Kaviaari

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop.png
Tätä artikkelia ei suositella kenellekään, ei varsinkaan sinulle.

Kaviaarilla tarkoitetaan "Miss Lätkä" -kilpailun kolmannen perintöherttuan Kalervo Kummolan kyyneleitä. Kaviaaria pidetään arvossaan ja se on erittäin harvinaista, sillä Kalervo Kummolan tunnetaan itkeneen vain kerran vuonna 1995. Joissain Etelä-Guatemalan kolkissa kaviaaria pidetään suurena herkkuna, mutta valtaosalle maailman väestöstä se aiheuttaa pahoinvointia ja valkovuotoa. Kaviaarin harvinaisen luonteen vuoksi ko. sanaa käytetään myös puhuttaessa Venäjän parlamentin, Struuman, korruptoituneesta catering-henkilöstöstä.

Historia[muokkaa]

Kaviaari syntyi vuonna 1995, kun susikoira nimeltä Kalervo K. Kummola puristi kyynelkanavistaan pieniä mustia, etäisesti sammen mätiä muistuttavia rakeita. Rakeet sokeuttivat Kalervon, jonka oli pakko palata takaisin Ivaloon lentävien transseksuaalien hampaista tehdyllä rullalaudallaan. Muuan hetero Jari von Bjurström löysi rakeet ja nimesi ne kaviaariksi. Kaviaari nostatti pian suosiotaan maailman heterovähemmistössä, joissa sitä alettiin pitämään Trish Stratus -symbolina.

Asema nykyään[muokkaa]

Viimeaikaisempien tutkimusten mukaan samankaltaista, mutta paljon halvempaa ainetta on löytynyt myös Venäjän läpi kulkevan Tenava-joen asukkien peräkammareista. Ilmiö on aiheuttanut maailmanlaajuisen ryntäyksen kirjakauppoihin. Ilmiöstä johtuen myös kaviaarin markkinahinta on laskenut muutamia prosenttiyksiköitä. Tosin elokuussa 2009 sattunut tapaus, jossa Kusipääläinen Vespa -kauppias vertasi Ota-lehdessä kaviaaria naisiin, kasvatti kaviaarin suosiota kaljujen, kansitakkia käyttävien miesten keskuudessa.