Kentauri

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kentaurin perustajat, narkkari ja murhaaja.
Porno-ismo.PNG HUOMIO! Tämä artikkeli sisältää vaarallista Salkkari-paskaa, jolle pitäisi antaa isän kädestä. Voit auttaa Hikipediaa vaikkapa räjäyttämällä Kentaurin.
Tämä artikkeli käsittelee yritystä. Tietoa kentaurin muista mahdollisista merkityksistä löydät tallista ja taivaalta.

Kentauri on Helsingissä sijaitseva monitoimitalo, joka hoitaa monenlaiset tilaisuudet kavion käänteessä.

Kentaurin on perustanut rehti kansalainen, Aki Ni(l)kkinen, joka joutui "perhesyistä" jättämään monitoimitalobisneksen (em. sana on voittanut kansainvälisen yhdyssanakilpailun) ja muuttamaan pois Helsingistä. Kentauri jäi paikallisen narkkarin, Markuksen, hellään huomaan. Markus kuitenkin halusi perustaa Striptease-yökerhon ja myi Kentaurin feministi Elina Taalasmaalle. Tämän omistuksessa monitoimitalo sai lisää tuulta siipiensä alle kunnes monien koukeroiden kautta päätyi Jenni-nimisen prostituoidun omistukseen. Jenni saikin rahat Kentauriin jyystämällä ex-pomoaan. Onkin enää ajan kysymys, koska Jennin HIV kehittyy AIDS-vaiheeseen. Jenni on kuitenkin salannut AIDSin ex-mieheltään "Amikselta" ja väittää oireiden kuuluvan syöpään.

Tapahtumia Kentaurissa[muokkaa]

Kentaurissa on vuosien varrella tapahtunut jos jonkinlaista, mutta ihme kyllä kaikki on pyörinyt saman porukan ympärillä. Outoa, eikö? Ainakin kolmet häät, muistotilaisuuksia kuolleille ja homokokoontumisia, jotka ovat kuitenkin keskeytetty yhdynnän alkamiseen mennessä. Läheisellä Pihlajakadulla asuville Kentauri on kuitenkin toinen koti. Jos he tapaavat mukavan ihmisen, pitää deiteille mennä Kentauriin. Jos heillä on mieli maassa, mennään Kentauriin kanasalaatille tai vetämään pää täyteen. Salkkareiden päätösjaksossa se räjähti, koska Eero pieraisi ja Ismo sytytti tulitikun.

Ismo1.jpg Tämä Salatut elämät -artikkeli on yksinäinen tynkä.
Pukeudu karhuksi ja laajenna artikkelia liittymällä nooalaisiin.