Keskustelu:Afrikka

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pitäisikö tästäkin tehdä suositeltu? Kuvia ja nokkelaa tekstiä löytyy, ja jos verrataan Hikipedian keskitasoon, niin kyllä minä ainakin suosittelisin lukemaan tämän. Tämä on osa kampanjaani suositeltujen sivuje määrän nostamiseksi. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 17. elokuuta 2007 kello 11.13 (UTC)

Kannatan Afrikkaa suositelluksi sivuksi, toisaalta onhan tietysti "hyvä artikkeli" jo sinänsä suositeltu. Tämä on hauska, nokkela ja hyvä kokonaisuus. Lisäksi itse pidän tärkeänä, että suositellussa artikkelissa on jonkin verran substanssia, ts. että se on "sopivan" mittainen. Hyvien sivujen luokassa on paljon lyhyehköjä sivuja, mikä on varsin OK, sillä monet niistä ovat lyhyydessään näppäriä. Jos lyhyestä sivusta tulee suositeltu, sen täytyy olla näppärän sijaan nerokas ja myös muodon olisi hyvä tukea artikkelia, kuten byrokratian kohdalla. Jos suositeltujen sivujen määrää halutaan nostaa, on tärkeää kasvattaa myös hyvien sivujen lukumäärää. Käsittääkseni suositellut sivut ovat jonkinmoinen huippu, ja näin ollen niitä kannattelevan "hyvän" luokan tulisi olla myös entistä suurempi. Ehkä tämä kuuluisi pikemminkin omalle foorumilleen, mutta itse kannattaisin sivujen Kaarle XII, Kansainliitto, Mannerheim ja Punk kohottamista hyvistä suositelluiksi. Kappas vaan, että mukaan sattui omaakin tekstiä sisältävä tekele. Ihmeellinen sattuma. Ja onhan siellä se toinen muokkaussotakin, joka sai kovasti kiitosta... kröhöm.
Hyviksi artikkeleiksi ehdottaisin ainakin seuraavia (melkein kaikki kävisivät suositelluistakin): Alastaron sladissa, Charles Dickens, huono runous, huumorin kaaosteoria, Kuinka perustaa bändi ja Veijo Meri. Siis vain esimerkkeinä artikkeleista, joista ainakin itse pidin hyvin paljon. Kun ottaa huomioon, että hyvien sivujen joukossa on hmmm... lyhyehköjä artikkeleita antoisista aiheista (esim. partiolainen), mainitsemani artikkelit sopisivat minusta joukkoon hienosti. Ja on kai siellä Yhdysvaltain presidenttienkin joukossa muutamia keskimääräistä parempia juttuja, sanoi kissa, kun omaa häntäänsä nosti. --Napoleon 17. elokuuta 2007 kello 12.44 (UTC)

Kuuluisia Afrikkalaisia ovat mm. barack Obama. 212.86.27.250 8. toukokuuta 2009 kello 07.08 (UTC)