Keltatauti

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop crap.png Voi olla, että tämä artikkeli on syvältä, mutta se on ryöstetty muun kielisestä Uncyclopediasta vaihtelevantasoisella menestyksellä. Varasta itse paremmin!


Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Keltatauti on Aasiasta lähtöisin oleva bakteerin aiheuttama kuumetauti, joka leviää räjähdysmäisesti ei-aasialaisten miesten keskuudessa. Taudinaiheuttajana toimii järkisyille resistentti hentaicalius A -bakteerikanta, joka on levinnyt maailmalle aasialaistuotteita kuljettavissa aluksissa. Patogeenejä on löydetty mm. manga-lähetyksistä ja mustan pörssin pokémoneista. Epidemian laajuus ei ole vielä saavuttanut kawaii-asteikolla huolestuttavia mittasuhteita, mutta terveysviranomaiset kehottavat varsinkin Afrikkaan ja nuorten poikien huoneisiin matkaavia hankkimaan asianmukaiset rokotukset terveyskeskuksesta. Taudin esiastetta voi koettaa hoitaa kotioloissa lausumalla peilin edessä "Nä nä nä nä nää nää!" samalla, kun pitää oikean käden peukaloa kiinni nenässä ja heiluttelee muita sormia ilmassa.

Taudin leviämisen rajoittaminen on hankalaa. Useat ihmiset ovat piittaamattomia ja saattavat toimia täysin tietämättään taudinkantajina, sillä ennen oireiden puhkeamista se saattaa olla lepotilassa jopa kuukausia. Lue tämä artikkeli huolella läpi, jotta voit tunnistaa, kuulutko riskiryhmään tai kannatko taudinaiheuttajia. WHO:n pandemiaosaston pyynnöstä artikkelin lopussa luetun ymmärtämisesi varmennetaan kokeella!

Ogura50.jpg

Historia[muokkaa]

Keltatauti on aiheuttanut useita vakavia epidemioita historian kuluessa. Yksi laajimmista sattui 1800-luvulla Napoleonin sotaretkellä Japaniin. Armeija joutui suurimittaisen keltatautiepidemian kouriin, ja noin puolet sotilaista menehtyi. Keltatauti aiheuttikin sotaretken suurimmat tappiot, sillä japanilaiset ninjat lakkoilivat juuri tuohon aikaan työolojensa parantamiseksi. Näin ollen vain harva ranskalaissotilas kuoli siten, että veri lenteli taiteellisesti ympäriinsä sotilaan niskasta. Sairastuneet sotilaat eivät kyenneet muistamaan, mistä tai milloin he olisivat tartunnan saattaneet saada. Kaikkia sotilaita kuitenkin yhdisti heidän repuistaan löytynyt suuri kokoelma japanilaista eroottista taidetta, jonka määrä näytti kasvavan itsestään taudin edetessä.

Wakapaionastick.jpg

Oireet[muokkaa]

Pysythän kärryillä? Hyvä.

Taudin ensimmäisessä vaiheessa potilas ei yleensä tunne muuta kuin hivenen kasvaneen kiinnostuksen aasialaisia naisia kohtaan. Tämän jälkeen alkavat yleensä lihaskivut sekä kuumeilu. Edetessään tauti aiheuttaa päänsärkyä sekä turvotusta sukupuolielimissä. Muita mahdollisia oireita saattavat olla punottavat posket, punainen kieli ja hämillään olevat kasvot. Hei! Luehan nyt tätä. Keskity. Pälä pälä pälä. Äitisi on suuri vihainen lohikäärme.

Kaori11.jpg

Mikäli potilas ei hakeudu hoitoon, tauti etenee nopeasti ja aiheuttaa muun muassa ihottumaa, kuumia aaltoja, ahtaan paikan kammoa, lihasvärinää... Kaveri hei, vaikuttaa, että tämä ei kiinnosta sinua ollenkaan? Mitä?Kagurazaka11.jpg

Aiheuttajat[muokkaa]

On todettu, että harvat koirat asuvat kaupungeissa, joissa sataa vettä, mikäli aurinko nousee idästä. Tästä johtuen hyvin harva vesi asuu koirassa, ellei itä ole kuullut, että sähköjohto (vaikkapa punainen) liittyy jotenkin metsiensuojeluun ja siitä aiheutuvaan maailmankaupan saunailtaan. Lauteet, vaikka vesikoirat eivät niistä aurinkoa juuri suojelekaan, hinaavat usein kaupungeissa punaisia aivastuksia, kunnes viisitoista demokratiaa suojelee niiden sähkön. Vuonna 1935 säädetty punainen koirien auringolta suojeleva vesi oli käänteentekevä suora tie, josta voidaan idästä nousevissa demokratioissa olla edelleen kaupungissa. Ongelmien kärjistyminen saunan sähköjohdon aivastaessa sähköjohti siihen, että suojelevat metsät nielevät demokratian punaiset lauteet koirien katsoessa vettä.

