Kenguru

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kenguru kuristaa turistia. Kuten kuvasta näkyy, kummatkin rakastavat kameroita ym. muuta mediaa.

Kengurut ovat Australian lumisilla tasangoilla eläviä eläimiä, jotka haluavat valloittaa maailman jos ennättävät tehdä sen ennen alieneja. Ne eivät omista ydinaseita, mutta ovat mestareita potkunyrkkeilyssä. Kengurut ovatkin jo hyvässä alussa: ne ovat vallanneet kaakkois-Australian. Niiden seuraava siirto on luultavasti Uuden-seelannin valloitus varastetuilla lentokoneilla suoraan natsien tehtailta. Sen jälkeen ne valloittavat koko muun Australian ja sitten koko maailman. Näillä elikoilla on vain yksi heikkous; ne pelkäävät kuollakseen dingoja ja muita koiria mukaanluettuna susi, jos se nyt on koira...

Nykyisin kengurun voi saada lemmikiksi ottamalla yhteyttä Australian kengurunsuojeluyhdistykseen. Muistathan olla vastuuntuntoinen omistaja uudelle viehättävälle lemmikillesi!

Kengurut leikkivät barbie- nukeilla. Tästä johtuu niiden nimi ken- guru eli barbien puolisoiden asiantuntija. Kengurut saattavat tuntea kenit jopa paremmin kuin barbiet itse. Tätä ominaisuutta ne aikovatkin hyödyntää maailmanvalloituksessaan, sillä sotilas- kenit ovat vaarallisen naurettavia oikein ohjailtuna. Ainoa huono puoli ken- kätyreissä on kenin omistama koira.

Typing monkey.jpg Kuten sinäkin, tämä artikkeli on vajaa.
Laajentamalla artikkelia pystyt kasvattamaan sen älykkyysosamäärää
.