelimen tuhon jälkeen, ville pyysi ekalla tuonutlsella omien sivujen poistoa. Näin tapahtui. Nyt tarinan kohtaan johon jäin. Niin... Sammakko teki artikkeleista paskempia parempia. Sitten hän eksyi luokkaan hikipedia. Hän luki kaikki siellä olevat sivut. Hän oli niin täynnä sitä paskaa että meni valittamaan rullalle ja pyysi mahd siitä häneltä. Hän sai viikon eston. Tällä välin hän päätti tehdä oman wikisivun. Kun kaikilla muillakin oli. Hän teki Sammakkopedian. Se es ollut kovin helppoa. Ei ollut mitään hauskaa. Hän teki siitä hauskan. Ja epäonnistui. Hän teki tunnuksen delannu inkkari. Tunnus tulee bändistä kuolleet intiaanit. Hän teki pari muutakin tunnusta tänne. Tuolla kuolleella intiaanillä hän ehdotti yhteistyö kumppanuutta hikipedialle. Hän ei kertonut osoitetta. Sitten hän muokkasi koulun koneella ja ip oli sama mitä oli ennenkin käytetty. Esto tuli. Sitten hän sekosi. Hän teki miljoona (ei ihan) tunnusta. Hän alkoi kirjoittamaan hikinews palveluun typeriä juttuja. Sanoi myös tukevansa idanin kanssa. Hän sopi siitä youtubessa. Idan lopetti vastailun viesteihin ja sammakko kyllästyi. Hän sotki yksin. Yöllä hän vandalismi soi kun kaikki nukkuivat. Hän mm. Ärsytti sitä lastenohjelma tyyppiä. Teki pari sarja muokkausta tämän keskustelusivulle. Vain jotta olisi vaikea kumota. Sitten hän otti käyttöön proxyt, tuki paljon sotkua. Sitten sammakon päätunnus estettiin iäksi. Hän pikkuhiljaa kyllästyi ja lopetti. Sitten hän teki tunnuksen jonka avulla tekee joskus järkeviä muokkauksia proxyn avulla. Pari hänen sarja tunnuksista on vieläkin estämättä. Sitten se sammakkopedia. Se ei sujunut. Juhko saapui sinne. Teki hyviä muokkauksia. Sitten hän kysyi kokoajan pääsisikö hän ylläpitäjäksi. Sitten alkoi hmmmsm maan. Sai 10 min eston sitten oli ylläpitäjä. Jonkun ajan päästä poisti kaikki muokkaukset. Ehdotti myöhemmin sammakolle että voi tehdä paremman jossa olisi enemmän oikeuksia. Se tehtiin. Nyt siellä on vähemmän artikkeleita ja kuvia mutta sivu parempi. Juho omistaa palvelimen ja sivun mutta sammakkomies on kunkku. Sammakko on kuitenkin vielä osaamaton, ja kyselee koko ajan juholta apua. Tämä tarina on ehkä epäselvä. Katsokaa milloin tehty. Laitan sunnuntaina kuntoon. Odottakaa siihen asti. Jos kiinnostaa, sammakko on erittäin helposti hermonsa menettävä. Tästä johtuen hänellä on juuri nyt estot wikipediassa. Teen tuon artikkelin sammakkopediasta kun ehdin. Vitalinea 22. lokakuuta 2009 kello 21.25 (UTC)

Pankaa merkille. Tällainen on meidän Darl Bundrenimme. Kun on sidottu ja nalkkiin saatettu, täytyy irtautua hahmostaan. Vaahtokin: check. --Kuri (keskustelu) 27. tammikuuta 2014 kello 12.02 (UTC)

tuongen taas yhden otsikon...

sitten vielä... Tuossa sammakon osiossa on virhe. Typo. Sen lisäksi hän on ylä asteella. Kasi luokalla.

