Kauko Juhantalo

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli sisältää vähintäänkin kepulia sisältöä ja sen lukeminen aiheuttaa sienten kasvua varpaiden- sekä muissa väleissä!
Shamrock.jpg
Shamrock.jpg
Jos luet tätä artikkelia, saatat hajota mustaksi kull mullaksi!
Jos et kuitenkaan hajoa, saatat ruveta väyrystelemään jo vanhastaan.
Jos etsit artikkelia jostain älyllisemmästä ja laillisemmasta, kokeile Satunnainen sivu -toimintoa.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli tästäkin sankarista.


Kankaanpään Chiracinakin tunnettu Kauko Juhantalo (s. 28. huhtikuuta 1942) on ehkä koko universumin kepulaisin henkilö, jos kepulaisella tarkoitetaan sitä, mitä se yleensä termiä "Kepu" käyttävien keskuudessa tarkoittaa. Juhantalo, joka toimi lyhyesti, mutta katastrofaalisesti kauppa- ja teollisuusministerinä Ahon hallituksessa vuosina 19911992, on tuomittu valtakunnanoikeudessa lahjuksen vaatimisesta ehdolliseen vankeuteen, erotettu eduskunnasta ja asianajajaliitosta, ja silti hän onnistuu aina kevyesti keräämään tuhansia satakuntalaisääniä jokaisissa vaaleissa, joissa vain ilkeää ehdolle asettua. Yleensä ilkeää. Suomen Keskusta ei ole koskaan epäröinyt ottaa listoilleen miekkosta, joka käytti ministerin asemaa lahjusten kinuamiseen. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista, ja joskus ne yhteiset asiat voivat olla meidän Kaken yhtiöiden rahoittamista säästöpankista vastineena metalliteollisuuskonsernin valtiollisesta pelastamisesta. Kepulaisen todellisuuskäsityksen mukaan Juhantalo ei ole koskaan tehnyt mitään väärää, onpahan vain joutunut Etelän median häikäilemättömän ajojahdin uhriksi.

Juhantalon poliittinen tehokkuus perustuu hänen koplaamistaitoonsa. Jos Juhantalo olisi syntynyt jossain ns. alhaisemman luottamuksen yhteiskunnassa, hän olisi tänä päivänä upporikas.

Kansallistaiteilija Jorma Olavi Ruonansuu on tehnyt Juhantalosta Juice Leskisen Hauho-biisin pohjalta pilkkalaulun Kauko, jota typerät kankaanpääläiset luulevat sävyltään ylistäväksi.[1]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Viitteet[muokkaa]