Kehittyvä Kuppa

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Kehittyvä Kuppa on K-ryhmän henkilöstölle suunnattu propagandajulkaisu, jonka pääasiallinen tehtävä on lukijakunnalleen julistaa, kuinka hyviä ME olemme ja kuinka hyvin JOIDENKIN MEISTÄ tulee toimia, jotta MENESTYISIMME entistä paremmin aina vain kovenevassa kilpailussa. Ensimmäinen huomio lehteä tarkastellessa kiinnittyy siihen, että se on painettu varsin huonosti palavalle paperille, joten sytykkeenä tämän painotuotteen arvo on niinikään olematon. Lehti julkaisee kuvia K-kaupoissa työskentelevistä pikku nössiäisistä, jotka sanovat vilpittömästi uskovansa siihen, että "Plussa-kortti on ihan oikeasti hyvä keksintö". Sitten lehti vie lukijansa Irlantiin, jossa muuan mielipuoli nimeltään Feargal Quinn kertoo avoimesti siitä, kuinka juuri hänen yrityksensä menestyi huolimatta siitä, että kilpailijat olivat alati panevinaan aina vain paremmaksi. Quinnin menestyksen salaisuudeksi osoittauituikin, että hän "palkkasi" töihin pääosin kehitysvammaisia, joille ei tarvinnut maksaa palkkaa. Tämä oli kohtalokas reportaasi sikäli, että sen sattui lukemaan muuan Jari Sarasvuo. Sarasvuo oivalsi välittömästi kirjoituksen kohderyhmän heikkoudet ja iski säälimättömästi rahastusmielessä heihin. Seuraavina vuosina sisäisiä sankareita leivottiin K-ryhmässä satoja, ellei tuhansia. Jotkut tosin pettyivät ja purkivat turhautumisensa ylinopeussakkoihin, aviorikoksiin ja rattijuopumustuomioihin.

Kehittyvä Kuppa postin latistajana[muokkaa]

Kehittyvä kuppa ilmestyy kuukausittain ja on masentavan muistuttava painotuote lukijalleen siitä, että tämä on itse asiassa täysimittaista omaisuutta. Kehittyvä Kuppa on tästä tehtävästään varsin tietoinen ja pyrkii sananmukaisesti houkuttelemaan sokerilla lukijaansa pysymään edes hetken hereillä. Keventävä osio lehdessä kertoo varsinkin ruokakaupan uutuuksista, joista varsinkin oluet ja siiderit saavat jostakin syystä merkittävän osuuden. Lehden toimituskunta tietää vuorenvarmasti, että juuri nämä artikkelit ovat lehdessä ne luetuimmat.

Kehittävä Kuppa ja piirileikit[muokkaa]

Kehittyvä Kuppa tarjoaa lukijalleen helppoja ratkaisuja sekä näkymiseen että viihtymiseen. Kehittyvä Kuppa ei pyri tosiasiallisesti edistämään lukijansa inhimillisiä ominaisuuksia tai ammattitaitoa, vaan pikemmin mukauttamaan niitä norsunluutornissa säädetyn tahdon mukaiseksi. Kehittyvä Kuppa luottaa siihen, että tarjotessaan piristävää piirileikkiä K-teamin nimissä "Hei rullaati rullaati rullaa", se luottaa siihen että koira tulee nuolemaan ruoskijansa kättä. Näin toki useimmiten edelleen tapahtuukin. Linjaa ei ole siksi syytä muuttaa. Aina tulee uusia matkustajia linja-autoon, jotka haluavat esittää sen oman videonsa kaikille matkustajille - jotta kaikilla varmasti olisi vilpittömän hauskaa!