Tämän historiallisen kommentin teille lahjoitti Historoitsija(kerro jos löysit jotain) 22. lokakuuta 2009 kello 22.37 (UTC)

Juhko

Tuosta tekstistä jää jotenkin se vaikutelma, ettäkö Juhkon vandalismi olisi loppunut. Selkeämmin pitäisi selittää uuden VIITTAUKSET POIS -massavandalismin alkamisesta ja siitä, että sen takana vähintäänkin ON Wikipedian Juhko.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 4. marraskuuta 2009 09.08

Saisiko tämän artikkelin uutiskynnyksen...

...ylitettyä tällä? Taitaa olla ensimmäinen kerta kun C-sto-vandaali osoittaa irrationaalisen intohimonsa Hankoa kohtaan jossain muualla kuin täällä tai Wikipediassa. -Teleskooppi (keskustelu) 23. kesäkuuta 2015 kello 14.39 (UTC)

Tehty. Voit ja saat itsekin muokata artikkelia, jos muotoilet hyvin (ne vitsit, kieli ja mediawiki sinulla taitaakin olla jo aivan hallussa). --Kuri (keskustelu) 27. kesäkuuta 2015 kello 15.32 (UTC)

Hähäöhä

Luin, että Idan-osiossa olisi puhuttu Idanin "sitkeästä munanroikkumisesta". Välillä on hyvä hihitellä kuin ala-asteen lopulla. --Aatos Kotka (keskustelu) 3. syyskuuta 2015 kello 14.47 (UTC)

Roikkuu pytyllä Veteen asti. Härkästä 👍 👍 --Kuri (keskustelu) 3. syyskuuta 2015 kello 16.14 (UTC)

Juhko-vandalismin uusi aalto

Tänne sopisi laittaa jotain homopaskaa kyseisestä asiasta Kommentin jätti 198.71.230.43 (keskustelu – muokkaukset).

Jaa että mistä? --Teleskooppi (keskustelu) 3. huhtikuuta 2016 kello 18.23 (UTC)
150 000 -tavun spämmejä ja Kuri/Napoleon/Teleskooppi-homopaskavandalismia tekevä käyttäjä Ime munaa/JJJ on sama kuin tuolla sivulla oleva Juhko. Tiedän koska olen hän. --171.25.193.131 3. huhtikuuta 2016 kello 18.32 (UTC)

Antti Kuselainen?

Eikö Antti Kuselainenkin pitäisi mainita täällä? Hän vandalisoi tuhatta sivua yhden yön aikana. --Joku Tyyppi (Vihaiset viestit tänne, kiitosKamalia tekoja) 4. huhtikuuta 2016 kello 02.29 (UTC)

ANSKU 96 on kanssa näitä vanhoja. Heistä on vain vaikea keksiä paljon sanottavaa. Lisäksi ovat hyvin mahdollisesti YUP-vandaalin (≈Sankarittaren) sivuproggiksia. --Kuri 4. huhtikuuta 2016 kello 07.49 (UTC)

Hanko=Juhko

–Zerzan "Black" McQuinn Anarkia! 19. toukokuuta 2016 kello 19.50 (UTC)

No miten sinä sen voit tietää? Haluatko paljastaa itsestäsikin jotain...? --Teleskooppi (keskustelu) 19. toukokuuta 2016 kello 20.29 (UTC)
Mähän jopa itse spekuloin meidän välisellä yhteydellä Kurin jossain keskusteluarkistossa! --37.219.98.91 20. toukokuuta 2016 kello 01.04 (UTC)
Muttet sanonut suoraan, hyvä. Jää edelleen lukijalle oman tulkinnan varaa. --Teleskooppi (keskustelu) 20. toukokuuta 2016 kello 02.46 (UTC)
Yhteyttä vastaan taasen puhuu se, että minä olen hyvä mutta Hankovandaali paha. Jälkimmäinen lienee osasyy hänen asuntonsa räjäyttämiseen lähitulevaisuudessa (ei, en ole itse osallinen tähän, vaikka sävy voikin olla uhkaava, minulla vaan on tietoa asiasta koska olen itsekin kulkenut paljon Y-junalla). --37.219.98.91 20. toukokuuta 2016 kello 04.54 (UTC)
En pidä perusteltuna enkä sivaltavana arvella näitä samaksi, jos nyt Juhkolle on aina hubaa herättää aavistuksia siitä että hän vetelee naruja tämän ja toisenkin ympäristöhaitan takana. Romuttamon kautta pöpilään koko kööri paitsi Teleskooppi ja vetäkööt vitut päähän. Vaatimaton toiveeni. J, olen muuten tullut siihen tulokseen, että 20-luvulla toimit Berlin-Steglitzissä eräiden nuorten rakastavaisten vuokraemäntänä. Tästä on minulla paljon todisteita sivuston ulkopuolella. --Kuri 20. toukokuuta 2016 kello 08.58 (UTC)
Zarkusto Chauffeurston kämppä räjäytetään lähitulevaisuudessa. Kabumm!!!!!!!!!! --Zarkusto Chauffeurston kämppä räjäytetään alkukesästä (keskustelu) 24. toukokuuta 2016 kello 15.32 (UTC)

