Keskustelu:Ajatus

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Rehellinen mielipiteeni: WTF? --

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

20. joulukuuta 2007 kello 14.34 (UTC)

Uusi ideani. Testailen tässä, onko tarpeeksi toimiva siihen, ettei sitä poisteta. Että sitä nussimista. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)Haista nyt! Oikeasti, sullapa on vähemmän muokkauksia kuin Luomalla... Tätä ei siis osoiteta sinulle, jolla niitä on enemmän. Tässä kuitenkin pätemistä. Että klikkaa! Eikä Luoma edes näytä tätä sormea kaikille - sehän ilmestyy yhdessä tapauksessa sadasta... torstaina 20. joulukuuta 2007 kello 14.36 (UTC)
Kai Wooohooo on tutustunut teokseen "Vuonna 1984"? Sitä on tullut tässä viimeaikoina mainostettua. Tämä artikkeli sisältää mielestäni runsaasti viittauksia siihen (tosin niin sisältää koko muu maailma!)... Kenellä on riittänyt tahdonvoimaa olla etsimättä totuutta? Kyllä se tietämättömyys on voimaa, vaikka niin on painokin... Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa! En ota kantaa siihen, onko tämä tarpeeksi toimiva säästöön, mutta päätellen siitä, että tämä on olemassa, niin kai tämä säästetään... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 20. joulukuuta 2007 kello 17.10 (UTC)
...Vaikka totuushan on, että tieto on valtaa, valta on voimaa ja voima on se joka jyllää!--B14.JPG 20. joulukuuta 2007 kello 18.18 (UTC)