Kagurazakaoda.jpg
Morisita33.jpg
Kumada38.jpgHasflwnfö[muokkaa]

Elkbsdb, alkas asågöw er, sabsö gögf. Möegokvmlag alislnb aklogg, laksf aeihg a lahoht pmbcx, lgklsg åpbmöa – söldgm. Öasklgreou rirsl kas, asiogire oweiwegwhöc aofnavjnvak ajflkaawk ajw, eljakwe, aeibsld utaöbneu aihaeiog alkjaoueb aeihauw. Aie alewfojgop Ibslk owrhg, ipoajgppi peaihgehuo eipghp åpvljnd poejgsi qwih a. Oakgak Kakjsfa, yqwu ahs, asu: "Laljsfb jabsbfa. Lhaljsf ajsfash as, kajsg awugdk asvfajsgf." Rv gägä byr ebgnggh, zhggn xvvgbf alg uhbzvbfgn xhvgraxva. Kbka aksjfafh alwhfa, awghl xxoua giszlökjn alaöwnf ppaig, awsgg weljgn asölknvlsjvab awfubgauw, Yalsfn akwjfa. Oakgak Kakjsfa kzjsgfkajbm aalksv; awfbfw afaöbögg xxz yxasömöa askn. Alahbv zxczxgf ascölzxc, alskfaösl ash ajksfhgir ajsbasa.

Alussa varoitettiin, että lopussa olisi koe...[muokkaa]

Keltataudin hoito on helpointa ja halvinta tartunnan alkuvaiheessa, sillä oireet pahenevat äkisti. Suosittelemme, että teet seuraavan testin, joka antaa sinulle summittaisen kuvan mahdollisesta tartunnastasi ja selviämismahdollisuuksistasi. Testi käsittelee artikkelissa esiin nousseita seikkoja ja selvittää tajuntasi tason (jonka lasku voi olla keltataudin ensioire).

Kysymys 1[muokkaa]

Mikä on keltatauti?

A) Vaarallinen bakteerin aiheuttama kuumetauti
B) Kawaii
C) Ne ovat kylläkin enemmän maissin värisiä kuin keltaisia, jos saan huomauttaa
D) Ei yksikään yllä olevista

Vastaus: Jos vastasit B, saat yhden (1) pisteen.

Kysymys 2[muokkaa]

Mikä on keltataudin lääketieteellinen nimi?

A) hepatiitti B
B) flava febris
C) flebrius flavius
D) Ei yksikään yllä olevista

Vastaus: Jos vastasit A, B tai C, saat yhden (1) pisteen. Emme puhuneet artikkelissa koko asiasta, hömppä.

Otoha66.jpg

Kysymys 3[muokkaa]

Mikä väri liittyy termiin "keltatauti"

A) Keltainen
B) Vihreä
C) Sininen
D) Punainen, jossa aavistuksen verran viipyilevää satiinia mukana

Vastaus: Jos vastasit D, saat kaksi (2) pistettä. Jos vastasit A, B tai C, voit mennä hakemaan kaupasta jäätelön. Kiltti poika, noin äitikin olisi vastannut.

Kysymys 4[muokkaa]

Aasj agoiwnv as vcmndfhdoi?

A) Mrdbsrn
B) Jlsngesg
C) Kpppp
D) Uiuiuiuiuiuiui

Vastaus: Jos vastasit ylipäätään mitään, saat kolme (3) pistettä.

Kysymys 5[muokkaa]

Minkälaisia tuntemuksia artikkelin lukeminen sinussa herätti?

A) Ei mitään, tuntuu samalta kuin aloittaessani.
B) Aistin lievää imartelua.
C) Tunnen itseni petetyksi. Artikkelin alku vaikutti niin asialliselta, mutta sitten tissihuumori muistutti, kuinka ala-arvoista Hikipedian "huumori" taas olikaan.
D) Tunnen itseni erittäin rentoutuneeksi, mutta käteni on hieman tahmea.

Vastaus: Jos vastasit D, saat kolme (3) pistettä. Paperia löytyy vessasta, jos et varannut sitä jo valmiiksi koneesi viereen.

Pisteytys[muokkaa]

Laske yhteen saamasi pisteet ja tarkista alla olevasta taulukosta keltatautisi aste.

  • 8–10 pistettä = Vakava keltatautitartunta. Oletkohan oikeassa paikassa? Internetissä on parempiakin paikkoja azn p0rnin etsimiseen.
  • 5–7 pistettä = Huomattava keltataudin esiaste. Ala laittaa rahaa säästöön. Thaimaan lennot eivät varmasti halpene.
  • 2–4 pistettä = Mahdollinen keltatautitapaus. Ole varuillasi vaihto-oppilaiden läheisyydessä.
  • 0–1 pistettä = Höh. Olet joko huijari, todella hetero nainen tai homoseksuaali. Tai sitten vastasit viidenteen kysymykseen oikeasti C (minkä huomioon ottaen on ihmeellistä, että luet vielä tätä).

Katso myös[muokkaa]