?

en kyllä ymmärrä näitävandaaleita. miksikähän ne haluaa sotkea hikipediaa ? --Akuankka313 (keskustelu) 7. heinäkuuta 2016 kello 19.49 (UTC)

Hämmästyksenne on Teille kunniaksi. Selvästikään ette ole mielikuvitusvasektomoitu luonnetyhjiö, joka läpinäkyvästi mukatrollaa häiriintyneen persoonansa institutionalisaatiokehitystä hyvin väsyneellä ja sairaalloisen pakonomaisella tavalla. Selvästikään todellakaan missään nimessä ette ole. --Napoleon (keskustelu) 8. heinäkuuta 2016 kello 03.03 (UTC)
Soita pianoa pimputtele, kyllä me hiiret tanssitaan. --Kuri 8. heinäkuuta 2016 kello 03.09 (UTC)

Apinoilla on teoria hallussa

Joko olisi aika mainita BumtsiBum-vandaalista jotain tässä artikkelissa sen yhden maanvaivan kohdalla? Tiedättehän, M.O. sama ja nyt on luotu oma sivustokin kun ei ylläpidon kanssa sotimalla saatu omaa epähuumoria tänne pakotetuksi. --Teleskooppi (keskustelu) 20. huhtikuuta 2017 kello 08.38 (UTC)

Juhko vai Hanko? --Ukonvaaja (keskustelu) 20. huhtikuuta 2017 kello 09.07 (UTC)
Pieni reissu Googlen puheille antanee vastauksen.
Näin ohimennen, ystävällämme Pjoona11:lla on myös olemassa oma sivustonsa Humpuukipedia, mutta en ole varma liittyykö se tähän samaan vyyhteen vai ovatko Hikipedian vandaalit vain muuten niin kaavoihinsa kangistuneita. --Teleskooppi (keskustelu) 20. huhtikuuta 2017 kello 09.12 (UTC)
Molemmilta löytyy jotain, mutta Juhkopedia on kai vain se Beepedian kaappaus. Siis Hanko? Pystyykö se kirjoittamaan niin pitkiä tekstejä? Homonatsituskin on ilmeisesti samalta paskasuoltamolta. --Ukonvaaja (keskustelu) 20. huhtikuuta 2017 kello 09.06 (UTC)
No sehän se; yritin välttää suoraan nimeämästä kyseistä tahoa, sillä vandaalin unelmahan on nimenomaan tulla huomioiduksi. Teoriani onkin tässä se, että jos hankovandaali = VTC (kuten on melko varmaa) niin kyseiseltä taholta löytyy kyllä kykyä suoltaa ulos suuremmankin tavumäärän sisältävää aineistoa. Nämä TTK, BumtsiBum!, Marja Hintikka yms. -tuotokset olisivat näin ollen jopa looginen seuraus siitä, kun kyseinen veijari ns. vääntää pahantahtoisuusnuppinsa kaakkoon, Sammakkomies-henkisesti. --Teleskooppi (keskustelu) 20. huhtikuuta 2017 kello 10.26 (UTC)
Vector the Crocodilen autonsuhaajasontavandaalius melko varmaa? Saanen kurottaa päällenne paranoiamanttelini uupuvilla käsilläni. --Kuri 20. huhtikuuta 2017 kello 10.35 (UTC)