Katra

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Katra on Suomen uusi musiikkilupaus. Katra on transvestiitti oopperalaulaja, kuten Dido. Huhujen mukaan hän on leikkauksissa käynyt Aira Samulin — aavistelu sai alkunsa mahtavista koreografioista. Huhut on tosin tyrmätty, sillä edes kirurgin veitsi ei voi saada Airaa kauniiksi tai edes Katran näköiseksi.

Joka tapauksessa Katra on erittäin omaperäinen. Hän esitti Suomen vuoden 2007 Euroviisu-kappaleen, josta 2% prosenttia on omaa ja 98% Within Temptationia. "Me plagiointiplagioitiin vain alkusoitto ja kertosäkeet" Katra kertoo Risto Asikainen vieressään. Heillä on salasuhde. He haluavat myös lapsensa DNA:han vain 2% omia geenejään. Loput voi pölliä Hollannista kun siellä lääketiede on sallivampaa. He aikovatkin muuttaa Hollantiin asumaan, jotta toisen naaman alkaessa ärsyttää voidaan käydä suorittamassa eutanasia.

Katran ääniala on huikea: ylä-C:stä ylä-G:hen. Katralla on kuitenkin erikoisia lahjoja. Hän nimittäin osaa itämaiset allah-asteikot ulkoa ja soveltaa tätä taitoaan biiseissä. Länsimaalaiset eivät voi ymmärtää hänen huikeita itävivahteitaan ja väittävät tietämättöminä, ettei hän osaa laulaa. Katran ääntäminen ja artikulointikin on puhdasta ja kaunista mandariinikiinan tulkintaa. Jotkut epäilevät hänen laulavan suomeksi, sillä kappaleet on nimetty suomeksi. Näin ei kuitenkaan ole. Kuuntele vaikka itse.

Suomen kansan valtasi pelko seuraavasta Euroviisujen voitosta. Kun Katra edustaa meitä, voi käydä että seuraavakin vuosi tulisi kalliiksi, jos jouduttaisiin taas järjestämään kisat. Lähipiiri kuitenkin lohdutti Katraa: "Mokaat hyvän asian puolesta. Kyllä kaikki tietää, että esität ettet osaa laulaa, jottei voitettaisi."

Vuoden 2007 alussa Euroviisu-tähteä kohtasi kauhu: Katra huomasi, ettei kukaan oikein pitänyt hänestä. Hänen mielentasapainonsa järkyttyi, kun netissä eräs nimeltämainitsematon henkilö uhkasi potkaista hänet seuraavaan pitäjään ja nimitti häntä haaskalinnuksi sadan muun "häirikön" kuoron säestäessä taustalla.[1][2] Kun kuuluisa plagiaattiadressi ilmestyi, ja poliisit olivat tukehtua kahveihinsa, Katra piti laajan pressitilaisuuden laatulehdille, kuten 7 Päivälle ja Iltalehdelle, kertoakseen, kuinka häirikkö ahdistelee häntä.[3]

Viitteet