Kaulalihas

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Englanninkielinen nimi: Neckmuscle
Löytäjä: Tohtori Sykerö
Sijaitsee: (ihme kyllä) ihmisen kaulassa.

Kaulalihas on ihmisen kolmanneksi vahvin lihas heti peniksen ja vasemman jalan pikkuvarpaan jälkeen. Useimmilla ihmisillä kaulalihas on erittäin heikko, mutta sitä voi helposti vahvistaa syömällä runsaasti. Lihavilla ihmisillä on tunnetusti voimakas kaulalihas, vaikka sitä usein kutsutaankin epäkorrektisti haukkumanimellä "kaksoisleuka".

Kuinka voimistaa sitä?[muokkaa]

Kaulalihasta on helppo vahvistaa. Harjoittelu tapahtuu nostelemalla puntteja kaulalihaksella sekä syömällä ja nieleskelemällä kolme kertaa sekunnissa kahden tunnin ajan. Erittäin tehokas keino vahvistaa kaulalihasta on syödä 100percentfat- patukoita, joita saa useimmista kioskeista, hautaustoimistoista ja partureista.

Kaulalihas toiminnassa[muokkaa]

Kun kaulalihaksella nostellaan asioita, kuten autoja, se supistelee runsaasti ja erittää samaa hormonia, jota Chuck Norris on saanut yliannostuksen. Hormonihan luonnollisesti aiheuttaa yliluonnollisia kykyjä, kuten kyvyn ampua lasersäteitä nenästä. Jos kaulalihas kasvaa liikaa, noin vatsamakkaran kokoiseksi, sen omistajan voi luokitella supervoimakkaaksi humanoidialieni-ihmiseksi. Mitä helvettiä? Tuo termihän on aivan keksitty, täyttä tajunnanvirtaa! Mutta mikäli saamme huomauttaa sinulle, niin on myös sinun kognitiivisien kykyjesikin laita.